Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 11:19:32
|
|
|
|
Erin
|
ursa - jaz sem na porodniški še, ja.. jem kadar postanem lačna, ponavadi zajtrk okoli 9h, kosilo ob 3h, večerja ob 8h. Danes: jabolko, kosilo še ne vem, večerja tudi še ne vem...jajca me mikajo aja32 - jaz pijem kavo z mlekom in sladkorjem pa gre vseeno dol OH večerja je večerja pregreha takrat lahko ješ SLADKOOOOO!!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 11:20:41
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pezbar IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 Hoj... imam eno vprašanje... zdaj preučujem tole ločevalno dieto... Od včeraj naprej se vam pridružujem... Upam, da bom zdržala... Ampak imam eno vprašanje... Recimo 1. dan je beljakovinski - sem sodi tudi mleko... Potem naj ne bi bilo več mlečnih izdelkov... Ampak ko je OH dan, lahko recimo jemo sladoled... Sej to je mlečni izdelek? Recimo - a ve pijete kavo z mlekom ali brez? Samo tukaj me malo zvije... Kava mi ful sede z mlekom... Nekateri se ne odrečejo kavi z mlekom, pa jim vseeno rata shujšat. Tako da to lahko ostane tvoja mala pregreha, če ne gre drugače Meni sicer ni panike pit kavo brez vsega, le da je turška, ker Nescafe brez je ... Sladoled ni mišljen za 1., proteinski dan. Si ga pa komot privoščiš na OH dan zvečer za večerjo (takrat je dovoljeno praktično vse ). Drži se, me smo s tabo To vem, da ni na proteinski dan... Ampak jaz sem bila prepričana, da so mlečni izdelki samo na proteinski dan in da ostale dni ne smeš nobene mlečne zadeve... To me je zbegalo... Vseeno hvala...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 11:58:09
|
|
|
|
gamini
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 Hoj... imam eno vprašanje... zdaj preučujem tole ločevalno dieto... Od včeraj naprej se vam pridružujem... Upam, da bom zdržala... Ampak imam eno vprašanje... Recimo 1. dan je beljakovinski - sem sodi tudi mleko... Potem naj ne bi bilo več mlečnih izdelkov... Ampak ko je OH dan, lahko recimo jemo sladoled... Sej to je mlečni izdelek? Recimo - a ve pijete kavo z mlekom ali brez? Samo tukaj me malo zvije... Kava mi ful sede z mlekom... Tudi jaz spijem vsak dan en kapučino, vendar ga ne sladkam, tako da... Temu se ne bom odrekla
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 12:04:18
|
|
|
|
maca m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Danes: jabolko, kosilo še ne vem, večerja tudi še ne vem...jajca me mikajo Erin, jaz sem tud jedla zadnjič jajca, cel dan sem jih sanjala, ob šestih pa s takim užitkom pojedla, da se je kar kadilo. Pojedla sem pa dva, z malo manj kruha kot ponavadi. Bolj dolgo sem jih pekla, da ni bilo veliko tekočega rumenjaka.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 13:10:31
|
|
|
|
ursa30
|
jaz imam danes škrobni dan. sem bila v trgovini in upala, da imajo kakšno joto, ričet, pasulj..pa ni bilo nič od naštetega, mi je trgovka ponujala od segedina z mesom, do golaža, pa sem rekla da tega ne smem jest..nisem nič razlagala zakaj itd..me je samo čudno pogledala tako da mi ni preostalo drugega, kot da si kupim zeleno solato z zeljem in fižolom... komi čakam večerjo, mi bo moj dragi naredu rižoto grahom
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 14:15:55
|
|
|
|
Čupka
|
Moja mala pregrehica - jutranja kava z žličko rjavega sladkorja in pikico sojinega mleka. Brez tega ne morem začet dneva in mi je življenje muka Drugače pa ravnokar hamsam kuhano repo in ajdove žgance - brez zabele. NJam njam njam. A ja, imam pa OH dan.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 14:35:16
|
|
|
|
minabo
|
Tudi jaz grešim z kavo: pijem nescaffe capucino in to celo 2x na dan. Mmmm,kako je dober. Za kosilo sem jedla sataraš in kruh. Za večerjo pa nimam pojma. Nekako mi ne sede, da bi še enkrat jajca. Kakšna ideja????
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 15:56:49
|
|
|
|
maca m
|
IZVIRNO SPOROČILO: minabo Za večerjo pa nimam pojma. Nekako mi ne sede, da bi še enkrat jajca. Kakšna ideja???? Sir, jogurti, hrenovke............ jerebice, golobi, fazani, kaviar..... .....a katera to je? Kaj pa pašteta?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 16:29:12
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: minabo Tudi jaz grešim z kavo: pijem nescaffe capucino in to celo 2x na dan. Mmmm,kako je dober. Za kosilo sem jedla sataraš in kruh. Za večerjo pa nimam pojma. Nekako mi ne sede, da bi še enkrat jajca. Kakšna ideja???? Priporočljivo je, da za kosilo in večerjo ješ beljakovino enakega izvora. Tako da...pa si naredi solato s trdo kuhano jajčko
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 16:39:50
|
|
|
|
minabo
|
O, čupka hvala za idejo. To pa bom
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 21:48:44
|
|
|
|
maca m
|
Kje pa ste? Ste se tako najedle mesa in jajc, da še do računalnika ne morete pridet? Al že na kakšen steperju kalorije kurite?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 22:28:59
|
|
|
|
bella02
|
Erin, sem sem objavila post, ki paše na drug forum, saj veš, kam, pa sem hitro zbrisala Aja32, tud jaz pijem kavo z mlekom, mi drugač ne gre dol. V bistu je kar bela kava, sladkam pa ne. Pa ko imaš B dan, imaš mlečne stvari, sladoled pa je sladica in pride na dan OH. Aha, vidim, da si že ugotovila. Sayuri, danes sem jedla za kosilo pečen piščančji zrezek in kuhano zelje (a je to uredu , sej sem mela solato pripravljeno, pa je blo glih zelje kuhano), popoldne pa smo imeli z vrtčevsko skupino sankanje in druženje in sem pomalicala en majhen košček mesnega bureka. Jutri bo za kosilo in večerjo krompirjev golaž in solata. Morda za večerjo pomfri, če bo golaža zmanjkalo. Punce, ste poskusile pomfri speči v pečici na peki papirju? Okusa je enakega, pa pomislite, kolk manj olja vsebuje, saj ga nič ne daš. Pri nas pomfri pečemo sam še tko. Mora biti pa kupljen, ker je že na pol pečen v olju.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 8:35:36
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro Mi je ponoči tko v želodcu krulilo....sem s ekomaj premagala, da nism kakšnega predala odprla . Sta dvojčka kolovratila 3 ure ponoči in poleg njiju sem tud jaz lačna postala . DAnes pa škrob, a ne? Zajtrk: 2 pomaranči Malica: verjetno jo bom preskočila, ker bom na fizioterapiji Kosilo: Prebranac Malica: BAnana Večerja: Verjetno kuhan grah in korenček prepražen z žličko drobtinic Me zanima, kdaj bi recimo lahko jedla kruh in marmelado (moja najljubša jed
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 9:33:46
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Jutro Mi je ponoči tko v želodcu krulilo....sem s ekomaj premagala, da nism kakšnega predala odprla . Sta dvojčka kolovratila 3 ure ponoči in poleg njiju sem tud jaz lačna postala . DAnes pa škrob, a ne? Zajtrk: 2 pomaranči Malica: verjetno jo bom preskočila, ker bom na fizioterapiji Kosilo: Prebranac Malica: BAnana Večerja: Verjetno kuhan grah in korenček prepražen z žličko drobtinic Me zanima, kdaj bi recimo lahko jedla kruh in marmelado (moja najljubša jed Po moje na OH dan zvečer - kot sladico Jaz tudi pogrešam to - za zajtrk tople toastke z domačo marmelado - mmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 9:59:47
|
|
|
|
Suzi*
|
dan. 2 dneva diete uspešno za mano. pa se že super počutim. v ponedeljek je bla kar kriza...sploh zvečer sem se okol omaric s sladkarijami smukala, ampak sem bla pridna in nič pojedla. včeraj je blo lažje. sem imela pa škrob in sem jedla joto brez mesa in kruh. danes imam oh, za zajtrk so bile pomaranče, za K bodo testenine s kakšno zelenjvo, za zvečer pa mpgoče palačinke al pa piding s piškoti in čokolado.....mmmmmm. sayuri , jaz tud pogrešam kruhek, maslo in marmelado od moje mami pa belo kavo zraven.....sem to jedla odkar sem rodila vsako jutro (skor 11m), zdej si bom pa to občasno privoščila za OH večerjo. samo za belo kavo sem v dvomih....to od Bianke instantno....a jo lahko pijem? samo jaz jo samo z mlekom naredim, ne z vodo? zaenkrat je še nisem, samo bi jo. gtrem, tamala me rabi za igrat.
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 10:44:14
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 danes sem jedla za kosilo pečen piščančji zrezek in kuhano zelje (a je to uredu , Punce, ste poskusile pomfri speči v pečici na peki papirju? Jaz sem pa jedla naravni puranji zrezek in segedin...sem delala 1x v živlljenju zelje in sem dodala vodo, moko, malo soli, čebulo, česen, mleto rdečo papriko, malo vegete, lovorjev list...in sem dibila ven segedin...nenačrtno... Zvečer sem pa jedla jajčka in spila kozarec mleka..ja vem nebi smela mešat in za večerjo bi tudi mogla jest meso..če pa so me jajčka tako lepo prosila danes: Z- hruška Malica- kuhana cvetača K -segedin in krompir V - isto če bo kaj ostalo čene pa korenje
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 12:24:03
|
|
|
|
minabo
|
Včeraj sem res jedla solato z jajcem. Danes pa: Z: jabolko K:krompirjev golaž M:solata z malo krompirja V: če bo ostalo kaj golaža, drugače pa tudi korenje (se mi zdi, da mi že ušesa rastejo )
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 13:09:52
|
|
|
|
Suzi*
|
jaz sem danes za kosilo skuhala testenine in omako iz naribane bučke, domače paradižnikove omakce in česenčka. njam .....ampak kar ne morem verjet, da mi je ob ponedeljka že pobralo 3-4 cm obsega v najširšem delu trebuha.
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 14:00:24
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* jaz sem danes za kosilo skuhala testenine in omako iz naribane bučke, domače paradižnikove omakce in česenčka. njam .....ampak kar ne morem verjet, da mi je ob ponedeljka že pobralo 3-4 cm obsega v najširšem delu trebuha. Seveda, ker se ti ureja prebava in ni napihnjenosti in odvečne nafilanosti črevesja... Meni je pri tej dieti ravno to tako všeč. No, manj mi je pa ušeč, da me ves čas zebe in da imam neprenehoma mrzle roke.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 14:28:44
|
|
|
|
Čupka
|
In tole je po mojem božansko dobro: KLIKNI TUKAJ Se vidi da imam danes sadni dan....se bom raje nehala mučit in še kaj pametnega naredila. Krompirček iz priloženega recepta pa bom na jedilniku čez 2 dni....
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 14:36:16
|
|
|
|
pezbar
|
punce, kaj pravite na krvavice? jih je sploh možno jest na katerikoli dan? ker je v krvavicah riž, bi morda lahko prišle prav na škrobni dan, ampak je noter tudi kri in nevemkajše...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 16:10:50
|
|
|
|
bella02
|
pezbar, jaz sem krvavico jedla na Š dan. Pa danes sem skoz nekej lačna, kar hodim v kuhijo, pol pa sadje meljem. Bolš, kot da bi napadla piškote. Piškotki bodo jutri.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 21:59:41
|
|
|
|
pezbar
|
hvala bella02, danes sem mela škrobni dan in sem jo jedla, mi je tako zapasala... no pa zdaj vidim, da očitno nisem falila erin, evo moja bilanca: do danes -4 kg sem že na poporodni teži.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 22:18:23
|
|
|
|
lily975
|
Hojla !Čestitke vsem za izgubljene kilograme ,tudi jaz še vztrajam .Danes sem imela pražen krompir in solato .Jutri bo pa pizza z gobicami , zvečer pa čokoladna rolada in 1 rebro čokolade..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?