|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
11.1.2009 20:35:34   
nell
Evo izbrskala link za uveljavljanje davčne olajšave za vzdrževane družinske člane - če kdo rabi je TUKAJ.

Js sem danes vklopila kombajn - odpadnega materiala je bilo velikouser posted image user posted image user posted image - moj se je medtem s tamalim igral in je ugotovil kok je to luštno. Prvič sta menda bla celo uro čist sama, da sem se js relaksirala v banji - sploh ni hotu povedat kaj sta delala, sam slišala sem v kopalnico kok se je tamali smejaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
11.1.2009 22:37:03   
anaya
Čer...

Čestitke obmesečnikom...

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Evo, da se čim hitreje pozdravite...

Zdaj pa me zanima, če vam ni odveč, tiste ki ste že dobile user posted image , pol je spet redna al je pač ko na loteriji? Jaz sem jo dobla 25.11., zdaj pa je še kr ni in niti nič ne kaže na to da bo prišla, je to normalno al si naj grem kak test kupit??

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
11.1.2009 23:08:49   
kaja02
pozdravljene!!

mi smo danes bli tečni 100 na uro, sploh swdaj zvečer, ko sploh ni hotla zaspat, sem se par dni nazaj preveč hvalila, kako mamo mi to fajn pošlihtanuser posted image , bo jutri boljš

anaya- jaz sem dobila prvo M 30.10, potem 28.11., v decembru že 19., dans pa me neki že cel dan špika okoli jajčnikov, tako da ne vem, če ne bom spet dobila. Hočem ti to povedat, da sem imela vedno redno na 28 dni, sedaj pa mam čist zmešan ciklus, mogoče ti bo znala še katera svetovat, sam mislim, da še hormoni niso čist pošlihtan in da ti zato zamuja.

tejkaz- boga Eva, naj se kmalu pozdravi, pismo pa le napiši, kaj si pa mislijo, da so, da te takole odpikajo;  pa cccccc jaz sem se že tud pojavla na slikcah, na srečane v Celju, a slabo bereš?user posted image  nisem jaz za na slike, če sem odkrita imam zlo malo svojih slik, pa še tam al škilim al pa se glupo smejim, pa še preveč me je sedaj, ti pa lahk dam gor eno sliko iz študenskih let, ko sem pri svojih171cm mela 50 kg, pa postavco , uh kje so ti časi sedaj sem pa kot vreča krompirja same izbokline vsepovsod ( beri celulit)

bambi- tebe pa ornk nostalgija dajeuser posted image , daj pojd v akcijo

sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA
Čestitke za polovičke!user posted image  user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR

čestitke za 5 mesecev!

neža in sayuri- ful lepe slikceuser posted image

sprehodi v mrazu- mi ne gremo ven je premrzlo, zameuser posted image , veliko zračim stanovanje, pa ker mi obe po malem kašljata in jima teče iz nosu se raje izogibamo nekemu pretiranemu mrazu,

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
11.1.2009 23:14:50   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Čer...

Čestitke obmesečnikom...

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Evo, da se čim hitreje pozdravite...

Zdaj pa me zanima, če vam ni odveč, tiste ki ste že dobile user posted image , pol je spet redna al je pač ko na loteriji? Jaz sem jo dobla 25.11., zdaj pa je še kr ni in niti nič ne kaže na to da bo prišla, je to normalno al si naj grem kak test kupit??

Ni kot na loteriji, ker sedmice ne dobiš 2x v življenju....user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
12.1.2009 5:43:52   
Zoja Miša
user posted image  Jutro!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
12.1.2009 6:44:59   
Zoja Miša
Spali o.k. Kaja Lina od 20.30-4.30h, jaz pa od 22h. Pa bi lahko še kakšno uro potegnila, ampak, tudi s tem se strinjam. user posted image Saj sem si sama kriva če ne grem sedaj nazaj spat, pa raje rogljičke pečem in kavo pa čaj kuham za user posted image , ko se malo sam sebi smili, ker mora v službouser posted image

Vreme bo pa takole (upam, da slikice pokaže!) če slučajno ne - je za sredo in četrtek narsan sneg, dugače sonček in malo oblačkov)

Ponedeljek
12.01.2009
user posted image
-8°C
0°C
user posted image

Torek
13.01.2009
user posted image
-6°C
6°C
user posted image

Sreda
14.01.2009
user posted image
0°C
2°C
user posted image

Četrtek
15.01.2009
user posted image
0°C
2°C
user posted image

Petek
16.01.2009
user posted image
-5°C
3°C
user posted image

Sobota
17.01.2009
user posted image
-6 °C
5°C
user posted image

Nedelja
18.01.2009
user posted image
-5 °C
7°C
user posted image

Majči, hvala za info, po mojem ptem nimam nič, ker nisem nič uveljavljalauser posted image . Bom poslala vlogo, za izpolnit pa res ni težkauser posted image .

Anaya, jaz sem še kar vesela, me M še ni obiskala.

Bella, Tejkaz, no k sreči je potem to samo znamenje. Sem že mislila, da je lajko kakšna alergija, ali pa kaj vem kaj. In na nogici, na podplatu pa še moti ne.user posted image

Tejkaz, upam, da je bila vaša noč o.k. in da je Eva bolje!user posted image

Včeraj smo se zvečer prvič kopali v veliki bani!user posted image  Je moj notri zlezel in princeso k sebi vzel. Pa je kar uživala. Sicer še ne brca na polno in ne morem reči, da noro uživa, ampak buni se pa tudi ne. Bomo videli kako bo na plavanju. Upam, da ji bo všeč.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
12.1.2009 6:46:58   
Zoja Miša
A ja, Sayuri imam 25 Mecatorjevih pik. Pošljem ali prinesem? Jih sploh še rabiš?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
12.1.2009 7:28:13   
tejkaz
Jutro user posted image

Sem prišla po kavo. Ko bosta spala, pa se kaj javim

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2008
12.1.2009 7:59:33   
anaya
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Čer...

Čestitke obmesečnikom...

Ni kot na loteriji, ker sedmice ne dobiš 2x v življenju....user posted image

Sej ni samo sedmica dobitek....user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
12.1.2009 8:00:36   
MATEJKA_
jutro!

vas že dolgo nisem brala... user posted image
pio sem morala ta teden začet še dohranjevat z aptamilom, ker se premalo redi (250 g iz 4. v 5. mesec) in imam očitno premalo melak. gosto hrana pa nam je pediatrinja še strogo prepovedala. drugače je vse ok, punca je zelo nagajiva in pravi dobrovoljček user posted image user posted image user posted image .
ker pa zdaj nekoliko manj pije pri meni, bi si rada ostanke izčrpala. sem imela eno črpalko od svakinje od chiccota, pa me vse skupaj samo peče, ven pa potegne samo par kapljic. lahko mogoče katera priporoča kako vredi prsno črpalko? hvalauser posted image

aja, še vedno pa nisem dobila Muser posted image  1. rodu sem imela točno 4. tedne po porodu, od takrat dalje pa ničuser posted image user posted image user posted image

uživajte!!!!

lp,m

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 12.1.2009 8:03:28 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
12.1.2009 8:07:16   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

ker pa zdaj nekoliko manj pije pri meni, bi si rada ostanke izčrpala. sem imela eno črpalko od svakinje od chiccota, pa me vse skupaj samo peče, ven pa potegne samo par kapljic. lahko mogoče katera priporoča kako vredi prsno črpalko? hvalauser posted image

Jaz uporabljam Aventovo, že 5 m in sem z njo zadovoljna. Je pa res, da pri črpanju ne priteče čisto takoj, parkrat gre tudi v prazno, šele potem se žleze odprejo in steče. Mogoče ni kriva črpalka, malo moraš biti vztrajna. user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
12.1.2009 8:33:01   
sayuri
Jutro, jutro user posted image  Končno ustaljen ritem.... Kavica, računalnik, RR...user posted image user posted image user posted image . moj je šel danes končno delat. user posted image Je bil doma od 20.12. Nekaj na dopustu, nekaj na prisilnem dopustu user posted image . TAle recesija je v glavi njegove šefice. Čeprav ima on dela čez glavo, si je ona zmislila, da bojo morali malo pazit. Naročil iz Nemčije pa toliko, da bi lahko 20 ur na dan delal, pa ne bi sfolgal. Ok... to sva midva že obdelala. Sva bla res ful jezna user posted image

Tiste, ki imate Merkatorjeve točke, mi jih kar pošljite plis. V trgovini jih več ne dajejo, uveljavljam jih pa lahko do 2.2. se mi zdi. SO mi skodelice ful lepe in bi še kak kompletek vzela. Zdaj imam 4 skodelice, za drugi dve mi manjka še 12 točk, pa mogoče naberem še za dve user posted image  Zoja Miša, če ti ni odveč, mi kar pošlji. Kaj pa veš, kako bo do srečanja. Pa tejkaz, ti tudi user posted image  Čeprav načeloma na srečanje pridem....seveda, če bomo zdravi....user posted image

V temle mrzlem vremenu tud mi ne gremo ven. Včeraj je bilo pri nas čez dan v največjem soncu minus 8. Če je tam do minus 3 ali 4 in res lep sonček, potem se spokam ven. Drugače ne. Sem pa ena tistih, ki komaj čaka pomlad in rožice ter vonj po svežem zelenju.user posted image

Grem malce prebrat, pol, ko zaspita L&Z pa pokomentiram. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2012
12.1.2009 8:38:56   
anita goitan
jutro,
hvala za kavo

Ja včeraj in danes je in bo inverzija, gor je bil krasen dan, mi je moj lušte delal s fotkami iz hribov, no potem sli na Podvolovjek da bi za ene 20min mal Zojo dali v nahrbtnik pa po sočku..sam Zoja je spala in spala in je nisva budila in še 1uro je doma spalauser posted image , mula navihana.

Aja pa že vidm da v četrtek odpade Tejka in Miša, no Zoja miša sej tis si ok

Ok vas potem komentiram

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 12.1.2009 8:40:24 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
12.1.2009 8:40:16   
gajka
Današnje obmesečnice:
user posted image

iskanje - MALU
ANA_ P - TAI

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
12.1.2009 8:56:00   
anita goitan
verjetno pa drug teden z Zojo pičve na Vipavsko, dol majo sicer te dni burjo, in čez dan 8°, upma da se drug teden burja umiriuser posted image
Takle je pa moj user posted image včeraj imel: user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
12.1.2009 9:04:50   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Včeraj smo se zvečer prvič kopali v veliki bani!user posted image  Je moj notri zlezel in princeso k sebi vzel. Pa je kar uživala. Sicer še ne brca na polno in ne morem reči, da noro uživa, ampak buni se pa tudi ne. Bomo videli kako bo na plavanju. Upam, da ji bo všeč.

ufff tud mi bomo mogli začet prakticirati kopanje v veliki bani, ker Tibor vsak večer naredi poplavo v kopalnici. Tok šprica, da se mi včasih zdi, da še zanalašč pol bolj z nogo udari - pa mu je čist vseen če mu voda pol zarad tega obraz zalije. Sem že razmišljala o nakupu tistga stolčka za v bano - Fliper, a ma mogoče katera izkušnje z njim???

Aja spali pri nas danes porazno - no vsaj men se je zdel. Je sicer spal od 20 - 5 potem pa vsako uro auffff - men se je rolal. Sem ga pa zdejle zjutri vzela v posteljo k nama, pa mu ni blo nič jasno, je gledal zdej enga zdej druzga - nič mu ni štimal.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 2016
12.1.2009 9:15:11   
miškolinček
Dobro jutro,

Tejka
,kako ste,a je Eva kaj bolje?

A ima katera Flliper obroč za v banjo in ali je vreden nakupa,sprašujem tiste ki so ga že uporabljale,Naty,Sayuri,Andrejaboris,Matejchi,Bella....pa še katera ki ima že več otrok?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
12.1.2009 9:18:46   
sandra123
Jutro user posted image in hvala za kavico...
Saj ne boste verjele, kar vam bom napisalauser posted image ...Moja Taja je spala in spala in spala....moje prsi biletrde kot kamen, pa bolele so me 100/uro in sem mojo princesko šla zbudit ob 7.45user posted image ...Teja ga je pa sračkala kot vedno že od 0.30....
Tejka...upam, da je Eva kaj boljše in da ste uspeli vročino zbiti na normalouser posted image user posted image , pa upam, da je bila noč kaj bolj mirnauser posted image
Anita, ti je pa tamala prekrižala načrte, kajuser posted image , je pa tvoj user posted image imel res prečudovit pogled user posted image
ZojaMiša, user posted image user posted image user posted image za spanjeuser posted image

Današnje obmesečnice:
user posted image

iskanje - MALU
ANA_ P - TAI

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2018
12.1.2009 9:19:34   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Aja spali pri nas danes porazno - no vsaj men se je zdel. Je sicer spal od 20 - 5 potem pa vsako uro auffff - men se je rolal. Sem ga pa zdejle zjutri vzela v posteljo k nama, pa mu ni blo nič jasno, je gledal zdej enga zdej druzga - nič mu ni štimal.

Kaj vse bi dala za takšno spanje. Jaz sem danes ziher ene 20 krat vstala. Moj sploh spat ni šel.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
12.1.2009 9:21:43   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Tejka
,kako ste,a je Eva kaj bolje?

A ima katera Flliper obroč za v banjo in ali je vreden nakupa,sprašujem tiste ki so ga že uporabljale,Naty,Sayuri,Andrejaboris,Matejchi,Bella....pa še katera ki ima že več otrok?

Vročino smo uspeli malo zbiti. Ima malo čez 38. Non stop se ji kolca, je nič, še piti noče več, jo prav silim. Je pa vsa brezvoljna.

Flliperja pa nimamo, ker nimamo banje.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
12.1.2009 9:21:50   
miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

ufff tud mi bomo mogli začet prakticirati kopanje v veliki bani, ker Tibor vsak večer naredi poplavo v kopalnici. Tok šprica, da se mi včasih zdi, da še zanalašč pol bolj z nogo udari - pa mu je čist vseen če mu voda pol zarad tega obraz zalije. Sem že razmišljala o nakupu tistga stolčka za v bano - Fliper, a ma mogoče katera izkušnje z njim???

-si me prehitela z vprašanjemuser posted image

-spanje od 20-5,pa to je idealno, vsaj zame, jaz bi bla kot da bi se ponovno rodila (Anita se verjetno strinja z menoj) ,predstavljaj si zbujanje na vsake 3 ure za hrano,vmes pa še vsake pol ure za dudo,  to se ti  pa res rola,...no pr nas je zdaj tko,pa še ta velk je začel sredi noči okrog hodit,da ne bo več spal...adijo pamet,že tri dni nisem spala,pa še sama sem z obema do sobote,user posted image pride sicer jutri popoldne domov, samo kaj ko gre naslednji dan pa na Pokljuko do sobote, pruser posted image a smučarija, kdaj bo pomlad,jaz mam snega pa mraza že dost.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 12.1.2009 9:27:02 >

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
12.1.2009 9:22:27   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Aja pa že vidm da v četrtek odpade Tejka in Miša, no Zoja miša sej tis si ok

Ja, četrtek odpade user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2022
12.1.2009 9:24:47   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Vročino smo uspeli malo zbiti. Ima malo čez 38. Non stop se ji kolca, je nič, še piti noče več, jo prav silim. Je pa vsa brezvoljna.

A ste dobili tudi antibiotike? Jesti pa noče zato ker jo verjetno grlo boli,če ima gnojno angino. Ti jo kr sili pit,važn da pije. Saj bo že kak dan ali 2 boljše boš vidla.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
12.1.2009 9:25:28   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

-spanje od 20-5,pa to je idealno, vsaj zame, jaz bi bla kot da bi se ponovno rodila (Anita se verjetno strinja z menoj) ,predstavljaj si zbujanje na vsake 3 ure za hrano,vmes pa še vsake pol ure za dudo,  to se ti  pa res rola,...no pr nas je zdaj tko,pa še ta velk je začel sredi noči okrog hodit,da ne bo več spal...adijo pamet,že tri dni nisem spala,pa še sama sem z obema do sobote,user posted image pride sicer jutri popoldne domov, samo kaj ko gre naslednji dan pa na Pokljuko do sobote, pra smučarija, kdaj bo pomlad,jaz mam snega pa mraza že dost.

Pol je tako kot pri nas. Ma, če bi jaz spala od 20.00 do 5.00 bi se mi Marija prikazala. Jaz nisem spala več kot uro v kosu že po mojem kakšen mesec. Spim pol ure, pa bedim kakšno uro, pa spim kakšno uro, pa bedim pol ure in tako do jutra.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
12.1.2009 9:26:26   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Kaj vse bi dala za takšno spanje. Jaz sem danes ziher ene 20 krat vstala. Moj sploh spat ni šel.

Ja pa ti se tudi strinjaš glede spanja,sem te pozabila dodati,pa verjetnp še katera.

Jaz se tolažim s tem da zrastejo in da to prerastejo in bo potem boljše(preverjeno,garantiram).

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?