|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
13.1.2009 15:00:17   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

matejchi za seznam:

Zoja 5m, 2.pikica,  6800g,  67cm

no pa smo nazaj, Zoja spi, P reku da ji samo malo manjka do samostojnega sedenja, od takrat naprej pa lahko v nahrbtnik (deuter..saj veste kiri).

Naj še kar naprej samo dojim, februarja pr 6ih m pa naj začne počasi mal uvajat GH, če ji bo pašala, če ne, pa še naprej samo dojit.

Glede nespanja: to je vse normalno
Zobki: naj ji zvečer očistim jih-no ma sej ima ščetko si jih samauser posted image

Zoja dolginka!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
13.1.2009 15:03:09   
kaja02
sem mogla vmes Leji dudo popravit, zdaj pa spi dalje

aja to sem še hotla povedat, da nima nič proti vrtcu , mam jaz tud srednjo vzgojiteljsko, sam če je možnost sem bolj pristaš domačega varstva tam do 3 let, če je seveda to mogoče, če pa ni staršev v bližini pa bi jaz tud navijala za vrtec, zdaj pa ne po men udartuser posted image

danes ma pa Kaja rostnodnevno zabavo za sošolce, že komaj čaka, da bo ura pet, bo pa imela kar v oslarijah, saj takšne količine otrok ne bom več vabla domov, se mi je lan skor user posted image  od otrok in njihovih staršev in od premalo prostora v stanovanju, bo pri Leji lažje ker bo praznovala poleti in bomo lahk zunajuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2277
13.1.2009 15:26:50   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: pf
Pozdravljene avgustovke.
Sayuri mašinca sem se nasmejala tvoji prigodi današnji. Vaši odhodi na sprehod morajo biti pa res prava atrakcija. Pridna si, prav tako Sandra 123, da tako obvladata dva oz. dve user posted image , pa še vsaka po enega večjega. Že pri eni je pestro, kake akcije morata imeti pa vidve, to pa kapo dol.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Joj pf, zdaj mi je pa kar nerodno user posted image Drugače se pa človek ful zverzira...res. Pa komplicirat ne smeš. SAj jst se včasih kar smejim od hudga user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , maš prav, Sayuri, čimmanj komplicirat, pa je vse okuser posted image ...pa tudi meni je kar malce user posted image za pohvale, pf...
No, pa si imela res malo ponesrečen sprehod danesuser posted image user posted image user posted image ...je pri nas velikokrat tako, pa me potem frendica čaka tudi po pol ure, da uspem ven pridetuser posted image user posted image user posted image ....

Anita, user posted image user posted image user posted image za uspešen pregleduser posted image , Naty, superca za izvide testiranjauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
13.1.2009 15:29:57   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
V Lecleru imajo sedaj parni kuhalnik od Tefala za 100,00 eur. Je ta AMC posoda dražja? Kaj se bolj splača? Nekaj itak moram. Če ne bom to čudo od cedila nabavlauser posted image

jaz sem dala za dve kozici s pokrovkama, Turbo pokrovko ter posodico za kuhanje na paro 740 €
imaš pa vse kuhano v 1/3 časa, in vsa hrana obdrži vse v sebi. Kuhaš brez maščobe, pečeš brez maščobe,...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
13.1.2009 15:36:12   
tejkaz
Mi od P. Eva se je spet zbudila s 40, Jaša sem jaz zbudila in je imel 39. Sem jih samo popokala in smo šli.

Evi so v nedeljo postavili napačno diagnozo in napačen AB. ZDaj imamo drugega, poleg tega še vnetje ušes in učk. Dobili še Voltaren. Jaša je pa malo izsušen. Dobil paracetamol za zbijanje temperature. Jutri kontrola.

Anita, sem mislila, da zna biti Zoja večja od Jaša, ampak jo Jaša šiša za 5 cm user posted image No, je pa razlika, ker je fant.

Grem cartat moje bolnike

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
13.1.2009 15:39:17   
nell
Mi smo tud prestali drugo pikico - Tibor  4m 2t 2d - 7770g in 66cm. Naslednji pregled 25.02.2009

Ja strah je bil popolnoma odveč - je čmrlek prestal vse brez joka, še smejal se je na glas in obračal ko vrtavka - torej jim je pokazal kaj vse že zna. Je pa bil kr utrujen ko smo pršli nazaj domov in sedaj že spi ko polhek kako urco.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
13.1.2009 15:39:40   
tejkaz
En bolnik počiva

user posted image

Drugi se pa igra

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
13.1.2009 15:41:47   
gajka
tejkaz - user posted image Pri vas se pa res ne neha... Saj pravijo, ko ima user posted image mlade, jih ima več.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
13.1.2009 15:43:47   
gajka
Mi imamo v četrtek P in imamo tudi pikico napovedano (že ta tretjo), ampak je po mojem ne bo dobil, ker se ta prehlad še kar vleče... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 13.1.2009 15:44:04 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
13.1.2009 16:01:28   
dojenč
naša mala pa se je prekopicnila iz ležalnika, hb, ni padla dalec ker je bila na tleh,
joj kak sem se ustrašla

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 2285
13.1.2009 16:39:30   
Neža7
Tejkaz..... Ti pa res imaš smolo. user posted image  Kaj se dogaja user posted image  Upam, da bosta oba hitro nazaj na noge.

Eva......

user posted image

Jaša......

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
13.1.2009 16:47:06   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Mi imamo v četrtek P in imamo tudi pikico napovedano (že ta tretjo), ampak je po mojem ne bo dobil, ker se ta prehlad še kar vleče... user posted image

Upam, da bo tudi Rok se hitro pozdavil. Tudi mene je srbelo, ker tusi Neža je bila prešen teden rahlo bolana in sem tudi mislila, da ne bomo dobili pikico. Ko so rekli, da bo morala dati kri in vodo sem se tako ustrašila, ker sem se spominjalana Roka kako se mu zelo grdo kri vzeli iz prsta. HB Neži se nič ne pozna razen malo pikico.
Ena medicinska sestra (zgleda, ko lezbika (nimam nič proti) je rekla preden sva šla kri dat, da iz žile vzemejo krvi user posted image  Če ne najdejo žilo pa iz prsta.... Ko sva šla dol user posted image  je šel notriz Nežo in ko je bilo konec je rekel, da so rekli  da iz žile vzemejo kri in ga je kar čudno pogedala in vprašala "kdo je pa to rekel" user posted image  So pa res notri eni user posted image  Jaz sem prvič dala iz žile, ko sem bila 20 let stara user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
13.1.2009 16:49:47   
Neža7
ZA ROKA....

user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
13.1.2009 17:29:36   
anita goitan
Anita, sem mislila, da zna biti Zoja večja od Jaša, ampak jo Jaša šiša za 5 cm No, je pa razlika, ker je fant.

ma sej je tud 11 dni starejšiuser posted image ,ja sam pa ne izgleda, no se mora pridet sem pokazat sam kaj ko skoz neki boleha, bogi

sm misnla jt sama v trgovino, pa ima moj ful dela, ja ja

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 13.1.2009 17:35:02 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
13.1.2009 17:33:48   
anita goitan
no pa si mal večerne toalete oglejteuser posted image
http://irena.blog.siol.net/2009/01/13/rdeca-preproga-zlatih-globusov-invazija-pastelov/

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2290
13.1.2009 17:35:28   
gajka
tejkaz - a pol Jaša zdaj že št. 74 nosi, če je tako dolg? Ampak zadnjič, ko smo se na žegnanju srečali, mi pa v tisti jajčki ni tako dolg izledal. user posted image Očitno ste ga dobro zakamuflirali. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2291
13.1.2009 17:37:33   
Vilika
Mi smo od P. Pikico je lepo prestal, enako kot prejšnjič, šele ko je bilo konec je malo pojamral.
Naš tamal je pa 'turboizvenkategornik'. Še mene je presenetil user posted image user posted image user posted image .

matejchi
za seznam:

Vid - 5m (bo šele čez 9 dni); 9210 g user posted image ,   70,5 cm user posted image ; dobili smo 2. pikico

Naslednje cepljenje imamo 24.2.

Tejkaz
- boga Evica in Jaša user posted image

< Sporočilo je popravil Vilika -- 13.1.2009 17:50:36 >

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 2292
13.1.2009 17:39:53   
anita goitan
Kožni testi vsi negativni razen malenkostno je na mačke alergičen.

natyuser posted image   super za izvide, čez 15 let bo izgubil alergijo na mačkeuser posted image , mjau mjau

Vilika ma Vid je pa res ornk dečko, no Jaša ga še vedno prešišauser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 13.1.2009 17:40:55 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
13.1.2009 17:45:37   
gajka
Vilika - tegale vašega fantina pa dobro futrate. user posted image

Mene pa prav zanima, kako mi bodo zatežili v četrtek glede Rokovih kil, ker je v zadnjih 3 mesecih šel gor samo ca. 1,2 kg. user posted image Jah, recesija, kaj čem? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2294
13.1.2009 17:47:25   
anita goitan

Mene pa prav zanima, kako mi bodo zatežili v četrtek glede Rokovih kil, ker je v zadnjih 3 mesecih šel gor samo ca. 1,2 kg. user posted image Jah, recesija, kaj čem? user posted image

ja in kolk tehta zdej tvoj Rok da te skrbi, men se zdi prou kul (una fotka v neoprenkah)

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
13.1.2009 17:51:57   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ja in kolk tehta zdej tvoj Rok da te skrbi, men se zdi prou kul (una fotka v neoprenkah)

Ima nekje 8,5 kg, pri 3m pa je imel skoraj 7,3 kg (pri 4m, ko so ga zvagali na moje sitnarjenje pa 7,9). Saj ni videt koščen, je pa dolg tudi kar precej (na oko malo čez 70 cm). Na začetku se je redil kot en prašiček, zdaj pa očitno že malo na postavo merka. user posted image
Ampak očitno ga je tale zobek malo zlakotnil, ker se ga že 2 dni skoraj z joške ne morem otrest. user posted image Me že vse boli. user posted image Pol bo pa povečana proizvodnja, bo pa spet štrajkal...

< Sporočilo je popravil gajka -- 13.1.2009 17:53:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 2296
13.1.2009 19:01:36   
andrejaboris
Ima nekje 8,5 kg, pri 3m pa je imel skoraj 7,3 kg (pri 4m, ko so ga zvagali na moje sitnarjenje pa 7,9). Saj ni videt koščen, je pa dolg tudi kar precej (na oko malo čez 70 cm). Na začetku se je redil kot en prašiček, zdaj pa očitno že malo na postavo merka.
Ampak očitno ga je tale zobek malo zlakotnil, ker se ga že 2 dni skoraj z joške ne morem otrest. Me že vse boli. Pol bo pa povečana proizvodnja, bo pa spet štrajkal...

Gajka po mojem je vredu šel gor. Saj se naraščanje teže pol ustavi. Če ne bi meli pri 1 letu 20 kg.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Enej že tud 74 nosi. Je dobil ene bodije s špara št. 80 pa so mu prav. So očitno manjše številke.

Mi pa še niti 1. pikice nismo dobili, ker je skozi žnodrav od 3 meseca naprej, te ko pa je bil zdrav pa me niso naročli. jah bo že.

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 13.1.2009 19:04:17 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
13.1.2009 19:34:02   
gajka
Saj vem, da se ne morejo ves čas rediti po kg/mesec. user posted image Malo me matra samo to, da imajo pediatri začrtane neke smernice, da naj bi od 4. do 6. meseca user posted image pridobili nekje 650g/mesec.
Mi smo nekje na št. 74 in že nekaj 80. Sparovi bodyji so pa ful majhni in nam št. 80 že lep čas ni več prav. user posted image Bodyje ima trenutno št. 74 od H&M, ki pa je že tudi precej na knap in Clar št. 80. Eh, pač rastejo tile naši mravljinčki. user posted image Včasih bolj po dolžini kot širini... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 13.1.2009 19:36:05 >

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
13.1.2009 19:36:27   
Zoja Miša
Karmar, hvala, vsaj ti si mi odgovorila na moje vprašanje, čeprav še sedaj ne vem kaj nareditiuser posted image  Po mojem bom kupila ta parni kuhalnik.

Mi smo pa pojedli 3 žlice kašice, mislim, da ji bo tole kar šlouser posted image

Madonca ste vsi težkokategorniki in veliki! Ja, mi2 bova pa bolj zadaj laziliuser posted image

Tejkaz, user posted image user posted image za tvoja dva bolnika!
In Gajka za tvojegauser posted image

Anita, na 24 ur pravijo, da bo poledicauser posted image . Če bo preveč čudno naju ne bo, da ne zdrsneva kamuser posted image  Napoved TUKAJ (upam, da mi je uspelouser posted image )

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
13.1.2009 19:39:49   
gajka
Miška - skoraj ti je uspelo, samo en http ven zbriši pri linku. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?