Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:37:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mislim, da se bom danes odpovedala čvekanju, ker se nekako ne morem vklopiti v to vašo debato Enako..bom sla kar kam drugam smetit... Kaj pa jaz? ti tudi ostaneš in kaj poveš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:37:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh , vidim da ne bom folgala... pa sem prisla,ker imamo tihi vecer... Kaj je pa ušpilal tokrat??? Ko bi ti vedela... bi se zjokala da bi ljubljanica zacela poplavljat... sam tok... vec pa ne mislim govort...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:37:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh , vidim da ne bom folgala... pa sem prisla,ker imamo tihi vecer... Kaj je pa ušpilal tokrat??? Ko bi ti vedela... bi se zjokala da bi ljubljanica zacela poplavljat... sam tok... vec pa ne mislim govort... A bosta lahko to prebrodila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je zdaj... cakam da se kaj zvem o jugotih in rukerjih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:37:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mislim, da se bom danes odpovedala čvekanju, ker se nekako ne morem vklopiti v to vašo debato Enako..bom sla kar kam drugam smetit... Kaj pa jaz? Punca naštimaj si nekaj krepkega za pod zob in udari po tipkovnici. Itak samo bluzimo o sexu Sem se že najedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:38:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh , vidim da ne bom folgala... pa sem prisla,ker imamo tihi vecer... Kaj je pa ušpilal tokrat??? Ko bi ti vedela... bi se zjokala da bi ljubljanica zacela poplavljat... sam tok... vec pa ne mislim govort...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:38:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh , vidim da ne bom folgala... pa sem prisla,ker imamo tihi vecer... Kaj je pa ušpilal tokrat??? Ko bi ti vedela... bi se zjokala da bi ljubljanica zacela poplavljat... sam tok... vec pa ne mislim govort... ****, če si že do sem prišla, pa vasj povej kaj je narobe, zakaj se tako počutiš, ti bo lažje, če iz sebe spraviš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:38:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh , vidim da ne bom folgala... pa sem prisla,ker imamo tihi vecer... Kaj je pa ušpilal tokrat??? Ko bi ti vedela... bi se zjokala da bi ljubljanica zacela poplavljat... sam tok... vec pa ne mislim govort... A bosta lahko to prebrodila? Verjetno ne, ampak pustimo se presenetiti pa v Boga zaupam, vem da mi bo ze pokazal kaj in kako...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:38:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj je zdaj... cakam da se kaj zvem o jugotih in rukerjih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:38:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mislim, da se bom danes odpovedala čvekanju, ker se nekako ne morem vklopiti v to vašo debato Enako..bom sla kar kam drugam smetit... Kaj pa jaz? Punca naštimaj si nekaj krepkega za pod zob in udari po tipkovnici. Itak samo bluzimo o sexu Sem se že najedla. Nekaj še moraš pojest, da bo za ziher.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:38:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mislim, da se bom danes odpovedala čvekanju, ker se nekako ne morem vklopiti v to vašo debato Enako..bom sla kar kam drugam smetit... Kaj pa jaz? Punca naštimaj si nekaj krepkega za pod zob in udari po tipkovnici. Itak samo bluzimo o sexu Sem se že najedla. Pol pa sexat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:39:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mislim, da se bom danes odpovedala čvekanju, ker se nekako ne morem vklopiti v to vašo debato Enako..bom sla kar kam drugam smetit... Kaj pa jaz? ti tudi ostaneš in kaj poveš Dolgo ne bom, ker sem nekam utrujena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:39:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mislim, da se bom danes odpovedala čvekanju, ker se nekako ne morem vklopiti v to vašo debato Enako..bom sla kar kam drugam smetit... Kaj pa jaz? Punca naštimaj si nekaj krepkega za pod zob in udari po tipkovnici. Itak samo bluzimo o sexu Sem se že najedla. kaj si pa jedla, firbec pač
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:39:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako to misliš??? Dobesedno, z avtom. Če je on tebe vozil naokrog ali ti njega. On z belim yugičem a yugiča sta kej uporabljala moj je pa imel Opla Kadetta old timerja moj pa daewo racerja moj pa pasata Same mečke Jaz pa z YUgo nije za dugo Yugo mogoče res ne, sam mr. M pa zgleda da ja
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:39:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mislim, da se bom danes odpovedala čvekanju, ker se nekako ne morem vklopiti v to vašo debato Enako..bom sla kar kam drugam smetit... Kaj pa jaz? Punca naštimaj si nekaj krepkega za pod zob in udari po tipkovnici. Itak samo bluzimo o sexu Sem se že najedla. Sex? Kaj je ze to?? Aja to je uno k se mata dva rada pa....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:39:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mislim, da se bom danes odpovedala čvekanju, ker se nekako ne morem vklopiti v to vašo debato Enako..bom sla kar kam drugam smetit... Kaj pa jaz? Punca naštimaj si nekaj krepkega za pod zob in udari po tipkovnici. Itak samo bluzimo o sexu Sem se že najedla. Pol pa sexat ona ne sme ker bo kalorije pokurila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:39:58
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh , vidim da ne bom folgala... pa sem prisla,ker imamo tihi vecer... Kaj je pa ušpilal tokrat??? Ko bi ti vedela... bi se zjokala da bi ljubljanica zacela poplavljat... sam tok... vec pa ne mislim govort... joj, ****, se res nočeš malo izpovedat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:40:15
|
|
|
|
katy82
|
Evo sem že nazaj,moj hajvan ob šampancu gleda nek mačo film pa mini za zraven viset tko da ga žlokam po požirkih pred compom in je čedalje bolj luštno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:40:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mislim, da se bom danes odpovedala čvekanju, ker se nekako ne morem vklopiti v to vašo debato Enako..bom sla kar kam drugam smetit... Kaj pa jaz? Punca naštimaj si nekaj krepkega za pod zob in udari po tipkovnici. Itak samo bluzimo o sexu Sem se že najedla. Nekaj še moraš pojest, da bo za ziher. Me že zdaj vse tišči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:40:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh , vidim da ne bom folgala... pa sem prisla,ker imamo tihi vecer... Kaj je pa ušpilal tokrat??? Ko bi ti vedela... bi se zjokala da bi ljubljanica zacela poplavljat... sam tok... vec pa ne mislim govort... ****, če si že do sem prišla, pa vasj povej kaj je narobe, zakaj se tako počutiš, ti bo lažje, če iz sebe spraviš. Predolga zgodba..pustva za takrat ko prides...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:40:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mislim, da se bom danes odpovedala čvekanju, ker se nekako ne morem vklopiti v to vašo debato Enako..bom sla kar kam drugam smetit... Kaj pa jaz? Punca naštimaj si nekaj krepkega za pod zob in udari po tipkovnici. Itak samo bluzimo o sexu Sem se že najedla. Pol pa sexat Po sexu pa spet prigrizek, da ne shujšaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:40:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo sem že nazaj,moj hajvan ob šampancu gleda nek mačo film pa mini za zraven viset tko da ga žlokam po požirkih pred compom in je čedalje bolj luštno a danes ga nimaš v nočni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:41:12
|
|
|
|
tana7
|
sem mislila kaj napisat, pa vas ne folgam itak zijam zraven še TV - odaja o Islandiji je, pa mal firbcam... vi ste pa hiperkljocarske
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:41:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mislim, da se bom danes odpovedala čvekanju, ker se nekako ne morem vklopiti v to vašo debato Enako..bom sla kar kam drugam smetit... Kaj pa jaz? Punca naštimaj si nekaj krepkega za pod zob in udari po tipkovnici. Itak samo bluzimo o sexu Sem se že najedla. kaj si pa jedla, firbec pač nazadnje tople sendviče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:41:39
|
|
|
|
mafi
|
punce vas počasi zapuščam štima banjo..pena... lepo naprej udarite dabato ****:sej bo, če ne daj saj tukaj možgane na off (rr) ali pa se zjamraj, verjamem da te bodo punce potolažile. NOČKA
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?