trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Najprej: Trnuljčica... vidim, da imaš dober filmski okus... ko veliko zahajata po kinu... še kaj priporočaš? Včeraj zvečer sva gledala: Christina Vicky Barcelona. Že dolgo nisva oba ob filmu tako uživala :-))))) Še tole: v februarju se zna zgodit, da pridemo na Pohorje smučat ža zake 4 dni... pa se lahko kakšen dan srečamo :-))) Jaz bm s ta malima dvema bolj mobilna in ne bom ves čas gor... pa gremo lahko skupaj na kakšen sok... pa tudi druge Mariborčanke, seveda. Ma, saj v kino sploh ne zahajava veliko. Ampak to je bil začetek tega, da sva se prisilila kdaj iti kam brez škrata. Sicer so meni evropski filmi oz ne tipični ameriški najboljši. Samo kaj, ko so malokrat v kinu. Sicer se občasno vrtijo tudi filmi kjer ti na Koloseju piše ne prezreti, ampak so le nekaj dni in jih vednoooo, kot za stavo ne morem iti gledati. Al ma moj trening, al službo, al nekaj... Naslednjo bom gledala Avstralijo. No, upam, da se ne izteče preden pridem do kina... Sicer je moj nekaj omenjal koncert v petek in mi to bolj diši. Februar: seveda se lahko dobimo, če boste tukaj. Mi bo dobro delo, da spoznam eno mlado energično mamico štirih otrok. Ti sploh ne veš koliko te občudujem. Eva tudi jaz navijam, da bodo testi negativni. Pa zares, ne lažno. Mi imamo jutri končno pregled. Itak je alergija na jabolko že izvenela... Mleko po starem (MM mu je pomotoma dal kašico z polnomastnim mlekom in smo že bili pikasti in v krčih)... Ma smo preblizu 1 letu, da bi mislila, da bodo testi sedaj kaj pokazali. Sicer pa testi niso toliko važni, kot tvoja opažanja in izogibanje temu kar škodi. HB pa večina alergij izveni- kot se je pri nas pokazalo na primeru jabolk... Roberta mi imamo duo (kupljen na bone v BC). Vendar je safefix definitivno najboljši. Za njim pa takoj Maxi cosijev ekvivalent (tudi z drogom). Nato je duo (isofix), nato pa king (brez isofixa). Mi bi vzeli prvega, le da ni kompatibilen z mojim avtom- ravno zaradi droga. Preden greš v nakupe poglej, kateri ti gre v avto. Je pa naš princ zelo zadovoljen s sedežem. Scorpio brez veze se ukvarjati z takimi, ki copy pastajo seminarske itd... Sicer si ji pa prav odgovorila... Veš, prfoksi tudi niso za na luno in total slepi, da takih stvari ne opazijo. Sem enkrat videla kup obnove domačega branja al seminarske pri moji prijateljici slavistki. Pa sem vprašala, če ona opazi, da so si ful podobni in nekateri verjetno potegnjeni z neta. Je rekla , da seveda . In res le en izdelek je bil od daleč "original"- in da daš roko v ogenj napisan s strani avtorja. In valjda najboljši (njena ocena). Kahla: ne vem kateri škrat(Scorpio?) ima zajčka za kahlo. Ampak meni je bil tako všeč in sem mislila vprašati, kje je bil kupljen, pa sem ga našla v Turbo Limaču. Kamor sem šla na razprodaje cot za naslednjo zimo. Tako da mi imamo oranžnega zajčka. In smo se že prvič uspešno polulali. Mladički dobrodošla. Verjamem, da je grozno, če otrok vsakodnevno spi manj kot 10 ur v 24 urah. Bila tam. Upam, da nikoli več. Je bilo 6 mesecev dovolj. Ampak, to pomeni, da je upanje. Pri nas se je začelo počasiii (15 min dnevno). Sedaj pa 2x po 1 ali 1,5 uro dnevno. Menda smo ga zamenjali po 6 mesecih... Al pa reprogramirali... Ker je mami bila fuč... Še za seznam: 9 mesecev, 69 cm, 8550 gr. Hvala Nataša.
|