|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
11.1.2009 20:06:02   
katjakokol
oj lep vecer
kak smo kaj
ada ki se zaj dobimo

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
11.1.2009 20:11:47   
katjakokol
user posted image user posted image user posted image jupi zaj pa sem jaz odprla novo stran
kaj ze vse pocivate al ke

mai pričakuje družbo

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
11.1.2009 20:12:43   
katjakokol
tina kaj delata z maleckouser posted image user posted image

mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 3853
11.1.2009 20:40:09   
ada2
user posted image user posted image user posted image kaka norišnica je zvečer pri nas ob nedeljah tiste vikende, ko je nuša pri svojem atu. itak, da jo pripelje nazaj skoraj prepozno in potem se nobenemu spat ne mudi, jaz pa cela zmantrana še komaj gledam, pa najprej enega v kopalnico dobim, pa drugega, pa se končno hočem še sama pod tuš spravit, ampak medtem ko pravljico naštimam na radio mi že moj zasede kopalnico... in zdaj bo trajalo, ker bo najprej križanke na wcju reševal, pšotem se bo bril, potem še tuširal.... če se zdaj na kavč vležem jaz takoj zaspim, tu za računalnikom me pa križ boli, tak da že prav pečeuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3854
11.1.2009 20:42:02   
ada2
ada ki se zaj dobimo

ne vem, meni je vseeno, nekje v mestu, kaj pa kje v dominu centru?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
11.1.2009 20:43:19   
suncicica
kaj pa  v sasu mogoce?

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
11.1.2009 20:44:25   
suncicica
al pa divino

Stella in Pia

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
11.1.2009 20:44:49   
ada2
to je spodaj v dominu, od zunanje strani?

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3858
11.1.2009 20:46:29   
ada2
veš kaj suncicica jaz nimam pojma ki so kaki lokali tako poimensko, najboljše, da te pokličem ko pridem na ptuj, pa te pri domu upokojencev poberem, pa greva skupaj. si za?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
11.1.2009 20:56:56   
suncicica
divino je tu zraven pekarne ko katja dela. majo dobro kavo.
lahko pa me tudi poberes pa gremo kam drugam.

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
11.1.2009 20:58:54   
ada2
saj tudi za pekarno ne vemuser posted image
te pokličem, pa poberem, pa lahko gremo potem v divino

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3861
11.1.2009 21:17:01   
meta21
Uh, ste čveke ratale zadnje cajte. Vam ne sledim večuser posted image . Saj je prav...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 21:25:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
11.1.2009 21:35:12   
katjakokol
oj suncicica vidim da sta se ze dogovorile
jaz imam ob 9h uro tak da bom do 10h gotova
jaz imam avto tak da mi je vseeno ki se dobimo

mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 3864
11.1.2009 21:54:18   
*monchy*
IZVIRNO SPOROČILO: Jaanža

monchy nisi mi še povedala kakega salona maš otvoritev??kaj si ti sloph dale v šolo hodla??kaj maš za poklic?

z nohti salon user posted image am gimnazijo ekonomsko pol pa sem šla  za manikerko user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu Jaanža)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
12.1.2009 8:18:14   
ada2
dobro jutro, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse.

katja potem ti kar pridi v divino, ko boš konec s pregledom, jaz pa suncicico poberem, pa prideva skupaj, ker jaz ne vem kje je divino. prepoznavni znak pa bodo veliki trebuhiuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
12.1.2009 8:18:47   
ada2
prepoznavni znak pa bodo veliki trebuhi

aja, pa jaz sem taka skuštranauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
12.1.2009 8:20:57   
petra *k
dobro jutro!!

po dolgem času danes jaz kuham kavo za vse user posted image user posted image

nisem več mogla včeraj na rač, sma se malo zgrabla z  mojim, da nemam cajta za njega, te pa sem kar v spalnici ostala.user posted image
jaz bom znorela. resnično znorela, če si še kdo tio vzame v roke, da jo nosi!!!včeraj sma bla pri aleševih, in evo če si je dedek cel čas nekaj ne zdigavle pa hodi z njo. pa mu je aleš reka, da ne, da naj pride večer, ko se dere, je nosit. pa ni nič pomagalo. evo, ob 17h smo se skopali in takrat se je začelo. jokanje, histerično, razen če sem hodla sem pa tja. to pa nebom, pa ne zato, da nebi htela,ampak tak se nebomo navajali. in se je jokala do pol 10.!!! jaz sem se jokala od jeze, če si ljudje ne dajo nič dopovedat, al kaj? al najna beseda pri najnem otroku res nič ne velja?' ej resnično znoriš,ne. pa danes vjutro ob 6.15, ko sma se previjali. ona nebi bla na previjalni, pa ne na postelji, ampak mami nosi me.pa veš da. in sma včeraj večer rekla,da ne grema več nikam na obisk rajši, kot pa bo tak. če nikomu nemreš dopovedati,te pa je pač vidli ne bojo( mišljeni dedeki pa babice, ki jo največkrat vidijo). saj so res dedeki pa babice za cartanje, ampak kar je preveč je preveč!!
MAM PRAV? al ma kera kak nasvet kaj nareti?? pa ne to naj se pogovorimo, ker če bi se dalo, bi blo to že rešeno. user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
12.1.2009 8:23:51   
petra *k
evo tacajt da sem pisala me je ada prehitela s kavouser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
12.1.2009 8:23:55   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

IZVIRNO SPOROČILO: Jaanža

monchy nisi mi še povedala kakega salona maš otvoritev??kaj si ti sloph dale v šolo hodla??kaj maš za poklic?

z nohti salon user posted image am gimnazijo ekonomsko pol pa sem šla  za manikerko user posted image

samo res, sem glih razmišljala kolko čvekamo, pa sploh ne vemo kaj je katera po poklici (no, razen nekaterih), pa bi bilo mogoče fajn vedet na katerem področju je katera uporabna za kak nasvetuser posted image

no, jaz sem najprej naredila srednjo ekonomsko, potem sem delala nekaj časa na občini, potem sem se prekvalificirala za bolničarko negovalko, se zaposlila v domu upokojencev kot receptor, dokončala še srednjo zdravstveno - za zdravstvenega tehnika, zamenjala delovno mesto v firmi in opravila še tečaj za maserja.

za en poklic še imam prostor v delovni knjižici, pa se ne morem odločit med mehanikom ali tesarjemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
12.1.2009 8:29:17   
ada2
petra user posted image točno vem kak je s totimi babicami in dedeki, ki si ne dajo nič rečti. HB so se pri nas zadeve stabilizirale, sicer pričakujem še nekaj navalov zdaj pri mihu, ampak zdaj vsaj že vem, da bo verjetno pomagalo, če se ene 3x skregamouser posted image (no, moj se bo, ker jaz se itak ne morem z njegovo mamo, nekak mi ne gre skupaj, da povzdignem glas nad starejšim, jaz samo normalno rečem).

ne vem kaj naj ti svetujemuser posted image user posted image user posted image mogoče je res najbolje, da nekaj časa ne hodite k njim, potem pa naj razmišljajo kaj so narobe naredili.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
12.1.2009 8:51:28   
petra *k
saj pri njih tudi aleš more glas dvigniti, jaz se ne upam nad njegovimi nekaj zarežavati. najhuje pa je to, da recimo včeraj je tia pri njih bla v jajčki, pa jo je dedek htel ven dvigniti, pa mu je aleš rekel da nesme. te pa je dedek mene vprašal,kaj petra res je ne smem. sem malo čudno pogledala, kaj zaj če ne valja kaj tiin ati reče, pa sem rekla, jaz se strinjam z alešem. te pa je začel kaj če ti nemaš nobene besede zraven, al kaj. pa sem rekla,da jaz pri nas doma mami povem, tu pa se naj aleš zmeni. no, pa si je jajčko odnesel na kavč, tia je začela nekaj jamrati,on pa jo je že dvignil ven. pa mu je aleš spet rekel, dedek ne jemli je ven, pa ko da je preslišal. te pa je aleš rekel da gremo domu. najhuje pa je še to, da jo za domu trebam jaz oblečti v kombinezon. misliš, da mi jo da?? čakam zraven njega da bi mu jo vzela, ni šanse da mi jo da. te pa odidem v spalnico tam ki ma tia kombinezon, pa pride aleš za mano, pa me pita ki mam malo in že ve kolko je ura- da mi je dedek ni htel dati. pa more aleš iti po njo. in tak je že blo, ko je bla lačna, pa aleš pa babica rečeta, da je lačna, naj jo grem nahranim, jaz pa stojim zraven njega, ki je bla glih pri njem, tak ko tele stojim, pa mi je ne da.na koncu spet aleš pop... naj  mi jo da, če pa je lačna.
ko pridema domu, pa se midva svadima, ker sem jaz tečna, ker nečem, da je to tak.katastrofa

madona bluzim, samo če nevem, kak naj opišem to vse skupuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
12.1.2009 9:50:19   
TinaV*
jutroo vsem

presneto,ko sem  ze vse napisala mi ni htelo poslat...user posted image user posted image user posted image user posted image
tak da sem naprej spila kavo ki sta jo danes ada pa petra skuhale..
petra jaz sem na zacetku povedala da ni problem ce se cartajo,vsem dedekom in babicam ampak do neke mere,ker ce bo jok pa stok jo bom k njim prinesla pa je mir...saj normalno se cartajo ampak ne predolgo....recimo ko grem k Žani tudi vprasam jo lahko vzamem...itak dovoli ampak mam malega otroka in vem kak je....

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
12.1.2009 9:52:40   
TinaV*
je pa hudo petra te cisto razumem..recimo ko se malo zajoka moj vedno joj kak si boga pa jo ce na roke,otrok zacne to izkoriscat....jaz ji te rajsi dudo dam,ce pa vidim da ne gre jo pa valda vzamem v roke...prinas se to tudi dogaja da je jok ,hoce cartanje...

no pocasi bo treba iti nekaj delat,pa kosilo pripravit,pospravit malo ...se nevem kaj bom kuhala ker danes je na zeljo mojega (ma rojstni dan) ...drugace nic ne vprasam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
12.1.2009 9:55:38   
TinaV*
ada glede poklica....jaz sem poslovni tehnik(mi je zal) ampak kaj ces...delala sem pa ze tudi povsod....ampak niti enkrat svojega poklica ker sovrazim pisarne...vsaj do zdaj sem jih....zaj pa bo treba poiskat nekaj v pisarni zaradi larise...delala sem ze  tudi na perutnini,v fitnes centru botra v gorisnici,toplicah( user posted image user posted image user posted image user posted image ),na koncu sem pristal v Maski in tu ostala....mam za nedolocen cas pa je fajn ...ceprav saj vete kak so gostilne pa otroci ne gre skupaj ...po koncani srednji sem sla naprej na ekonmski fax in pustila...mi je tudi zal...kdo ve mogoce se odlocim se kdaj nadaljevat...slabo ze nebi blo

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?