Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 14:15:45
|
|
|
|
Lolita23
|
Ah jaz tud še čakam mojstra, pa to ne moreš verjet.Potem mi pa moj reče bo spet prišel, ko ne boš imela časa, sam res za pop spps
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 14:19:45
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ah jaz tud še čakam mojstra, pa to ne moreš verjet.Potem mi pa moj reče bo spet prišel, ko ne boš imela časa, sam res za pop spps lolitka škoda živčkov, poglej lejca je tud brez mojstrov ostala bodo že zrihtali
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 14:21:26
|
|
|
|
Najaa
|
Mojstrov pa sploh ne bom komentirala, ker so od ! Se spomnem preden se je Tija rodila, kakšne probleme smo imeli z njimi... Jaz pa 8m noseča in nič končanega v stanovanju! Tak da verjamem, da imate živčne vojne. Za kosilo sem pojedla pečena jajčka, zdaj me pa zgaga peče. Bo treba malo donata čez. Za enkrat pomaga.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 14:24:29
|
|
|
|
Pupa7
|
kaj si ti nor, ste vidle kaj se grejo ženske nore... prijavljat matere samohranilke ki to kao niso... nekateri pa res imajo preveč časa
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 14:26:30
|
|
|
|
Lolita23
|
Ma sej jaz imam skoraj vse zrihtano, sa danes sem imela res lepe plane, pa mi jih so pokvaril.pa bo že. O najaa s tem sladoledom.Že celo nosečnost se mi ga čušta, jaz sem itak nora na njega,moj mi je že parkrat rekel, da me bo odrešil pa ga šel iskat, sam nisem hotela, zadnjič si ga pa privoščim ojej sem bila čist v devetih nebesih. Zdej ko pride domov me pa pelje na sadno kupo.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 14:27:41
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj si ti nor, ste vidle kaj se grejo ženske nore... prijavljat matere samohranilke ki to kao niso... nekateri pa res imajo preveč časa Jaz sem tud to brala, babe nore , to je čista fauvšarija.Kaj ne razumejo, da včasih ne gre drugače.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 14:27:49
|
|
|
|
Pupa7
|
no jaz si grem skuhat en fini fajn barcaffe tacajt pa kej napište, da mi ne bo tečno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 14:32:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončko spps, eno vprašanje imam zate! imamo na isti dan pdp, torej 7.3.! a mi lahko poveš s katerim dnem nastopim porodniški dopust???? ali je porodniška torej že 6.2?? Me zanima zaradi dopusta v službi, da si vem točno zračunat kdaj grem lahko na dopust! Hvala za odgovor! men se porodniška začne s 7.2.(sobota)
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 14:32:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj si ti nor, ste vidle kaj se grejo ženske nore... prijavljat matere samohranilke ki to kao niso... nekateri pa res imajo preveč časa Sem ravno brala. Sam res mi ne gre v glavo, kako se jim da... To so ene take babe, no... Na eni strani sama faušarija, na drugi pa take čistunke, da mi je slabo zarad njih! Res ne vem, kako se nekaterim da ukvarjat z nečim, kar se jih prav nič ne tiče. Lolita, jaz sem tudi nora na sladoled. Men ga pa moj gre dostikrat iskat v MC Donalds, kadar smo v Lj. Je treba nosečnici želje izpolnit, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 14:34:46
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj si ti nor, ste vidle kaj se grejo ženske nore... prijavljat matere samohranilke ki to kao niso... nekateri pa res imajo preveč časa Sem ravno brala. Sam res mi ne gre v glavo, kako se jim da... To so ene take babe, no... Na eni strani sama faušarija, na drugi pa take čistunke, da mi je slabo zarad njih! Res ne vem, kako se nekaterim da ukvarjat z nečim, kar se jih prav nič ne tiče. Lolita, jaz sem tudi nora na sladoled. Men ga pa moj gre dostikrat iskat v MC Donalds, kadar smo v Lj. Je treba nosečnici želje izpolnit, ne? Jaz bi živela od njega!!!Pa ja sam sem si obljubila,da bom pazla kaj jemsam mogoč bom šla pa zdele v trgovino.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 14:38:44
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj si ti nor, ste vidle kaj se grejo ženske nore... prijavljat matere samohranilke ki to kao niso... nekateri pa res imajo preveč časa Sem ravno brala. Sam res mi ne gre v glavo, kako se jim da... To so ene take babe, no... Na eni strani sama faušarija, na drugi pa take čistunke, da mi je slabo zarad njih! Res ne vem, kako se nekaterim da ukvarjat z nečim, kar se jih prav nič ne tiče. Lolita, jaz sem tudi nora na sladoled. Men ga pa moj gre dostikrat iskat v MC Donalds, kadar smo v Lj. Je treba nosečnici želje izpolnit, ne? Jaz bi živela od njega!!!Pa ja sam sem si obljubila,da bom pazla kaj jemsam mogoč bom šla pa zdele v trgovino. jaz mam poln zmrzovalnik sladoleda, prideš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 14:46:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla! sem že nazaj iz pregleda zaenkrat zgleda vse ok. kg + mam že 15.... hmmm, se bo treba malo zamislit, obseg trebuha imam 103cm, naslednji pregled pa 3.2. - to sem zdaj poboldala, da bosta spps al pa dali dale na seznam in ne zato, ker bi se hvalila s takimi podatki drugače vse zgleda normalno. pritisk je bil tudi ok - 130/90. zgleda da zdravila pomagajo, ker mam ponavadi še višjega od tega. ampak ne rabim nikamor it v kako bolnico al kaj, ker je rekel, da še mam malo lufta in da sicer pričakuje da se bo proti koncu nosečnosti pritisk povišal, ampak da mi lahko še malo poviša dozo zdravil. jeeee mogoče pa mi uspe da grem v bolnico samo rodit in nič prej. no sem pa imela malo visok sladkor in me je sestra kregala - da moram potegnit črto pri čokoladi pa ravno ko mi najbolj paše.... no to je to. zdaj pa grem malo na zaslužen počitek pa se potem spet javim aja, pa baje je mala že dol obrnjena samo je reko da še nič čas za veselje, ker se lahko še večkrat obrne... no pa malo se pa vseeno lahko veselimo
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 14:57:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! sem že nazaj iz pregleda zaenkrat zgleda vse ok. kg + mam že 15.... hmmm, se bo treba malo zamislit, obseg trebuha imam 103cm, naslednji pregled pa 3.2. - to sem zdaj poboldala, da bosta spps al pa dali dale na seznam in ne zato, ker bi se hvalila s takimi podatki drugače vse zgleda normalno. pritisk je bil tudi ok - 130/90. zgleda da zdravila pomagajo, ker mam ponavadi še višjega od tega. ampak ne rabim nikamor it v kako bolnico al kaj, ker je rekel, da še mam malo lufta in da sicer pričakuje da se bo proti koncu nosečnosti pritisk povišal, ampak da mi lahko še malo poviša dozo zdravil. jeeee mogoče pa mi uspe da grem v bolnico samo rodit in nič prej. no sem pa imela malo visok sladkor in me je sestra kregala - da moram potegnit črto pri čokoladi pa ravno ko mi najbolj paše.... no to je to. zdaj pa grem malo na zaslužen počitek pa se potem spet javim aja, pa baje je mala že dol obrnjena samo je reko da še nič čas za veselje, ker se lahko še večkrat obrne... no pa malo se pa vseeno lahko veselimo čestitam za dobre rezultate na pregledu .....tudi pri meni kilce grejo še kar gor..sedaj mislim, da že imam +12kg???? Samo se mi sploh ne zdi drastično, ker sem se zredila le v trebuh in joške, pa malo v obraz...in to je to,...rit, noge, roke..so ostale nespremenjene....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 15:02:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! sem že nazaj iz pregleda zaenkrat zgleda vse ok. kg + mam že 15.... hmmm, se bo treba malo zamislit, obseg trebuha imam 103cm, naslednji pregled pa 3.2. - to sem zdaj poboldala, da bosta spps al pa dali dale na seznam in ne zato, ker bi se hvalila s takimi podatki drugače vse zgleda normalno. pritisk je bil tudi ok - 130/90. zgleda da zdravila pomagajo, ker mam ponavadi še višjega od tega. ampak ne rabim nikamor it v kako bolnico al kaj, ker je rekel, da še mam malo lufta in da sicer pričakuje da se bo proti koncu nosečnosti pritisk povišal, ampak da mi lahko še malo poviša dozo zdravil. jeeee mogoče pa mi uspe da grem v bolnico samo rodit in nič prej. no sem pa imela malo visok sladkor in me je sestra kregala - da moram potegnit črto pri čokoladi pa ravno ko mi najbolj paše.... no to je to. zdaj pa grem malo na zaslužen počitek pa se potem spet javim aja, pa baje je mala že dol obrnjena samo je reko da še nič čas za veselje, ker se lahko še večkrat obrne... no pa malo se pa vseeno lahko veselimo čestitam za dobre rezultate na pregledu .....tudi pri meni kilce grejo še kar gor..sedaj mislim, da že imam +12kg???? Samo se mi sploh ne zdi drastično, ker sem se zredila le v trebuh in joške, pa malo v obraz...in to je to,...rit, noge, roke..so ostale nespremenjene.... hvala za čestitke jaz pa opažam da sem se v rit tudi zredila, ker so mi že vse gate tesne verjetno je to taka protiutež da me ne vrže na trebuh al kaj
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 15:05:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! sem že nazaj iz pregleda zaenkrat zgleda vse ok. kg + mam že 15.... hmmm, se bo treba malo zamislit, obseg trebuha imam 103cm, naslednji pregled pa 3.2. - to sem zdaj poboldala, da bosta spps al pa dali dale na seznam in ne zato, ker bi se hvalila s takimi podatki drugače vse zgleda normalno. pritisk je bil tudi ok - 130/90. zgleda da zdravila pomagajo, ker mam ponavadi še višjega od tega. ampak ne rabim nikamor it v kako bolnico al kaj, ker je rekel, da še mam malo lufta in da sicer pričakuje da se bo proti koncu nosečnosti pritisk povišal, ampak da mi lahko še malo poviša dozo zdravil. jeeee mogoče pa mi uspe da grem v bolnico samo rodit in nič prej. no sem pa imela malo visok sladkor in me je sestra kregala - da moram potegnit črto pri čokoladi pa ravno ko mi najbolj paše.... no to je to. zdaj pa grem malo na zaslužen počitek pa se potem spet javim aja, pa baje je mala že dol obrnjena samo je reko da še nič čas za veselje, ker se lahko še večkrat obrne... no pa malo se pa vseeno lahko veselimo čestitam za dobre rezultate na pregledu .....tudi pri meni kilce grejo še kar gor..sedaj mislim, da že imam +12kg???? Samo se mi sploh ne zdi drastično, ker sem se zredila le v trebuh in joške, pa malo v obraz...in to je to,...rit, noge, roke..so ostale nespremenjene.... hvala za čestitke jaz pa opažam da sem se v rit tudi zredila, ker so mi že vse gate tesne verjetno je to taka protiutež da me ne vrže na trebuh al kaj !!!! še dobro, da je tak...jaz pa se spomnim, ko sem šla plavati, da me je kar zasukalo na hrnet, ko sem prišla v vodo in hotela zaplavati...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 15:06:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! sem že nazaj iz pregleda zaenkrat zgleda vse ok. kg + mam že 15.... hmmm, se bo treba malo zamislit, obseg trebuha imam 103cm, naslednji pregled pa 3.2. - to sem zdaj poboldala, da bosta spps al pa dali dale na seznam in ne zato, ker bi se hvalila s takimi podatki drugače vse zgleda normalno. pritisk je bil tudi ok - 130/90. zgleda da zdravila pomagajo, ker mam ponavadi še višjega od tega. ampak ne rabim nikamor it v kako bolnico al kaj, ker je rekel, da še mam malo lufta in da sicer pričakuje da se bo proti koncu nosečnosti pritisk povišal, ampak da mi lahko še malo poviša dozo zdravil. jeeee mogoče pa mi uspe da grem v bolnico samo rodit in nič prej. no sem pa imela malo visok sladkor in me je sestra kregala - da moram potegnit črto pri čokoladi pa ravno ko mi najbolj paše.... no to je to. zdaj pa grem malo na zaslužen počitek pa se potem spet javim aja, pa baje je mala že dol obrnjena samo je reko da še nič čas za veselje, ker se lahko še večkrat obrne... no pa malo se pa vseeno lahko veselimo jeiii čestitke ti se kar veseli, se boš pa večkrat ko se bo večkrat dol obrnila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 15:12:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! sem že nazaj iz pregleda zaenkrat zgleda vse ok. kg + mam že 15.... hmmm, se bo treba malo zamislit, obseg trebuha imam 103cm, naslednji pregled pa 3.2. - to sem zdaj poboldala, da bosta spps al pa dali dale na seznam in ne zato, ker bi se hvalila s takimi podatki drugače vse zgleda normalno. pritisk je bil tudi ok - 130/90. zgleda da zdravila pomagajo, ker mam ponavadi še višjega od tega. ampak ne rabim nikamor it v kako bolnico al kaj, ker je rekel, da še mam malo lufta in da sicer pričakuje da se bo proti koncu nosečnosti pritisk povišal, ampak da mi lahko še malo poviša dozo zdravil. jeeee mogoče pa mi uspe da grem v bolnico samo rodit in nič prej. no sem pa imela malo visok sladkor in me je sestra kregala - da moram potegnit črto pri čokoladi pa ravno ko mi najbolj paše.... no to je to. zdaj pa grem malo na zaslužen počitek pa se potem spet javim aja, pa baje je mala že dol obrnjena samo je reko da še nič čas za veselje, ker se lahko še večkrat obrne... no pa malo se pa vseeno lahko veselimo čestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 15:13:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! sem že nazaj iz pregleda zaenkrat zgleda vse ok. kg + mam že 15.... hmmm, se bo treba malo zamislit, obseg trebuha imam 103cm, naslednji pregled pa 3.2. - to sem zdaj poboldala, da bosta spps al pa dali dale na seznam in ne zato, ker bi se hvalila s takimi podatki drugače vse zgleda normalno. pritisk je bil tudi ok - 130/90. zgleda da zdravila pomagajo, ker mam ponavadi še višjega od tega. ampak ne rabim nikamor it v kako bolnico al kaj, ker je rekel, da še mam malo lufta in da sicer pričakuje da se bo proti koncu nosečnosti pritisk povišal, ampak da mi lahko še malo poviša dozo zdravil. jeeee mogoče pa mi uspe da grem v bolnico samo rodit in nič prej. no sem pa imela malo visok sladkor in me je sestra kregala - da moram potegnit črto pri čokoladi pa ravno ko mi najbolj paše.... no to je to. zdaj pa grem malo na zaslužen počitek pa se potem spet javim aja, pa baje je mala že dol obrnjena samo je reko da še nič čas za veselje, ker se lahko še večkrat obrne... no pa malo se pa vseeno lahko veselimo čestitam za dobre rezultate na pregledu .....tudi pri meni kilce grejo še kar gor..sedaj mislim, da že imam +12kg???? Samo se mi sploh ne zdi drastično, ker sem se zredila le v trebuh in joške, pa malo v obraz...in to je to,...rit, noge, roke..so ostale nespremenjene.... hvala za čestitke jaz pa opažam da sem se v rit tudi zredila, ker so mi že vse gate tesne verjetno je to taka protiutež da me ne vrže na trebuh al kaj tud to mora bit,da si v waser vago
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 15:19:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj si ti nor, ste vidle kaj se grejo ženske nore... prijavljat matere samohranilke ki to kao niso... nekateri pa res imajo preveč časa sem mogla it gledat,za kaj se gre... favšija v vseh pogledih,sej po eni strani je podoben primer bolniške v nosečnosti,ki gre marsikomu v nos...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 15:25:58
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj si ti nor, ste vidle kaj se grejo ženske nore... prijavljat matere samohranilke ki to kao niso... nekateri pa res imajo preveč časa sem mogla it gledat,za kaj se gre... favšija v vseh pogledih,sej po eni strani je podoben primer bolniške v nosečnosti,ki gre marsikomu v nos... ja ene so tko krepostne da mi je slabo ratalo pa sm šla raj nazaj na marčevke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 15:43:33
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj si ti nor, ste vidle kaj se grejo ženske nore... prijavljat matere samohranilke ki to kao niso... nekateri pa res imajo preveč časa sem mogla it gledat,za kaj se gre... favšija v vseh pogledih,sej po eni strani je podoben primer bolniške v nosečnosti,ki gre marsikomu v nos... Jah, sam bolniška ti nič ne doprinese...razen časa...sicer ti pa veliko vzame. Namreč bolniška je slabo plačana, pa porodniško imaš zato velik slabšo...tko da...če zdravnik oceni, da je bolje da si doma...je to podano mnenje nekega strokovnjaka. Mah...sej o tem bi se dal velik razpravljat. Dokler je dopustno se lahko tako špilajo tudi "samohranilke". sam da tam pridobiš iz kar nekaj strani nekaj denarja...pač prišparaš.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 15:59:28
|
|
|
|
yania
|
SPPS čestitke za bolniško....zdej pa le doma bodi...pa pazi da te kjera od nas ne bo prijavila..... Aja čestitke ostalim ki ste imele pregled... Zdej pa šibam po tamalo, potem pa v šoping!!!!!!!!!!!! aja, pa da me kjera ne prijavi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 16:11:19
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania SPPS čestitke za bolniško....zdej pa le doma bodi...pa pazi da te kjera od nas ne bo prijavila..... Aja čestitke ostalim ki ste imele pregled... Zdej pa šibam po tamalo, potem pa v šoping!!!!!!!!!!!! aja, pa da me kjera ne prijavi jaz že kličem hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 16:19:37
|
|
|
|
felix7
|
dan, kokoške danes sem prišla malo prej iz službe, sem morala za moža it iskat alternator (sej najbrž ne veste, kaj to je, pač neki pri mašini od avta ) k avtoelektričarju, pa ga peljat k avtomehaniku, ker nama je neki crknl. Sva bla cel vikend brez njegovega avta, k sreči sem imela jaz službenega doma, da sva bila vsaj mobilna. No, upam, da bo avto danes že zrihtan, pa da stroški ne bodo previsoki. Sicer pa čestitke vsem, ki ste imele danes preglede vidim, da ste ene tudi zelo pridne pri kilogramih jaz raje ne stopim na tehtnico in verjamem, da sem še vedno na +8 kg mi pa zadnje čase ful čokolada diši.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 12.1.2009 16:25:29
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dan, kokoške danes sem prišla malo prej iz službe, sem morala za moža it iskat alternator (sej najbrž ne veste, kaj to je, pač neki pri mašini od avta ) k avtoelektričarju, pa ga peljat k avtomehaniku, ker nama je neki crknl. Sva bla cel vikend brez njegovega avta, k sreči sem imela jaz službenega doma, da sva bila vsaj mobilna. No, upam, da bo avto danes že zrihtan, pa da stroški ne bodo previsoki. Sicer pa čestitke vsem, ki ste imele danes preglede vidim, da ste ene tudi zelo pridne pri kilogramih jaz raje ne stopim na tehtnico in verjamem, da sem še vedno na +8 kg mi pa zadnje čase ful čokolada diši. ja kar hvali se
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?