|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
12.1.2009 12:09:55   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

pa dobro jutro vsem!

A to pišeš že od jutra?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
12.1.2009 12:10:04   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image sovražm ta mraz in to oblačnost, -9°je v Kamniku, n vem če bova dns kej zuni, joj kumi čakam pomladi pa alo v nahrbtnik in bova kam pičleuser posted image

Se strinjam! Tudi mi2 ne greva ven danes, pri -8 res nima smisla!
Jutri bo ta mraz že malo popusti, upamuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
12.1.2009 12:11:10   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

pa dobro jutro vsem!

A to pišeš že od jutra?

Ja Tinka, juto je bilo ob 4.30, ko sem vstalauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
12.1.2009 12:12:32   
andrejaboris
Zoja Miša jaz ob 4.30 še ne funkcioniram!user posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
12.1.2009 12:17:01   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Zoja Miša jaz ob 4.30 še ne funkcioniram!user posted image user posted image user posted image

jaz tudi ne, ampak sem mogla user posted image

Sem že dobila odgovor. Maile pa radi pošiljajo. No, odgovor je bil, da bodo posredovali mojo pritožbo naprej in dobim odgovor kmalu.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
12.1.2009 12:28:45   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

user posted image sovražm ta mraz in to oblačnost, -9°je v Kamniku, n vem če bova dns kej zuni, joj kumi čakam pomladi pa alo v nahrbtnik in bova kam pičleuser posted image

ja likam in skoz okno na ulico vidim da so vozički že zuni, ma men se vseen mal mraz zdi nouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2081
12.1.2009 12:31:48   
tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

pa dobro jutro vsem!

A to pišeš že od jutra?

Ja Tinka, juto je bilo ob 4.30, ko sem vstalauser posted image

bolj tako je danes pri nas, megla, zaspano in sodi dobro jutro zraven. ne mislit, da sem do takrat spala, čeprav bi bla en dan še študentka, ko so se takale jutra kr v pojstli nadaljevala.

ob 4.45 je blo zame prvič danes dj od tamalega...

Neposredna povezava do sporočila: 2082
12.1.2009 12:33:13   
tinka14

ja likam in skoz okno na ulico vidim da so vozički že zuni, ma men se vseen mal mraz zdi nouser posted image

ojoj, js mam tut za likat celo sobo cot, za sesat, smreko za pospravit, ker se je iz jaslic ena golazen danes prikazala...user posted image jo bom kr podrla.
ampak še ne morem delat, zato grem raje mal vn, da dobim energijo...

Neposredna povezava do sporočila: 2083
12.1.2009 12:42:54   
andrejaboris
Včeraj pa je moj  likaluser posted image user posted image , jaz pa gledala mona lisa smileuser posted image user posted image . Maladva pa spala. Nise gledala filma že celo večnost, do včeraj. Je pasalo.user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
12.1.2009 12:43:30   
anita goitan

ojoj, js mam tut za likat celo sobo cot, za sesat, smreko za pospravit, ker se je iz jaslic ena golazen danes prikazala...user posted image jo bom kr podrla.
ampak še ne morem delat, zato grem raje mal vn, da dobim energijo...

ja sem se že včeri pripravila da bom likala, sam potem smo šli na sončka, zvečer sem kar v postlo padla..oz grem takoj ko Zoja zaspi kajti vem da čez 2 uri bova že na pumpiuser posted image , sem pa zdej prou vesela, zlikala, Zoja bla v gugalniku..sicer sem ji morala skoz neki prepevat in ji cote daajt da sem jo pač animirala max..zdej sledi še sesanje, brisanje prahu haloo kolk mjavka men po tleh, a vam se tud tako hitro mucke nabirajo, orkodiouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
12.1.2009 12:44:27   
anita goitan

Včeraj pa je moj  likaluser posted image user posted image , jaz pa gledala mona lisa smileuser posted image user posted image . Maladva pa spala. Nise gledala filma že celo večnost, do včeraj. Je pasalo.user posted image

super za likalcauser posted image , kaj si gledala pa pojma nimam..nimava TVjauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2086
12.1.2009 12:48:27   
ozziebo

bravo za tvojgauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2087
12.1.2009 12:49:31   
ozziebo
ja sem se že včeri pripravila da bom likala, sam potem smo šli na sončka, zvečer sem kar v postlo padla..oz grem takoj ko Zoja zaspi kajti vem da čez 2 uri bova že na pumpiuser posted image , sem pa zdej prou vesela, zlikala, Zoja bla v gugalniku..sicer sem ji morala skoz neki prepevat in ji cote daajt da sem jo pač animirala max..zdej sledi še sesanje, brisanje prahu haloo kolk mjavka men po tleh, a vam se tud tako hitro mucke nabirajo, orkodiouser posted image

ne sprašuj, lahko samo sesam cele dneveuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2088
12.1.2009 12:56:15   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

ne sprašuj, lahko samo sesam cele dneveuser posted image
matejči, brez komentarjev!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
12.1.2009 13:01:42   
bambi14
dan,

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Današnje obmesečnice:
user posted image

iskanje - MALU
ANA_ P - TAI

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
12.1.2009 13:06:53   
anita goitan
ozziebo matejchi  če se ne motm je na Štajerskem

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
12.1.2009 13:07:15   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

bravo za tvojgauser posted image

ja bravo, te je malo pocartlal,.....z TV-jem.user posted image

Nič grem kuhat

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
12.1.2009 13:13:02   
ozziebo

ozziebo matejchi  če se ne motm je na Štajerskem

ampak to zanjo ni ovira..........user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2093
12.1.2009 13:18:29   
anita goitan
tejkaz kako je Evauser posted image že primu Mr.Penicilin?
zoja miša prdieš v četrtek al kaj zdej, a sem jaz včeri zaman peklauser posted image bom pa vse sama pojedla

bella ki siuser posted image
naty dej odloži mal delo in se nam tud ti pridružiuser posted image

karmar važička, maš sonceuser posted image

zihr sem še kar neki punc spustila, zdej bodo pa vse užaljene kaj pa jazuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
12.1.2009 13:19:56   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Tilen je postal ko pujsek nad žarom...samo okol bi se obračal sedaj ko zna... samo je problem...ves kavč je pobruhan ker ko je na trebuhu vse ven meče...user posted image user posted image user posted image

Pa zoprn je ko drekec mali... mislim da bo zobek kmalu saj se mu malo že vidi črtica pa slin se k polž pa skoz ma prste v ustih pa boli ga ko bo dlesnih masiram...

Ja poznam tole, naš Tibor zdej tud skos trenira kaj zna in posledično zarad napora velikkokrat bruhauser posted image user posted image user posted image

Moj turčič je spustu turban - ihtamol in topli obkladki - zdej že lažje dam noge narazen - sem si ga po nasvetu Erin tud mal prebodla z iglo - piuser posted image to boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mah ja jutr bo že menda boljše - men se je pa naredu lih ko sem bla konc s prvo user posted image .

Ej našga tamalega tud danes meče neki čudnega. Zjutri je bil zaspan k zmaj, pa ga hočem dat spat, drenje sto na uro - pa sem ga pustla v postelci, pa sem rekla: "sam veš kaj, zdej te pa mamica ne bo gor vzela!" Kao da me bo mali zaštekal - je blo vse dobr, nič več drenja, pridem čez 5 minut v sobo, mali spal k top. In zdejle mi je naredu isto. Ka ma zdej to za ene čudne rutine - sej men čist paše - upam da obdržiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam pomojem ga je tud noč zdelala - ma spodaj pod dlesnimi belo - bo menda tisti zobek, ampak kdaj pa ne vemo - še dobr da ni nekega konkretnega sitnoritisa fasal - mal že, sam nič hujšega.

Sem pa opazla, da je tamali ratal full trmast, v smislu, če kaj ne dobi v roke pa si želi - npr. zjutri mojo skodelico kave - tak vik in krik zažene, pa nek čuden grrrrrr, da se hočeš nočeš smejim zraven. Pa vse steklenice so mu noro simpatične, zgleda da jih povezuje z mlekom, al kaj. Sej dokler se bo v sok zaganjal, bom še mirna, sam k bo pa na pivo padu, bom pa kr hudauser posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
12.1.2009 13:21:46   
anita goitan
kaj boste kuhaleuser posted image
hm moj user posted image je reku da bo jedu na šihtu oz bo šel vn jest, ker bo cel dan delu, jutri gre z nama v posvetovalnico, hm zase se mi pa ne ljubi kuhatuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
12.1.2009 13:40:54   
Krysia
EVo, da nadaljujem od prej ... je že par strani nastalo od takrat ...

Malu in Tai - vse najbiljše za 5 mesecev! user posted image user posted image

Tejkaz, ne morem verjet, celo odgovoril so ti ... no, bomo videli, kaj bo zdej naprej sledilo ... upam, da jih bo dotična gospa fejst slišala ... to ne morš verjet, no. Še zdej sm jezna, ko se spomnim, kako so te odslovil ... Pa upam, da ti otročka še kr spita in da bosta še nekaj časa ...

Nell, auuu, to zihr ful boli. Upam, da si uspešno opravila operacijo in da se zadeva do konca sčisti ... aja, naš Rok je tud čist navdušen nad flaškami, še posebej od smoothie- jev, ko jih jst pijem ... verjetno zato, ker so tok pisane ...

Mi smo tud čist nad svojimi nogicami navdušeni. Zdej si kar naprej copate odvezuje pa sezuva, na previjalni se za prste na nogah vleče in je sploh in oh čist impresioniran ... ampak do ust pa še ne more nogic prnest ...

Anita, mucke so itak vedno in povsod - mi jih mamo od cunj, pa še 2 živa mačka zraven user posted image ... sam na srečo nista skoz noter ... se pa prideta pocrkljat in potem zasedeta vsak svoje mesto ... ko gresta pa ven, pa jaz v akcijo in pucat dlake za njima .... dela nikol ne zmanjka ... pa pod mojo postlo zihr nekdo načrtno prah prinaša - jst ne vem, od kje se bi ga drgač tolk nabralo ...

Rok spančka svojo drugo rundo ... jst sm pa posodo pomila, zdej pa mal zabušavam ... pol grem pa nove litre čaja kuhat ...

Neposredna povezava do sporočila: 2097
12.1.2009 13:44:25   
anita goitan
na mama me kliče, 11° majo, plusa da se razumemo user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
12.1.2009 13:50:21   
sayuri

Solato sem si naredila, pa kuhan korenček sem not naribala. Sem na dieti user posted image

No, mene pa zanima, kaj oz. kako obujete za v ta mraz svoje štruklje?

Neposredna povezava do sporočila: 2099
12.1.2009 13:55:45   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Solato sem si naredila, pa kuhan korenček sem not naribala. Sem na dieti user posted image

No, mene pa zanima, kaj oz. kako obujete za v ta mraz svoje štruklje?

kot noter+kombinezon, ki ima zraven copatke+dekica+vreča od vozička, ampak, če je takole kot danes, ne gremo ven.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?