|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
11.1.2009 22:18:11   
*Tiana*
Lahko noč Estrella in mafi, dobro spita user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
11.1.2009 22:18:20   
Estrella*
Anitka,  še dolžnica si nam in ju3 upam, da boš imela čas in naštimala 11 del. No vsaj upam, da bo ju3 padeluser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
11.1.2009 22:19:02   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

majčice lepo naprej čvekajte jaz letim po tuš.

nočka

Nočkauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
11.1.2009 22:19:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Anitka,  še dolžnica si nam in ju3 upam, da boš imela čas in naštimala 11 del. No vsaj upam, da bo ju3 padeluser posted image

če bo kaj kandidatk za čvek, potem ni blema

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4754
11.1.2009 22:19:53   
Anitka

Le toliko glejte, da ne boste na veliko čvekale v času, ko bom z Galom na kontroli pri zdravnici.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4755
11.1.2009 22:20:27   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Le toliko glejte, da ne boste na veliko čvekale v času, ko bom z Galom na kontroli pri zdravnici.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
11.1.2009 22:20:36   
Anitka

Jaz grem v hotizontalo, da nadoknadim včerajšnji primanjklaj v spanju. MIRNO IN LAHKO NOČ !!

Hvala enakouser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4757
11.1.2009 22:21:10   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Zdaj imam pa jaz eno vprašanje - ima morda katera kaj viška nalepkic (živčkov) iz BC?

Jaz mam tud že nalepljene, lahko pa ti pošljem cel kartonček in potem ti prilepiš svoje, al pa jih izrežeš in uporabiš lepilo. Če želiš pošlji naslov na ZS.

Ti pošljem ZS, če jih res ne rabišuser posted image .

Ti kar pošlji ZS, res jih ne rabim user posted image . Sem jih že mislila dat Nini, ki je spraševala zanje, pa mi ni poslala naslova, tko da jih verjetno ne rabi več.

Sem ti že poslala - hvalauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
11.1.2009 22:21:12   
barbaw
adios amigos

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
11.1.2009 22:21:44   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Barbawuser posted image . Upam, da nam ne bo treba več na inhalacije.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
11.1.2009 22:22:07   
Anitka

adios amigos

A ti tudi odhajaš?
Čavči

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
11.1.2009 22:22:40   
Anitka
In sem ostala samauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
11.1.2009 22:23:16   
Anitka
 user posted image  

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
11.1.2009 22:32:17   
*Tiana*
Barbaw lahko noč tudi tebi.
Pa ja nisi spet spregledala mojega odgovora?

Anitka jaz sem še tu, ampak se pripravljam na službo, tko da sem gor pokukam na vsake toliko časa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
11.1.2009 22:33:49   
Anitka

Barbaw lahko noč tudi tebi.
Pa ja nisi spet spregledala mojega odgovora?

Anitka jaz sem še tu, ampak se pripravljam na službo, tko da sem gor pokukam na vsake toliko časa.

Pridna si.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
11.1.2009 22:43:51   
Anitka
Sem se malce poigrala in si sestavila že uvod v 11.del. Upam, da bom na RR-ji, ko bo prišel trenutek otvoritveuser posted image user posted image .

Zdaj pa grem tudi jaz v posteljo.

Lahko noč

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
12.1.2009 7:08:09   
Anonimen
 jutro...

Evo jaz vam povem, da je tank peazen sedaj furam ze na rezervo...Res rabim zelo malo spanja ampak tole je pa ze too much.
Danes sem razmisljala in racunala in prisla do zakljucka da ze zelo dolgo nisem imela mira vec kot 2 urce skupaj...
Skratka pocas mi je dost vsega user posted image user posted image user posted image user posted image

Ce bi bili Omar v garanciji bi ga dala na sevis...njegovo sestro pa tud. Ker ce ne joka in ne tecnari eden potem pa drugi.

Pa kdaj bo tega konec???????

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4767
12.1.2009 7:42:46   
Naty*
Jutro!!! Ena velika doza user posted image za vseuser posted image !

Hvala lepa za včerajšnje čestitke, tud od naju vse naj naj Varji pa vsem hroščkom, ki so obmesečnice praznovali v teh dnehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Na hitro sem preletela...

srčekgirl dobr si to Videka postriglauser posted image !

jana sm vidla Nejčka da ma cicibanke obute? Pri nas je nameč situacija ista...spuza do omare, se dvigne in pol se šeta ob omari (ker mamo spodaj tako poličko). Zdej morva pa nujno kupit ene copatke pa se odločam med ciciban in superfit. Kako se ciciban obnese?

ss luštkanga kavbojca maš doma user posted image . Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo staro mamo user posted image .

barbaw user posted image user posted image user posted image za izgubljene kilograme!!

a pri vas mate pa takele štale s spanjem user posted image !!! Upam, da se bosta tamaladva hitr poštimala...

No to je blo vse od mene...zdele sm mela že dve intervencije, ker se je enkrat dvignil ob stolčku za hranjenje, enkrat pa ob omari in pol ga dam sred dnevne, da mam za minutko mir preden pripleza nazaj user posted image . Dokler ne bo čist samostojno stal in hodil, bom js še tkole brzinska, ker takrat, ko pa spi morm pa kej po hiši naredit. Sm se veselila, da bo samostojen, ko bo sedel pa je veselje res kratko trajalo user posted image .... se je hitr naučil puzat in mu skoz pulim stvari iz rok, zdej pa še tole postavljanje na noge.... HB za hojco, da je vsaj mal mira!!!!user posted image
Naj se hitr popravim... sej se ne pritožujem, hvalabogu, da lepo napreduje. Ampak sej sm vidla, da vas je več, ki mate tolk aktivne hrošče, tko da me razumete, da je utrujajoče skoz stat zraven njega. user posted image

Se še kej oglasim!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
12.1.2009 8:03:19   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!

Evo, nocoj smo imeli že 2 budnici, ne več samo eno. Jz ne vem več kam vse to pelje user posted image . Najprej se je zbudila ob polnoči. Pa sem jo vzela k sebi in sva naštimale AM, je spila celo flašo in potem počasi nazaj zaspala. Druga budnica je bila pa ob 4ih. Se mi je zdelo, kot bi se ji nekaj groznega sanjalo, in se sploh ni mogla pomirit. Potem sem jo dala k sebi v posteljo in je močno stosnila in se je počasi umirila.
No sva pa potem pančali celo do 7ih user posted image user posted image user posted image  kar je tudi napredek. NO ja, če pa odštejem koliko časa sva bili ponoči pokonci, smo pa spet na stari uri 5.30

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
12.1.2009 8:05:27   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: ****

jutro...

Evo jaz vam povem, da je tank peazen sedaj furam ze na rezervo...Res rabim zelo malo spanja ampak tole je pa ze too much.
Danes sem razmisljala in racunala in prisla do zakljucka da ze zelo dolgo nisem imela mira vec kot 2 urce skupaj...
Skratka pocas mi je dost vsega user posted image user posted image user posted image user posted image

Ce bi bili Omar v garanciji bi ga dala na sevis...njegovo sestro pa tud. Ker ce ne joka in ne tecnari eden potem pa drugi.

user posted image user posted image user posted image
Sem se sicer kar malce nasmejala ob tvojem pisanju, ko si napisala, da bi dala otroka na servis user posted image , sej vem da ni smešno, ampak tako dobro si napisala.

Upam, da čim prej vse mine!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
12.1.2009 8:12:06   
aurora28
Dobro jutro!

Naty hvala za user posted image si jo bom privoščila malo kasneje, zdaj pa prvo pojem sirovo štručko z tunino pašteto user posted image , to je moj zajtrk, Gal pa je imel banano z navadnim jogurtom in kosmiči.

Vidim pa da so nekateri majski hroščki zelo napredni, se že postavljajo na nanogice in tancajo okrog, bravo user posted image user posted image user posted image

Vsem, majskim user posted image , ki ste dopolnili polni mesec iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image iz naše strani.

**** jaz tudi malo spim user posted image in sem kronično utrujena.

Mi spimo na 2,5 uri user posted image user posted image , ampak vsekakor bolje to kot zbujanje na 1 uro. Gal pridno je in za večerjo je včeraj pojedel 150 g čokolina, ker pa je še vedno bil lačen, je pojedel še 150 g jogurta z banano in kosmiči...torej čez dan je dosti pojedel in ni nobene logike, da bi se zbujal zaradi lakote. Zakaj se zbuja moj škratek Gal nevem in kaj vse sem že naredila, da bi dobila odgovor, ampak ga ni in ni. Upanje ostaja, da bomo enkrat spali celo noč. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
12.1.2009 8:18:25   
Soncnica Sandra ***

Pri nas pa je verjetno hrčica "breja" in je danes začela napadat samćka. Ga je do krvi nagrizla in sem ga mogla revčka odstranit iz kletke. Zdaj sta vsak v svoji. Hb imamo doma en star akvarij, da je zdaj revež tam notri in imam mir pred babnco. Mladičke naj bi imela v roku enega tedna. Bomo videli.

user posted image user posted image user posted image  bogi hrček

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
12.1.2009 8:18:48   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!!! Ena velika doza user posted image za vseuser posted image !

Hvala lepa za včerajšnje čestitke, tud od naju vse naj naj Varji pa vsem hroščkom, ki so obmesečnice praznovali v teh dnehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Na hitro sem preletela...

srčekgirl dobr si to Videka postriglauser posted image !

jana sm vidla Nejčka da ma cicibanke obute? Pri nas je nameč situacija ista...spuza do omare, se dvigne in pol se šeta ob omari (ker mamo spodaj tako poličko). Zdej morva pa nujno kupit ene copatke pa se odločam med ciciban in superfit. Kako se ciciban obnese?

ss luštkanga kavbojca maš doma user posted image . Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo staro mamo user posted image .

barbaw user posted image user posted image user posted image za izgubljene kilograme!!

a pri vas mate pa takele štale s spanjem user posted image !!! Upam, da se bosta tamaladva hitr poštimala...

No to je blo vse od mene...zdele sm mela že dve intervencije, ker se je enkrat dvignil ob stolčku za hranjenje, enkrat pa ob omari in pol ga dam sred dnevne, da mam za minutko mir preden pripleza nazaj user posted image . Dokler ne bo čist samostojno stal in hodil, bom js še tkole brzinska, ker takrat, ko pa spi morm pa kej po hiši naredit. Sm se veselila, da bo samostojen, ko bo sedel pa je veselje res kratko trajalo user posted image .... se je hitr naučil puzat in mu skoz pulim stvari iz rok, zdej pa še tole postavljanje na noge.... HB za hojco, da je vsaj mal mira!!!!user posted image
Naj se hitr popravim... sej se ne pritožujem, hvalabogu, da lepo napreduje. Ampak sej sm vidla, da vas je več, ki mate tolk aktivne hrošče, tko da me razumete, da je utrujajoče skoz stat zraven njega. user posted image

Se še kej oglasim!!!

Naša ima Cicibanke in so meni super. Ene superfitke, ki sem jih jaz dobila mi pa zaradi materialov niso bile všeč, ker se Jaka ful poti v noge, če ni usnjen čevelj oz. copat. Boš sama presodila, kaj vam bolj odgovarja. Meni ni bilo všeč, da ni tako okrog gležnja trden superfitov copat, cicibanov pa ima boljši oprijem okrog gležnja, kar se je meni zdelo zelo pomembno, da si na začetku ne poškoduje gležnja. Pa bodi pozorna pri rasti nogice, ker ful hitro prerastejo copate in čevlje. Malo cenejša alternativa od Cicibana pa so copati od Dr. harvey. So identični le ime je drugo. Vzorčke pa najdeš tudi iste kot pri Cicibanu. Jaz sem jih pri nas našla v trgovini Alpina. Je pa bilo razlike nekje 500 tolarjev med copati.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
12.1.2009 8:18:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: ****

jutro...

user posted image user posted image user posted image
Sem se sicer kar malce nasmejala ob tvojem pisanju, ko si napisala, da bi dala otroka na servis user posted image , sej vem da ni smešno, ampak tako dobro si napisala.

Upam, da čim prej vse mine!!!!

Tudi jaz sem se nasmejala o servisu.
Kdaj bo minilo ti ne more nobena povedat, vedi le da bo.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
12.1.2009 8:18:57   
barbaw

Tiana saj se meni tudi ne bi trebalo trudit v službi, je pa finta da dobimo uniformo in ne morem dobit več različnih številk. Moram se spravit na mojo staro šrevilko, da spravim svojo garderobo gor in da bom lahko imela uniformo naslednje pol leta, ker ne mislim 5 mesecev hodit v preveliki po svetu.

Verjetno nisi opazila mojega vprašanja enkrat. Na katero sredno šolo si hodila?

Ja te razumem glede uniform....jaz sem si pa kr nakupila nekaj garderobe za začetek, potem bom pa ta staro uporabila in pa itak si kupila kaj novega....samo mi imamo tudi uniforme za zaposlene in nikoli ni problema npr. zamenjat številko....samo mi nimamo samo redno zaposlenih, ampak veliko študentov in kupimo uniforme tudi za te primere

Nisem spregledala tvojega vprašanja, ampak sem odgovorila še na starem delu, ko sem imela na koncu samogovore, ste mi že vse pobegnile....na ekonomsko v kranju.

A veš, da sem res spregledala. user posted image  Od nekod si mi tako znana pa ne vem. Gruntam že od decembra. user posted image
Pri nas je tako, da se za vsako posebej naroči uniforma iz Španije in jih potem zmanjka. Če bi hotela imeti drugo št. bi si mogla sama kupiti. user posted image  Zdaj je bila ful lepa, ko me ni bilo, ampak materiali... user posted image  Tista bluzica se takoj zmucka.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?