PikicaStonoga
|
DOBRODOŠLE tri nove oktobrke! Lovely - uf kdaj sme že jaz začela pospralvjat premajhne cunjice, se jih je nabralo že za celo škatlo. Ponoči pa jaz NE BI zbujala Inye. Vidim pri Tijani, da ko dlje spi, potem čez dan nadoknadi in pač pogosteje je, če več poje, ne vem, ker dojim, je pa prva dva oborka sigurno na dve uri, ne na tri in notr spravi, poskusi! Valla danes me cel dan ni blo, takoj jutri zjutraj pokličem za telovadbo in napišem na RR! jolly, sem se kr smejala, ko sem prebrala za zapor, čeprav vem, da ni smešno, samo so face no naši pametnjakoviči tam zgoraj! corti tud naša je včasih taka kot opissuješ kr neki jokca pa je utrujena pa zaspi pa spet nekaj ne paše pa je lačna pa ne bi jedla ...se zgodi, bi rekla valla, da niso vedno prilagojeni ;) težko jim je valda, kr uleteli so na ta naš svet, pa se morjo še navadit ;) laknerš -meni se zdi 22,23 preveč za spanje! Ko smo mi imeli 23, celo 24,je Tijana ful slabo spala in se zbujala 3-4x na noč! Zdej nekak spustimo na 21, 22 in je boljše, samo pri nas je problem, ker živimo v garsonjerci in je dnevni prostor hkrati tudi prostor za spanje in će imemo čez dan 21, 22 stopinj, je zvečer nemogoče ohladit na 20, da bi dobro spali, če pa imaš ti ločene prostore, ti predlagam, da prite na manj stopinjah! drugače pa našo danes že cel dan matra trebušček ...bošček eno uro matra pa pl je neo urco OK, čudno in tako že cel dan in je spet vse ok, pa naslendjo sekundo v jok in zvijanje in pol niti ne vem al je pol jok za hrnao al bolečine ...no upam, da je zdja minilo, je zaspančala ene pol urce nazaj pa upaam, da je ne zbudi bušek ... če sene oglasim več, lepo in mirno nočko ...naša že jokca bošček ...