Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaka lunin Naš se mi zdi je kar vsak dan Danes je šel smučat in ne boš verjela sem si kar oddahnila, ko ni motovilil naokoli. Ti verjamem. Jaz sem trenutno na stopnji, da znorim, če mi kdo kaj narobe reče. Sem čisto skurjena od vseh bolezni in skakanja z zdravili in ..... je prišlo za mano. Zdaj bi tako z veseljem pojedla eno pico ali pa tortico. A veš, da sem jaz zaradi diete tud tečna z in razdražljiva za znoret. Upam, da se bo stanjue umirilo, ker res že sebe težko prenašam, kile , karater pa še težje Pri meni je verjetno tudi kriv nizki nivo cukra, ampak sem se naveličala tega, da me nihče ne upošteva. Sem se odločila, da to zdaj popravim dokler ni prepozno. Sem pa pomagala tašči pospravit sobo od brata od mojega in ti lahko z eno besedo rečem katastrofa. Mulo star 17 let bo dobil drug teden novo pohištvo za sobo in bodo vse prebarvali in menjali talno oblogo. Si je stvari "pospravil" nakar je šla ona noter in je začela metat stran. kasneje sem prišla še jaz in ji pomagala. kot hrček je. Vsepovsdo papirčki, deli kulijev, ki so razpadli, tolarji, ..... printer, ki ne dela, steklo od slike, ki se je razbila pred enim letom, ..... Znoriš. Mene je imelo, da bi ga počla, ker je imel gobec, ampak sem mu samo rekla, da bo videl kako je to, ko bo dozorel. Tak je bil no fotr No , dokler ne nejdeš kakih neokusnih stvari še gre naekako.Je pa ravno v ta pravih letih, da se ga itak nič ne prime, še posebej kak dober nasvet ali prošnja Njega se ni nikoli nič prijelo. Vedno govori, da ga noben nima rad in .... Nezrelo. Jaz nisem bila tako blesava. Pa svinjarije tudi nisem imela. Pa opažam, da je tudi moj malo tak. Sicer ne skladišči stvari, ker jih jaz drugače pomečem stran, če jih sam ne. Jaz nisem tak tip, da bi imela papirčke od bonbonov in čokoladic v predalu. Seveda, ti jih poješ in vžeš v koš, da zakriješ sledi zločina
|