Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:21:51
|
|
|
|
sunny24
|
OK, ni mi jasno, zakaj so slikice tako majhne ko se jih odpre...Na kolko pikslov morm naštimat? claud, lepo, da si nas pršla pozdravit. Jutri pa fajn opravi na pregledu! Pol pa obvezno poročilo! Pa lahko nočko! boma, jst ga nimam, pa študiram, če ga čem nabavt. Sicer bom pa prej zmerla vlago v stanovanju, ker prevjo, da je najbujše, če je vlaga okoli 60%, in se potem odločla, al ga nabavim al ne. Kako kaj drugače?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:22:14
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Vam pokažem slikice, kako smo mi danes uživali na snegecu... Moja malenkost in naša kravčka Naša kravčka ste pa res užival... zanima pa me kok snega imate, ker zgleda kr dosti.. :)
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:25:44
|
|
|
|
brkn83
|
boma - mi ga tudi nimamo, ampak ga sedaj nameravava kupiti, predvsem za spalnico in otroško sobo. Namreč imava komaj 30% vlažnost v stanovanju, kar pa je ful premalo. Zdej sem pogledala mal vaše slikice, pa sem še neki js svojih gor dala. Kaj več pa še ko bo sobica končana. Pa potem še bom dala zraven slike cotk, ki sem jih kupila, aja pa od voza in ostale. Za danes se bom poslovila od vas, ker moj je že šel spat, sedaj pa grem še jaz. Se mi ne da več za računalnikom sedet. Lahko noč vsem skupaj želim.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:25:49
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 OK, ni mi jasno, zakaj so slikice tako majhne ko se jih odpre...Na kolko pikslov morm naštimat? claud, lepo, da si nas pršla pozdravit. Jutri pa fajn opravi na pregledu! Pol pa obvezno poročilo! Pa lahko nočko! boma, jst ga nimam, pa študiram, če ga čem nabavt. Sicer bom pa prej zmerla vlago v stanovanju, ker prevjo, da je najbujše, če je vlaga okoli 60%, in se potem odločla, al ga nabavim al ne. Kako kaj drugače? sunny... jaz mislim, da imamo full suho sobico, ker mi hčerka kašlja velikokrat ponoči... Tako, da bi ga imela... Sem pa slišala, da eni niso dobri, eni preglasni.. Tako, da moraš res pazit kaj kupiš ... cene pa so od 70-100 eurov... Jaz kr uredu, mal se težko pobiram stvari iz tal, ampak bo že... Oprano pripravljeno imam že vse, razen pajacka in imena za . Imam pa še en problem, ker vsi govorijo o žabicah, jaz pa nevem jaz nisem nikoli imela volnenih žabic za , imela sem samo tiste žabice, ki so iz bombaža... Zdaj sem pa v dilemi, kaj bom vzela s sabo v bolnišnico ali moram kupit volnene... pa ti? kako si?
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:26:40
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 boma - mi ga tudi nimamo, ampak ga sedaj nameravava kupiti, predvsem za spalnico in otroško sobo. Namreč imava komaj 30% vlažnost v stanovanju, kar pa je ful premalo. Zdej sem pogledala mal vaše slikice, pa sem še neki js svojih gor dala. Kaj več pa še ko bo sobica končana. Pa potem še bom dala zraven slike cotk, ki sem jih kupila, aja pa od voza in ostale. Za danes se bom poslovila od vas, ker moj je že šel spat, sedaj pa grem še jaz. Se mi ne da več za računalnikom sedet. Lahko noč vsem skupaj želim. kam si nalimala slikice, da bi še jaz vidla... :)
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:27:14
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 boma - mi ga tudi nimamo, ampak ga sedaj nameravava kupiti, predvsem za spalnico in otroško sobo. Namreč imava komaj 30% vlažnost v stanovanju, kar pa je ful premalo. Zdej sem pogledala mal vaše slikice, pa sem še neki js svojih gor dala. Kaj več pa še ko bo sobica končana. Pa potem še bom dala zraven slike cotk, ki sem jih kupila, aja pa od voza in ostale. Za danes se bom poslovila od vas, ker moj je že šel spat, sedaj pa grem še jaz. Se mi ne da več za računalnikom sedet. Lahko noč vsem skupaj želim. lahko noč... lep sanje... :)
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:27:30
|
|
|
|
sunny24
|
Joj boma, pojma nimam kolko ga je blo, no, neki ga je...Enih 20 cm pomojem...Sam to je ven iz Gorice, ker tuki ni nič snegeca...smo bli na Lokvah...To je en kraj enih 30 min vožnje ven iz Gorice gor v hribe... Edino tam se goričani lahko naužijemo snegeca v naši bližini... Sej ko govorijo o žabicah, to mislijo une hlačke do pasu s stopalci iz bombaža...Vsaj jst tako mislim. No, zame so to hlačke s stopalci... A imena še nimate? Kira pa so v ožjem izboru? Ti lahko pomagamo... brkn, lahko nočko! Zdej grem slikice šnofat v tvoj album...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 11.1.2009 22:30:17 >
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:29:52
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Joj boma, pojma nimam kolko ga je blo, no, neki ga je...Enih 20 cm pomojem...Sam to je ven iz Gorice, ker tuki ni nič snegeca...smo bli na Lokvah...To je en kraj enih 30 min vožnje ven iz Gorice gor v hribe... Edino tam se goričani lahko naužijemo snegeca v naši bližini... pol sem bila pa no ne čisto blizu, ampak a veš včeraj sem bila na morju.. :) fulll toplo.... :) potem pa v Lipici, kjer smo zamudili eno uro, za konjčke...:) v Vašem koncu pa full piha.... Povej mi a hodiš kaj v Italijo v shopping ali kar pri nas nakupuješ, in ali se splača v Italiji?
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 22:31:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:35:26
|
|
|
|
sunny24
|
boma, neki sem ti odgovorila še v prejšnem postu... Ja, pr nas je kar burja, čeprav učeri ni blo se mi zdi, ampak je blo sam mraz. Kako je blo na obali pa nimam pojma, na Krasu pa verjamem, da je blo hudo. Sem hodila v Sežano v srednjo in je blo pozimi HUDO!!!! Ma v Italji ne kupujem lih neki full, včeri sem popuste izkoristla malo v Prenatal, drugače so stvari za dražje kot pri nas. Pa tudi zase za oblečt ne kupujem več v ITA, ker se ne splača. So nabite cene. Včasih grem v Udine pogledat v Fiero (nakupovalno središče), je enih par trgovin z normalnimi cenami, ampak to so HM, Tally Weil (al kako že), Pimkie in Terranova in se dobi kej pametnega za pametn dnar.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:37:26
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, hvala za info! Bom šla ta valček kupit in upam, da bo šlo dol! Za slike pa pojma nimam, ampak meni jih ne odpre na veliko, čeprav sem naštimala na velikost 800...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 22:38:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 22:39:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:40:39
|
|
|
|
lillchy123
|
ojla jst mam doma februarčka 2008 in ker se bliža dan, ko bo moj sinko upihnil prvo svečko na tortici, postajam malo nostalgična.... Čestitke obema mamicama, vam pa samo nekaj dobromernih nasvetov, ki jih lahko upoštevate ali pa tudi ne: - naspite se, ker pol ne bo časa - najejte se vseh vam najljubših jedi - nakuhajte in spravite v skrinjo - pejte v kino, na bazen, na žurke, koncerte, opero.... to bo pol kar lep časa zgledalo kot fatamorgana - vbijte si v glavo, da popadki bolijo, ampak več kot jih je, bolj ko bolijo, prej bo konec - začnite piti čaj iz malinovih listov- pomaga pri odpiranju materničnega vratu pa vso srečo, naj mine čim hitreje in naj o nepozabno (v dobrem pomenu). Jaz upam in komaj čakam, da bom spet enkrat na vašem mestu.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:47:27
|
|
|
|
boma2
|
vsem želim lepo noč... vse, ki imate jutri pregled pa srečo... :)
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:48:55
|
|
|
|
rebeka84
|
brkn-full lepe slikice tudi jaz vam želim lahko noč!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:50:15
|
|
|
|
birdy
|
Tud od mene lahko noč... Grem spat, jutr bo treba kmal ustat.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:53:43
|
|
|
|
sunny24
|
brkn, full lepe slikice! Sem pa vidla, da so vaju v Kairu tudi "nategnli" in vam prodali une rute za na glavo... A so vas full lovili? Te k greste pančat, vam želim lahko nočko in lepe sanje!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 11.1.2009 22:55:21
|
|
|
|
saskija
|
Birdy sem čist slučajno videla, da si na februarčicah in si nas avgustovke zapustila. Pozdravček tebi in tvoji družinici, poljubček Neli in vse dobro februarja, da se brez večjih muk povečate na 4
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 6:31:17
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro februarčice,ste še vse na broju?al je še katera pobegnila v P? marčevke smo sedaj pridne in čakamo na marec
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 7:21:13
|
|
|
|
baki
|
dobro jutrosem vidla da se od včeraj sploh nisem odjavla.sploh ne morem sedet za rač.ker tamali tk telovadi po trebuhu tk da me ze boli.a res pomagajo malinovi listi pri odpiranju.mam dolg maternični vrat.pa bi pila ta čaj.kje se ga lahk kupi?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 7:24:46
|
|
|
|
baki
|
lep pozdav tudi mery...upam da se nisem zmotla.kje si bla dozdaj.tudi jst sem bla pozna ti si pa še bol.zdaj pa pridno čvekaj
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 7:27:12
|
|
|
|
baki
|
tudi baloncy zelim vse naj in cim vec popitega mleka .saj bo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 7:39:27
|
|
|
|
tanci29
|
dobro jutro čvekice najprej ..upam da ste se naspale balonchy-super da ste doma, zdaj pa samo še lepo papcajte in se cartajte..pa kar še kaj se oglasi pa ta nova dobrodošla med nami ostalo sem pa pozabla, še prezgodaj da bi mi mozeg delal 100%
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 7:44:26
|
|
|
|
diamantina
|
Dobro jutro! Jaz imam probleme s spanjem, stara zgodba, ki mi počasi že pošteno pije vsak živec posebej. Zdaj bi se mogla naspat in spočit pa je glih obratno ... ne vem, kaj bo šele pol. đ Danes moram na redni pregled k zobarju, pa mi sploh ne diši, mu bom rekla, da bi raje prišla po porodu, upam, da bo upošteval. Jaz teh malinovih listov raje ne bom pila, ker imam že zmehčan in skrajšan MV, tako da samo čakam, kdaj se bo začelo odpodaj. Upam pa, da se je oz. se bo moj bebo pravilno obrnil do poroda, ker bi resnično rada rodila naravno, z vsemi bolečinami, ne pa s CR. AMpak kar se mora se mora, upam pa vseeno na najboljše. Imejte lep ponedeljek!! Meni se v sredo začne porodniška, jupi!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?