Shuka
|
Sunny - kolk lep kompletek za tvojo pupiko , Drugače sem jaz včeraj preprala enih 8 žeht perila, no med drugimi so bile najine cunje, posteljnina, pa še od ležalnička pena in 2 igralne pene. Ti, kolk mora pa tvoja kravčka uživat v snegcu, kaj? Kayica - da bi se hitro znebila prehlada , drugače glede čaja, baje ker je MV in maternica zmehčana je porod hitrejši ker se lepše odpiraš. Balonchy - lepo da si se oglasila, da je Matiček prestal zlatenčko in da se pridno futrate, želim vam vse dobro naprej, čimveč mleka, da boste rasli, se razvijali in se lepo cartali. Glede dihanja ti ne znam pomagati a morda je to vse posledica poroda. Za kri priporočajo Endovital, s tem sem si jaz lepo vzdignila hemoglobin, no naj pa te težave zapustijo kakorhitro te morejo. mery76 - dobrodošla boma2 - midva mava vlažilec zraka z ionizatorjem, super sva zadovoljna, sam ena stvar mi ni prov super in to je ta, da ionizira našo TV pol je pa v 1 tednu čist bela Drugače je pa v teh dneh ko je fejst hladno in se kuri veliko kar priporočljiv, vsaj diha se normalno. Lillchy123 - hvala za napotke in čestitke Luki za prvi RD ko ga bo imel februarja. diamantina - upam, da se kaj naspiš in da je bila kriva le luna. Timy - vse dobro danes na pregledu Vse dobro tudi claud, badgirl in Deji. Ajvy - ko bi le imela le lepe novičke s Tarjinega pregleda, da bi kašelj hitro ponehal Tanci - kaj pa dogaja Eriku? maychy - sam da miga Hana to je važno. No spodbudiš jo lahko z nutello ali čem kislim, ti kar reci g.da ne miga dovolj. Priznam pa da se je moj tud malce umiril ampak miga pa še toliko da ne štejem. Pozdravček še Maksi1, akvalini, rebeki, petrap, cati, kolumbo, katjuši, birdy, mihailo, glen, baki, zwer, witto, lilchy, citi, joj sej vas je tolk, no skratka vsem na seznamčku.
< Sporočilo je popravil Shuka -- 12.1.2009 11:27:10 >