|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
12.1.2009 20:42:24   
Majuska
dzanika ... sori za pomoto pri pesmici, ampak sem jo prebrala in hiter brat naslednje objave (še ene 5 strani sem imela za prebrat) in sem vse zbrkljala, ker sem bila že ful zaspana. Sej sem se opravičila ... še bolj se moram pa UmpiLumpi, da ne bo preveč huda name  user posted image  

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 501
12.1.2009 20:46:01   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

jaz sem tak žalostna...user posted image očitno mi mleka zmanjkujeuser posted image pipika sploh ni hotla sesat, oziroma je, ampak ni očitno nič priteklouser posted image
Jaz budalo pa še nimam nobenega umetnega mleka domauser posted image Je boga revica spila čaj v šusu (drugače ga nikoli ne pije) in zaspalauser posted image

tak sem žalostna in jezna in vse skupaj da vam sploh ne morem povedat..

rovarka, a dovolj tekočine spiješ? Jaz ugotavljam, da se mi količina mleka ful pozna po tem, koliko pijem čez dan. Če recimo letamo naokoli in ne pijem dovolj, tudi načrpam manj kot ponavadi, najbrž tudi pri dojenju prej zmanjka. Fajn je piti veliko vode in čaja, najbolje kak komarčkov. Tudi jaz imam že malce manj mleka, ampak bom probala stimulirat še s črpalko ... upam da bom uspešna in to želim tudi tebi user posted image

pijem tako kot vedno (vodo, čaj za dojenje, danes sem si naredla sezamov napitek ker sem vidla da je bolj ogo z mlekom..) - ne ravno 3 litre ampak se trudim da čimveč. Sem pa v sredo prvič od poroda dobilauser posted image in je verjetno zaradi tega (sem videla pri ostalih da so izgubile mleko).. In kaj mi je potem za nardit?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 20:50:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
12.1.2009 20:51:41   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

uh ste spet načvekale...  Sporočam da mamo očitno 6. bolezen. Jan danes nima vročine ima pa po trebuščku in hrbtu rdeče pikice... A je res da je znak 6. bolezni lahko tudi neješčnost? To sem nekje prebrala... Ker je pa ratu ful neješč in ga ne pripravim da bi pil mleko... Vsakič ko mu hočem dati začne jokati in se pritoževati. Mojcek šele sedaj vidim kaj ti zares prestajaš iz dneva v dan. user posted image user posted image   Tko da je danes ful malo jedel. Ampak drugače pa je dobre volje...  Jedel je ob 4h 130ml mleka, ob 8h 130ml mleka, pojedel enega fruteka pa malo manj kot pol banane. Sedaj pa ga ne pripravim da bi še malo mleka spil. Upam da ga bo vsaj pred spanjem...

Dzanika saj otroci ob vsaki bolezni nimajo apetita tako da se nič ne sekiraj. Ko se bo pozdravil bo spet jedel. Še dva dni in pikice bodo zginili, potem bo pa spet jedel.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 504
12.1.2009 20:54:59   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

mojcek tista slikca v banci je pa tko luštna. K jo tvoj z nogami drži. Ful je luštna Živa. In v bistvi se ji res niti ne vidi da ji kaj nebi bilo ok. Sem vesela da je punca skapirala da je mlekec zakon! user posted image

hehe, po čem sklepate, da niso moje noge?? user posted image user posted image user posted image  jz sm taka zanemarjena gospodična, si ne brijem nog user posted image user posted image user posted image  sej vete - kdor je kosmat, je bogat user posted image  HEEEC.

to mi deli, jan!!!!! vidiš, da je jedel, očitno gre na bolje. menda niso več kužni, ko dobijo pikice. torej gre na zdravje nazaj user posted image

no ja sklepala sem pa res da niso tvoje noge... Sej sem sam ugibala no. user posted image user posted image user posted image
ja veš kaj sem vesela da je lepo jedel. In da sem zdej opazla pikce da vsaj vem kaj mu je bilo. user posted image    Smo pa vsaj dali eno otroško bolezen že skozi...

mojcek za flekce pa res ne vem. user posted image   Sej po mojem bodo zginli čez noč! Upam!

rovarka pojdi do G. in naj ti predpiše tametil tablete za mleko. HD so pomagale! Drugače pa je bolje imeti en AD mlekec doma za rezervo. Sej se ne pokvari, veljajo po par let...
Ja mleko lahko tut narediš in pogreješ. Drugače pa kot vidiš nas večina vode več ne prekuhava. Se pravi ji narediš mleko z mlačno vodo iz pipe... Tko jaz delam.  Glede izbire mleka pa ne vem. Mi smo do sedaj imeli novalac 1 ker je tega dobival že v porodnišnici in smo ostali kar na tem... Sedaj mam še mal več kot pol škatle tega za porabit, nato pa prestavimo na babylove iz dm-a. Je najcenejši... Moje mnenje je - mleko je mleko...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 505
12.1.2009 20:55:40   
neboglasnica
Joj, levinja t., še meni kopijo slo pilatesa, jaz sem prebukava za angleško verzijo.

MA, vas potem preberem in pokomentiram, šibam pod tuš, potem pa gledat Želite, milord??

Neposredna povezava do sporočila: 506
12.1.2009 20:56:44   
dzanika

dzanika ... sori za pomoto pri pesmici, ampak sem jo prebrala in hiter brat naslednje objave (še ene 5 strani sem imela za prebrat) in sem vse zbrkljala, ker sem bila že ful zaspana. Sej sem se opravičila ... še bolj se moram pa UmpiLumpi, da ne bo preveč huda name  user posted image  

ah sej vem... Itak ni panike. Sej se vedno ktera kaj zmoti če pa je vse zbrkano s temi posti pa citiranji...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 507
12.1.2009 20:57:46   
nanka

mah, to mogoč ja. fleki okol ust pa ne. veš, kaka je. upam, da se čez noč lepo umiri. bogica je, čerpav ni videt, da bi jo srbelo. so kr flekci nastal, sam tam, k je mela okol ust.

Mojcek Natka ima tudi flekce, pa ji nikakor ne izginejo že 14 dni jih ima. In to tam kjer je prišla hrana v stik s kožo. Pet dni sem jo mazala z bepanten plusom pa ni nič bolje. Danes sem jo pa kar z otroškim mlekom za po kopanju Seba med in se mi zdi da je bolje. Ima pa prav suho in rdečo kožo, ni pa videti da bi jo srbelo

Neposredna povezava do sporočila: 508
12.1.2009 20:58:05   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

uh ste spet načvekale...  Sporočam da mamo očitno 6. bolezen. Jan danes nima vročine ima pa po trebuščku in hrbtu rdeče pikice... A je res da je znak 6. bolezni lahko tudi neješčnost? To sem nekje prebrala... Ker je pa ratu ful neješč in ga ne pripravim da bi pil mleko... Vsakič ko mu hočem dati začne jokati in se pritoževati. Mojcek šele sedaj vidim kaj ti zares prestajaš iz dneva v dan. user posted image user posted image   Tko da je danes ful malo jedel. Ampak drugače pa je dobre volje...  Jedel je ob 4h 130ml mleka, ob 8h 130ml mleka, pojedel enega fruteka pa malo manj kot pol banane. Sedaj pa ga ne pripravim da bi še malo mleka spil. Upam da ga bo vsaj pred spanjem...

Dzanika saj otroci ob vsaki bolezni nimajo apetita tako da se nič ne sekiraj. Ko se bo pozdravil bo spet jedel. Še dva dni in pikice bodo zginili, potem bo pa spet jedel.

ja tole je ful lepo slišat. Sej vem da so neješči sam vseen te mal zaskrbi... Ma punce ve me vedno v dobro voljo spravte. Sploh ne veste kolk mam jaz vas rada!  user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 20:58:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 20:59:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
12.1.2009 21:00:25   
nanka

aja, pa še to - sploh ne vem katero mleko je primerno za njo, pojma nimam.. mi lahko pomagate prosim, ker sem čist out.

še nekaj - nimam termovke recimo, da bi voda ostala na neki temperaturi... Potem morem mleko vedno sveže pripravit ponoči?vodo zavret in nardit? al lahko vnaprej narediš in potem pogreješ al kak?

Jaz jo zavrem v električnem kuhalniku 1l in jo dam v stekleni posodi v hladilnik, ali pa kar potrebno količino nalijem v flaško. Ko vodo potrebujem jo pogrejem v mikrovalovki in dodam mleko.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 512
12.1.2009 21:01:23   
sasi13
lumpa mi bi tudi bili v pesmici user posted image

dejte še mene vpisat k peticiji za blacky

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 21:03:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
12.1.2009 21:03:44   
rovar_ka

jaz sem tak žalostna...user posted image očitno mi mleka zmanjkujeuser posted image pipika sploh ni hotla sesat, oziroma je, ampak ni očitno nič priteklouser posted image
Jaz budalo pa še nimam nobenega umetnega mleka domauser posted image Je boga revica spila čaj v šusu (drugače ga nikoli ne pije) in zaspalauser posted image

tak sem žalostna in jezna in vse skupaj da vam sploh ne morem povedat..

naj gre mož v kako dežurno lekarno po mleko.

sem ga že poslala ja

hvala vsem za nasvete, zlate steuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 515
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 21:04:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 516
12.1.2009 21:05:59   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

še eno novičko imam....končala se je prva runda hypoxija...ne boste verjele kolk cm sem izgubila!!

kolk????

Neposredna povezava do sporočila: 517
12.1.2009 21:06:26   
Majuska
Mi imamo na rezervi vedno Aptamil, zaenkrat še enko. Nikoli ne veš, kdaj pride prav user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 21:06:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
12.1.2009 21:06:42   
rovar_ka
ena mimo: na pop tv je en ful lep film My name is Sam, res vreden ogledauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 520
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 21:07:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
12.1.2009 21:08:35   
dzanika

še eno novičko imam....končala se je prva runda hypoxija...ne boste verjele kolk cm sem izgubila!!

kolk????

te zanima vsak predel posebej..kolk na riti, kolk na bušiju, kolk na stegnih, al vse skupaj???

ti kr povej za vsak predel posebej...

Neposredna povezava do sporočila: 522
12.1.2009 21:08:36   
rovar_ka

Mi imamo na rezervi vedno Aptamil, zaenkrat še enko. Nikoli ne veš, kdaj pride prav user posted image

pa veš da si že skoz pravim da morem nabavit.. Potem pa sem dobila tisti paket in sta 2 vrečki aptamila bli zraven.. Sem komaj par dni nazaj vidla, da sta od 1. leta naprej, št. 3user posted image jaz pa sem misla da je enkicauser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 21:08:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 524
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 21:09:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?