spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Imam eno vprašanje, če mogoče katera ve: glede na to, da sem v bolniški že od novembra in bom najverjetneje šla direkt z bolniške v porodniško - kaj se v tem primeru zgodi z letošnjim dopustom?! Mi pripada v celoti in ga lahko koristim po izteku porodniške, ali veljajo kakšna drugačna pravila? meni propade,ker grem direkt iz bolniške na porodniško -ostane mi ga sam sorazneren delež,potem,ko nazaj pridem-kolk je to,pa nimam pojma. Torej bi se mi bolj splačalo, da prekinem bolniško, pokoristim nekaj dni dopusta in grem potem na porodniško?! Jaz sem tudi slišala nekaj o tem, da se lahko zgodi, da ti nekaj dopusta propade - to naj bi bilo tistih 14 dni, ki naj bi jih bilo obvezno koristiti v enem kosu kadarkoli v letu. Ma, sanja se mi ne, kako je s tem... mislim,da se bi splačalo pokoristit dopust-pri men to ne pride v upoštev,ker bi morala delat 14 dni preden bi lahk šla na dopust. Kaj pa če bi ti zdravnik bolniško le za 14 dni predlagal (potem bi verjetno tudi komisija za toliko časa podaljšala) in bi potem še 14 dni dopusta lahko pokoristila?! No, če je pri tebi sploh takšen primer - pri meni mi G. vsak mesec podaljšuje bolniško in vem, da bi se lahko zmenila, da bi mi jo podaljšal za manj kot 1 mesec. jaz že imam podaljšano bolniško do porodniške,tak,da nimam več kaj Aja, to pa je drugo...jaz pa še čakam na odgovor komisije, do kdaj mi bodo tokrat podaljšali... bo že ma na naši firmi,so itak neki čudni zakoni,tk,da če že mora naj dopust propade,mam pa saj mirne živce kdaj bi morala dobit odgovor? Mislim, da enkrat v tem tednu, glede na to, da sem imela prejšnjič podaljšano do 9.1., in sem prejšnjo sredo pri osebni zdravnici oddala predlog od G. - če so ažurno poslali pošto naprej, potem bi ziher ta teden. jaz sem tud imela nazadnje do 9.1. podaljšano-prejšnji torek sem bila pri G in osebni,da me je dala naprej.