*Tiana*
|
Najprej mal pokomentiram, potem pa bom videla če bo kakšna debata danes. IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Srčekgirl dobre fotke...ta se bo res moral otepati žensk...če ni fotomontaža? Vauuuu, a vidva sta se pa že strigla....moj nima niti tolk dolge laske kot tvoj na končni sliki. Ne ni fotomontaža, kr tud če bi hotla to nardit nimam programa za to . Ja mi2 sva se že 2ič strigla, zato pa ma že mal več lask.Prvič sm mu sam š**** postrigla. sej nisem mislila, da bi ti nardila fotomontažo....a so to tvoje slike? hehehehe....vem, vem ja to jst slikam, pol pa kukr mi ratajo...sm zgrešila poklic Ajaaaa, potem poznaš tega fantka, sem bila res skeptična glede njegovih modrih učk....huda kombinacija....jaz tud rada fotografiram, sam si moram nabavit kakšen boljši fotoaparat, ker mam res slabega....bom že enkrat IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj imam pa jaz eno vprašanje - ima morda katera kaj viška nalepkic (živčkov) iz BC? Jaz mam tud že nalepljene, lahko pa ti pošljem cel kartonček in potem ti prilepiš svoje, al pa jih izrežeš in uporabiš lepilo. Če želiš pošlji naslov na ZS. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Barbaw..kako kaj hujšanje? kar ne upam napisat koliko sem shujšala, da me ne bi kregale, da prehitro hujšam mene pa vseeno zanima koliko ? Danes je bilo 2,1 kg manj kot v torek. pa sem vidla da si se še mal zmotila jaz bom hujšala ko začnem s službo, takrat se mi ne bo treba toliko trudit IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce a ste slišale kaj se je danes zgodilo na smučušču Stari Vrh? Ratrak je do smrti povozil 6-letno deklico Sta z mamico se peljali na "talarčkih" pa je ratkrak peljal mimo in je punčko "zahakljal" in jo je potegnilo pod gosenice Joj jz kar ne morem verjeti, da se je kaj takega sploh lahko zgodilo. In to sredi belega dne!!!! Pa kaj za ima ratrak za iskat na smušišču?????????? Pa še pri poročilih sem slišala, da je bila punčka domačinka, baje soseda od šefa smučišča, sedaj pa razmišljam ali je bila mogoče od kolega hčerkica. Joj groza, kar ne morem verjeti, da se je res kaj takega zgodilo. Pa že včeraj se je ena punca ponesrečila in jo je prišel helikopter iskat maaaaa IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* SS jaz bi tud tarok igrala...pa rabim en čvek v živo....a boš kaj hodila v Müllerja??? Ej Tiana ne vem kako bom kej naokoli hodila, ker je naša Manca še kar prehlajena, tako da noče, da bi bila v fružbi ostalih otrok, da ne bo še kdo drug kaj staknil. KO bom pa kaj hodila naokoli te pa pokličem Joj škoda....upam da se hitro pozdravi Manca ....potem pa le pokliči, ko boš kaj blizu. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vam pa morem povedat, da me je včeraj klicala kolegica in mi povedala, da sta z njenim še ne enoletnim sinekom v bolnici, da je staknil rota virus in da sta že od četrtka v bolnici. Pol mi je pa donc sms poslala, da sta še kar v bolnici. Kolk more bit to hudo za oba? Ja, mora bit kar hudo ja upam da nobena ne bo tega doživela IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No pa ko smo že pri slabih novicah, naj vam povem, da je moja stara mama (ki živi takoj zraven nas), ki je prejšnji mesec praznovala 82 let ful slaba. Non stop se ji vrti, danes je vso hrano izbruhala iz sebe, ful ji je slabo, .... je šla zdele moja mami k njej in ji nesla čaj v termovki, da bo imela za čes noč. Zjutrej pa greva z Manco k njej pogledat kako in kaj, če bo kej bolje, drugače pa moram poklicat k njenemu zdravniku in jo naročit, dajo peljem k zdravniku joj, boga upam da se kmalu izboljša stanje IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer, komaj sedaj sem utegnila do compa. Sem pa iz obisk pri kasso Andraž in Gašper sta imela svoja posla, Varja pa je bila tako pridna, tak da res ne vem, kje kasso vidi sitnobico. Brala ne bom za nazaj, ni cajta, pa še zaspana sem za popi......,. O čem je debata??? ni je Ni???? Ta Nov Let je zgleda vsem skuril možgane in smo ostale brez idej Al pa so si za novo letne zaprisege rekle, da ne bodo več RR džankice
|