|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **Ločevalna d. - START 5.1.
13.1.2009 11:19:32   
Erin
ursa - jaz sem na porodniški še, ja.. jem kadar postanem lačna, ponavadi zajtrk okoli 9h, kosilo ob 3h, večerja ob 8h.
Danes:
jabolko, kosilo še ne vem, večerja tudi še ne vem...jajca me mikajouser posted image user posted image

aja32 - jaz pijem kavo z mlekom in sladkorjem pa gre vseeno doluser posted image OH večerja je večerja pregrehauser posted image user posted image user posted image takrat lahko ješ SLADKOOOOO!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 326
13.1.2009 11:20:41   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: pezbar

IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Hoj...

imam eno vprašanje... zdaj preučujem tole ločevalno dieto... Od včeraj naprej se vam pridružujem... Upam, da bom zdržala...

Ampak imam eno vprašanje... Recimo 1. dan je beljakovinski - sem sodi tudi mleko... Potem naj ne bi bilo več mlečnih izdelkov... Ampak ko je OH dan, lahko recimo jemo sladoled... Sej to je mlečni izdelek? Recimo - a ve pijete kavo z mlekom ali brez? Samo tukaj me malo zvije... Kava mi ful sede z mlekom...

Nekateri se ne odrečejo kavi z mlekom, pa jim vseeno rata shujšat. Tako da to lahko ostane tvoja mala pregreha, če ne gre drugače user posted image
Meni sicer ni panike pit kavo brez vsega, le da je turška, ker Nescafe brez je user posted image ...
Sladoled ni mišljen za 1., proteinski dan. Si ga pa komot privoščiš na OH dan zvečer za večerjo (takrat je dovoljeno praktično vse user posted image ).
Drži se, me smo s tabo user posted image

To vem, da ni na proteinski dan... Ampak jaz sem bila prepričana, da so mlečni izdelki samo na proteinski dan in da ostale dni ne smeš nobene mlečne zadeve... To me je zbegalo...

Vseeno hvala...

(odgovor članu pezbar)
Neposredna povezava do sporočila: 327
13.1.2009 11:29:15   
Erin

user posted image user posted image - DNEVNA LOČEVALNA DIETA
user posted image
Nickuser posted image         Željeni izgubljeni kg     Do sedaj user posted image
***°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°***

~ Erin                    14 kg                    - 2user posted image
~ anchy82
~ maca m              15 kg                    -3user posted image
~ zvesta                                           - 3user posted image
~ lily975                15 kg                   - 4user posted image
~ monika30            15 kg
~ minabo               12 kg                  - 2user posted image
~ gold fish             10 kg                  - 3user posted image
~ soncek30
~ mayy                  12 kg
                  - 2user posted image
~ gloria
~ Vilika                  15 kg
~ reni70                  9 kg
~ bella02               15 kg                   - 5 user posted image
~ miškamaška        15 kg                  - 1,5user posted image
~ pf                        12 kg                  - 2 user posted image
~ gamini                 15 kg                  - 2user posted image
~ žabicamala          15 kg                 - 2user posted image
~ anaya                                            - 1user posted image
~ anay22                15 kg                 -2 user posted image
~ silvestra
~ pezbar                15 kg
~ sayuri                  8 kg
~ Suzi*                  10 kg
~ ursa30                 7 kg
~ Aja32

user posted image

Knjigi glede diete lahko "zdownloadavte" tudi tukaj..

http://rapidshare.com/files/10399519/90-dnevna.locevalna.dieta.eBook-Wampek.pdf.html

http://rapidshare.com/files/10402722/90-dnevna.locevalna.dieta-Naslednjih.90.dni.eBook-Wampek.pdf.html

Klikneš spodaj Free user potem pa počakaš da ti sekunde odšteje in se ti pokaže downloaduser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 328
13.1.2009 11:58:09   
gamini
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Hoj...

imam eno vprašanje... zdaj preučujem tole ločevalno dieto... Od včeraj naprej se vam pridružujem... Upam, da bom zdržala...

Ampak imam eno vprašanje... Recimo 1. dan je beljakovinski - sem sodi tudi mleko... Potem naj ne bi bilo več mlečnih izdelkov... Ampak ko je OH dan, lahko recimo jemo sladoled... Sej to je mlečni izdelek? Recimo - a ve pijete kavo z mlekom ali brez? Samo tukaj me malo zvije... Kava mi ful sede z mlekom...

Tudi jaz spijem vsak dan en kapučino, vendar ga ne sladkam, tako da... Temu se ne bom odreklauser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 329
13.1.2009 12:04:18   
maca m
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Danes:
jabolko, kosilo še ne vem, večerja tudi še ne vem...jajca me mikajouser posted image user posted image

Erin, jaz sem tud jedla zadnjič jajca, cel dan sem jih sanjala, ob šestih pa s takim užitkom pojedla, da se je kar kadilo. Pojedla sem pa dva, z malo manj kruha kot ponavadi. Bolj dolgo sem jih pekla, da ni bilo veliko tekočega rumenjaka.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 330
13.1.2009 13:10:31   
ursa30
jaz imam danes škrobni dan. sem bila v trgovini in upala, da imajo kakšno joto, ričet, pasulj..pa ni bilo nič od naštetega, mi je trgovka ponujala od segedina z mesom, do golaža, pa sem rekla da tega ne smem jest..nisem nič razlagala zakaj itd..me je samo čudno pogledala user posted image user posted image
tako da mi ni preostalo drugega, kot da si kupim zeleno solato z zeljem in fižolom...
komi čakam večerjo, mi bo moj dragi naredu rižoto  grahom user posted image

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 331
13.1.2009 14:15:55   
Čupka
Moja mala pregrehica - jutranja kava z žličko rjavega sladkorja in pikico sojinega mleka. Brez tega ne morem začet dneva in mi je življenje mukauser posted image

Drugače pa ravnokar hamsam kuhano repo in ajdove žgance - brez zabele. NJam njam njam. A ja, imam pa OH dan.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 332
13.1.2009 14:35:16   
minabo
Tudi jaz grešim z kavo: pijem nescaffe capucino in to celo 2x na dan. Mmmm,kako je dober.
Za kosilo sem jedla sataraš in kruh. Za večerjo pa nimam pojma. Nekako mi ne sede, da bi še enkrat jajca. Kakšna ideja????

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
13.1.2009 15:56:49   
maca m
IZVIRNO SPOROČILO: minabo

Za večerjo pa nimam pojma. Nekako mi ne sede, da bi še enkrat jajca. Kakšna ideja????

Sir, jogurti, hrenovke............user posted image jerebice, golobi, fazani, kaviar.....user posted image .....a katera to je?

Kaj pa pašteta?

(odgovor članu minabo)
Neposredna povezava do sporočila: 334
13.1.2009 16:29:12   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: minabo

Tudi jaz grešim z kavo: pijem nescaffe capucino in to celo 2x na dan. Mmmm,kako je dober.
Za kosilo sem jedla sataraš in kruh. Za večerjo pa nimam pojma. Nekako mi ne sede, da bi še enkrat jajca. Kakšna ideja????

Priporočljivo je, da za kosilo in večerjo ješ beljakovino enakega izvora. Tako da...pa si naredi solato s trdo kuhano jajčkouser posted image

(odgovor članu minabo)
Neposredna povezava do sporočila: 335
13.1.2009 16:39:50   
minabo
O, čupka hvala za idejo. To pa bomuser posted image

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
13.1.2009 21:48:44   
maca m
Kje pa ste?user posted image

Ste se tako najedle mesa in jajc, da še do računalnika ne morete pridet?user posted image user posted image user posted image

Al že na kakšen steperju kalorije kurite?user posted image

(odgovor članu minabo)
Neposredna povezava do sporočila: 337
13.1.2009 22:28:59   
bella02
Erin, sem sem objavila post, ki paše na drug forum, saj veš, kam, pa sem hitro zbrisalauser posted image user posted image user posted image

Aja32, tud jaz pijem kavo z mlekom, mi drugač ne gre dol. V bistu je kar bela kava, sladkam pa ne. Pa ko imaš B dan, imaš mlečne stvari, sladoled pa je sladica in pride na dan OH. Aha, vidim, da si že ugotovila.

Sayuri, danes sem jedla za kosilo pečen piščančji zrezek in kuhano zelje (a je to ureduuser posted image , sej sem mela solato pripravljeno, pa je blo glih zelje kuhano), popoldne pa smo imeli z vrtčevsko skupino sankanje in druženje in sem pomalicala en majhen košček mesnega bureka.
Jutri bo za kosilo in večerjo krompirjev golaž in solata. Morda za večerjo pomfri, če bo golaža zmanjkalo.

Punce, ste poskusile pomfri speči v pečici na peki papirju? Okusa je enakega, pa pomislite, kolk manj olja vsebuje, saj ga nič ne daš. Pri nas pomfri pečemo sam še tko. Mora biti pa kupljen, ker je že na pol pečen v olju.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 338
14.1.2009 8:35:36   
sayuri
Jutro user posted image  Mi je ponoči tko v želodcu krulilo....sem s ekomaj premagala, da nism kakšnega predala odprla user posted image user posted image user posted image . Sta dvojčka kolovratila 3 ure ponoči in poleg njiju sem tud jaz lačna postala user posted image user posted image user posted image .

DAnes pa škrob, a ne?

Zajtrk: 2 pomaranči
Malica: verjetno jo bom preskočila, ker bom na fizioterapiji
Kosilo: Prebranac
Malica: BAnana
Večerja: Verjetno kuhan grah in korenček prepražen z žličko drobtinic

Me zanima, kdaj bi recimo lahko jedla kruh in marmelado user posted image  user posted image user posted image user posted image  (moja najljubša jeduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 339
14.1.2009 9:33:46   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro user posted image  Mi je ponoči tko v želodcu krulilo....sem s ekomaj premagala, da nism kakšnega predala odprla user posted image user posted image user posted image . Sta dvojčka kolovratila 3 ure ponoči in poleg njiju sem tud jaz lačna postala user posted image user posted image user posted image .

DAnes pa škrob, a ne?

Zajtrk: 2 pomaranči
Malica: verjetno jo bom preskočila, ker bom na fizioterapiji
Kosilo: Prebranac
Malica: BAnana
Večerja: Verjetno kuhan grah in korenček prepražen z žličko drobtinic

Me zanima, kdaj bi recimo lahko jedla kruh in marmelado user posted image  user posted image user posted image user posted image  (moja najljubša jeduser posted image user posted image user posted image

Po moje na OH dan zvečer - kot sladicouser posted image  Jaz tudi pogrešam to - za zajtrk tople toastke z domačo marmelado - mmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 340
14.1.2009 9:59:47   
Suzi*
dan.

2 dneva diete uspešno za mano. user posted image  pa se že super počutim. v ponedeljek je bla kar kriza...sploh zvečer sem se okol omaric s sladkarijami smukala, ampak sem bla pridna in nič pojedla. user posted image  včeraj je blo lažje. sem imela pa škrob in sem jedla joto brez mesa in kruh. danes imam oh, za zajtrk so bile pomaranče, za K bodo testenine s kakšno zelenjvo, za zvečer pa mpgoče palačinke al pa piding s piškoti in čokolado.....mmmmmm.

sayuri user posted image , jaz tud pogrešam kruhek, maslo in marmelado od moje mami pa belo kavo zraven.....sem to jedla odkar sem rodila vsako jutro (skor 11m), zdej si bom pa to občasno privoščila za OH večerjo.

samo za belo kavo sem v dvomih....to od Bianke instantno....a jo lahko pijem? samo jaz jo samo z mlekom naredim, ne z vodo? user posted image  zaenkrat je še nisem, samo bi jo.

gtrem, tamala me rabi za igrat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
14.1.2009 10:44:14   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
danes sem jedla za kosilo pečen piščančji zrezek in kuhano zelje (a je to ureduuser posted image ,

Punce, ste poskusile pomfri speči v pečici na peki papirju?

Jaz sem pa jedla  naravni puranji zrezek in segedin...sem delala 1x v živlljenju zelje in sem dodala vodo, moko, malo soli, čebulo, česen, mleto rdečo papriko, malo vegete, lovorjev list...in sem dibila ven segedin...nenačrtno...user posted image user posted image user posted image
Zvečer sem pa jedla jajčka in spila kozarec mleka..ja vem nebi smela mešat in za večerjo bi tudi mogla jest meso..če pa so  me jajčka tako lepo prosilauser posted image user posted image user posted image

danes:
Z- hruška
Malica- kuhana cvetača
K -segedin in krompir
V - isto če bo kaj ostalo čene pa korenje

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 342
14.1.2009 12:24:03   
minabo
Včeraj sem res jedla solato z jajcem.
Danes pa:
Z: jabolko
K:krompirjev golaž
M:solata z malo krompirja
V: če bo ostalo kaj golaža, drugače pa tudi korenje (se mi zdi, da mi že ušesa rastejouser posted image )

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 343
14.1.2009 13:09:52   
Suzi*
jaz sem danes za kosilo skuhala testenine in omako iz naribane bučke, domače paradižnikove omakce in česenčka. njam

.....ampak kar ne morem verjet, da mi je ob ponedeljka že pobralo 3-4 cm obsega v najširšem delu trebuha. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu minabo)
Neposredna povezava do sporočila: 344
14.1.2009 14:00:24   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

jaz sem danes za kosilo skuhala testenine in omako iz naribane bučke, domače paradižnikove omakce in česenčka. njam

.....ampak kar ne morem verjet, da mi je ob ponedeljka že pobralo 3-4 cm obsega v najširšem delu trebuha. user posted image user posted image

Seveda, ker se ti ureja prebava in ni napihnjenosti in odvečne nafilanosti črevesja... Meni je pri tej dieti ravno to tako všeč.
No, manj mi je pa ušeč, da me ves čas zebe in da imam neprenehoma mrzle roke.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 345
14.1.2009 14:28:44   
Čupka
In tole je po mojem božansko dobro: KLIKNI TUKAJ

Se vidi da imam danes sadni dan....se bom raje nehala mučit in še kaj pametnega naredila. Krompirček iz priloženega recepta pa bom na jedilniku čez 2 dni....

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 346
14.1.2009 14:36:16   
pezbar
punce, kaj pravite na krvavice? jih je sploh možno jest na katerikoli dan? ker  je v krvavicah riž, bi morda lahko prišle prav na škrobni dan, ampak je noter tudi kri in nevemkajše...

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 347
14.1.2009 16:10:50   
bella02
pezbar, jaz sem krvavico jedla na Š dan.

Pa danes sem skoz nekej lačna, kar hodim v kuhijo, pol pa sadje meljem. Bolš, kot da bi napadla piškote. Piškotki bodo jutri.

(odgovor članu pezbar)
Neposredna povezava do sporočila: 348
14.1.2009 21:59:41   
pezbar
hvala bella02, danes sem mela škrobni dan in sem jo jedla, mi je tako zapasala... no pa zdaj vidim, da očitno nisem falila user posted image
erin, evo moja bilanca: do danes -4 kg user posted image  sem že na poporodni teži.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 349
14.1.2009 22:18:23   
lily975
Hojla !Čestitke  vsem za izgubljene kilograme ,tudi jaz še vztrajam .Danes sem imela pražen krompir in solato .Jutri bo pa pizza z gobicami , zvečer pa čokoladna rolada in 1 rebro čokolade..user posted image user posted image

(odgovor članu pezbar)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?