Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:45:22
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška hahaha...sem dobla idejo da grem na 8. del naklofat ene par strani da vas bo kap ko bote prišle tja..k bote misnle...uuu kk fajn frišna stran na 8. del?????? A ti bi zdaj še en del dodatno odprla??? Ti ti ti!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 21:45:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:45:54
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika odlična izbira!! Mamo istega veš?? A res, al kaj? Cist isti model imas? Mega Kako si zadovoljna z njim? Kolk casa ga pa imas? Meni ga je uspelo dobit se ceneje kot na enaa.com .... sem tolk hepi! Pa taaaaak velik zaslon .... 17 incev .... to je meni cist novo & noro!
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:45:59
|
|
|
|
metuljcek321
|
coIZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Zrihtala sezname, zrihtala sezname, tralalalalalala, so že na 7. delu!!!
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:47:06
|
|
|
|
Blacky30
|
Saj res, Gilo, me hočemo prebrat tvojo porodno zgodbo. (saj je še ni napisala, ne čakulone??) Da si ne bom sramote naredila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:47:30
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Populis, si s epa razpislala, se je Lara vdala in zaspala? No, sem hotela ravno pojamrat, da je moj spet zgrešil pot domov z rekreacije (konča ob 20 h), ko se je pojavil na vratih. Dajmo, hitro do 200, da grem spat, me očke pečejo... Ne ne , ma žurko tle na kavču, dragi ji na kitaro igra, počas kaže znake za v spalnico HD; če se ti bo pila kavica sporoči Kaj pa, če bi tvoj dragi in Inigin dragi priredila kakšen koncert za nas? Ali pa izdala kakšen CD z otroškimi uspavankami?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 21:47:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:47:36
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: dzanika odlična izbira!! Mamo istega veš?? A res, al kaj? Cist isti model imas? Mega Kako si zadovoljna z njim? Kolk casa ga pa imas? Meni ga je uspelo dobit se ceneje kot na enaa.com .... sem tolk hepi! Pa taaaaak velik zaslon .... 17 incev .... to je meni cist novo & noro! ja ja čist istega. Men je zaenkrat super!!! Mam ga pa kakšne dva meseca...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 21:48:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 21:48:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:49:04
|
|
|
|
Blacky30
|
Naša ful razločno poje, tak da komot pojem z njo, ko berem besedilo zraven.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 21:49:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:49:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Metuljcek - tak laptop za male pare imam jaz tudi viška. Pa saj to se sploh ne prodaja več, ga po mojem lahko samo šenkava komu. Tocno tko. Sem ze mal posurfala po Bolhi, pa take kot je moj ex, prodajajo kar po delih - pr men bi tud sam tko slo. Sem ga ponujala starsem, da bi sla mal na net novicke brat, sam sta si premisnla, k sta zvedla, da je treba kupit napajalnik (stane 70 evrov - cisti rip-off, ej!). Se strinjam z njima. Najbrz ga bo treba kar na podarimo.si oddat ... ker, da se mi tukej valja, je cist bz. Ma, na splosno je drek s to tehniko. Pa zamenjas racunalnik, pa ne ves, kam s starim, pa kupis nov fotkic, pa ne ves, kam s starim, itd v nedogled ... In da ne pozabim: Boru za apetit!
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:50:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
Almera: moj je pa danes celo jedel krompir a kaj ko ga moram potem TAKOJ podojit. Pojedel veeliiikooo krompirja, ampak je bil potem še bolj lačen, sva se morala predčasno dojiti. Pojma nimam kaj mu je, s puncama ni bilo tako težko. Presneti pobje!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:50:08
|
|
|
|
sasi13
|
sem bla že v postelji in ugotovila da ne morem spat in sem prišla nazaj čvekat, ponoči bo pa kriza ko se bomo hranli. metuljček hvala za anjo, sm se res nasmejala. luštna je. rebeca pri nas se pa vseeno dere tudi če je sam in je čisto pri miru, rad te mam ...
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 21:50:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:51:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika ja ja čist istega. Men je zaenkrat super!!! Mam ga pa kakšne dva meseca... Glad to hear that! Da bi nama se dooooooooooooooolgo sluzil in da bi se velikooooooooooooooo naklofale, tud tule, pri julijskih cvekah, pri nasih najboljsih puncah!
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 21:52:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:52:46
|
|
|
|
neboglasnica
|
metuljček321: ZS
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 21:52:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:53:08
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13 rebeca pri nas se pa vseeno dere tudi če je sam in je čisto pri miru, rad te mam ... sej to se pa vsi veš.. Pa ku - ku, vidim te.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 21:53:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:53:44
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13 sem bla že v postelji in ugotovila da ne morem spat in sem prišla nazaj čvekat, ponoči bo pa kriza ko se bomo hranli. Seveda ne moreš iti spat, še mene je strah, da bom jutri celo dopoldne samo brala. Babe so spet čisto znorele.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 11.1.2009 21:53:44
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: dzanika ja ja čist istega. Men je zaenkrat super!!! Mam ga pa kakšne dva meseca... Glad to hear that! Da bi nama se dooooooooooooooolgo sluzil in da bi se velikooooooooooooooo naklofale, tud tule, pri julijskih cvekah, pri nasih najboljsih puncah! to pa defenitivno!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 21:54:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.