barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro!!! Ena velika doza za vse ! Hvala lepa za včerajšnje čestitke, tud od naju vse naj naj Varji pa vsem hroščkom, ki so obmesečnice praznovali v teh dneh !!! Na hitro sem preletela... srčekgirl dobr si to Videka postrigla ! jana sm vidla Nejčka da ma cicibanke obute? Pri nas je nameč situacija ista...spuza do omare, se dvigne in pol se šeta ob omari (ker mamo spodaj tako poličko). Zdej morva pa nujno kupit ene copatke pa se odločam med ciciban in superfit. Kako se ciciban obnese? ss luštkanga kavbojca maš doma . Pa veliko za tvojo staro mamo . barbaw za izgubljene kilograme!! **** a pri vas mate pa takele štale s spanjem !!! Upam, da se bosta tamaladva hitr poštimala... No to je blo vse od mene...zdele sm mela že dve intervencije, ker se je enkrat dvignil ob stolčku za hranjenje, enkrat pa ob omari in pol ga dam sred dnevne, da mam za minutko mir preden pripleza nazaj . Dokler ne bo čist samostojno stal in hodil, bom js še tkole brzinska, ker takrat, ko pa spi morm pa kej po hiši naredit. Sm se veselila, da bo samostojen, ko bo sedel pa je veselje res kratko trajalo .... se je hitr naučil puzat in mu skoz pulim stvari iz rok, zdej pa še tole postavljanje na noge.... HB za hojco, da je vsaj mal mira!!!! Naj se hitr popravim... sej se ne pritožujem, hvalabogu, da lepo napreduje. Ampak sej sm vidla, da vas je več, ki mate tolk aktivne hrošče, tko da me razumete, da je utrujajoče skoz stat zraven njega. Se še kej oglasim!!! Naša ima Cicibanke in so meni super. Ene superfitke, ki sem jih jaz dobila mi pa zaradi materialov niso bile všeč, ker se Jaka ful poti v noge, če ni usnjen čevelj oz. copat. Boš sama presodila, kaj vam bolj odgovarja. Meni ni bilo všeč, da ni tako okrog gležnja trden superfitov copat, cicibanov pa ima boljši oprijem okrog gležnja, kar se je meni zdelo zelo pomembno, da si na začetku ne poškoduje gležnja. Pa bodi pozorna pri rasti nogice, ker ful hitro prerastejo copate in čevlje. Malo cenejša alternativa od Cicibana pa so copati od Dr. harvey. So identični le ime je drugo. Vzorčke pa najdeš tudi iste kot pri Cicibanu. Jaz sem jih pri nas našla v trgovini Alpina. Je pa bilo razlike nekje 500 tolarjev med copati.