kaja02
|
pozdravljene!! mi smo danes bli tečni 100 na uro, sploh swdaj zvečer, ko sploh ni hotla zaspat, sem se par dni nazaj preveč hvalila, kako mamo mi to fajn pošlihtan , bo jutri boljš anaya- jaz sem dobila prvo M 30.10, potem 28.11., v decembru že 19., dans pa me neki že cel dan špika okoli jajčnikov, tako da ne vem, če ne bom spet dobila. Hočem ti to povedat, da sem imela vedno redno na 28 dni, sedaj pa mam čist zmešan ciklus, mogoče ti bo znala še katera svetovat, sam mislim, da še hormoni niso čist pošlihtan in da ti zato zamuja. tejkaz- boga Eva, naj se kmalu pozdravi, pismo pa le napiši, kaj si pa mislijo, da so, da te takole odpikajo; pa cccccc jaz sem se že tud pojavla na slikcah, na srečane v Celju, a slabo bereš? nisem jaz za na slike, če sem odkrita imam zlo malo svojih slik, pa še tam al škilim al pa se glupo smejim, pa še preveč me je sedaj, ti pa lahk dam gor eno sliko iz študenskih let, ko sem pri svojih171cm mela 50 kg, pa postavco , uh kje so ti časi sedaj sem pa kot vreča krompirja same izbokline vsepovsod ( beri celulit) bambi- tebe pa ornk nostalgija daje , daj pojd v akcijo sayuri - ZARA & LOVRO Neža7 - NEŽA Čestitke za polovičke! Zoja Miša - KAJA LINA Carol11 - HANA Pablo - OTMAR čestitke za 5 mesecev! neža in sayuri- ful lepe slikce sprehodi v mrazu- mi ne gremo ven je premrzlo, zame , veliko zračim stanovanje, pa ker mi obe po malem kašljata in jima teče iz nosu se raje izogibamo nekemu pretiranemu mrazu,