Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:21:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, midve sva nazaj od moje stare mami in HB je danes stanje boljše Drugače pa je tak mraz zunaj, da je groza, brrrrrr. Tistih 20m do njene hiše pame je zeblo kot psa Super mačkica kaj pa jo je tko zdelalo?Najbrž starost in to vreme? Ma ne vemkaj jo je zdelalo, ima že kar nekaj časa te težava: vrtogalica in slabost (predvsem ponoči ponavadi) . Zdravnik pa pravi, da ni zdravila za to in da se to dogaja zelo veliko starim ljudem. Je pa 82 let stara
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:22:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Živjo, tudi Zala dobila novga zobka, levga zgornjega sekalca. pri nas je samo bula, zobek pa ksr noče ven, zato smo še v klubu ZERRO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:22:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Tudi naš tavelik se je skoz ful zgodi zbujal, noro, zuni trda tema ti pa že pokonci, sploh ne veš kaj bil skoraj sredi noči počel. Pol je pa tok zrastu, da je vsaj risanke gledu in smo še mal pospali. pol pa upam, da bo naša kmal začela gledat risanke, da se vsak 1x dodobra naspim
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:23:08
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Naty* O bošček gliste ma??? Pol je pa mogoče zato nehala jest... oprosti, ker ne vem kaj se je kej dogajalo zadnje čase, ker nism bla nič na RR. No za spanje pa res super, da ste zrihtali . Sori ker nisem sledila, kdo ima gliste??? To pa trebušček fajn boli. Dobro da ste jih odkrili. Naša jih ima Kako pa naj jih bi dobila. Pri nas jih je imel tavečji, mene je čist fršlok. Baje je mel take sorte, ki se jih dobi od psa. V pesku, kjer bi se kak kuža pokakal,.. ker mi psa doma nimamo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:23:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ej bejbe sm se spomnla, da v tem koncu že dolg ni blo nobenga čveka, men se ga pa lušta pa da mal spet ostale hroščke vidimo .... kaj pravte na en dober čvek pri men???? Kandidatke??? če bo moj doma bi rade volje prišla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:23:53
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene! Nisem brala za nazaj, tako da nič ne vem, o čem teče debata Včeraj smo imeli naporen dan... dopoldan je sporočila sestra od mojega, da se pri vračanju v Zagreb s smučanja ustavijo pri nas in sem morala na hitro sčarat eno kosilo za 6 ljudi pa nismo imeli ravno polnega hladilnika. No, na koncu se je dobro izšlo. Danes pa imamo čisto porušen ritem. Brina se je zbudila že ob 5.20 (včeraj pa ob 5.30 - in konec spanja ) in nikakor ne zaspat nazaj. Zaspala je šele ob 8.00 Pred tem je pojedla nekaj malega mlečne kašice, potem pa hitro zaključila, in si že mencala oči in zehala. Spala pa natanko 25 minut. Prej sem ji hotela pripraviti sadni obrok, jo dam v stolček in spet začne zehat. Ker nisem še imela pripravljene papice, ji hitro odprem kozji probiotični jogurt z jagodami in je odprla parkrat usta. Ke rje bil dokaj tekoč, sem ji malo kruha nadrobila vanj. Pojedla je še dve žlički, potem pa začela jokcat. Sem jo dvignila in kmalu je zadremala. Zdaj spi. Pa ta otrok res TAKO ZELO malo papa. Jaz tega več res ne razumem Dobrodošla v klubu zgodaj vstajajočih mamic . Pri nas je to že od nekdaj, tako da če kakšen dan potegnemo do pol 7ih al pa 7ih, tako kot danes, je to pravi luksuz ob 13.30 pa morava biti pri P - bodo dali urin v laboratorij. Kako to izgleda z vrečko Sestra namontira to nekako gor...Kaj pa potem? Kje čakaš, da polula? Al kako to zgleda Midve sva vrečko dobili kar za domov in sva doma to naredili, potem pa sem jaz nesla v laboratorij. Bom prosila, da jo še stehtajo in zmerijo. Res zgleda kar zbita ta naša frača, ampak od kod ji to, ker res malo malo papa A je res, da moraš v laboratorij to potem nesti v roku 1 ure??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:24:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje Naše spanje se je malo umirilo,vsaj ne bedimo več ponoč ampak spijemo flašo benkota in spimo dalje-HB ker se mi je že trgalo. pridna punca Sem se hotla za vikend kej javt pa kr ni zneslo ker sem imela čez dan lubija doma pa še kratek stik sva imela pol smo bili pa še vabljeni na en RD pa je cajta zmanjkal.Za nočne maratone sem bila pa preutrujena ker se me spet neki prehlad loteva. Upam, da se te prehlad ne bo lotil, da ga boš pregnala Čestitke Žanu in Varji mixijini žabici in hvala lepa za čestitke za mojo mačkico je ratal ful popularno delat brrrrrrrrrrrrr tko da vse popluva in se smeji zraven. Še enkrat se moram zahvalt barbaw,estrelli in še drugim ki ste mi pomagale da tamalo tko lepo spet uspavam,se je hitro vdala a ne?Ji dam flašo benkota da ga spije 2-3 x popravim dudo in prinčipesa spi Grem mleko prštimat k vidm da je že lačna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:24:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally hoj se še jaz malo oglasim, se vidi da je ponedeljek je takoj več napisanega sem brala sam potem je zmanjkalo časa za kej napisat, ker je ati bil doma in se takoj pozna. No sej danes je tudi sam sem si malo časa vzela za RR . Mi spimo in jemo tako kot ponavadi edino danes zjutri je pojedla 200ml keksolina za zajtrk, čudeži se dogajajo Čestitke vsem za zobke in za bubančke. čupko je pa ratala pravi mali požeruh 200 keksolina?????? Naša mogoče v 2 obrokih. Je spet manj ješča Tudi prav, dela družbo mamici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:25:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Živjo, tudi Zala dobila novga zobka, levga zgornjega sekalca. pri nas je samo bula, zobek pa ksr noče ven, zato smo še v klubu ZERRO Mislim, da nas ni več veliko v klubu ZERRO.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:26:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene! Nisem brala za nazaj, tako da nič ne vem, o čem teče debata Včeraj smo imeli naporen dan... dopoldan je sporočila sestra od mojega, da se pri vračanju v Zagreb s smučanja ustavijo pri nas in sem morala na hitro sčarat eno kosilo za 6 ljudi pa nismo imeli ravno polnega hladilnika. No, na koncu se je dobro izšlo. Danes pa imamo čisto porušen ritem. Brina se je zbudila že ob 5.20 (včeraj pa ob 5.30 - in konec spanja ) in nikakor ne zaspat nazaj. Zaspala je šele ob 8.00 Pred tem je pojedla nekaj malega mlečne kašice, potem pa hitro zaključila, in si že mencala oči in zehala. Spala pa natanko 25 minut. Prej sem ji hotela pripraviti sadni obrok, jo dam v stolček in spet začne zehat. Ker nisem še imela pripravljene papice, ji hitro odprem kozji probiotični jogurt z jagodami in je odprla parkrat usta. Ke rje bil dokaj tekoč, sem ji malo kruha nadrobila vanj. Pojedla je še dve žlički, potem pa začela jokcat. Sem jo dvignila in kmalu je zadremala. Zdaj spi. Pa ta otrok res TAKO ZELO malo papa. Jaz tega več res ne razumem Dobrodošla v klubu zgodaj vstajajočih mamic . Pri nas je to že od nekdaj, tako da če kakšen dan potegnemo do pol 7ih al pa 7ih, tako kot danes, je to pravi luksuz ob 13.30 pa morava biti pri P - bodo dali urin v laboratorij. Kako to izgleda z vrečko Sestra namontira to nekako gor...Kaj pa potem? Kje čakaš, da polula? Al kako to zgleda Midve sva vrečko dobili kar za domov in sva doma to naredili, potem pa sem jaz nesla v laboratorij. Bom prosila, da jo še stehtajo in zmerijo. Res zgleda kar zbita ta naša frača, ampak od kod ji to, ker res malo malo papa A je res, da moraš v laboratorij to potem nesti v roku 1 ure?? NE. meni je sestra rekla, da naj dam vrečkici v en plastičen lonček in v hladilnik in to potem prinesem tekom dneva 1x v laboratorij Ker pri nas bi bilo to praktično neizvedljivo. Da napravim Manco in naštimam stvari za s sabo ter pa pridem do ZD (cca.24km) pa bi bilo že več kot uro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:26:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene! Nisem brala za nazaj, tako da nič ne vem, o čem teče debata Včeraj smo imeli naporen dan... dopoldan je sporočila sestra od mojega, da se pri vračanju v Zagreb s smučanja ustavijo pri nas in sem morala na hitro sčarat eno kosilo za 6 ljudi pa nismo imeli ravno polnega hladilnika. No, na koncu se je dobro izšlo. Danes pa imamo čisto porušen ritem. Brina se je zbudila že ob 5.20 (včeraj pa ob 5.30 - in konec spanja ) in nikakor ne zaspat nazaj. Zaspala je šele ob 8.00 Pred tem je pojedla nekaj malega mlečne kašice, potem pa hitro zaključila, in si že mencala oči in zehala. Spala pa natanko 25 minut. Prej sem ji hotela pripraviti sadni obrok, jo dam v stolček in spet začne zehat. Ker nisem še imela pripravljene papice, ji hitro odprem kozji probiotični jogurt z jagodami in je odprla parkrat usta. Ke rje bil dokaj tekoč, sem ji malo kruha nadrobila vanj. Pojedla je še dve žlički, potem pa začela jokcat. Sem jo dvignila in kmalu je zadremala. Zdaj spi. Pa ta otrok res TAKO ZELO malo papa. Jaz tega več res ne razumem Dobrodošla v klubu zgodaj vstajajočih mamic . Pri nas je to že od nekdaj, tako da če kakšen dan potegnemo do pol 7ih al pa 7ih, tako kot danes, je to pravi luksuz ob 13.30 pa morava biti pri P - bodo dali urin v laboratorij. Kako to izgleda z vrečko Sestra namontira to nekako gor...Kaj pa potem? Kje čakaš, da polula? Al kako to zgleda Midve sva vrečko dobili kar za domov in sva doma to naredili, potem pa sem jaz nesla v laboratorij. Bom prosila, da jo še stehtajo in zmerijo. Res zgleda kar zbita ta naša frača, ampak od kod ji to, ker res malo malo papa A je res, da moraš v laboratorij to potem nesti v roku 1 ure?? Ja, pri nas je rekla, da urin ne sme bit starejši od pol ure, ker se preveč bakterij namnoži. Vrečko namontiraš(če je sreča ti jo sestra) in potem čakaš, dokler se malo ne polula. Rabijo zelo malo. Mislim, da gledajo pH in še nekaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:26:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally hoj se še jaz malo oglasim, se vidi da je ponedeljek je takoj več napisanega sem brala sam potem je zmanjkalo časa za kej napisat, ker je ati bil doma in se takoj pozna. No sej danes je tudi sam sem si malo časa vzela za RR . Mi spimo in jemo tako kot ponavadi edino danes zjutri je pojedla 200ml keksolina za zajtrk, čudeži se dogajajo Čestitke vsem za zobke in za bubančke. čupko je pa ratala pravi mali požeruh 200 keksolina?????? Naša mogoče v 2 obrokih. Je spet manj ješča Tudi prav, dela družbo mamici Alja si je zalogo naredila, zdej pa mal štrajka , ja 100ml sem ji naredila pol sem mogla še 100 pa je vse zmazala, čokolina pa ne mara
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:26:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally hoj se še jaz malo oglasim, se vidi da je ponedeljek je takoj več napisanega sem brala sam potem je zmanjkalo časa za kej napisat, ker je ati bil doma in se takoj pozna. No sej danes je tudi sam sem si malo časa vzela za RR . Mi spimo in jemo tako kot ponavadi edino danes zjutri je pojedla 200ml keksolina za zajtrk, čudeži se dogajajo Čestitke vsem za zobke in za bubančke. čupko je pa ratala pravi mali požeruh 200 keksolina?????? Naša mogoče v 2 obrokih. Je spet manj ješča Tudi prav, dela družbo mamici Itak da ne poje toliko, če ji pa ne daš Joke!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:27:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally hoj se še jaz malo oglasim, se vidi da je ponedeljek je takoj več napisanega sem brala sam potem je zmanjkalo časa za kej napisat, ker je ati bil doma in se takoj pozna. No sej danes je tudi sam sem si malo časa vzela za RR . Mi spimo in jemo tako kot ponavadi edino danes zjutri je pojedla 200ml keksolina za zajtrk, čudeži se dogajajo Čestitke vsem za zobke in za bubančke. čupko je pa ratala pravi mali požeruh 200 keksolina?????? Naša mogoče v 2 obrokih. Je spet manj ješča Tudi prav, dela družbo mamici Alja si je zalogo naredila, zdej pa mal štrajka , ja 100ml sem ji naredila pol sem mogla še 100 pa je vse zmazala, čokolina pa ne mara naša tud ne mara čokolinota. jedla ga je točno 1x
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:27:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene! Nisem brala za nazaj, tako da nič ne vem, o čem teče debata Včeraj smo imeli naporen dan... dopoldan je sporočila sestra od mojega, da se pri vračanju v Zagreb s smučanja ustavijo pri nas in sem morala na hitro sčarat eno kosilo za 6 ljudi pa nismo imeli ravno polnega hladilnika. No, na koncu se je dobro izšlo. Danes pa imamo čisto porušen ritem. Brina se je zbudila že ob 5.20 (včeraj pa ob 5.30 - in konec spanja ) in nikakor ne zaspat nazaj. Zaspala je šele ob 8.00 Pred tem je pojedla nekaj malega mlečne kašice, potem pa hitro zaključila, in si že mencala oči in zehala. Spala pa natanko 25 minut. Prej sem ji hotela pripraviti sadni obrok, jo dam v stolček in spet začne zehat. Ker nisem še imela pripravljene papice, ji hitro odprem kozji probiotični jogurt z jagodami in je odprla parkrat usta. Ke rje bil dokaj tekoč, sem ji malo kruha nadrobila vanj. Pojedla je še dve žlički, potem pa začela jokcat. Sem jo dvignila in kmalu je zadremala. Zdaj spi. Pa ta otrok res TAKO ZELO malo papa. Jaz tega več res ne razumem Dobrodošla v klubu zgodaj vstajajočih mamic . Pri nas je to že od nekdaj, tako da če kakšen dan potegnemo do pol 7ih al pa 7ih, tako kot danes, je to pravi luksuz ob 13.30 pa morava biti pri P - bodo dali urin v laboratorij. Kako to izgleda z vrečko Sestra namontira to nekako gor...Kaj pa potem? Kje čakaš, da polula? Al kako to zgleda Midve sva vrečko dobili kar za domov in sva doma to naredili, potem pa sem jaz nesla v laboratorij. Bom prosila, da jo še stehtajo in zmerijo. Res zgleda kar zbita ta naša frača, ampak od kod ji to, ker res malo malo papa A je res, da moraš v laboratorij to potem nesti v roku 1 ure?? NE. meni je sestra rekla, da naj dam vrečkici v en plastičen lonček in v hladilnik in to potem prinesem tekom dneva 1x v laboratorij Ker pri nas bi bilo to praktično neizvedljivo. Da napravim Manco in naštimam stvari za s sabo ter pa pridem do ZD (cca.24km) pa bi bilo že več kot uro Pri nas zato to delamo v čakalnici ZD, da je res svež urin.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:28:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, super, da ste bolje za Tajin drugi zobek. mi pa bomo očitno brezzobi ostali Vi boste pa samo 1x sitni in boste vse zobke hkrati dobili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:28:54
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, midve sva nazaj od moje stare mami in HB je danes stanje boljše Drugače pa je tak mraz zunaj, da je groza, brrrrrr. Tistih 20m do njene hiše pame je zeblo kot psa Super mačkica kaj pa jo je tko zdelalo?Najbrž starost in to vreme? Ma ne vemkaj jo je zdelalo, ima že kar nekaj časa te težava: vrtogalica in slabost (predvsem ponoči ponavadi) . Zdravnik pa pravi, da ni zdravila za to in da se to dogaja zelo veliko starim ljudem. Je pa 82 let stara Upam, da se tvoji mami čim prej vrne moč in zdravje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:29:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally hoj se še jaz malo oglasim, se vidi da je ponedeljek je takoj več napisanega sem brala sam potem je zmanjkalo časa za kej napisat, ker je ati bil doma in se takoj pozna. No sej danes je tudi sam sem si malo časa vzela za RR . Mi spimo in jemo tako kot ponavadi edino danes zjutri je pojedla 200ml keksolina za zajtrk, čudeži se dogajajo Čestitke vsem za zobke in za bubančke. čupko je pa ratala pravi mali požeruh 200 keksolina?????? Naša mogoče v 2 obrokih. Je spet manj ješča Tudi prav, dela družbo mamici Alja si je zalogo naredila, zdej pa mal štrajka , ja 100ml sem ji naredila pol sem mogla še 100 pa je vse zmazala, čokolina pa ne mara naša tud ne mara čokolinota. jedla ga je točno 1x Naša pa samo lešnik čokolino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:30:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aja, in seveda upam, na manj tajine tečnobe zdaj kak dan, ker je ponoči na plano prikukal še drugi ZOBEK!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:30:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Živjo, tudi Zala dobila novga zobka, levga zgornjega sekalca. pri nas je samo bula, zobek pa ksr noče ven, zato smo še v klubu ZERRO Mislim, da nas ni več veliko v klubu ZERRO. Jaz se tolažim s tem, da bo mogoče imela dobre zobke tako kot bratec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:31:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, midve sva nazaj od moje stare mami in HB je danes stanje boljše Drugače pa je tak mraz zunaj, da je groza, brrrrrr. Tistih 20m do njene hiše pame je zeblo kot psa Super mačkica kaj pa jo je tko zdelalo?Najbrž starost in to vreme? Ma ne vemkaj jo je zdelalo, ima že kar nekaj časa te težava: vrtogalica in slabost (predvsem ponoči ponavadi) . Zdravnik pa pravi, da ni zdravila za to in da se to dogaja zelo veliko starim ljudem. Je pa 82 let stara Upam, da se tvoji mami čim prej vrne moč in zdravje. hvala. jaz tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:31:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, midve sva nazaj od moje stare mami in HB je danes stanje boljše Drugače pa je tak mraz zunaj, da je groza, brrrrrr. Tistih 20m do njene hiše pame je zeblo kot psa Super mačkica kaj pa jo je tko zdelalo?Najbrž starost in to vreme? Ma ne vemkaj jo je zdelalo, ima že kar nekaj časa te težava: vrtogalica in slabost (predvsem ponoči ponavadi) . Zdravnik pa pravi, da ni zdravila za to in da se to dogaja zelo veliko starim ljudem. Je pa 82 let stara Upam, da se tvoji mami čim prej vrne moč in zdravje. Podpišem!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:34:48
|
|
|
|
jana81
|
Dobro jutro al naj rečem raje dober dan NOČ: z eno besedo KATASTROFA, pa ne zarad Nejca ampak zarad mene. Včer ob 18.30 mi je kr naenkrat postalo ful slabo, želodec me je bolel, v glavnem za ****..moj je šel Nejca skopat in ko sem mu hotla it pomagat, ker je ful živc, sem prišla do kopalnice in za sekundo prijela Nejca, pol pa nisem vedla al naj grem bruhat al driskat, no odločla sem se za drugo opcijo, v roke pa lavor in juhuhu bruhuhu...no in to se je ponavljalo do 6h zjutraj...pol se je Nejc zbudil in ne nazaj zaspat do 7h, končno je pol zaspal in spal do 9h...jst sem še danes čist hin, Nejca ima pa trenutno moja mami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:34:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* jana sm vidla Nejčka da ma cicibanke obute? Pri nas je nameč situacija ista...spuza do omare, se dvigne in pol se šeta ob omari (ker mamo spodaj tako poličko). Zdej morva pa nujno kupit ene copatke pa se odločam med ciciban in superfit. Kako se ciciban obnese? ej super so, ene ima copatke ciciban (so 18€), te ko so na sliki, druge ima pa za zunaj (kao adidaske-te so okol 45€)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 12.1.2009 11:35:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi spimo na 2,5 uri , ampak vsekakor bolje to kot zbujanje na 1 uro. Gal pridno je in za večerjo je včeraj pojedel 150 g čokolina, ker pa je še vedno bil lačen, je pojedel še 150 g jogurta z banano in kosmiči...torej čez dan je dosti pojedel in ni nobene logike, da bi se zbujal zaradi lakote. Zakaj se zbuja moj škratek Gal nevem in kaj vse sem že naredila, da bi dobila odgovor, ampak ga ni in ni. Upanje ostaja, da bomo enkrat spali celo noč. ker se pri tebi samo še carta.Počasi bo bolje.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?