|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
14.1.2009 10:22:45   
khurde
če mislimo isto stvar, je to kot en sling napeljan na leseno stojalo. kot ena gugalnica pride.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
14.1.2009 10:24:07   
mimi30
aja, veš da u celje pa nom zdej laufala to gledat pa tud kej podobnega ni na netu? ktera znamka pa je? da probam najdit kej....

sem tolk smotana, da nisem nič pogledala in sem tud sama iskala pa mi nič ni ratal

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
14.1.2009 10:25:47   
mimi30
ja, khurde to sem mislila.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
14.1.2009 10:26:34   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12
Barba kako pa zgleda ta tvoj cep?

Ta čep je gosta rjava sluz, pa veliko več kot je npr. belega toka kadar je močan. Zgleda kot menstra, sam da je gost in rjav sluz.

Drgač pa ta čep nč ne pomen. Sem bla dons spet na amnio in je minimalna razlika od prejšnega tedna. Tako, da grem spet naslednjo sredo na amnio. Aja, v petek grem na ctg.

ma človek zastopi 3 dni po roku, ne pa že 2 dni prej, da te začne klicart.. joooojuser posted image

Ne moreš verjet kolk so eni res tečni. Jst bom izklopila telefon! Mene moja mami nikol ne pokliče, zdej ko mam pa te amnio pa takoj kliče. user posted image  Ena kolegica mi je sms poslala, če sem ji slučajno pozabila sporočit, da sem rodila. Halo, kdo pa si ti????

OOooo, Uršika ti si pa res boga s tem otekanjem. Sej sem bila v prvi user posted image  zlo zatečena, sam tolk pa ne. Pol ure po tistem, ko mi je odtekla voda  ni bilo nikjer nič več zatečenega. user posted image

Pri nas tolk sneži .... zdej je snega že ziher več kot 10 cm.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
14.1.2009 10:26:59   
mimi30
moja mama je patrovnažna in je to vidla že tudi pri enih doma. Imajo sicer na strop pritrjeno, samo so baje ful zadovoljni. 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
14.1.2009 10:27:35   
Jancci
Evo mene s pregleda!

Še zmeri nobene spremembe!! Vse zaprto in trdo in ništa se ne dogaja... user posted image  V bistvu mi niti amnioskopije ne more narest. Mi je rekel, da v ponedeljek ponovimo vajo in če bo stanje nespremenjeno bom mogla tam bit in mi bojo dal eno tabletko za mehčanje in pol nej bi se kao začel dogajat. Me je pa vse minil ko je reku, da bom mogla notr ostat!!!! To pa nooočeeeem! user posted image
Na ctg-ju je sicer pokazal dva "lepa" popadka (prej so ble številke največ do 20, danes je pa celo do 80 prišlo), sam itak, da jih nisem čutila. Mogoče pa bo vseen kej prej!? Močno upam! user posted image

A kera kej ve kaj je fora s temi tabletkami??

Lep snežen dan!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
14.1.2009 10:30:20   
Anonimen
Ne moreš verjet kolk so eni res tečni

in to kak lev folkuser posted image tisti k me dobr poznajo, tko ne kličejo, k vejo da đabeuser posted image

moja mama je patrovnažna in je to vidla že tudi pri enih doma. Imajo sicer na strop pritrjeno, samo so baje ful zadovoljni.

bi res rada vidla to zadevo...sej si nekak predstavljam, pa moje je boljš kt ležalnik, sam bi res mogla videtuser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
14.1.2009 10:31:03   
mimi30
Jancci, držim pesti, da se začne dogajat pred ponedeljkom. 

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
14.1.2009 10:32:26   
Anonimen
mi bojo dal eno tabletko za mehčanje in pol nej bi se kao začel dogajat. Me je pa vse minil ko je reku, da bom mogla notr ostat!!!! To pa nooočeeeem

veš da boš moglauser posted image ne more ti dat tablete za mehčanje in odpiranje in te domov poslatuser posted image akcija bouser posted image

čeprov....kolk boš pa takrat čez rokuser posted image men nekak ni za tole pospeševanje, dokler user posted image nič ne fali je vseen boljš počakat na spontan porod....seveda sam moje skromno mnenjeuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
14.1.2009 10:36:19   
khurde
dobr, da si včas kej med priljubljene shranim...

http://www.ekokamra.com/artikel_detajlnejse.php?id=19
http://www.ekokamra.com/artikel_detajlnejse.php?id=518

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
14.1.2009 10:37:34   
khurde
edin kar me mot je cena.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
14.1.2009 10:38:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

dobr, da si včas kej med priljubljene shranim...

http://www.ekokamra.com/artikel_detajlnejse.php?id=19
http://www.ekokamra.com/artikel_detajlnejse.php?id=518

khurde user posted image user posted image

OMG kaka cena za vse skp user posted image pa ne vem...bi blo treba sprobatuser posted image ....važno je, da je telo v položaju lunice, da se v ramenih ne zvija nazaj....je težko rečt tkole iz slike user posted image sam zgleda ne tko slabo...

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2637
14.1.2009 10:39:37   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
A kera kej ve kaj je fora s temi tabletkami??

Ja, men so dal 2 tabletki v prvi user posted image . To je tko, da te dajo ležat v porodno, priklopijo na ctg, vstavijo tabletko v nožnico in tam ležiš 2 uri. Potem te pogledajo in povejo, če se kej dogaja.

Ej, Jancci pol sva se pa srečale! Jst sem bla tud na amnio dons. Pa mam naslednjo sredo spet. user posted image  Ti je Urh delal amnio?

Še dve sliki :
user posted image

user posted image

tole sva midve z mojo Meto in vmes velik trebuh (obseg 118 cm user posted image ).

< Sporočilo je popravil barba -- 14.1.2009 10:52:27 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
14.1.2009 10:58:29   
Anonimen
luštne slike barbauser posted image no, tolk mam jst obsega trenutno...pri uli sem šla rodit z 126user posted image user posted image sam je pa hec, k se mi zdej zdi da mam večji trebuhuser posted image sam očitno ni....kdo bi razumeluser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2639
14.1.2009 10:58:45   
mimi30
barba, prav kjut ste s trebuškom vred user posted image . Meta lepo in pridno pozira zraven tebe user posted image , naš zdrži sam kako minuto user posted image po bi rabu pa že ščitnike, ko se začne kobacat in prestavljat user posted image .

Khurde user posted image user posted image , ja to ja. V BC sem vidla sam uno ceno 108, sem mislila, da je to vse user posted image .

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
14.1.2009 11:03:56   
uršika***
Živijo

Barba tolk ste lepeuser posted image user posted image user posted image pa trebušček seveda tudiuser posted image user posted image user posted image

A vsepovsod sneži al kaj? Samo pri nas spet neuser posted image user posted image user posted image . Ma to ni res. Je pa ponoči ko sem hodila lulat padala sulica- leden dež in so posledično seveda vse ceste ledeneuser posted image

Ja, tole otekanje je vsak dan slabše se mi zdi, danes sem mogla še uro dat iz roke, tko sem zatečena, noge mi čez noč sploh niso uplahnile, se mi zdi, da je še slabšuser posted image Pa štunfe si sploh ne bom več obuvala, ker mi je tko vroče v noge, da imam takoj čist mokre.
Dogajanja ni nič, mali veselo boksa v mehur in brca pod rebra(to je njegov hobiuser posted image )

Ma tale cena je pa res nora za tisto visečo mrežouser posted image

A to ti dajo v šiško tablete za odpiranje? Pa to potem tudi sproži popadke ali morajo dat še zraven umetne?

Ulla moj mi je včeraj tut naštimal dve brisače na postlo, da ne bo jogi uničenuser posted image
Uganeš, kje so končale te brisače čez noč? Nasred spalnice itak, ker se 101krat obrnem.
A tega je res tolk, da bi se uniču jogi?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
14.1.2009 11:05:30   
petra88
dobro jutro dober dan! včeraj me je moj peljal kot je obljubil, ampak sva prišla nazaj user posted image user posted image seveda, če pa ni blo ničuser posted image
danes sem tako slabo spala, se mi zdi da sem celo noč prebedela. mogoče sem v podzavesti čakala na popadkeuser posted image tako da bom šla kmalu nazaj nadoknadit. itak je pa tak grd dan zunaj, pri nas sam dežuser posted image dejte malo snegeca k men poslat, lahko ga grem tud kidat, sam da ne bo dežja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
14.1.2009 11:06:57   
Anonimen
A tega je res tolk, da bi se uniču jogi?

tud litr pa  pol je lohkuser posted image pol si pa zamisliuser posted image tiste brisače vseen če so sred sobe končale, k koristle tak nebiuser posted image

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
14.1.2009 11:20:00   
Ploha
barba: iiiii kok je Meta luštna punčka user posted image user posted image

kolk je pa velka ta tableta za mehčanje,a tko kot te svečke, ko imaš vnetje pa si jih vstavljaš???

zdej pa delam še seminarkso do konca, pol pa na fax predstavt to k....o seminarsko, sej ne vem če je pametno po taki cesti, sam če pa morm user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
14.1.2009 11:28:38   
Limona
user posted image

Da vidim, če tudi jaz znam lepit slikice.
To pa je moj velik trebušček obseg pa imam 117 

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
14.1.2009 11:29:45   
Limona
Ti madonca kakšno veliko sliko je prilepilo user posted image user posted image
Zgleda, da ne znam kaj prida user posted image

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
14.1.2009 11:34:45   
kiara24
Jancci-za te tabletke sem tudi že jaz slišala in jih zadnje čase zelo radi dajejo... fora je v tem da to pripomore k mehčanju materničnega vratu.... mislim pa da ne povzroči nobenih popadkov.
Držim pesti, da te že prej pot popelje v Rim, do ponedeljka je še dolg vmes je še vikend.

Barba- ful sta kjutuser posted image .

Uršika- jaz upam,da ne boš preve zatekalauser posted image . Meni so drugače rekli da za noge pomaga če jih daš v višji položaj kot pa imaš glavo, se pravi da jih malček dvigneš! Probaj pa ful tekočine moraš pit, vsaj meni je tako G rekel.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
14.1.2009 11:40:24   
Limona
Ko sem jaz tako zatekala nisem smela ničesar slanega. Tudi kuhane hrane ne. Sem bila v bolnišnici in sem morala  jest še bolj ogabno hrano kot pa je itak že :)

Zdaj pa mi ful pomaga, da pijem čaj od Teekanne za nosečnice, ki je prav za odvajanje vode in prebavo.

Lp
Limona

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
14.1.2009 11:52:12   
uršika***
Limonca, saj imam neslano dieto že skoz od 5 meseca- itak, da se včasih malo pregrešim, ampak tolk pa spet ne.
Tolažim se s tem, da torek ni več daleč, pa da potem šibam v bolnico, pa upam, da bom čimprej lahko rodila- da bi bilo pa kaj prej, sem pa že obupalauser posted image

zakaj si pa bila v bolnici? Samo zaradi zatekanja ali si imela še povišan pritisk?
Jaz ga hvalabogu nimam, drugače bi že bila tam

Kiara tole z dvignjenimi nogami sem prakticirala, zdaj pa enostavno ne morem več, ker mi ta velik bauh pritika in ne morem dihat- tko da sam na boku še ležim, v tem položaju je pa mal težko imet noge višje od glave.

Limonauser posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj buši

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
14.1.2009 12:02:00   
nina166
Dan!

Današnja noč je bila bolj tako...za eno silo. Malo pred 9 sem šla spat zraven Domna, do 10 je končno zaspal, potem pa sem se prestavila v spalnico. Ob 1.30 se je zbudil in sem mogla it nazaj v sobo k njemu, ker ga je bilo strah, ob 3 sem se prestavila nazaj v spalnico, ob 4.30 pa se je spet zbudil in sem šla spet k njemu...pol pa sva spala do 8. Se selim ko mačka z mladimi user posted image  user posted image  Pa malo me skrbi kako bom to usklajevala ko bo še Daša...pri obeh bom bolj težko. No pa slabo sem se naspala ker sem se nonstop zbujala.

mimi30 saj nam je bilo tudi tako rečeno, da če bi bilo več mamic potem bi ga cepili že ob odhodu domov. Potem pa ni nihče nič omenil in nam je dala kar datum za drugič. Ne vem pa ali zato ker ni bilo dovolj otročkov za cepljenje ali pa zato, ker je imel Domen 2 močna antibiotika prve dni po porodu in ga mogoče zato niso hoteli takoj cepit. Bom vidla kako bo sedaj pri Daši.

Obiski: midva sva pri domnu izrecno naročila, da lahko pridejo v p na obisk samo stari starši in nihče drug, pa še to ne takoj prvi dan. In zdaj bo enako. Doma pa bomo tudi verjetno malo omejili...me je malo strah, ker je zima in polno viroz in podobnega. Imam raje, da se vsem zamerim kot pa da se mi tako mali otrok česa naleze.

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

nina166 a si ti slučajn tam doma, k je IME na veliko čez škarfo napisanouser posted image sem se zadnjič mim peljala, pa me je prešinilouser posted image

Ne nisem tam doma. Sem se pa kar precej namarala, da sem poštudirala kje si videla tisto škarfo user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem doma na drugo stran ceste čisto za savinjo

Vidim da vas kar veliko zateka. Jaz pa na srešo "še ne". Tudi pri prvem nisem. Razen ko se zbudim ponoči in zjutraj imam komaj malo zatečene prste na rokah...morem malo potelovadit z njimi in potem je ok. Je pa verjetno to zatekanje res precej nadležno.

barba zelo lepe slikice user posted image  user posted image  user posted image

Limona kako lep trebušček user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.