Anonimen
|
Ojla punceee... Jst sm zabredla v gužvo... ampak tko čas na šihtu hitreje mine. Še mal pa bo 16:00. Moram vas malo pozdravit.., vsake toliko pokukak kaj si kej pišete, nočem da mi kej uide. Sm mal posesivna.. pilotina, hvala ti za razlago. Je čist drugač, ko veš kako točno poteka. No, vsaj približno. Moram ti rečt, da srčno upam, da mi ne bo treba na to laparoskopijo. Nč se ne bojim, nč me strah... sam obremenjena sem.. s tem kako bit na bolniški toliko časa. Itaq, da bom samo... mela bom komplikacije s šefom in me to mal matra. Iskreno... tudi jaz mislim, da bo treba na ta posegec. Tudi G.. je bil bolj v to smer usmerjen. Sicer pa.. kakšen čudežek.. nebi bil odveč. Super si, da si razložkala... LUPČKA velikega. Tebe pa prosim tudi, da se ne zapiraš vase... sej veš, da to nikakor ne pomaga. Če začutiš, da odhajaš..., se prisili in o tem govori, pojdi kam..., piši nam. Ne zapuščaj nas zaradi misli in osamljenosti... Lej, tukaj smo s tabo. Jst vem, da lahko vsaj mal pomagamo. Prosim ne zapiraj se.., ni potrebno in NE pomaga. Seveda, da te razumem ampak ti enostavno ne dovolim. Prv? Mravljica.., res maš luškano slikco. Prava mala mravljica si. Nogavica.., mravljica..., tassika... eterično olje čajevce ZELO pomaga pri mazolčkih, pri malih mozočkih. Preizkušeno. Nism pa vedla, da pomaga tud pri vnetjih tam spodaj. Moram probat..., spet se mi neki pojavlja.. Pa še neki... in čist zares.. kakorkoli grdo se prebere zadeva deluje in... je tud preizkušeno. Nenormalno pomaga.., če se mejčkan polulaš na vatico in s tem očistiš kritično mesto... Poznam več primerov, je pa res bljak, bljak. Pa zdej, ko vem, da mam neko zadevo dol..., prv čutim kako špika vsake toliko. Prej sploh nism posvečala temu pozornosti. Nogavica, pozdravite se čimprej..
|