|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
13.1.2009 13:23:47   
tassika
Mravljica a s čist navadnim medom, ker jaz imam mal mozolčkov, večinoma take podkožne, vedno na istih mestih. Malo sem zdaj to umirila z locciatnovo kremo rdeči riž. Imam pa tudi ful mastno kožo in edino ta pomaga da sem popoldne še za v javnost.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 176
13.1.2009 13:29:43   
Nogavica
Z mastno kožo in mozolji pa imam tudi jaz probleme. Sem kot ena pubertetnica. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 177
13.1.2009 14:07:47   
Anonimen
Ojla punceee...
Jst sm zabredla v gužvo... ampak tko čas na šihtu hitreje mine. Še mal pa bo 16:00.
Moram vas malo pozdravit.., vsake toliko pokukak kaj si kej pišete, nočem da mi kej uide.user posted image  Sm mal posesivna..

pilotina, hvala ti za razlago. Je čist drugač, ko veš kako točno poteka. No, vsaj približno. Moram ti rečt, da srčno upam, da mi ne bo treba na to laparoskopijo. Nč se ne bojim, nč me strah... sam obremenjena sem.. s tem kako bit na bolniški toliko časa. Itaq, da bom samo... mela bom komplikacije s šefom in me to mal matra. Iskreno... tudi jaz mislim, da bo treba na ta posegec. Tudi G.. je bil bolj v to smer usmerjen. Sicer pa.. kakšen čudežek.. nebi bil odveč.
Super si, da si razložkala... LUPČKA velikega.

Tebe pa prosim tudi, da se ne zapiraš vase... sej veš, da to nikakor ne pomaga. Če začutiš, da odhajaš..., se prisili in o tem govori, pojdi kam..., piši nam. Ne zapuščaj nas zaradi misli in osamljenosti... Lej, tukaj smo s tabo. Jst vem, da lahko vsaj mal pomagamo. Prosim ne zapiraj se.., ni potrebno in NE pomaga. Seveda, da te razumem ampak ti enostavno ne dovolim. Prv?user posted image

Mravljica.., res maš luškano slikco. Prava mala mravljica si.

Nogavica.., mravljica..., tassika... eterično olje čajevce ZELO pomaga pri mazolčkih, pri malih mozočkih. Preizkušeno. Nism pa vedla, da pomaga tud pri vnetjih tam spodaj. Moram probat..., spet se mi neki pojavlja..
Pa še neki... in čist zares.. kakorkoli grdo se prebere zadeva deluje in... je tud preizkušeno. Nenormalno pomaga.., če se mejčkan polulaš na vatico in s tem očistiš kritično mesto... Poznam več primerov, je pa res bljak, bljak.

Pa zdej, ko vem, da mam neko zadevo dol..., prv čutim kako špika vsake toliko. Prej sploh nism posvečala temu pozornosti.

Nogavica, pozdravite se čimprej..

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
13.1.2009 14:24:08   
Anonimen
Tassika
Od kod ze zvezdice pod slikco?!! Kaj splh pomenjo. Nimam pojma, pa sam eno mam. Sej je lepa... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
13.1.2009 14:29:35   
tassika
Rižko in kaj pol narediš z oljem čajevca, ker jaz ga imam doma, kako se namažeš a s čim zmešaš, ker jaz sem ga imela, ker se mi je nekaj naredilo na nosu zaradi pircinga in je tisto kar posušilo, res pa da sem mogla cel teden mazat in una teta je rekla da naj samo tam, ker drgač bo zgledalo kot da imam opekline in ne vem kako to spravit na mozolje.

Glede službe te bom pa po riti. A veš kaj najprej tvoje zdravje pol ostalo, če dobro delaš te ne bodo zamenjali zaradi praih dni bolniške, in verjemi da to šefi vejo in vidijo. Lažje je če tebe nekaj dni ni, kot pa novega uvajat, pa če imaš srečo dobiš tako, kot smo jo mi, prišla nove,bra delala cca 1 mesec bila 1 mesec na bolniški prišla za 1 teden in je spet na bolniškiuser posted image . Tko da še enkrat POSKRBI ZA SVOJO RIT, KER DRUGI TUDI SKRBIJO SAMO ZA SVOJO.
Ne resno, ne dajaj službe pred zdravje, ni vredno.

Aja v čudeže pa jaz ne verjamem več, ni še nič zginilo, kvečemu se je kaj novga pojavilo in to me močno jeziuser posted image  

Zvezdice dobiš ko imaš dovolj prispevkov. 

< Sporočilo je popravil tassika -- 13.1.2009 14:30:39 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
13.1.2009 14:40:40   
tassika
jat službo na prvo mesto :

Mesar je bil presenečen, ko je videl psa, ki je vstopil v mesnico in

ga je spodil ven. Vendar, se je malo pozneje pes vrnil. Radoveden, 
mesar pristopi k psu in vidi, da drži pes v gobcu papir. Vzame papir 
in na papirju piše:
"Prosim, če lahko daste psu dvanajst klobas in dva kilograma 
svinjskega mesa. Pes ima v gobcu denar za vas."

Mesar pogleda in res zagleda denar zraven papirja. Vzame denar, da 
meso v vrečko in potem vrečko da psu, ki jo zagrabi in nese ven iz mesnice.
 Mesar je bil tako presenečen, da se je odločil, čeprav je bilo že
 pozno, zasledovati psa in videti kaj bo pes naredil.
 Pes je šel po ulici navzdol, prišel je do semaforja, spustil vrečko na
 tla, stisnil gumb na semaforju in potrpežljivo počakal na zeleno luč.
 Potem je prečkal cesto, mesar pa je hodil za njim.
 Potem je pes prispel na avtobusno postajo in prebral vozni red.
 Mesar je osupnil.

Pes je počakal na svoj avtobus. Ko je avtobus prišel na postajo, ga je
 pes obšel in pogledal, če je to njegova številka in je ugotovil, da ni.
 Ko je prispel drugi avtobus, je pes še enkrat preveril številko
 avtobusa in vstopil vanj.
 Avtobus je počasi speljal, pes pa je skozi okno občudoval naravo. Na
 koncu je vstal, šel do vrat in pritisnil na tipko "stop".
 Izstopil je iz avtobusa in nadaljeval svojo pot.
 Mesar je še naprej zasledoval psa, ko je naenkrat pes zavil k eni bajti.
 Prišel je do vrat, spustil vrečko s stvarmi, se zaletel v vrata. Nič.
 Potem se zaleti še enkrat na vrata. Nič. V hiši je vse tiho.

Pes preskoči živo ograjo, skoči do okna, nekajkrat udari z glavo v
 steklo in se potem vrne do vhodnih vrat.
 Lastnik bajte odpre vrata, stopi ven iz bajte in se začne dreti na psa
 in ga brcati z nogo.
 Mesar začudeno:
 " Pa kaj je z vami, vaš pes je pravi genij! Kar zadeva mene, bi lahko 
vaš pes nastopil v kakšni oddaji na televiziji."
 Lastnik jezno: »Brihten? Ta pes? Lepo vas prosim!  Že drugič ta teden je pozabil ključe
 doma.«
 NAUK:

Lahko presežete pričakovanja opazovalcev, vendar pričakovanj svojega
 ŠEFA  nikoli!

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.1.2009 15:30:51   
pilotina
Rižkoo...bom pridna, obljubim...ampak prosim te, obljubi mi, da boš tudi ti bolj pridna...imaš se rada, to vem...ampak na delovnem področju se pa nimaš...ne morem vedeti kakega hudega šefa imaš, ker nisem v tvoji koži...ampak, ker sem sama dajala to skozi in nisem imela dneva bolniške, se mi je krepko maščevalo...sem za dva meseca pristala v postelji brez energije in z vsoko vročino...še sedaj ne vejo kaj mi je bilo...in šezmeri sem čutim posledice...pa je že leto in pol mimo...tako, da od takrat dalje sem kar pridno doma, ko je to potrebno...Tassika...ta zgodbica res odraža (žal) resnico

Dekleta...jaz pa vem še za eno dobro reč za kožo...vam bom kar prekopirala "Zvečer zavrite lonček vode v vodo vržite rezino limone in pustite do jutra da se hladi. Zjutraj na tešče to popijte. Pomaga za hidracijo telesa in pomaga pri težavah s kožo, ki jih prinaša pco". ...meni res pomaga...mozoljev je vedno manj

Nogavica...upam, da boste to noč bolje spančkali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.1.2009 15:34:14   
Anonimen
user posted image tassika
Daš ga na palčko za ušeska in podrgneš po mazoljčku.

Kar se službe maš definitivno prav. Sam je psihično obremenjujoče to. Hoče, nočeš pomisliš na to. Itaq sem nadomestljiva, vse smo... samo... vedno sem bla vestna in pridna in... nč bolana. Ma mamo nek sistem... U bistvu je tko... kakor nekoga navadiš, tako se obnaša. Bom tud to spremenila.. kot marsikaj do sedaj. Sej veš... branim se user posted image .
Maš pa prav..., super, da me kregaš!!
Smeška ena si...
Ja, čudeži so tko, tko... se pa pojavijo... user posted image
Jst upam na čudežek zate, ti dej pa zame..user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
13.1.2009 15:38:16   
Anonimen
pilotina
Mi je všeč, da si obljubila mi..., da boš pridkana.
Če ne pa prideva tja z Tassiko... te kregat.. ti družbo delat. Sej res, zakaj pa ne?! To sploh ni nemogoče..
Prvo sm jst, potem pa vse ostalo, sej to vem. Itaq vedno izpeljem v svoje dobro... sam so misli obremenjujoče. Bom jst tud pridna..., nase mislila. Obljubim. Najprej si pa želim, da tega posega sploh ne bo.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
13.1.2009 15:55:20   
pilotina
Rižkoo...no potem si pa s teboj želim, da laparo ne bo potrebna...močno stistkam pesti...glej me user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
13.1.2009 17:18:49   
tassika
Tudi, jaz, enako želim zase in svoj polip. čeprav imam občutek da je izginil. Ker dva meseca sem imela vmesne krvavitve in g. je rekla da je to zaradi polipa, ta mesec pa nič niti kapljice. In tudi brala sem da se z M lahko odlušči, ker je itak na maternični sluznici. In res upam, da ga ni več.

Evo moja hobotnica se kuha, naredim še sladico za jutri, ker more biti celo noč v hladilniku, za kosilo sem pa pojedla kebab, kaj čmo tudi grešit je treba user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 186
13.1.2009 17:24:21   
malaMravljica
joj koliko nasvetov za mozolje, kje ste bile, ko sem jaz to rabila  user posted image  
to z medom je pa tako, da navaden med malo pomesas z moko in s tem namazes kozo kjer so mozolji ter pustis delovati par ur, mogoce cez noc. Jaz sem gor dala gazo in zalima s tistim belim selotejpom za mozolje. Mozolji ki so ze obstajali so pac preziveli zivljenje do konca, drugo se je pa umirilo in sedaj je mir. Ne morem verjet, prej pa celo poletje dekolte poln podkoznih mozoljev, jaz pa vse majcke vecinoma odprte spredaj.
Bom pa za vsak slucaj naredila se to z limono.
Sedaj pa sibam, ob sestih bom ze pridna na fitnesu.

Ah se to, moj je preprican, da sem noseca, ceprav jaz vem da nisem, sva pridno delala na bejbiju, ma potem zagotovo zgresila prave dneve. sva midva ene dva. No in je tako preprican, da sva sla stavit. ce zmga od dobi ene res dobre hlace, ce zmagam jaz pa eno res dobro oblekco. Znesek pa lahko gre do 100 eur, to sem rekla jaz, ker sem si hotla zagotovit eno res hudo oblekco user posted image  

Lp, malaMravljica

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 187
13.1.2009 18:48:36   
tassika
Punce orbitrek je kriza, sem rekla vsak dan 1 urco, pa sem zdajle komaj 15 min zdržala, tale zima je groza, jaz pa čist brez kondicijeuser posted image .

Grem po kozarc vode pa pod tuš, sem čist mokrauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 188
13.1.2009 18:58:46   
pilotina
Tassika...tudi zate stiskam močno močno pestke user posted image , da grdega polipa že ni več

malaMravljica...hi hi...nisem si mogla pomagati, da si nebi zaželela, da tvoj dragi dobi ene res dobre hlače user posted image user posted image user posted image

pa še neki zelooooo lepega...danes sem postala TETA SESTRIČNA...včeri sem peljala dekle od mojega bratranca v bolnico, da jo hospitalizirajo, ker je imela danes rok. In je rodila prečudovito punčko. Juhuuuuuuuu...jutri grem na obisk...komaj čakam user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 189
13.1.2009 19:06:33   
tassika
pilotina čestitke tvoji karkoli že je za punčko, še malo pa bo pri nas enako.
Moram se zašpecat, da sem danes spet brskala po temi aprilčic, kar ne morem da ne bi, potem mi je pa hudo, ker imajo že vozičke, pa vse ostalo... Saj vem da sem si sama kriva, ampak kar ne morem da ne bi mal poferbcala.
Ahja, sem pač tipična ženskauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 190
13.1.2009 20:05:57   
tassika
Evo pa še nekaj da vam ne bo dolgčas, na prvih treh slikcah sem jaz, na zadnjih treh pa moj dragiuser posted image

KLIK

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 191
13.1.2009 22:05:52   
pilotina
ja tassika...hudo je...ko pa bomo tudi me imele svoje dojenčke v objemu, pa nam bo ostal le še grenak spomin na naše pikice, ki bojo vedno z nami...do takrat pa...k sreči, da smo se našle in si stojimo ob strani...

kaka lepa jenčica si bila, pa tvoj dragi tudi user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 192
14.1.2009 8:21:06   
tassika
Jutro punce, pri nas je pa takole user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.1.2009 8:45:11   
pilotina
jutro user posted image

tuki pa dežek in temno je...zjutraj bi tako ostala v moji topli posteljici user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.1.2009 8:51:48   
malaMravljica
Tassika: kako lepo. Pri nas pa oblacno in zebe, jaz moram pa ven it, brrrr. Glede obritreka pa tako. 1 ura je malo utopicen cilj, 15 minut za prvic pa sploh ne malo. Parkrat po 15 minut in bos kmalu prilezla na 30 minut.

Pilotina: tebi pa kar zavidam, da bos danes videla tako malega dojencka. Ceprav po pravici povedano, bi bil to zame kar projekt, me kar stisne, ko vidim kaj tako malega.
Ves pilotina, saj si jaz tudi blazno zelim, da tisto stavo dobi moj, samo sem skoraj prepricana, da bom na zalost jaz dobila.

Uzivajte v snegu danes!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 195
14.1.2009 9:07:59   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

01. Rižkoo                  26                    Celje                  xx.01.2009
02. MalaMravljica        30                      EU                   xx.01.2009
03. Tassika                 25                   Domžale             xx.xx.2009
04. U*                        27                    Tržič                   xx.01.2009
05. Pilotina                 29                  ok.Portoroža        xx.04.2009
06. Manca                   23                   ok.Kranja
07. Drobtinica             29                    Maribor
08. Nogavica               31                   Maribor               xx.02.2009
09. zvesta                   29                   Lenart                xx.07.2009
10. Maj2009                24                 ok.Domžal            xx.01.2009
11. MAŠKA                   33                 ok.Celja                xx.02.2009
12. Strumf                   26                 ok.Brežic               xx.01.2009
13. Fargesia                26                ok. Ljubljane          xx.01.2009
14. Twixy                     27                inozemstvouser posted image         10.02.2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 196
14.1.2009 9:53:53   
Anonimen
Jutro!
Norišnica. Iz CE sva štartala 06:20, v LJ na šiht sem prišla 09:15. Skuštrana in tečna.user posted image  Dobr, da šefa dons ni...
Nč grem delat..., se muudi. Mogla sm vas mal počekirat in pozdravit... Tassi, pri nas na Viču je tko... kot pri tebi.user posted image  Če bi bila doma bi se počutila kot na tvoji slikici..., tko pa žal... malo drugače. Slikica je pa lepa in ti tud ko si bla mala... Maš veelke okice.. user posted image  Lušno..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
14.1.2009 10:05:21   
tassika
Hvala. Ej bejbe imam eno idejo, a še napišemo, kdaj imamo roj.dneve na naš seznamček, jaz bi tortice limala.

Mislim, da ga ima rižko zelo kmalu.

Drugače pa mi ni všeč da sedaj sneži, na cesti je štala in z avti in peš, jaz moram pa danes še domov da dam atiju darilo, pa še na večerjo sem se povabila. Druga stvar pa je da moj letos ni kupil zimskih gum, ker je reku, da je bila lani čist bedna zima in pol mal cvikam, saj so nove pa vse, ampak vseeno.

Ah ja še par urc pa spet vn se lovit po pločnikihuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
14.1.2009 10:16:12   
Anonimen
Ja, jst sm zaaa... za stolpec z rojstnimi dnevi. Itaq.
Moj roj. dan je pa deeleč še.. , no to leto že ampak... je pa 20.6.1982.

Ti se pa le čuvi v avtu.., midva sva dons skor 2 x bum nardila. Ne glede na pazljivo vožno, je cesta čist nepredvidljiva.

Za mojga dragija sm se za darilo odločila... kr balončka mu dat. Za dve leti pa u easy.. kamor naju pot odnese, tko sva se zmenila. Pa na eno luštno kosilce in ... brez kompliciranja. Sm mu rekla, da nočem obremenjevanja s tem. On neki rihta, jst neki... Ko bo 5 obletnica, pa 10, pa 15... to je neki... 2 leti pa ni nek bav, bav...
A se vam zdi bolj taka babja zadeva za 30. let balonček.. al bo lep darilček..??!

Tassi.. s čim se bote pa slatkal... mmmmm, jst bi tud.. sm mali sladkosned..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
14.1.2009 10:33:33   
tassika
naredila sem jogurtovo bombo in to zgleda tko, vzameš pol litra navadnega jogurta in notri vmešaš 100 g sladkorja (lahko manj) in en vanili, potem pa stepeš pol litra sladke smetane, vse skupaj zmešaš in daš v cedilo, sevede cedilo prej obložiš s plenico, gazo ali servetom, kar imaš pri roki in na koncu daš gor še krožnik za obtežitev. Vse skupaj pustiš čez noč v hladilniku, da se odteče voda, potem pa streseš to bunko na krožnik in preliješ z vročimi višnjami. Njami.

Glede balona pa tako, moja mami ga je kupila za atija pa je star 47, tko d ani babje, meni se zdijo babje kakšne kopeli al pa tko masažice. Najhujša mi ja kaka čokoladna kopel z šampanjčkom, zgleda da nisem nič romantična.

Glede obletnice pa vama dam prav da si vzameta tko na izi pa gresta okoli, ker vse priprave pa to, to je pol preveč narejeno. Sem za spontanost.

Pa da še povem kaj sem zanč poslušala na vlaku, pravi ena bejba, dons mava pa 2 meseca 13.11. sva začela, pa pravi druga, midva bova pa že 4 mesece, čestitajte mi to je moj rekorduser posted image .
Kje so ti časi, mi imam samo še leta, pa desetletjauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?