Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: lili3 rebeca, mora biti to hranjenje dvojčkov kar zanimivo. No tebi verjetno ni. Kaj pa drugače, ko še nista imela GH, kako je šlo? Sta istočasno jedla? Jaz sem si tud želela dvojčke, pa če zdaj poštudiram, je kr fajn da je samo 1. Je pa ful lepo videt dvojčke. Kako si jima pa dala pečen krompir, a jima še pretlačiš hrano al že jesta večje kose? No, mal sem ti zagnjavila s vprašanji . lili, ja hranjenje dveh je pri GH včasi prava misija, ampak gre..mora Pri flaški ni nikol nobene panike, najprej eden, tisti, ki je bolj tečkast (al pa včasih rečem, kdo bo prvi naj dvigne roko ) v glavnem, ni blo frke. Ponavadi pa je bla pupika prva, ker popije 240ml v 3 minutah. To tak golta, da je noro. Kupček podere tud takoj v naslednji minuti. Mišek pa je ful jedec sicer, samo je počasen, ponavadi je drugi zarad tega...razen, če je tečkast. Pri GH pa je ravno obratno. Tariq tak je, da kr jamra zraven in vse prepočasi mu v usta dajem, se kr huduje, da komaj sfolgam, vmes mi pa tamala po drugem stolčku z rokico tolče in čaka Tak nekak zgleda. Mora it, kaj hočeš. Če je ati doma, je valjda druga pesem, takrat gre vse bolj na izi, vsak enega in je....a se znajdemo tud, ko smo sami. Pečen krompir sem jima pretlačila z vilico, zmešala z zelenjavo in razrečila z malo juhice v kateri se je kuhala zelenjava. Nikoli jima nisem miksala hrane, tak da že od vsega začetka jesta samo pretlačeno. kako vi jeste? aaaaaaaaaa me je ob tem prešinilo, kaj pa če imam jaz zdaj tudi dvojčka Zbežim UmpaLupma, popek pri nas je tudi čist!
|