Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:52:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Hvala vsem za objemcke pa rame zaplakanje ampak...drugic... sedaj me zanimajo rukerji pa jugoti Kaj pa tvoj ruker? Bilo nekad davno....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:53:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz bom pa danes ta laptop vrgla skozi okno. Me je pa ravnokar klical, da bi jutri rad prišel domov. Zakaj le? So se mu gate skrčile in ga tiščijo??? Al je to, al je pa kej čudnega pojedu in mu je kej zraslo v hlačah
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:53:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Sej bi sla na DIPO pisat pa ne morem bit anonimna.... AJde kaj je zdaj...a bom se kaj zvedela al nic o teh rukerjih... kaj pa je DIPO forum ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:54:11
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz bom pa danes ta laptop vrgla skozi okno. Me je pa ravnokar klical, da bi jutri rad prišel domov. Zakaj le? So se mu gate skrčile in ga tiščijo??? Sem se mu v nedeljo malo preveč posvetila, je bil še v ponedeljek zjutraj kot rožica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:54:29
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 sem mislila kaj napisat, pa vas ne folgam itak zijam zraven še TV - odaja o Islandiji je, pa mal firbcam... vi ste pa hiperkljocarske Pred uro nazaj je bila še pogrebšna, sedaj pa je hijenca mal nabrizgala magic fluida, pa se je stanje popravilo a to vam je predigra bo še veselo, ko se poslovite z RR Že gruntam v tej smeri, ker se je Mr M nekaj ponujal za neke opravilnosti dej mi neki povej a vaju je sinko že kdaj zalotu? kako je to, ko enkrat lomastijo sami po stanovanju???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:54:33
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Sej bi sla na DIPO pisat pa ne morem bit anonimna.... AJde kaj je zdaj...a bom se kaj zvedela al nic o teh rukerjih... kaj pa je DIPO forum ... Kaj pa spolnost,tam so anonimni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:54:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** KATY: ŽE 2X SEM TI POSTAVILA ENO IN ISTO VPRAŠANJE. PROSIM ČE MI ODGOVORIŠ. IN JA, DEREM SE Veš kaj bejba ti se meneš sam od sexa mene pa pol spregledaš,sem te sprašvala če lahko dobiva karte na licu mesta,pa kolk stanejo. Moj pa ni preveč navdušen nad tem bom vidla kaj še bo? sorry karte se rezervirajo vnaprej in ti jih pošljejo po pošti. so pa brezplačne, tako da pokliči pa jih boš dobila a rabiš št.?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:54:54
|
|
|
|
Anonimen
|
DIPO Druzina In Partnerski Odnosi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:55:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Anitka kaj pa tvoj ruker
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:55:19
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz bom pa danes ta laptop vrgla skozi okno. Me je pa ravnokar klical, da bi jutri rad prišel domov. Zakaj le? So se mu gate skrčile in ga tiščijo??? Sem se mu v nedeljo malo preveč posvetila, je bil še v ponedeljek zjutraj kot rožica Kakšna cvetoča ali ovenela?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:55:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Sej bi sla na DIPO pisat pa ne morem bit anonimna.... AJde kaj je zdaj...a bom se kaj zvedela al nic o teh rukerjih... kaj pa je DIPO forum ... ja to se mi je zdelo, ampak kakšen in kje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:55:57
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** KATY: ŽE 2X SEM TI POSTAVILA ENO IN ISTO VPRAŠANJE. PROSIM ČE MI ODGOVORIŠ. IN JA, DEREM SE Veš kaj bejba ti se meneš sam od sexa mene pa pol spregledaš,sem te sprašvala če lahko dobiva karte na licu mesta,pa kolk stanejo. Moj pa ni preveč navdušen nad tem bom vidla kaj še bo? sorry karte se rezervirajo vnaprej in ti jih pošljejo po pošti. so pa brezplačne, tako da pokliči pa jih boš dobila a rabiš št.? Ja dej mi pošl?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:56:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz bom pa danes ta laptop vrgla skozi okno. Me je pa ravnokar klical, da bi jutri rad prišel domov. Zakaj le? jutri bi pa barbaw bježala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:56:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo sem že nazaj,moj hajvan ob šampancu gleda nek mačo film pa mini za zraven viset tko da ga žlokam po požirkih pred compom in je čedalje bolj luštno a danes ga nimaš v nočni Ne pa bi mi bilo ljubše če bi bil,tko pa gleda blesave filme in me vabi zraven da bova imela kao kvazi romantičen večer.Sori ob Chucku Norissu mi glih ne puca muca pa mu povej Ja valda dokler šampanca ne zmanjka bom kr tih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:56:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** DIPO Druzina In Partnerski Odnosi hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:56:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 sem mislila kaj napisat, pa vas ne folgam itak zijam zraven še TV - odaja o Islandiji je, pa mal firbcam... vi ste pa hiperkljocarske Pred uro nazaj je bila še pogrebšna, sedaj pa je hijenca mal nabrizgala magic fluida, pa se je stanje popravilo a to vam je predigra bo še veselo, ko se poslovite z RR Že gruntam v tej smeri, ker se je Mr M nekaj ponujal za neke opravilnosti dej mi neki povej a vaju je sinko že kdaj zalotu? kako je to, ko enkrat lomastijo sami po stanovanju??? Itak. No,saj če si zakljenjen pa tolčečpo vratih in je isti učinek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:56:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz bom pa danes ta laptop vrgla skozi okno. Me je pa ravnokar klical, da bi jutri rad prišel domov. Zakaj le? So se mu gate skrčile in ga tiščijo??? Sem se mu v nedeljo malo preveč posvetila, je bil še v ponedeljek zjutraj kot rožica Kakšna cvetoča ali ovenela? Cvetoča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:57:09
|
|
|
|
barbaw
|
Glih sem se začela konkretno smejat pa me moj sprašuje kaj je. Se mu grem malo posvetit, ker sem ga malo zanemarila. Sva pa dva večera gledala tv, potem pa se on hitro navadi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:57:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz bom pa danes ta laptop vrgla skozi okno. Me je pa ravnokar klical, da bi jutri rad prišel domov. Zakaj le? So se mu gate skrčile in ga tiščijo??? Sem se mu v nedeljo malo preveč posvetila, je bil še v ponedeljek zjutraj kot rožica Opa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:57:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** KATY: ŽE 2X SEM TI POSTAVILA ENO IN ISTO VPRAŠANJE. PROSIM ČE MI ODGOVORIŠ. IN JA, DEREM SE Veš kaj bejba ti se meneš sam od sexa mene pa pol spregledaš,sem te sprašvala če lahko dobiva karte na licu mesta,pa kolk stanejo. Moj pa ni preveč navdušen nad tem bom vidla kaj še bo? sorry karte se rezervirajo vnaprej in ti jih pošljejo po pošti. so pa brezplačne, tako da pokliči pa jih boš dobila a rabiš št.? Ja dej mi pošl? evo številka je: 01/427-32-30 jz sem vzela karte za soboto (31.1), možno je pa tudi za 1.2 (nedelja)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:58:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Glih sem se začela konkretno smejat pa me moj sprašuje kaj je. Se mu grem malo posvetit, ker sem ga malo zanemarila. Sva pa dva večera gledala tv, potem pa se on hitro navadi. dedci
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:58:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** DIPO Druzina In Partnerski Odnosi hvala za odgovor ja, sem mogla it prav pogledat , kaj je celo ime...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:59:08
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 sem mislila kaj napisat, pa vas ne folgam itak zijam zraven še TV - odaja o Islandiji je, pa mal firbcam... vi ste pa hiperkljocarske Pred uro nazaj je bila še pogrebšna, sedaj pa je hijenca mal nabrizgala magic fluida, pa se je stanje popravilo a to vam je predigra bo še veselo, ko se poslovite z RR Že gruntam v tej smeri, ker se je Mr M nekaj ponujal za neke opravilnosti dej mi neki povej a vaju je sinko že kdaj zalotu? kako je to, ko enkrat lomastijo sami po stanovanju??? Itak. No,saj če si zakljenjen pa tolčečpo vratih in je isti učinek no tega me je strah... sej sm že poslušala razne štorije na to temo in kaj mu rečeš? a že kaj razume, kaj dogaja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:59:11
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Glih sem se začela konkretno smejat pa me moj sprašuje kaj je. Se mu grem malo posvetit, ker sem ga malo zanemarila. Sva pa dva večera gledala tv, potem pa se on hitro navadi. Le glej, da bo kot cvetoča rožica,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:59:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Glih sem se začela konkretno smejat pa me moj sprašuje kaj je. Se mu grem malo posvetit, ker sem ga malo zanemarila. Sva pa dva večera gledala tv, potem pa se on hitro navadi. No le bejži se mu malo posvetit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Otroška oprema3Sonček3Kje si boste priskrbele otroško opremo ( posteljico, stajico,...)Kupila bom v spletni trgovini (
7%)
Kupila bom v trgovini (
35%)
Sposodila si bom od prijateljic / sorodnikov (
16%)
Prijatelji / sorodniki mi bodo podarili (
8%)
Imam že vse od 1. nosečnosti (
34%)
Število vseh glasov: 245Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!