|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
10.1.2009 18:05:52   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Odtisi nogic in rokic: ja, js sem tud najprej mislila kr s temperami, to bo za v spominsko knjigo. Zdaj sem pa še dobla zagon za tole z das maso, kot je Martka opisala. Ful fajn ideja. user posted image user posted image

Jo grem drug teden kr iskat in izvest, da nam puža prej prehitro ne odraste. Pol bom pa vsake nekaj mesecev to naredla, da se bo lepo vidlo, kako raste. user posted image user posted image

lahko recimo na 4 mesece, da imaš tri v enem letu... se že kar lepo vidi napredek. je zanimivo, pri luku, ko mu nekaj časa noga ni zrasla, potem pa velik preskok... še zdaj so mu ti spominki všeč.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
10.1.2009 18:09:59   
martka
moram dat fotke z aparata na rač. in s telefona tudi... da vam pokažem mal našo "čebelo". kako zelo okrogla lička ima.

joj punce, jaz nisem bila nikoli volk na sladkarije, čokolade nisem jedla, kakšen košček na pol leta- ni mi ne vem kaj.. (gumi medvedki so zakon, ostalo pa ne)... zakaj to pišem?!? ker bi sedaj, ko dojim, pa tega ne smem, pojedla vsako čokolado, ki bi jo videla... doma imam seveda polno sladkarij, peciva, piškoti, raznorazne čokolade... joj, pa ne smem... (sem danes dragemu rekla, komaj čakam, da bo Gaja stara 7-8 mesecev, da bo še kaj drugega jedla, da si privoščim čokolado. je pa rekel, takrat pa ne boš več imela skomin po njej). sam jo bom vseeno pojedla- celo riževo Dorino!!! zanalašč!user posted image

user posted image Pralni stroj se mi je pokvaril, gumb za vklop! a se ni mogel v ponedeljek, ko delajo servisi?!? pa dve leti je star! no, saj to ni merilo (pere pa tako vsak ali vsak drugi dan).

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
10.1.2009 19:24:15   
Anonimen
Pozdravljene!

Vem,da ni lepo,da vam takole "vdiram" v temo,ampak mislim,da mi boste zanale najbolje odgovorit. Zanima me pa.če ima katera Dr.Cvitana za G? Sem nova nosečka in bo on vodil nosečnost. Seveda bi rada vedela,kakšen G je,ker ga nimam dalj časa.Kako potekajo pregledi pri njemu,kako je z UZ-ji(sta 2 ali naredi še kakšnega) in na splošno. Res lepo prosim,če ga katera pozna,da mi svetuje.Saj veste kako se bojimo za svoje pikice.

Pa hvala za odgovore!

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3803
10.1.2009 21:47:57   
srecka82
Cvitan:lahko povem samo to kar sem slišala. Nekoč daleč najboljši G je bil dr. Cvitan. Baje, da se več ne zavzema za svoje paciente kot nekoč, verjetno botruje tukaj tudi njegova starost, tako, da nekateri že nakazujejo, da baje bo šel kmalu v pokoj.
Jaz ti priporočam dr. Korano Koštrin Leljak (Laško) ali dr. Simonitti (Šentjur), baje, da je zelo zaseden in da je težko priti do njega, pa vendarle ni greh poskusiti.

To je moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
10.1.2009 21:53:00   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Cvitan:lahko povem samo to kar sem slišala. Nekoč daleč najboljši G je bil dr. Cvitan. Baje, da se več ne zavzema za svoje paciente kot nekoč, verjetno botruje tukaj tudi njegova starost, tako, da nekateri že nakazujejo, da baje bo šel kmalu v pokoj.
Jaz ti priporočam dr. Korano Koštrin Leljak (Laško) ali dr. Simonitti (Šentjur), baje, da je zelo zaseden in da je težko priti do njega, pa vendarle ni greh poskusiti.

To je moje mnenje.

NE SIMONITIJA! moja sodelavka se zelo pritožuje! dve prijateljici sta iskali zamenjavo. ena je šla h Korenu (so prijatelji), druga še išče a se nagiba bolj v mb in ptujski konec, ker je iz rogaške.

obrni se na  leljakovo ali na ocvirkovo (dobrna). jaz imam dr. Salobir Gajšek in sem zelo zadovoljna z njo- a do nje lahko prideš še samo po hudih hudih vezah. Žal! 

lahko noč!

< Sporočilo je popravil martka -- 10.1.2009 21:57:29 >

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
10.1.2009 22:00:18   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene!

Vem,da ni lepo,da vam takole "vdiram" v temo,ampak mislim,da mi boste zanale najbolje odgovorit. Zanima me pa.če ima katera Dr.Cvitana za G? Sem nova nosečka in bo on vodil nosečnost. Seveda bi rada vedela,kakšen G je,ker ga nimam dalj časa.Kako potekajo pregledi pri njemu,kako je z UZ-ji(sta 2 ali naredi še kakšnega) in na splošno. Res lepo prosim,če ga katera pozna,da mi svetuje.Saj veste kako se bojimo za svoje pikice.

Pa hvala za odgovore!

a si že podpisala, da boš njegova pacientka?

pa čestitke za nosečnost, naj vse poteka lepo in veselo!

za uz pa malo sitnari in kakšnega plačaj, pa na 4D pojdi v lj!

SREČNO 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
10.1.2009 23:05:41   
_kathy_
Že ajate? No, moj je šel na nek zaključek, jst grem pa počasi v posteljo. Joj, kaj bi dala, da bi ta polna luna imela vpliv name oz. mojega bebija??!user posted image user posted image Ampak kaže, da bomo kar pridno spali ...ah...
Nič, grem raje spat, da se ne bom smilila sama sebi. Lepo pančkajte!user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
10.1.2009 23:28:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Že ajate? No, moj je šel na nek zaključek, jst grem pa počasi v posteljo. Joj, kaj bi dala, da bi ta polna luna imela vpliv name oz. mojega bebija??!user posted image user posted image Ampak kaže, da bomo kar pridno spali ...ah...
Nič, grem raje spat, da se ne bom smilila sama sebi. Lepo pančkajte!user posted image

zdajle gremo,naš bebi,ma zdajle žurko not že kako uro skupi in ne morem več sedetuser posted image user posted image

nočko
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
11.1.2009 9:03:13   
mani2

Pozdravljene!

Pa hvala za odgovore!

Jaz sem pacientka dr. Cvitana. Je res da se je v zadnjih letih kar malo spremenil vendar je še vedno profesionalen. Vodil je mojo prvo nosečnost pred 5 leti. Sem imela v prvih treh mesecih nekaj težav pa sva se lepo pogovorila in rešila težave. Tudi sedaj v drugo skrbi zame. Res pa je da če želiš kaj zvedeti ga moreš dobesedno vse spraševati. Zgovoren ravno ni. Jaz sem njegova pacientka 12 let in bom tudi ostala dokler se ne bo upokojil.

To je moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
11.1.2009 10:53:59   
martka
danes smo spali od 23.30 do 4.30 in od 4.50 do 8.20 in od 9.20 dalje spi...

kaj bi jaz danes kuhala? hmmm... (čokoladouser posted image - to moram naredit eno terapevtsko meditacijo, da se mi ne bo več prikazovala ta presneta čokolada).

lep dan vam želim... moja čebelica je začela godrnjat... pa pa

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
11.1.2009 10:59:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Pozdravljene!

Pa hvala za odgovore!

Jaz sem pacientka dr. Cvitana. Je res da se je v zadnjih letih kar malo spremenil vendar je še vedno profesionalen. Vodil je mojo prvo nosečnost pred 5 leti. Sem imela v prvih treh mesecih nekaj težav pa sva se lepo pogovorila in rešila težave. Tudi sedaj v drugo skrbi zame. Res pa je da če želiš kaj zvedeti ga moreš dobesedno vse spraševati. Zgovoren ravno ni. Jaz sem njegova pacientka 12 let in bom tudi ostala dokler se ne bo upokojil.

To je moje mnenje.
tudi jaz sem Cvitanova pacientka,vodil je mojo nosečnost pred 6.-imi leti in tudi to zdaj.Je res bol tih,ampak nimam slabega mnenja o njem...se mi pa vseeno zdi,da je zdaj bolj zgovoren,kot je bil pred leti.2uz sta sta zastonj,3.-je samoplačniški.(če nosečnost poteka brez komplikacij),nimam slabega mnenja o njem,ker se da  z njim vse zmenit,pa njegova sestra Zlatka je zakon user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
11.1.2009 11:04:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: martka

kaj bi jaz danes kuhala? hmmm... (čokoladouser posted image - to moram naredit eno terapevtsko meditacijo, da se mi ne bo več prikazovala ta presneta čokolada).

martka,ti pa imaš res veeelik apetit na čokoladouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
11.1.2009 11:06:17   
spps
drugače,pa mislim,da je vsepovsod tako,ene so z G zadovoljne,druge spet ne...ne sam z Cvitanom,tako je tud pri ostalih...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
11.1.2009 11:12:24   
Bethany

kako ste bethany? še polivate? gaja kakor kdaj... se mi zdi, da čist neodvisno od podrtega kupčka, prenašanja naokoli... ko se ji zgodi, se zgodi, ne glede na kakroli
pa kupček tudi- včasih takoj, včasih pa sploh ne. joj, pa glave nikakor noče položit na mojo ramo, kr gor jo drži, tudi če jo na trebušček dam "kupčkat" glavo skoz gor tišči in se zraven strašno buni... 

Enako pri nas... včasih ful, recimo danes zjutraj ful poliva, da se mi zdi, da ni nič v njej ostalo. Včeraj pa cel dan ni niti za eno žličko ven špuknila. Ne glede na preventivne ukrepe... isto pri kupčkih, včeraj jih je tak lepo podirala, kot en star dec user posted image in brez polivanja zraven, danes pa jo samo dvignem pa že poliva, kupčka pa pol noče podret, ker se zraven že tudi dere... pestro. user posted image

glavo pa tud tak pokonci drži kot bi bla stara tri mesece, pa ko leži v ležalniku se kr dviguje, kot bi delala trebušnjake. user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
11.1.2009 11:27:46   
Bethany

Martka, glede tvojih lušt po čokoladi, predlagam da si prižgeš kakšno svečo z aromo po čokoladi. Mogoče ti pomaga. user posted image

Kaj se tvoja Gaja v 20 min ponoči naje? Kak fajn, mi smo danes spet imeli dvourno seanso ponoči, no, je bilo že jutro, od pol šestih do pol osmih. user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
11.1.2009 13:40:35   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Kaj se tvoja Gaja v 20 min ponoči naje? Kak fajn, mi smo danes spet imeli dvourno seanso ponoči, no, je bilo že jutro, od pol šestih do pol osmih. user posted image

moja Gaja se naje v 10min potem pa še kupček, ki ga ponoči podre takoj ali pa najdlje 5min. saj tistih 10 ali 15 minut vleče na polno kar v spanju. je pa res, da ne začne jokat... ko začne godrnjat, jo dvignem, pristavim, je, spi, podre kupček v spanju, včasih izpljune bradavico in že podre kupček, potem jo vseeno položim še malo na moj prsni koš-na srce- za par minut in jo dam nazaj, pa je... joj, prosim lepo naj tako ostane!!! prosim, prosim, prosim!!!!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
11.1.2009 13:42:39   
martka
tole glede čokolade je res hec- pa sploh je nimam rada. to samo zato, ker je ne smem... saj tudi ostale stvari, ki jih načeloma ne jem (potice, umetni kompoti, pudingi iz trgovine, ...) vse to bi zdaj jedla... smešno!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
11.1.2009 14:21:29   
NoBady
naj povem da sem jaz odvisnica od čokolade... in zdej zvem da med dojenjem ne smeš jest čokolade???user posted image ... kaj bom pa js delala potem, ker res NE ZDRŽIM DNEVA BREZ VSAJ ENGA KOŠČKA ČOKOLADE!!!

no mogoč bo pa pri meni po porodu ravno obratno od tebe martka- se bo men čokolada ustavla (upam) ...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
11.1.2009 14:52:55   
tulpek
Js sem tudi odvisnica od čokolade, ampak odkar sem user posted image , je niti vohat ne morem. Včasih pojem kak košček, ker pomislim, da mi bo vsaj čokolada zapasala, pa mi neuser posted image . Ne morem verjet kaj delajo ti hormoni z mano. 

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
11.1.2009 14:54:51   
katja_p
Mi zadnje dni tud lepo spimo. Včeraj smo spali od 23.00 do 3.30, pol je še neki godrnjala in zaspala ob 5.00 ter spala do 9.20. Solidno user posted image

Js kr nimam idej za kuhat ... user posted image  Pa tud neke volje ne. Pa sesat je treba in se mi sploh ne da. Dans sm čist utrujena - najbrž od včerajšnjih obiskov ...

Odtisi: js se jih spravljam delat, sam mi še ni ratalo. Morm enkrat pred kopanjem to nardit.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
11.1.2009 15:13:01   
_kathy_
No, midva sma se pa zjutraj potepala, pa po kavicah skakala, pa lubi si je bundo kupil (kak je srečn!user posted image ). Zdaj sem pa generalno kopalnico ter wc umila. Ves čas imam občutek, kaj še morm naredit, pa mi moj pravi, naj se malo umirim. Ampak rada bi čimveč naredila, predno grem v rim. Sem še zadnji stroj cot naštimala, upam, da se jih v tem tednu ne bo preveč nabralo. Glede polne lune ...tko sem jezna na njouser posted image user posted image user posted image user posted image ! Sej ima vpliv name ...ampak takšen, da celo noč ne spim. Da bi me pa začelo črvičit, pa ne. Ojoj, ta naš otrok naju še noče spoznat. Sploh ne ve, kaj ga zunaj čaka.user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
11.1.2009 15:18:11   
mbd0411
Jaz pa jem vsega po malem in vse.Tudi čokolado.Seveda kak košček za lušte,pa velik kompotov-tudi kupljenih...Solato sem pa tako že v bolnici dobila..
Mislim,da če se preveč nazaj držirte,tudi ni dobro.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
11.1.2009 15:25:49   
Lolita23
Živjo!!!!

Res vas je lepo brat, sem še par dodatnih stvari izvedela.user posted image user posted image

kathy
upam, da boš kmalu zibala, no pa sej še ta teden,pa po moje bo.user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
11.1.2009 17:05:03   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

No, midva sma se pa zjutraj potepala, pa po kavicah skakala, pa lubi si je bundo kupil (kak je srečn!user posted image ). Zdaj sem pa generalno kopalnico ter wc umila. Ves čas imam občutek, kaj še morm naredit, pa mi moj pravi, naj se malo umirim. Ampak rada bi čimveč naredila, predno grem v rim. Sem še zadnji stroj cot naštimala, upam, da se jih v tem tednu ne bo preveč nabralo. Glede polne lune ...tko sem jezna na njouser posted image user posted image user posted image user posted image ! Sej ima vpliv name ...ampak takšen, da celo noč ne spim. Da bi me pa začelo črvičit, pa ne. Ojoj, ta naš otrok naju še noče spoznat. Sploh ne ve, kaj ga zunaj čaka.user posted image

si pa res nekaj pozabla... k men prit pospravit...user posted image

jah jaz sem tudi takole norela zadnje dni... zadnje popoldne sem zribala kopalnico z glizi gobico po tleh, kuhinjo na kolenih mazala z leskom, vse, vse zlikala, luku naredila v omari vojaški red, napolnila hladilnik, skrinjo in police v shrambi...risala lepljive nalepke za lukova okna v sobi... napisala pismo štorklji (se spomnite?)...

in to natanko pred enim mesecem...user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
11.1.2009 17:06:04   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jaz pa jem vsega po malem in vse.Tudi čokolado.Seveda kak košček za lušte,pa velik kompotov-tudi kupljenih...Solato sem pa tako že v bolnici dobila..
Mislim,da če se preveč nazaj držirte,tudi ni dobro.

pa tvojega sončka nič ne zvija?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?