|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
11.1.2009 9:00:10   
laknerš
mandek mogoče pa lahko poskusiš kakšen dan ali dva dajat samo AM pa boš potem videla kako bo. mogoče bodo pa še hujši krčki pa boš hitro zizo vn potegnila user posted image .  tisti dan si mleko črpaj vn in ga shrani v zmrzovalniku (lahko počaka do enega meseca) pa poskusi. zgubit ne moreš nič razen tega da se prepričaš kaj je bolje.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
11.1.2009 9:09:28   
mbd0411
Jaz sem prebrala,da izčrpano mleko zdrži v hladilniku 48 ur,v zamrzovalniku pa 3 mesece.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
11.1.2009 9:19:45   
corti
Oj oj!

user posted image user posted image user posted image user posted image  evo kavica za dobro jutro! 

Jaz pa sem se danes omaj zjutraj iz postle spravila...je bila mala pri nama od petih naprej, ko je pojedla. e pomislim da je tri tedne skorz pri nama spala...uf dobro da smo jo vsaj to uspeli odvaditi! Drugače pa je tudi naša ena prava mala tečka te dva dni...in tudi danes se je že zjutraj začelo z tečkanjem! Se sploh noče nič kaj igrat...samo nosila bi se po rokah in še to ni ji kaj kmalu več ne paše...no vbistvu ji nič ne paše!
Zgleda da res tale luna vpliva na njo!

Kar se tiče dojenja...če bom jaz imela še enega...se bom na vse možne načine trudila, da bi mi dojenje steklo in bom polno dojila...ker zdaj točno vem kje sem naredila napako, da smo končali na AM! 

Joj punce tudi jaz komaj čakam,da bo sonček in toplo...

In Jolly kakšen je rezultat kašice? 

Ve ki imate že user posted image  v svojih sobah....ali vam sami zaspijo v svojih poselvcah, ali jih prvo uspavate in potem daste v posteljico?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
11.1.2009 9:21:15   
corti
Še eno vprašanje...tiste ki imate pediatra v Domžalah...ali mi katera lahko razloži, kje delajo UZ kolkov?

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
11.1.2009 9:31:36   
laknerš
naša spi zdaj dva dni v svoji sobici in jo uspavam tako kot prej v moji sobi. dam jo v njeno posteljo tam potrpežljivo čaka na flaško. jo nahranim tako da leži v posteljici in potem sama zaspi. včasih že med hranjenjem če pa ne pa potem sama. prvi dan je mal gledala naokrog ampak ni bilo panike za zaspat.
če pa dojiš maš pa zadnji obrok v sobici da vidi da je sobica prijazna pa še umiri se.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
11.1.2009 9:36:34   
corti
Laknerš...a pa maš ti kaj vzglavje vzdignjeno v posteljici al pač leži čisto ravno in je?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
11.1.2009 10:07:45   
*talcy*
ojla punce ...
mene pa zanima če vam ponoči spijo user posted image user posted image user posted image  

moj zdaj 14 dni je katastrofa .... gremo spat ob 22.30 kot vedno spimo do okol 3 ure ponoči (včasih je bila 5 ponoč al pa tud  7 zjutraj) poje in pol skoz neki stoka ,jamra ,se premetava ..... ob 7 zjutraj seveda spet jok on bi papcal in do 10 ure spet skoz neko stokanje ...... kaj naj bi blo to?????? pojma nimam kaj delam narobe ..... pa tko lepo mi je spal po celo noč ......

če ima katera podoben primer naj napiše da me malo vzpodbudi ker sem imela upanje da bo bolje ampak me kar mineva .......

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
11.1.2009 10:18:03   
mbd0411
Talcy,nič ne delaš narobe.Saj je tudi pri nas podobno.Ne vsak dan.Pa saj sploh ni dan da bi bilo isto.Čez dan je priden.Imam pa vzglavnik tisti,če otrok poliva.Moj ne,a mu odgovarja.Sem dala stran pa je jokal.Drugače pa tudi stoka in z rokicam maha po vzglavniku,da me zbudi.Nič ne delaš narobe.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
11.1.2009 10:40:30   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: corti

Laknerš...a pa maš ti kaj vzglavje vzdignjeno v posteljici al pač leži čisto ravno in je?

naša ful poliva tako da ima že od rojstva dvignjeno vzglavje za 30°.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
11.1.2009 10:43:28   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Talcy,nič ne delaš narobe.Saj je tudi pri nas podobno.Ne vsak dan.Pa saj sploh ni dan da bi bilo isto.Čez dan je priden.Imam pa vzglavnik tisti,če otrok poliva.Moj ne,a mu odgovarja.Sem dala stran pa je jokal.Drugače pa tudi stoka in z rokicam maha po vzglavniku,da me zbudi.Nič ne delaš narobe.

kakšen vzglavnik pa je to.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
11.1.2009 10:49:03   
laknerš
hej mamice, kaj kuhate

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
11.1.2009 10:49:28   
janja 27
ojla
corti hvala za kavico user posted image user posted image

naša metka je tud prespala celo noč pa se sedaj dvakrt ali enkrat zbudi za dojituser posted image včeraj mi je imela zadnji obrok ob 21 h ptem mi je zaspala ob pol desetih pa se je zbudila ob pol treh za jest potem spet ob 6 h sicer se sam zbudi pojej in spi naprej user posted image user posted image sem začela že študirat če se je mal razvadlauser posted image user posted image user posted image sicer mi ni panike itak vse skupaj traja 5 minut.....bomo videli kolk časa bo to trajalouser posted image

corti pri nas imaš pregled kolkov v porodnišnici

no naša mi zaspi v naročju al tkoj po hranjenju k podre kupčaka al se mal stisne k meni in ji dam mal dudo mal podudla zaspi ji vzamem dudo ven in jo nesem spat v njen koš

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
11.1.2009 10:51:16   
janja 27
lakrneš jaz mam v nedeljo previlegijeuser posted image user posted image user posted image ...jemo vedno kosilo pri moji mami
tist vzglavnik pa kupiš v baby centru mislim da je okoli 30 e sem ga gledala ker mi je manca polivala pa ga nisem kupla se mi je zdel predrag itak pri manci sem imela pod vzmetnico bisačko zavito sedaj pri tej pa imam kr naravnost in je ok

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
11.1.2009 10:54:40   
laknerš
pa pomaga?

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
11.1.2009 10:59:19   
janja 27
a če vzglavnbik pomaga? ne vem ker ga nimam - pri manci mi tud brisačka pod vzmetnico ni pomagala tko da jo tud pri metki nisem dala....pač pediatri svetujejouser posted image jaz sem takega mnenja da kar je preveč naj gre ven....a tebi tvoja poliva ....a ji daješ AM mislim da ma talcy uni AM za polivančke in pravi da je ok 

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
11.1.2009 11:00:43   
timnala
Hej mamice!

Uf..nas je pa tak tecko dans, da za znoret..nc mu ne pase, men se ga pa dans tud ne ljubi cel cas animirat in ga dejansko pustim, da mal cmevka..ker ponavadi mi vzame ves dan, da se igram z njim, pogovarjam, smejem, hranim, previjam, spi 4x po 20 minut do pol urce, ampak dans se mi pa ne da..sej vem, da sm grozna, sam... user posted image  Pa se moj ima ta vikend delaven in komaj cakam, da pride, da ga mal on prevzame.. Namrec nas otrok rabi pozornost SKOZ! Malo se sicer zamoti recimo v lezalniku, potem pa hoce, da jst ukvarjam z njim pa mu govorim, pa zgeckam itd..cel ljubi dan dejansko.

Kakorkoli..prosim za pomoc. Namrec kupila sem HOTSLING ze davno, ampak se nisva slingala, ker ga nisem znala nastimat notr..tak stlacen se mi je zdel pa kakorkoli sem gledala video kako ga nastimat pa tud hitro je zacel protestirat..dans sm ga pa hotla spet nastimat pa sm ga dala v polozaj, da gleda naprej pa je blo ok 5 minut, ampak on noce bit tak stlacen..ze ce ga stiskas v narocju, te zacne odrivat..hm..kaksna ideja, kako se naj slingama al naj sling prodam? user posted image

Pa lepo nedeljo vam zelim,
timnala user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
11.1.2009 11:05:28   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

a če vzglavnbik pomaga? ne vem ker ga nimam - pri manci mi tud brisačka pod vzmetnico ni pomagala tko da jo tud pri metki nisem dala....pač pediatri svetujejouser posted image jaz sem takega mnenja da kar je preveč naj gre ven....a tebi tvoja poliva ....a ji daješ AM mislim da ma talcy uni AM za polivančke in pravi da je ok 

meni ful poliva in mam tudi AM AR (proti polivanju) pa še vedno če jo slučajno mal bolj na hitro dvigneš po hranjenju vse vn vrže user posted image . sm včasih ful jezna na ta mlek. včasih ne poliva nič drugič dobim škatlo po kateri poliva.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
11.1.2009 11:09:17   
janja 27
ja pri meni je mogoče drugač k mi moje mleko ven meče včasih tud eno uro po podoju, vse sesirjeno, okus..ogabenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne delam panike ker grejo kg gor oz. ENAKO je bilo pri MANCI včasih se prov počutim da podoživljam vse še enkratuser posted image user posted image user posted image tko da vem da bo tako do enega petega meseca pri amnci se mi je stanje umirilo k sem začela GH tko da mi štartamo čez cca en mesec verjetno kr z dopoldanskim  oborkom frutka ( tekočega jabolko kamilica ) bolj me skrbi kako ji ga bom dala ker neče flaše....bom že takrat študirala in se obremenjevalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 11:31:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 11:32:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1895
11.1.2009 12:19:57   
Mandek
Jutro!

berem tole o polivanju in me je prav groza, kok naša Zala poliva. Kot si rekla, janja27, tudi čez eno uro vrže vse sesirjeno ven, sploh je ne smem dvignituser posted image . Posvetovalnico imam šele 27., a naj počakam do takrat in omenim al bi blo fajn kaj prej?

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 1896
11.1.2009 12:20:07   
mbd0411

Tu najdeš vzglavnik.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173659

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
11.1.2009 12:20:27   
*talcy*
ohjoj valla .... pol smo pa mi še dobri če se tvoj tko zbuja .....

janja ne nimam AM mu dajam novalac proti zaprtju že skoraj od rojstva .... mi ni nikol bruhal al polival .....

sem pa študirala mogoče mu moram ležišče malček dvignit oz.glavico ker nimam nič zdaj user posted image

pismo ej ta burja prav ubija ... nikamor ne moremo z vozičkom .... user posted image  zdaj se odpravljamo na obalo ne vem pa kakšna je situacija tam dol ....
če nam bo uspelo sploh sončka še kaj ujet ker vidim da je že krepko čez poldne

eh šibam jaz
LEP DAN 

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

Neposredna povezava do sporočila: 1898
11.1.2009 14:18:53   
jolly123
Mi smo zdaj od tašče, ne vem zakaj mi je tako težko otroka dat njej v roke. Dam ga lahko komurkoli ko ga dam pa njej pa ratam čist živčna in nonstop gledam kaj dela. Pri njej na obisku sta bila tudi moja starša in sem mislila, da sem samo jaz čudna, da ga ne dam tašči, pa sem videla mojo mami kako živčno pogleduje proti Taju, ko je bil pri njej v naročju in ko se je že fajn jokal je kar vstala in rekla daj ga meni user posted image

Hja spanje danes je bilo tudi pri nas kar neki, po moje je vpliv polne lune, pa še malo prehlajen je, zato mu dam še kako šanso. No sej ne rečem, šel je spat ob pol osmih in spal do enih, potem pojedel, pol je pa kar neki začel jokat, ni hotel zaspat, tega res že dolgo ni naredil, sem mu dala dudo, je zaspal, malo pred četrto pa spet jok in ni šans, da bi še v postelji zaspal sem ga mogla vzet v roke in je potem spal na mojem trebuhu še eno uro pa pol. Jaz seveda nisem, hja no spali bomo ko bomo stari user posted image

tko da kako deluje kašica vam bom lahko povedala ko bo malo več dni okoli :)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
11.1.2009 15:13:49   
mbd0411
Jolly,tvoj pa veliko spi čez dan.Moj pol toliko ne.Je pa priden,le malo ga prestavljam iz ležalnika,na roke,pa v stajico,kjer ima "igralni center",pa spet malo crkljanja,pa na posteljo....Tako preživimo dan.No na rokah niti ni preveč rad.Se pa rad igra in kupila sem mu v Pikapolonici tako zapestnico ropotuljico in s tem ima toliko dela.Hoče zdaj že dol potegnat,pa v usta daje pa pogovarja se s tisto ropotajočo mišjo...user posted image Zanimivo.
Danes sva kar noter,ker je tak mrzlo.Sonca je za vzorec.Pa,saj sva včeraj bila veliko zunaj,ker je bilo super toplo.
Tiste,ki ste na primorskem,je pa menda ful toplo.Tako vsaj pravi moja sestra.Se martinčkajo...user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?