|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
12.1.2009 11:29:09   
Majček28
čao bejbe,
se samo na hitr javim ker Brina spi jaz pa moram po tleh pomit...včeri smo se potepal po Rakitni na sončku....je blo super fajn....pa ni blo cajta za pospravljat

Zdravje se nam kar izboljšuje, do jutri imava še AB in potem upam da jih doooolg ne bomo več rabil. Zdaj 2 dni je Brina mal več začela jest inupam, da bo tko tud nadaljevala.

Vsem na dieti velik uspeha...men je kg viroza pobrala, samo mam na sumu da me čakajo za enim vogalom in se mi bodo kmal nazaj pripopal user posted image

BM, čestitke za prve korake user posted image user posted image user posted image

Srečka, tud vam čestitke za zobek, pa Sasy tud seveda user posted image user posted image user posted image

Mladicki, dobrodošla...pa pazi, ker tole te lahko zasvoji in potem se zan pojavt abstinenčna kriza....smo sam fejst mamice

Midva sva šla včeri zvečer v kino gledat Avstralijo....super fajn,priporočam. Med tednom pa bi šla gledat še Barcelono...pravte da je fajn, a ne?!

...joj zdej pa res dost, če ne se bo Brina po mokrem muzala....pridem nazaj mal kasnej

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
12.1.2009 11:30:12   
Majček28
OK, še tole...Katka si me razveselila, da si se spet oglasla in da tko super napredujete

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
12.1.2009 11:44:19   
NiLe
Hojla bejbike!

No, pa sem tudi jaz obležala user posted image ... imam eno nadležno virozo ... glava mi bo vsak čas počila, iz nosa teče k pr norcih, fuuul me zebe, pol mi je spet vroče ... v glavnem, sem neuporabna. Že dve noči nisem normalno spala, tako da sem sedaj izkoristila Tiin dopoldanski spanec in zraven zadremuckala. Je pasalo.
Vsebino vikenda in današnjega dne sem samo preletela, vidim, da se je Katka spet oglasila user posted image user posted image , pa novo čveko smo izbezali - Mladički, dobrodošla, pa nekaj bejb vas je začelo s shujševalno - dejmo, dejmo, vas bomo bodrile, da boste poleti ponosno paradirale po plažiuser posted image ... čestitke vsem obmesečnikom, pa novim zobkom ...

... lepo se imejte ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
12.1.2009 11:44:26   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
Hofer...danes se je začela akcija...imajo kjut pižamice http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_9519.htm, pa 2 kosa sp. dela trenerke http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_9524.htm, bodije s kratkimi rokavi http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_9522.htm in pa lesen obešalnik in merilno letev http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_9525.htm ...če katera kaj potrebuje...

Ja res so kjut. Smo šli v akcijo in smo jih kupil 6. Tako da bo zdaj za nekaj časa mir.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
12.1.2009 11:45:12   
NaTaŠa*
Mladički dobrodošla, ti se kar vklopi v debato. Ob prilki te dam na seznam.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
12.1.2009 11:46:02   
NaTaŠa*
urska238- a maš ti tud aprilčka/ico. Dj kaj povej

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
12.1.2009 12:27:36   
resnično srečna
Katka...maš prav...1 ura je čist preveč...so pa to večinoma iste vaje kot smo jih delali na telovadbi za nosečnice...skoraj iste...pa mi kar paše...je pa tako, da je to pilates za debilčke...ga imam na notebuku...zraven sebe na tleh...pa je fino, ker bejba šteje pa na dihanje opozarja pa pokaže kaj je narobe...pa lažjo in težjo verzijo vaje...

Ketrin...ja...smo mi tud na ločevalni he he...in jaz sem do sedaj popila liter vode in pojedla 2 kivija...toliko kot je dovoljeno...za kosilo bo pa pri nas popečeno piščančje meso prej kuhano v zelenjavni čorbi in zelenjava...za povrhu pa 3 dcl zelenjavne juhe...

za večerjo pa pol manj he he...

Iza se sedaj baše z riževim vafljem...prej je zmazala eno sadno skuto...pa sem delala ni ni, ko jo je zmanjkalo pa bi ona še še...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
12.1.2009 13:05:59   
MLADIČKI
Očitno se je splačal pojamrat. Dopoldanska kitica 1,5 ure. Čudeži se še dogajajo.  Pa hvala za dobrodošlico.

Neposredna povezava do sporočila: 1633
12.1.2009 13:20:50   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pozdravljene!!!
Me še poznate???user posted image user posted image user posted image

Čas mineva...user posted image Naši mladički pa bodo počasi začeli pihati prve svečke...kdo je že prvi?user posted image Anže in Jakob? In mame bodo zapustile hotel s petimi zvezdicami... user posted image Tako se jaz  počutim doma! user posted image
Včasih sem vas prebrala, sam volje za pisat, pa ravno ni bilo...
Leto 2009 se je začelo s sekerancijo kje dobiti varstvo, vrtci polni,... sama letarija, pa evidenčni vpisi v skor vse mariborske vrtce...
Danes so me odrešili user posted image user posted image user posted image Dobili smo vrtec - se odpirajo nove skupine!!! user posted image user posted image user posted image
Sem šla po luftu pogodbo podpisat! user posted image user posted image user posted image

Čist na kratko, ker user posted image se ne strinja, da se mami ukvarja z računalnikom user posted image
Imamo 6 zobkov - prvo enki spodaj, potem dvojki zgoraj user posted image je bil en čas mala drakula... user posted image zdaj pa sta še enki pokukali na plano! Težek je 8 kg, dolg pa 70 cm. Po štirih je hiter kot strela, vsepovsod ga je polno, najraje se igra v jedilnici pod mizo user posted image pa razni kabli (ki smo jih čist umaknili), pa jih vseeno najde; Puzle je na tleh razstavil v trenutku (že novembra), zdaj mu sploh več niso zanimivi. Vstaja povsod-tudi ob popolnoma gladkih površinah. Zavese mu ne dajo miru (panelne), jih vlači sem in tja...user posted image
Čist vseeno je kdo ga prime, gre k vsakemu, nikogar se ne boji. Če ga pustim za urco v varstvu pri teti, ko pridem me spljoh ne šljivi... user posted image user posted image user posted image Jaz pravim, da je velika verjetnost, da ga še cigani odnesejo.... user posted image user posted image user posted image
Pri P je bil pohvaljen, čaka nas še dvoje cepljen. Vmes pa upam, da jo čimmanj obiščemo. Drugač smo zdravi-novembra je prebolel virusno angino, ki je prišla v paketu z dvojkama.

Sem že predolga...se grem stiskat user posted image

Vsem aprilčicam pa želim v letu 2009 same lepe stvari... user posted image in obilo zdravja!!!

< Sporočilo je popravil tosja -- 12.1.2009 13:22:49 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 1634
12.1.2009 14:00:35   
katka28
Ja Tosja res gredo dnevi hitro kot strela. Se malo pa bosta nasa dva upihnila prvo svecko. Malo za nami pa se Vid. Mi se ze ucimo pihat user posted image user posted image .

Pa kaj je res tak naval na vrtce...ojoj upam, da bodo vase malcke sprejeli v vrtce. Po moje se bodo tudi zacele odpirati nove enote saj nekam morajo iti otroci katerih starsi morajo ze v sluzbo user posted image Pa se zastonj niso se pravi drzava dobi kar nekaj denarja za to.

Mladicek: pozdravljena se iz nase strani...

Hvala vsem za pozdrave in spodbudo. Upam, da se kaj vidimo, ko bodo bolj prijazni dnevi, ker v tem mrazu komaj psa ven peljem ne pa, da bi se kam posebej hodila.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
12.1.2009 14:04:37   
Krista28
Ojla,

evo še ena se pokorno javlja, da oklesti kar nekaj kg. oz. tolk, da lahko zleze v hlače za v službo....ma sem se odebljala...user posted image . Sem se pa že zdej zmenilauser posted image da določenih stvari od ločevalne ne bom čist upoštevala - ne gre brez kave, pa tud sadje jst tud zmešam...

Naša noč je bila dons superca....oba spala kot polhka....eno dojenje ob 1.30, duda ob 4.30 in dojenje ob 6h, Kristjan prespal vse....user posted image

Matr sm čudna, lan sem prodajala avto, pa ni šel. zdaj mi pa ena hoče kupit, mi ga pa ni za prodat....kar bojim se kako bo z enim avtom ko bomo v službi...potem pa spet nekje rabljenga kupovat, pa ne veš kakšen je...ta je ohranjen, pa servisi redni...mah...zaenkrat ne bomo prodajal....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
12.1.2009 14:19:30   
resnično srečna
oooo tosja lepo da si se javila...in da tvoj čmrlj lepo napreduje...ma imamo tud mi malo drakulo in zgleda da z dvojkami res hudič pride v hišo...no mi še malo smrkljamo pa učke so 1x ok pa pol spet ne ampak bo že...samo da je apetit pa dobra volja...

sva bili pa sedaj na mrazu...sva leteli do mehanika pa avto tam pustili...in zunaj je brrrr...sem pozabila rokavice in skoraj zmrznila do doma...no Izi je bilo všeč...je bila čisto tiho he he...

in sedaj spi...jaz grem pa kuhat kosilo...bo počas treba kaj v želodček dat...

mladički...jah 1x več 1x manj spijo...je pa lažje če malo ven iz sebe daš utrujenost he he...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
12.1.2009 14:46:55   
clericv6
Mladički- pozdravljena tudi od mene! Vklopila se boš pa tako ali tako brez problemov, kajne punce, hehe.

Pilates: jaz sem bila kar pridna pred nosečnostjo. Sem začela s tistim za debilčke (haha, Srečka!), ki traja 20 minut, potem pa sem že obvladala tistega 50 minutnega. Ampak več kot nekaj mesecev s tem pilatesom ne gre, ker obstaneš na mrtvi točki. Je potrebno potem še kaj zraven. Je pa res, da si blazno gibčen... No, jaz sem zdaj gibčna kot kamela na slab dan, pa bi tudi rada začela, pa se mi ne daaaaaaaaaaaaa....

Nile: pa daj se že pozdravi, madona! Pri vas je pa res pestro, no. Prehlad in viroze šššššcccccc!!!

O, vas je pa kar nekaj na dieti, to je pa prav fajn. Se boste lahko spodbujale (saj vas bomo me tudi, ampak ni isto, če ne sodelujemo), pa bo lažje.

Speli: ja, za lažno negativne teste tudi vem, zato sem se malo pozanimala in kar zamenjala mleko z Aptamilom ADC. Baje se pozna že tam nekje pri 2-3 tednih in ni nič narobe, četudi dojenček ni alergičen. Tudi jaz sem premišljevala o bioresonanci, boš poročala, kako je bilo???? Glede pediatrične- dobro, da moja teta pozna enega P, če ne tudi nam ne bi vzeli krvi. Obup! Tukaj v Ce so nam pa samo dali napotnico brez pregleda. Saj ne morem zmagati?!?!??

Neposredna povezava do sporočila: 1638
12.1.2009 16:47:33   
Majček28
kosilo v žečodčkih in v glavi user posted image ...sva imela morsko rižoto in zraven seveda paše vinček...pa čeprav samo en deci Traminca...pa še ta mi je šel direkt v male možgame...še dobr da Brina spančka popoldansko....upam da me mal mine predn se zbudim, drugač obstaja možnost, da ji pleničko kam drugam namontiram user posted image user posted image user posted image

Nile, ja ni kaj, tkole je...ko poštimaš vse domače in mladičke pride na koncu tudi vrsta nate...upam, da prideš čimprej k sebi...user posted image user posted image  za pomoč

oooo Tosja, kakšna čast user posted image ...se spomnim kot nosečka si pa prov prednjačila v pridnosti pisanja postov.... lepo da ste tako pridni in živahni, kar uživajta in veliko se crklajta še naprej, še prekmal bomo spakirale nazaj v službo...pa super da ste dobil vrtec...javi se še kaj

...ej men tko šmi v glavi....grem rajš počivat preden kakšno neumnost napišem...to sem pa zdej tko napisala kot da nikol kej neumnga ne napišem...

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
12.1.2009 18:21:40   
katka28
Drage moje tudi mi smo ga dočakali.................se en zobek Jakob je postal ponosni lastnik zgornjega desnega zobka (Nataša hvala).....sicer se za gornje zobe borimo ze skoraj mesec dni pridno navijamo pa nic od njih zdaj so pa zaceli...mislim, da bom lahko kmalu porocala se o kaksnem iz Anzetovih ust...toliko za zdaj zdaj pa naprej v druzinska opravila :)...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
12.1.2009 20:22:13   
misa79
Ojla.

Evo nas spet malo na raport, da nas ne pozabite.user posted image

Mi smo imeli podaljšane praznike, saj je bil MF od novega leta do včeraj doma. Uf kuk je pasal........... No vsega lepega je enkrat konec....

Danes sva bila z malim pri P in dobila napotnico za dermatologa, ker ima mali že nekaj časa vneto kožo na ličku, pa se sploh ne pocajta. No sej po eni strani razumljivo, saj non stop riba z glavo po rjuhi, ko je treba zaspatuser posted image
No v glavnem upam, da bodo ugotovili vzrok in da bo imel spet lepa lička. Drugače vse bp. Testov ni nič delala, je kr sestra izprašala o naših sposobnostihuser posted image , dr pa je sam prečekirala, pa rekla, da je razvoj ok. No sej neki vragolij je mali vseeno pokazal sam od sebe, pa dal vedet, da se ne pusti šlatat vsaki ženski user posted image . Pa še za seznam: pri 9 mesecih - skoraj - 8350g in 72cm (NaTaŠa hvala). Smo bolj lahkokategorniki, pa nič zato. So vsaj moje roke vesele, ko je treba korenjaka uspavatuser posted image .

Danes že spi sicer ampak ne vem, če bo trajalo. Je bil vmes, ko tole pišem že alarm, zdaj pa z atijem gledata politiko. Če ga pa to ne bo uspavalo, pa res ne vem kaj še.....user posted image

Ločevalna - jaz sem slišala kar nekaj dobrih mnenj o tej dieti, tako da vam želim čim boljši izkupiček in da zdržite čim dlje. Pri meni je ostal trebušček, ki pa z dieto ne bo izginil......bo treba mal migat.........

Čestitke vsem za obmesečnice, nove zobke - pri nas se je kar ustavilo, bomo vidli kako bo naprej - , prehojene "kilometre" - user posted image J. in nove besede.

Pozdravljena Mladički in dobrodošli nazaj Tosja in Katka.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
12.1.2009 20:53:57   
Jo@n
Čer!
Mali princ je že v mižalah, prvi dan ločevalne je že skoraj za mano, z MM sva pravkar povečerjala kranjsko klobasouser posted image . Jutri pa na škrobni danuser posted image , pa se ne morem odločit, al bo ričet, pečen krompir ali kaj tretjegauser posted image . No, vsekakor bo kaj dobrega, pa skleda solate.

Čestitke vsem aprilčkom, ki so prestali preglede pri P, nas čaka danes teden, me prav zanima kaj bodo pokazale meritveuser posted image .

A bo kakšno srečanje v bližnji prihodnosti? Se mi že spet malo čvekauser posted image . Če se drugače ne uspemo srečat, pa pridite ob petkih ob 12h na staro lokacijo (grad kodeljevo), bosta Iza in Jakob še naprej trenirala čofotanje. Nama s srečko bo tudi pasalo...

Tole je bilo eno hitro javljanje od mene, zdaj pa se grem zakopat v drugo okno računalnika (pri katerem net nima vezeuser posted image ).

Nočko!

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
12.1.2009 21:14:24   
misa79
Joan - a boste hodili ob 11-ih na plavanje?

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
12.1.2009 21:29:44   
Jo@n
Jp, prideš?

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
12.1.2009 23:17:59   
Majček28
ma ste zgovorne dons user posted image  user posted image
polna luna je...zdej pa:
- al mulčki vsi super fajn spijo ve pa imate čas zganjaz romantiko
- al pa mulčk nočjo spat pa jih uspavate user posted image

upam, da tisto prvo....pri men je pa tretje...malčica spi, mm pa ni user posted image ...vas paa tud očitno ne...

pol pa nč, grem spat....nočko

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
12.1.2009 23:32:17   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Najprej: Trnuljčica... vidim, da imaš dober filmski okus... ko veliko zahajata po kinu... še kaj priporočaš? Včeraj zvečer sva gledala: Christina Vicky Barcelona. Že dolgo nisva oba ob filmu tako uživala :-))))) Še tole: v februarju se zna zgodit, da pridemo na Pohorje smučat ža zake 4 dni... pa se lahko kakšen dan srečamo :-))) Jaz bm s ta malima dvema bolj mobilna in ne bom ves čas gor... pa gremo lahko skupaj na kakšen sok... pa tudi druge Mariborčanke, seveda.

Ma, saj v kino sploh ne zahajava veliko. Ampak to je bil začetek tega, da sva se prisilila kdaj iti kam brez škrata. Sicer so meni evropski filmi oz ne tipični ameriški najboljši. Samo kaj, ko so malokrat v kinu. Sicer se občasno vrtijo tudi  filmi kjer ti na Koloseju piše ne prezreti, ampak so le nekaj dni in jih vednoooo, kot za stavo ne morem iti gledati. Al ma moj trening, al službo, al nekaj...user posted image Naslednjo bom gledala Avstralijo. No, upam, da se ne izteče preden pridem do kina...
Sicer je moj nekaj omenjal koncert v petek in mi to bolj diši.user posted image

Februar: seveda se lahko dobimo, če boste  tukaj. Mi bo dobro delo, da spoznam eno mlado energično mamico štirih otrok. Ti sploh ne veš koliko te občudujem.user posted image

Eva tudi jaz navijam, da bodo testi negativni. Pa zares, ne lažno.user posted image Mi imamo jutri končno pregled. Itak je alergija na jabolko že izvenela... Mleko po starem (MM mu je pomotoma dal kašico z polnomastnim mlekomuser posted image in smo že bili pikasti in v krčih)... Ma smo preblizu 1 letu, da bi mislila, da bodo testi sedaj kaj pokazali. Sicer pa testi niso toliko važni, kot tvoja opažanja in izogibanje temu kar škodi. HB pa večina alergij izveni- kot se je pri nas pokazalo na primeru jabolk...

Roberta mi imamo duo (kupljen na bone v BC). Vendar je safefix definitivno najboljši. Za njim pa takoj Maxi cosijev ekvivalent (tudi z drogom). Nato je duo (isofix), nato pa king (brez isofixa). Mi bi vzeli prvega, le da ni kompatibilen z mojim avtom- ravno zaradi droga.  Preden greš v nakupe poglej, kateri ti gre v avto.
Je pa naš princ zelo zadovoljen s sedežem.user posted image

Scorpio brez veze se ukvarjati z takimi, ki copy pastajo seminarske itd... Sicer si ji pa prav odgovorila... Veš, prfoksi tudi niso za na luno in total slepi, da takih stvari ne opazijo. Sem enkrat videla kup obnove domačega branja al seminarske pri moji prijateljici slavistki. Pa sem vprašala, če ona opazi, da so si ful podobni in nekateri verjetno potegnjeni z neta. Je rekla , da seveda . In res le en izdelek je bil od daleč "original"- in da daš roko v ogenj napisan s strani avtorja. In valjda najboljši (njena ocena).

Kahla: ne vem kateri škrat(Scorpio?) ima zajčka za kahlo. Ampak meni je bil tako všeč in sem mislila vprašati, kje je bil kupljen, pa sem ga našla v Turbo Limaču. Kamor sem šla na razprodaje cot za naslednjo zimo. Tako da mi imamo oranžnega zajčka.user posted image In smo se že prvič uspešno polulali.

Mladički dobrodošla. Verjamem, da je grozno, če otrok vsakodnevno spi manj kot 10 ur v 24 urah. Bila tam. Upam, da nikoli več. Je bilo 6 mesecev dovolj.user posted image Ampak, to pomeni, da je upanje. Pri nas se je začelo počasiii (15 min dnevno). Sedaj pa 2x po 1 ali 1,5 uro dnevno.user posted image Menda smo ga zamenjali po 6 mesecih... Al pa reprogramirali... Ker je mami bila fuč...user posted image

Še za seznam: 9 mesecev, 69 cm, 8550 gr. Hvala Nataša.user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
13.1.2009 7:37:25   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

Očitno sem danes prehitela Sasy??? Kako kaj tvoji sklepi, je že kaj bolje?

Naša noč je bila ok, edino ob 22h se je zbudila in bila pokonci 1h. Seveda, ko je bila pa lačna, za večerjo je namreč pojedla zelo malo. In smo ji spet segreli flaško. Me je prav spomnilo na prvi mesec, ko smo se šli takole...

Zolika se pa tudi že dolgo ni javila.

Ločevalke: prvi dan je za vami, upam, da ni bilo prehudo. Danes so beljakovine? Kakor koli, držite se!

Moram pa priznati, da me že pošteno stiska, čez 2 meseca in pol grem že nazaj v službo! Se mi taaaakoooo ne gre....

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
13.1.2009 7:56:35   
katka28
Jutro

Noc je za nami brez posebnosti. Lumpa se igrata na blazinah mami je pa hitro prisla pocekirat kaj je novega in ugotovim, da ste postale nanj zgovorne. Vcasih je clovek prisel zjutraj na net in ga je cakalo min. 5 novih strani.

Imam pa eno vprasanje: kako ve krotite svoje Lumpeke pri previjanju. Nasa dva sta taka kot, da mata mravlje v riti. Obracanje sem, tja,...igrac, ki bi jima bile interesantne mi ze zmankuje (vrecke, embalaza on krem, cistilni robcki...), se kaksen predlog...

Kahlica: a ve ze dajete otroke na kahlico? Mi jo mormo se kupiti pa malo bom se pocakala, da bosta res cisto samostojno sedela brez, da bi se cez cas zvrnila. Razmisljam pa, da bi jima kupila tisto, ki se oglasi, ko otrok opravi potrebo samo ne vem se ali naj kupim dve ali bi ena zadostovala pa si jo bosta delila. Sem skos govorila, da ce se bo le dalo bomo igrace in te zadeve kupovali po en komad ampak ze zdaj nastajajo problemcki, ko zelita oba enako igraco v istem trenutku. Samo za enkrat en vedno popusti in se za silo zadovolji z drugo.

Ločevalkam: Uspesen beljakovinski dan vam zelim......

Mesecniki: čestitke.....

Zobkarji: se malo pa bodo vsi zunaj user posted image ....

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
13.1.2009 8:04:20   
Jo@n
Jutro!
En kofetek za vse! Lepo, da nas vse podpirate pri dieti,. danes imamo na jedilniku škrob. Se pravi riž, krompir, stročnice... pa obilo zelenjave. Ja, dopoldne pa sadjeuser posted image .

Naša noč je bila spet normalna, steklenička ob 4h, pa še enkrat eno popravljanje in pokrivaje, ter budnica 5 do 7h. Vem, da bi pasalo malo potegnit, ampak je tole spanje že skoraj malo kičasto, zato se sploh ne bom pritoževala. Se tolažim, da se moram tako ali tako počasi navadit na ritem za v službouser posted image .

Katka, gledej idej za previjanje sem  ti hotela predlagati rekvizite, ki te obkrožajo, pa vidim da si to že sama stuhtala. Pri nas so zaenkrat še zanimivi paketi robškov, pa škatla od pudra je taaaako dobra, da o mehki krtači za lase ne govorimuser posted image . Če bo pa preveč živ, pa ne vem, previjanje na tleh?

Grem še malo uživat v jutru, prebrat časopis, potem bo že malica za malega princa kuhana (jabolko, figa, gres).

Čav bav!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
13.1.2009 8:32:26   
katka28
Ja res mi je ze zmanjkalo materijala v kopalnici(no takega, ki je primeren za v usta user posted image ), mene sicer ne skrbi, da bi mi iz mize cofnala jezna sem bolj to, da ko mu ravno plenicko lepo nastimam in ritko namazem s kremo se mi zasukne in gremo spet od zacetka..krema je pa tako povsod user posted image ajajajajaj kaj nas se caka.....Upam, da bom na tleh previjala cim kasneje, ker ne vem kako bo moj hrbet to zdrzal. Zdaj bom poskusila se kaksno domaco ropotuljico naredit upam, da bo za nekaj casa....

A potem ni danes beljakovinski ampak dan ogljikovih hidratov.....no to je kar super zadeva. Pri nas pa ravno ogljikove hidrate crtami z jedilnikov razen otroka seveda, ker ravno ogljikovi hidrati so tisti, ki se nalagajo tem kjer jih ne potrebujemo. Najboljse so beljakovine.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?