Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:13:26
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Daljinc je počival ob meni, je pa gospod parkrat preveč pogledal proti njemu, pa sem ga kar v roke prijela Gospoda ali daljinca? Joj, ženske kako vam možgani delujejo, a ste na spidu??? pomanjkanje cukra dela svoje Če bi bilo kakopomanjkanje, bi sedaj ležala in smrčala v postelji. Imaš preveč energije in cukr ti očitno ne pride do živega Jaz pa čutim pomanjkanje cukra. Pa mojega ni doma, pa hormoni norijo, sem namreč korenček jedla za večerjo, je pa bilo OK, ker je bil malo sladek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:13:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer punce evo mene s telovadbe,sem šla po 3 tednih pa sem čist gotova. O čem teče debata? za telovadbo jaz pa dva dni nisem nič migala daj ju3 vsaj prah pobriš, da bo zgledal, da je leg magic v uporabi bom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:14:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol Midva sva bla skup 3,5 mesce sva bila pa en za druzga ta prvi TO je pa še skor tko kot v filmu Moj predragi možiček je bil tud Jungfrau, zato sem ga praktično mogla na silo naskočit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:14:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
KATY: beri tole IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 SS boga Manca se je tko pregrela? A bova šle same na sejem,si se kej odločla? Ja, naša Manca je donc čist pregorela pri moji stari mami. Je potem mi v avtu zaspala in sem jo potem samo v posteljico prestavila in je spala 3 ure. A si me kej spraševala če greva skup na sejem? Ej sorry, sam od včerajšnjega večera nisem skor nič brala. Midva z mojim imava že karte naročene, in greva skupej, lahko se pa zmenimo in gremo skpuaj če si za A ti že maš karte?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:14:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa čutim pomanjkanje cukra. Pa mojega ni doma, pa hormoni norijo, sem namreč korenček jedla za večerjo, je pa bilo OK, ker je bil malo sladek. a ti samo zelenjavo ješ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:14:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol Midva sva bla skup 3,5 mesce sva bila pa en za druzga ta prvi TO je pa še skor tko kot v filmu Moj predragi možiček je bil tud Jungfrau, zato sem ga praktično mogla na silo naskočit Ja bogi mr. M
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:15:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? ah kje pa, Nejčija sva kopala in pravkar je zaspal...smo se potepali, pa pozno prišli domov Grem sam še jest
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:15:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol Midva sva bla skup 3,5 mesce sva bila pa en za druzga ta prvi TO je pa še skor tko kot v filmu Moj predragi možiček je bil tud Jungfrau, zato sem ga praktično mogla na silo naskočit pol si bila ti njegova profesorca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:16:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer punce evo mene s telovadbe,sem šla po 3 tednih pa sem čist gotova. O čem teče debata? za telovadbo jaz pa dva dni nisem nič migala daj ju3 vsaj prah pobriš, da bo zgledal, da je leg magic v uporabi bom če ne pa krpo vzami pa ga obriši, pa glih tako zgleda kot da da uproabljaš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:16:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol Midva sva bla skup 3,5 mesce sva bila pa en za druzga ta prvi TO je pa še skor tko kot v filmu Moj predragi možiček je bil tud Jungfrau, zato sem ga praktično mogla na silo naskočit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:17:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa čutim pomanjkanje cukra. Pa mojega ni doma, pa hormoni norijo, sem namreč korenček jedla za večerjo, je pa bilo OK, ker je bil malo sladek. a ti samo zelenjavo ješ? danes pa res, za kosilo zenjavna juha, za večerjo korenje. Ampak nisem imela namena jest korenje, ampak sem bila v trgovini in se mi je zluštalo. Imam namreč zelo rada sveže korenje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:18:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol Midva sva bla skup 3,5 mesce sva bila pa en za druzga ta prvi TO je pa še skor tko kot v filmu Moj predragi možiček je bil tud Jungfrau, zato sem ga praktično mogla na silo naskočit Ja bogi mr. M Ko bi videla njegovo faco, ko sem rekla, no sedaj pa greva k men domov(bili smo na drinku na Zbiljah)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:18:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol Midva sva bla skup 3,5 mesce sva bila pa en za druzga ta prvi TO je pa še skor tko kot v filmu Moj predragi možiček je bil tud Jungfrau, zato sem ga praktično mogla na silo naskočit Ja bogi mr. M Ko bi videla njegovo faco, ko sem rekla, no sedaj pa greva k men domov(bili smo na drinku na Zbiljah) A si ga mogla ti vozit okrog?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:19:08
|
|
|
|
hijenca
|
Estrella nič ne podoživljam, ker sem sama doma. Videk je jokal, sem mogla dudo dat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:19:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol Midva sva bla skup 3,5 mesce sva bila pa en za druzga ta prvi TO je pa še skor tko kot v filmu Moj predragi možiček je bil tud Jungfrau, zato sem ga praktično mogla na silo naskočit pol si bila ti njegova profesorca Ja in mi ni bilo prav nič v veselje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:19:40
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** KATY: beri tole IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 SS boga Manca se je tko pregrela? A bova šle same na sejem,si se kej odločla? Ja, naša Manca je donc čist pregorela pri moji stari mami. Je potem mi v avtu zaspala in sem jo potem samo v posteljico prestavila in je spala 3 ure. A si me kej spraševala če greva skup na sejem? Ej sorry, sam od včerajšnjega večera nisem skor nič brala. Midva z mojim imava že karte naročene, in greva skupej, lahko se pa zmenimo in gremo skpuaj če si za A ti že maš karte? Ej sorči sem spregledala,a moraš met karte jih ni možn na licu mesta kupt. Kolk pa stanejo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:19:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol Midva sva bla skup 3,5 mesce sva bila pa en za druzga ta prvi TO je pa še skor tko kot v filmu Moj predragi možiček je bil tud Jungfrau, zato sem ga praktično mogla na silo naskočit Ja bogi mr. M Ko bi videla njegovo faco, ko sem rekla, no sedaj pa greva k men domov(bili smo na drinku na Zbiljah) o bogi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:20:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol Midva sva bla skup 3,5 mesce sva bila pa en za druzga ta prvi TO je pa še skor tko kot v filmu Moj predragi možiček je bil tud Jungfrau, zato sem ga praktično mogla na silo naskočit Ja bogi mr. M Ko bi videla njegovo faco, ko sem rekla, no sedaj pa greva k men domov(bili smo na drinku na Zbiljah) A si ga mogla ti vozit okrog? Kako to misliš???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:20:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol Midva sva bla skup 3,5 mesce sva bila pa en za druzga ta prvi TO je pa še skor tko kot v filmu Moj predragi možiček je bil tud Jungfrau, zato sem ga praktično mogla na silo naskočit pol si bila ti njegova profesorca Ja in mi ni bilo prav nič v veselje To zdaj rečeš, ljubezen pa je naredila svoje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:21:24
|
|
|
|
tana7
|
tana IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 jaz sem pa čist NIČ NIČ noče jest!!! ob 11.00 je spet pojedla sadno kašico, na koncu mal zmešano s skuto - vsega skupaj max 100 ml po tistem pa še NIČ - sem poskusila s pečenim jajčkom, da koščke kruha namakam - mogoče je 3 mini koščke pojedla potem sem ji naredila krompir s špinačo in kislo smetano - 2 žlički... pa še ti ne celi, več razmazano po njej kruh, namočen v jogurt - ni hotela pa kaj naj še nardim?????? danes za hec nisem šla delat klasične zelenjavne kašice, ker je zadnje dni ni jedla ampak očitno tudi drugih zadev noče in zdaj bo spet ob 17.00 mlečna kašica, ob 18.30 kopanje..... jaz sem že čist obupana Tana , upam, da boste jutri bolje jedli. A jo tudi sicer kaj muči? nič ne zgleda, da bi jo kaj mučilo ful je ekšn, kot ponavadi jutri poskusim s čisto navadno osnovno zelenjavno kašico - max dve zelenjavici in nič več - skupaj zmiksani - včasih je to jedla bomo videli jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:21:25
|
|
|
|
katy82
|
Hej mačkice moj je pa glihkar odpru flašo šampanca me je skor odnesl tolk sem se ustrašla. Grem nazdravt na uspešno kreganje,ki ga imava zadnje čase
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:21:29
|
|
|
|
Estrella*
|
N o, zakaj pa vse moje vprašanje ignorirate??? Vsaj zmislte si kaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:21:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako to misliš??? Dobesedno, z avtom. Če je on tebe vozil naokrog ali ti njega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:22:21
|
|
|
|
hijenca
|
Barbaw kaj pa ti? Mr.A, kdaj te je osvojil?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:22:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej mačkice moj je pa glihkar odpru flašo šampanca me je skor odnesl tolk sem se ustrašla. Grem nazdravt na uspešno kreganje,ki ga imava zadnje čase
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?