|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
12.1.2009 8:19:12   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Čer, komaj sedaj sem utegnila do compa. Sem pa iz obisk pri kassouser posted image user posted image Andraž in Gašper sta imela svoja posla, Varja pa je bila tako pridna, tak da res ne vem, kje kasso vidi sitnobico.
Brala ne bom za nazaj, ni cajta, pa še zaspana sem za popi......,.
O čem je debata???

O pri kasso si bile. Lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
12.1.2009 8:20:20   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pri nas pa je verjetno hrčica "breja" in je danes začela napadat samćka. Ga je do krvi nagrizla in sem ga mogla revčka odstranit iz kletke. Zdaj sta vsak v svoji. Hb imamo doma en star akvarij, da je zdaj revež tam notri in imam mir pred babnco. Mladičke naj bi imela v roku enega tedna. Bomo videli.

user posted image user posted image user posted image  bogi hrček

Moram malo po forumu o malih živalih pogledat, če to mine, ko bodo mladiči. Mi ga je hudo nekam dat. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
12.1.2009 8:20:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Dobro jutro!

Naty hvala za user posted image si jo bom privoščila malo kasneje, zdaj pa prvo pojem sirovo štručko z tunino pašteto user posted image , to je moj zajtrk, Gal pa je imel banano z navadnim jogurtom in kosmiči.

Vidim pa da so nekateri majski hroščki zelo napredni, se že postavljajo na nanogice in tancajo okrog, bravo user posted image user posted image user posted image

Vsem, majskim user posted image , ki ste dopolnili polni mesec iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image iz naše strani.

**** jaz tudi malo spim user posted image in sem kronično utrujena.

Mi spimo na 2,5 uri user posted image user posted image , ampak vsekakor bolje to kot zbujanje na 1 uro. Gal pridno je in za večerjo je včeraj pojedel 150 g čokolina, ker pa je še vedno bil lačen, je pojedel še 150 g jogurta z banano in kosmiči...torej čez dan je dosti pojedel in ni nobene logike, da bi se zbujal zaradi lakote. Zakaj se zbuja moj škratek Gal nevem in kaj vse sem že naredila, da bi dobila odgovor, ampak ga ni in ni. Upanje ostaja, da bomo enkrat spali celo noč. user posted image

Ti kar upaj, da boste spali enkrat celo noč, ker boste. prej ali slej!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
12.1.2009 8:20:56   
Soncnica Sandra ***

barbaw: kako pa vozita z Mr. A zadnje dni? Mi2 sva včeraj imela spet kratek stikuser posted image

Sem te že včeraj vprašala, pa najbrž nisi videla, ker nisi brala za nazaj: kako kaj mr. M?

Je bil priden na smučanju al sta zaorala, kot si mu napovedala user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4779
12.1.2009 8:22:19   
Soncnica Sandra ***
Zdej grem pa zajtrk za obe naštimat pol pa pridem nazaj, če bo kej debate?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4780
12.1.2009 8:22:21   
barbaw

barbaw: kako pa vozita z Mr. A zadnje dni? Mi2 sva včeraj imela spet kratek stikuser posted image

Sem te že včeraj vprašala, pa najbrž nisi videla, ker nisi brala za nazaj: kako kaj mr. M?

Je bil priden na smučanju al sta zaorala, kot si mu napovedala user posted image

Lahko jaz odgovorim namesto nje, da je prišlo do kratkega stika in je napopala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4781
12.1.2009 8:22:52   
barbaw

Zdej grem pa zajtrk za obe naštimat pol pa pridem nazaj, če bo kej debate?

Bomo videli, če bo kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4782
12.1.2009 8:26:59   
Srčekgirll

Pri nas pa je verjetno hrčica "breja" in je danes začela napadat samćka. Ga je do krvi nagrizla in sem ga mogla revčka odstranit iz kletke. Zdaj sta vsak v svoji. Hb imamo doma en star akvarij, da je zdaj revež tam notri in imam mir pred babnco. Mladičke naj bi imela v roku enega tedna. Bomo videli.

user posted image user posted image user posted image za hrčka.
Jst mam tud hrčka, bo kmal star 3 leta. K bo enkrat poginu, pa če boste mel še kej mladih, se priporočam za enga. A maš ruskega,ne?

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 4783
12.1.2009 8:27:08   
Srčekgirll
Zjutrej!

Hvala za kofe, evo jo vračam.

user posted image

user posted image

Spanje: zadovoljivo. Po noč je niki se glasil, a sm ga kr k seb dala in smo spali dalje.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
12.1.2009 8:27:18   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Najprej mal pokomentiram, potem pa bom videla če bo kakšna debata danes.

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Srčekgirl dobre fotke...ta se bo res moral otepati žensk...če ni fotomontaža? Vauuuu, a vidva sta se pa že strigla....moj nima niti tolk dolge laske kot tvoj na končni sliki.

Ne ni fotomontaža, kr tud če bi hotla to nardit nimam programa za to . Ja mi2 sva se že 2ič strigla, zato pa ma že mal več lask.Prvič sm mu sam š**** postrigla.

sej nisem mislila, da bi ti nardila fotomontažo....a so to tvoje slike?

hehehehe....vem, vem ja to jst slikam, pol pa kukr mi ratajo...sm zgrešila poklic

Ajaaaa, potem poznaš tega fantka, sem bila res skeptična glede njegovih modrih učk....huda kombinacija....jaz tud rada fotografiram, sam si moram nabavit kakšen boljši fotoaparat, ker mam res slabega....bom že enkrat user posted image

Aja, kere slikce si ti sploh mislna? A od unga črnčka z modrimi učki? Če te mislš naj ti povem, da ne tisto NISO moje slikce. Pol je pršlo je do pomote sporazumevanja. Sorry!user posted image Mam dolgo lajtngo, pa blond smuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam po moje ni fotomontaža tistih slik od unga fantka. Al pa lohk tud. Sicer pa sej vidš kaj se po svetu dogaja, da se že belim ljudem rodijo črni otroci. user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 12.1.2009 8:28:23 >

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
12.1.2009 8:34:47   
barbaw

user posted image user posted image user posted image za hrčka.
Jst mam tud hrčka, bo kmal star 3 leta. K bo enkrat poginu, pa če boste mel še kej mladih, se priporočam za enga. A maš ruskega,ne?

Ja, ruskega imamo.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
12.1.2009 8:34:49   
barbaw

Najprej mal pokomentiram, potem pa bom videla če bo kakšna debata danes.

Srčekgirl dobre fotke...ta se bo res moral otepati žensk...če ni fotomontaža? Vauuuu, a vidva sta se pa že strigla....moj nima niti tolk dolge laske kot tvoj na končni sliki.

Ne ni fotomontaža, kr tud če bi hotla to nardit nimam programa za to . Ja mi2 sva se že 2ič strigla, zato pa ma že mal več lask.Prvič sm mu sam š**** postrigla.

sej nisem mislila, da bi ti nardila fotomontažo....a so to tvoje slike?

hehehehe....vem, vem ja to jst slikam, pol pa kukr mi ratajo...sm zgrešila poklic

Ajaaaa, potem poznaš tega fantka, sem bila res skeptična glede njegovih modrih učk....huda kombinacija....jaz tud rada fotografiram, sam si moram nabavit kakšen boljši fotoaparat, ker mam res slabega....bom že enkrat user posted image

Aja, kere slikce si ti sploh mislna? A od unga črnčka z modrimi učki? Če te mislš naj ti povem, da ne tisto NISO moje slikce. Pol je pršlo je do pomote sporazumevanja. Sorry!user posted image Mam dolgo lajtngo, pa blond smuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam po moje ni fotomontaža tistih slik od unga fantka. Al pa lohk tud. Sicer pa sej vidš kaj se po svetu dogaja, da se že belim ljudem rodijo črni otroci. user posted image

Jaz sem videla mulata z modrimi učki. user posted image  Pa roma tudi.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
12.1.2009 8:40:42   
Naty*
ss no če smo mi na dveh budnicah sem vesela, teb je pa to slabše....vidiš kolk je vse relativno user posted image ... pa super za spanje do 7 user posted image user posted image user posted image .

aurora tud pri nas se zbujamo zelo pogosto. Prej sem mislila, da zaradi dojenja, zdej pa vidim, da se zbuja tud odkar se ne dojiva. Je pa res, da zdej pomaga duda, dvakrat ali enkrat ponoči pa je, prej sva se mogla pa sam dojit, drgač sploh ni hotu zaspat. Skratka... en napredek pa je. Sm pa tud js sigurna, da bojo tud naši enkrat spal celo noč v kosu user posted image .

barbaw hvala za razlago glede copatkuser posted image . Ja sej verjetno bova šla kr po cicibanke. Sva bla že v soboto v Logatcu v trgovini, kjer jih majo, ampak prodajalka ni znala nč svetovat, tko da bova šla v njihovo trgovino v Postojno. Pa še mali ma tolk visok nart, da mu je bla po dolžini prav 18, po višini pa no way... bo treba kako cifro večje user posted image .

Ej bejbe sm se spomnla, da v tem koncu že dolg ni blo nobenga čveka, men se ga pa lušta pa da mal spet ostale hroščke vidimo user posted image .... kaj pravte na en dober čvek pri men???? Kandidatke???

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 4788
12.1.2009 8:52:34   
kodrana
dan.

je že čas, da se vam kaj oglasim.

tudi mi smo se stigli za vikend. je bla mami frizerka in je Taro spredaj postrigla, ker so laski silili v učke.
drugače naša non-stop govori PAPA. pa še kaj drugega, če ji rata.
hodi sicer še ne:). ampak je pa tud zahtevna in rabi non-stop pozornost.

drugače nič kaj posebnega. ta vikend in naslednji imava priprave na krščanski zakon. vsak večer. datuma še nimava za poroko..

me je kar zmrazilo zaradi tragedije na smučišču. sploh si en morem predstavljat, kako je staršema.

hrčke smo imeli tudi mi. in tudi mlade. pri nas je bil samec poleg, tudi ko je imela samica mlade. in je enega pojedel.?

spimo tudi mi bolj slabo. današnja noč je bila slabša, druge so bile bolj zadovoljive odkrats mo na dieti. namreč bili smo na bioresonanci in je alergična na pšenico, kravje m., beli sladkor, jajce, cvetni prah, hišni prah...

lep dan.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
12.1.2009 8:57:31   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

ss no če smo mi na dveh budnicah sem vesela, teb je pa to slabše....vidiš kolk je vse relativno user posted image ... pa super za spanje do 7 user posted image user posted image user posted image .

Ja seveda je vse relativno. sam sej veš da se na dobro hitro navadiš, bolj težko se je potem nazaj na kaj slabšega. in jaz, ki sem bila navajena, da je ponoči spala, je tole kar mal kriza zame

Ej bejbe sm se spomnla, da v tem koncu že dolg ni blo nobenga čveka, men se ga pa lušta pa da mal spet ostale hroščke vidimo user posted image .... kaj pravte na en dober čvek pri men???? Kandidatke???

Midve z Manco sva ZA user posted image user posted image user posted image . Samo odvisno kdaj bo, ker tale tedn sva midve najbrž še kar doma, gleda na to, da naši žabi še skoz mal iz nosu teče.
Če bova pa zdravi pa seveda prideva user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
12.1.2009 8:58:19   
Soncnica Sandra ***

Lahko jaz odgovorim namesto nje, da je prišlo do kratkega stika in je napopala user posted image .

aha, potem je bil ta kratek stik povezan s smučanjem user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
12.1.2009 9:01:27   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

dan.
dan

je že čas, da se vam kaj oglasim.
ja res je, drugače te bomo dale med izbrisane user posted image

tudi mi smo se stigli za vikend. je bla mami frizerka in je Taro spredaj postrigla, ker so laski silili v učke.
drugače naša non-stop govori PAPA. pa še kaj drugega, če ji rata.
hodi sicer še ne:). ampak je pa tud zahtevna in rabi non-stop pozornost.
tako kot mislim da več ali manj vsi naši hroščki user posted image

drugače nič kaj posebnega. ta vikend in naslednji imava priprave na krščanski zakon. vsak večer. datuma še nimava za poroko..
naju tudi še čaka to

me je kar zmrazilo zaradi tragedije na smučišču. sploh si en morem predstavljat, kako je staršema.
jaz tudi ne, niti si nočem predstavljat user posted image

hrčke smo imeli tudi mi. in tudi mlade. pri nas je bil samec poleg, tudi ko je imela samica mlade. in je enega pojedel.?

spimo tudi mi bolj slabo. današnja noč je bila slabša, druge so bile bolj zadovoljive odkrats mo na dieti. namreč bili smo na bioresonanci in je alergična na pšenico, kravje m., beli sladkor, jajce, cvetni prah, hišni prah...
user posted image user posted image user posted image

lep dan.
tudi tebi user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
12.1.2009 9:04:11   
Estrella*

Zaorala sva, ker se je njegova smuka končala ob 23huser posted image Gre sem ter tja ven,m potem pa izkoristi. Saj meni ni za to, kdaj pride domov, problem jr ko kaj spije. Pa pravi saj sem samo 1 ali pa 2 pira; seveda po dveh je on že v rožcah in potem za volanuser posted image user posted image user posted image Zaradi tega sem ga nadrla , pa mi potem vedno pravi; saj imaš prav....in tako do naslednjega incidenta

Neposredna povezava do sporočila: 4793
12.1.2009 9:05:05   
Estrella*
dobro jutro!

Končno sem se naspala!!!!!!Sedaj si grem privoščit eno kavico z malo kruha in kaj gor.....

Neposredna povezava do sporočila: 4794
12.1.2009 9:06:22   
Soncnica Sandra ***
pri nas s5 naletava ta user posted image  sneg.
upam, da so samo mraznice

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4795
12.1.2009 9:17:22   
Estrella*

pri nas s5 naletava ta user posted image  sneg.
upam, da so samo mraznice

Enako in to vedno ob ponedelkih in četrtkih. Za četrtek je baje napovedan sneguser posted image Pa kljub temu, da je oblačno je -12 stuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4796
12.1.2009 9:17:27   
Naty*

Midve z Manco sva ZA user posted image user posted image user posted image . Samo odvisno kdaj bo, ker tale tedn sva midve najbrž še kar doma, gleda na to, da naši žabi še skoz mal iz nosu teče.
Če bova pa zdravi pa seveda prideva user posted image

Super, bova z Žanom ful vesela user posted image user posted image user posted image !!! Lahko se zmenmo pa za začetek druzga tedna. Js bi rada, da se dobimo preden greva z Žanom v bolnico, tko da drug teden še velja user posted image .
No naštejte se še user posted image !!!

Estrella ti pa verjamem, da sta zaorala z M.user posted image zarad čist vsega, kar si naštela... Upam, da se ti je dobr oddolžil... A prideš na čvek?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 4797
12.1.2009 9:18:48   
špelin@
Ojej, še dobro, da sem post shranila v Word... Mi je namreč vse skupaj zmrznilo in sem morala resetirat računalnik - zato zdaj moj kilomentrski post skoraj brez smajlijev user posted image

Dobro jutro

Včeraj je bil računalnik cel dan zaseden -  se skoraj ni premaknil od njega   Kadar sem jaz na netu, vmes vstajam in kaj naredim, on pa je bil bolj za nepremični inventar, no, 3 stvari je res naredil. Tako da žal nisem uspela niti pokukati sem gor. Sem pa zvečer prebrala novice in me je smrt nesrečne deklice pod ratrakom tako pretresla, da sem se ornk zjokala  Tako grozljivo, da ni za zamislit... user posted image user posted image user posted image

Soncnica Sandra ***, najgloblje sožalje njenim staršem in vsem, ki ste deklico poznali, meni je tako strašno hudo, da ne znam opisat
Za staro mamo, kolegičinega sinka ter za Mančin prehlad pa user posted image user posted image user posted image

Anitka jaz sem še tu, ampak se pripravljam na službo, tko da sem gor pokukam na vsake toliko časa.

Eni ste res pridni  Kdaj pa začneš? Aha, sem videla, da čez 20 dni  Super, da bo Erazma lahko pazila babi  Tako varstvo sem vedno imela za punci tudi jaz in se mi zdi, da sem bila le tako lahko popolnoma brez skrbi.-

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Le toliko glejte, da ne boste na veliko čvekale v času, ko bom z Galom na kontroli pri zdravnici.

Dobro opravita

T*i*A*r*A, welcome

BOJANC, tebe sem vedno vesela, ko se oglasiš, drži se, draga naša srčica user posted image user posted image user posted image

Aja, za včeraj sem dolžna še tole: Žan in Varja, vse najboljše ob obmesečnici

Aurea, ooooo, izgubljenka

Srčekgirll, že vidim, da moram priti v tvoj konec, jaz nujno rabim frizerja, ki ne sme biti predrag...

jana81, Soncnica Sandra *** in Srčekgirll, krasne fotke

sesil, na ZRSZ najdeš bolj malo, žal  Bolje je pregledati kopico spletnih strani, kjer so povpraševanja po delojemalcih. Vso srečo ti želim

Estrella*, ti si pa zelo pridna , takele "nočne" inštrukcije

IZVIRNO SPOROČILO: ****

jutro...

Evo jaz vam povem, da je tank peazen sedaj furam ze na rezervo...Res rabim zelo malo spanja ampak tole je pa ze too much.
Danes sem razmisljala in racunala in prisla do zakljucka da ze zelo dolgo nisem imela mira vec kot 2 urce skupaj...
Skratka pocas mi je dost vsega

Ce bi bili Omar v garanciji bi ga dala na sevis...njegovo sestro pa tud. Ker ce ne joka in ne tecnari eden potem pa drugi.

Pa kdaj bo tega konec???????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty*, ko bo mali bolj stabilen, boš tudi ti manj "intervenirala"

aurora28, v klubu nespečih sem še vedno - žal - tudi jaz oz. naš princ  Max 1-2 uri in "auf"... Kadar seveda ne teži po dve uri skupaj

barbaw, tale tvoja hrčka ti pa bosta dala vetra

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
Tole bo pa naporno user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Taro.

Zaorala sva, ker se je njegova smuka končala ob 23huser posted image Gre sem ter tja ven,m potem pa izkoristi. Saj meni ni za to, kdaj pride domov, problem jr ko kaj spije. Pa pravi saj sem samo 1 ali pa 2 pira; seveda po dveh je on že v rožcah in potem za volanuser posted image user posted image user posted image Zaradi tega sem ga nadrla , pa mi potem vedno pravi; saj imaš prav....in tako do naslednjega incidenta

To najbolj sovražim user posted image  Prekleti blesavi dedci!!!

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 12.1.2009 9:20:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 4798
12.1.2009 9:19:18   
hijenca
Dobro jutro!

Tako, ati je v Lj in jaz imam ponovno več časa za RR user posted image user posted image . Videk je vredu, po novem ima prave finte, je kar težko z njim oz. skoz ga mora nekdo zabavat.

Vidim, da je prišlo do kratkih stikov z user posted image , ta vikend sma pa midva z mojim imela mir. Je pa res, da sma se bolj malo vidla, ker je zopet šraufal avto. user posted image

Ponovno se moja mala žnergica oglaša, moram šibat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 4799
12.1.2009 9:21:13   
Estrella*

Aktualno

user posted image
Izplačila v mesecu januarju (05.01.2009)

user posted image Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je
torek, 13.01.2009.

Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je
sreda, 14.01.2009.

Dan izplačila starševskega nadomestila in delnega izplačila za izgubljeni dohodek je četrtek, 15.01.2009.
user posted image user posted image user posted image  

joj kako še dolgo do izplačilauser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?