Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:03:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil z mano ne bo nič danes, sem vzpostavla brezžični siol tv (sem bla kot en teleban , kaj vse povezat, da bo prav delalo) in zdej grem čekirat kaj vse je uporabnega. upam da bo kakšna debata, drugače pa barbaw, nalimaj nagce, bodo hitro bejbe gor. lep večer žalostno je, da niti nagci ne pomagajo več zgleda da se vse grejejo pri , zdej ko je tko hladno so se vse pobotale zgleda, da res, a ja nekje sem zasledila da si pohvalila svojega , napredek in
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:04:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil z mano ne bo nič danes, sem vzpostavla brezžični siol tv (sem bla kot en teleban , kaj vse povezat, da bo prav delalo) in zdej grem čekirat kaj vse je uporabnega. upam da bo kakšna debata, drugače pa barbaw, nalimaj nagce, bodo hitro bejbe gor. lep večer žalostno je, da niti nagci ne pomagajo več zgleda da se vse grejejo pri , zdej ko je tko hladno so se vse pobotale zgleda, da res, a ja nekje sem zasledila da si pohvalila svojega , napredek in Je videl, da se mi bo drugače zmešalo in je bil danes res pohvalno priden, pa včeraj tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:05:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
jz grem pa še pod tuš, pol pa najbrž v posteljo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:05:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pridna in zlagam perilo. prid še men, jaz sem spravila oba spat, ampak je dnevna kot da je vanjo padla atomska tko, da morm še to poštimat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:06:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil z mano ne bo nič danes, sem vzpostavla brezžični siol tv (sem bla kot en teleban , kaj vse povezat, da bo prav delalo) in zdej grem čekirat kaj vse je uporabnega. upam da bo kakšna debata, drugače pa barbaw, nalimaj nagce, bodo hitro bejbe gor. lep večer žalostno je, da niti nagci ne pomagajo več zgleda da se vse grejejo pri , zdej ko je tko hladno so se vse pobotale zgleda, da res, a ja nekje sem zasledila da si pohvalila svojega , napredek in Je videl, da se mi bo drugače zmešalo in je bil danes res pohvalno priden, pa včeraj tudi. no in upam, da booooooooooo tko tud ostal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:06:40
|
|
|
|
barbaw
|
Pri nas pa je verjetno hrčica "breja" in je danes začela napadat samćka. Ga je do krvi nagrizla in sem ga mogla revčka odstranit iz kletke. Zdaj sta vsak v svoji. Hb imamo doma en star akvarij, da je zdaj revež tam notri in imam mir pred babnco. Mladičke naj bi imela v roku enega tedna. Bomo videli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:07:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pridna in zlagam perilo. prid še men, jaz sem spravila oba spat, ampak je dnevna kot da je vanjo padla atomska tko, da morm še to poštimat Boljše, da ne vidiš moje dnevne. lego kocke vsepovsod. Perilo pa moram zložit, ker ga bom drugače mogla likat, tako ga pa ne rabim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:08:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz grem pa še pod tuš, pol pa najbrž v posteljo Če boš šla spat pa lahko noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:08:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil z mano ne bo nič danes, sem vzpostavla brezžični siol tv (sem bla kot en teleban , kaj vse povezat, da bo prav delalo) in zdej grem čekirat kaj vse je uporabnega. upam da bo kakšna debata, drugače pa barbaw, nalimaj nagce, bodo hitro bejbe gor. lep večer žalostno je, da niti nagci ne pomagajo več zgleda da se vse grejejo pri , zdej ko je tko hladno so se vse pobotale zgleda, da res, a ja nekje sem zasledila da si pohvalila svojega , napredek in Je videl, da se mi bo drugače zmešalo in je bil danes res pohvalno priden, pa včeraj tudi. no in upam, da booooooooooo tko tud ostal jaz tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:09:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ne vem če obstaja, lohk pa me kadar koli vprašate pa vam napišem. Evo, najboljši dnevi za striženje in friziranje za leto 2009: Dnevi LEV: 11.1. - 12.1.09 8.2.09 - 9.2.09 Dnevi DEVICA: 13.1.09 - 14.1.09 10.2.09 - 11.2.09 Drgač so pa keri drugi dnevi oz. znamenja še za kej druzga dobri. super, da si nam napisala datume. Če bomo pa še kaj rabile te bomo pa pucukale za rokov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:14:04
|
|
|
|
barbaw
|
Kaj ste se vse skrile?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:19:26
|
|
|
|
Estrella*
|
Čer, komaj sedaj sem utegnila do compa. Sem pa iz obisk pri kasso Andraž in Gašper sta imela svoja posla, Varja pa je bila tako pridna, tak da res ne vem, kje kasso vidi sitnobico. Brala ne bom za nazaj, ni cajta, pa še zaspana sem za popi......,. O čem je debata???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:20:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer, komaj sedaj sem utegnila do compa. Sem pa iz obisk pri kasso Andraž in Gašper sta imela svoja posla, Varja pa je bila tako pridna, tak da res ne vem, kje kasso vidi sitnobico. Brala ne bom za nazaj, ni cajta, pa še zaspana sem za popi......,. O čem je debata??? ni je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:20:22
|
|
|
|
barbaw
|
za obisk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:20:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pridna in zlagam perilo. prid še men, jaz sem spravila oba spat, ampak je dnevna kot da je vanjo padla atomska tko, da morm še to poštimat Boljše, da ne vidiš moje dnevne. lego kocke vsepovsod. Perilo pa moram zložit, ker ga bom drugače mogla likat, tako ga pa ne rabim. dnevna poštimana , zdej pa še letim naštimat kaj bo tamal jutri oblekel v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:21:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pridna in zlagam perilo. prid še men, jaz sem spravila oba spat, ampak je dnevna kot da je vanjo padla atomska tko, da morm še to poštimat Boljše, da ne vidiš moje dnevne. lego kocke vsepovsod. Perilo pa moram zložit, ker ga bom drugače mogla likat, tako ga pa ne rabim. dnevna poštimana , zdej pa še letim naštimat kaj bo tamal jutri oblekel v vrtec Zakaj pa to zvečer štimaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:21:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer, komaj sedaj sem utegnila do compa. Sem pa iz obisk pri kasso Andraž in Gašper sta imela svoja posla, Varja pa je bila tako pridna, tak da res ne vem, kje kasso vidi sitnobico. Brala ne bom za nazaj, ni cajta, pa še zaspana sem za popi......,. O čem je debata??? sem glih hotla vprašat kje se ti skrivaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:21:29
|
|
|
|
Estrella*
|
Vidim, da ne bom smela tako špricat, ker me bo barbaw kamalu začela ogrožat pri postih A pa še podatke od tiare moram napisat,na kateri strani so že????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:22:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer, komaj sedaj sem utegnila do compa. Sem pa iz obisk pri kasso Andraž in Gašper sta imela svoja posla, Varja pa je bila tako pridna, tak da res ne vem, kje kasso vidi sitnobico. Brala ne bom za nazaj, ni cajta, pa še zaspana sem za popi......,. O čem je debata??? ni je Ni???? Ta Nov Let je zgleda vsem skuril možgane in smo ostale brez idej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:23:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da ne bom smela tako špricat, ker me bo barbaw kamalu začela ogrožat pri postih A pa še podatke od tiare moram napisat,na kateri strani so že???? Ne vem na kateri strani so, ni pa dosti za iskat, ker je bilo tako malo napisanega. Ogrožat te ne morem, ker ko se ti skriješ se skoraj vse. Zdaj pa ne vem ali jih ti kam pelješ ali jim kaj obljubljaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:24:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer, komaj sedaj sem utegnila do compa. Sem pa iz obisk pri kasso Andraž in Gašper sta imela svoja posla, Varja pa je bila tako pridna, tak da res ne vem, kje kasso vidi sitnobico. Brala ne bom za nazaj, ni cajta, pa še zaspana sem za popi......,. O čem je debata??? ni je Ni???? Ta Nov Let je zgleda vsem skuril možgane in smo ostale brez idej Sam se ostala, ker je šla mafi pospravljat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:24:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pridna in zlagam perilo. prid še men, jaz sem spravila oba spat, ampak je dnevna kot da je vanjo padla atomska tko, da morm še to poštimat Boljše, da ne vidiš moje dnevne. lego kocke vsepovsod. Perilo pa moram zložit, ker ga bom drugače mogla likat, tako ga pa ne rabim. dnevna poštimana , zdej pa še letim naštimat kaj bo tamal jutri oblekel v vrtec Zakaj pa to zvečer štimaš? zato ker je moj dragi jutri dop., izmena in ga on pelje v vrtec, pol pa nanga vrže bilo kaj pa zgleda k ena sirotka. prim:, zanč mu je gor nabil majico oranžno in rdeče hlače- oboje žive barve . Veš da so mi šle vse kocine pokonci ko sem ga vidla. zato mu jaz raje pol naštimam zvečer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:24:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer, komaj sedaj sem utegnila do compa. Sem pa iz obisk pri kasso Andraž in Gašper sta imela svoja posla, Varja pa je bila tako pridna, tak da res ne vem, kje kasso vidi sitnobico. Brala ne bom za nazaj, ni cajta, pa še zaspana sem za popi......,. O čem je debata??? sem glih hotla vprašat kje se ti skrivaš Ma sem imela tolk posla, da enostavno nisem utegnila do compa. Od ju3 naprej bom bolj na mestu, vsaj ko bo Alja spala. Ko ne spi kar naprej nekaj tečnari, ker ne zna še plazit , pa bi rada in potem kar vrešči. Kako pa tvoje2???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:25:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pridna in zlagam perilo. prid še men, jaz sem spravila oba spat, ampak je dnevna kot da je vanjo padla atomska tko, da morm še to poštimat Boljše, da ne vidiš moje dnevne. lego kocke vsepovsod. Perilo pa moram zložit, ker ga bom drugače mogla likat, tako ga pa ne rabim. dnevna poštimana , zdej pa še letim naštimat kaj bo tamal jutri oblekel v vrtec Zakaj pa to zvečer štimaš? zato ker je moj dragi jutri dop., izmena in ga on pelje v vrtec, pol pa nanga vrže bilo kaj pa zgleda k ena sirotka. prim:, zanč mu je gor nabil majico oranžno in rdeče hlače- oboje žive barve . Veš da so mi šle vse kocine pokonci ko sem ga vidla. zato mu jaz raje pol naštimam zvečer Pri nas pa jaz vstanem in ga naštimam. Zdaj ga itak jaz vozim v vrtec, prej ga pa nisem, sem pa ravno tako vstala in ga pripravila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 21:25:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer, komaj sedaj sem utegnila do compa. Sem pa iz obisk pri kasso Andraž in Gašper sta imela svoja posla, Varja pa je bila tako pridna, tak da res ne vem, kje kasso vidi sitnobico. Brala ne bom za nazaj, ni cajta, pa še zaspana sem za popi......,. O čem je debata??? ni je Ni???? Ta Nov Let je zgleda vsem skuril možgane in smo ostale brez idej
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?