Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 9:00:10
|
|
|
|
laknerš
|
mandek mogoče pa lahko poskusiš kakšen dan ali dva dajat samo AM pa boš potem videla kako bo. mogoče bodo pa še hujši krčki pa boš hitro zizo vn potegnila . tisti dan si mleko črpaj vn in ga shrani v zmrzovalniku (lahko počaka do enega meseca) pa poskusi. zgubit ne moreš nič razen tega da se prepričaš kaj je bolje.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 9:09:28
|
|
|
|
mbd0411
|
Jaz sem prebrala,da izčrpano mleko zdrži v hladilniku 48 ur,v zamrzovalniku pa 3 mesece.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 9:19:45
|
|
|
|
corti
|
Oj oj! evo kavica za dobro jutro! Jaz pa sem se danes omaj zjutraj iz postle spravila...je bila mala pri nama od petih naprej, ko je pojedla. e pomislim da je tri tedne skorz pri nama spala...uf dobro da smo jo vsaj to uspeli odvaditi! Drugače pa je tudi naša ena prava mala tečka te dva dni...in tudi danes se je že zjutraj začelo z tečkanjem! Se sploh noče nič kaj igrat...samo nosila bi se po rokah in še to ni ji kaj kmalu več ne paše...no vbistvu ji nič ne paše! Zgleda da res tale luna vpliva na njo! Kar se tiče dojenja...če bom jaz imela še enega...se bom na vse možne načine trudila, da bi mi dojenje steklo in bom polno dojila...ker zdaj točno vem kje sem naredila napako, da smo končali na AM! Joj punce tudi jaz komaj čakam,da bo sonček in toplo... In Jolly kakšen je rezultat kašice? Ve ki imate že v svojih sobah....ali vam sami zaspijo v svojih poselvcah, ali jih prvo uspavate in potem daste v posteljico?
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 9:21:15
|
|
|
|
corti
|
Še eno vprašanje...tiste ki imate pediatra v Domžalah...ali mi katera lahko razloži, kje delajo UZ kolkov?
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 9:31:36
|
|
|
|
laknerš
|
naša spi zdaj dva dni v svoji sobici in jo uspavam tako kot prej v moji sobi. dam jo v njeno posteljo tam potrpežljivo čaka na flaško. jo nahranim tako da leži v posteljici in potem sama zaspi. včasih že med hranjenjem če pa ne pa potem sama. prvi dan je mal gledala naokrog ampak ni bilo panike za zaspat. če pa dojiš maš pa zadnji obrok v sobici da vidi da je sobica prijazna pa še umiri se.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 9:36:34
|
|
|
|
corti
|
Laknerš...a pa maš ti kaj vzglavje vzdignjeno v posteljici al pač leži čisto ravno in je?
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 10:07:45
|
|
|
|
*talcy*
|
ojla punce ... mene pa zanima če vam ponoči spijo moj zdaj 14 dni je katastrofa .... gremo spat ob 22.30 kot vedno spimo do okol 3 ure ponoči (včasih je bila 5 ponoč al pa tud 7 zjutraj) poje in pol skoz neki stoka ,jamra ,se premetava ..... ob 7 zjutraj seveda spet jok on bi papcal in do 10 ure spet skoz neko stokanje ...... kaj naj bi blo to?????? pojma nimam kaj delam narobe ..... pa tko lepo mi je spal po celo noč ...... če ima katera podoben primer naj napiše da me malo vzpodbudi ker sem imela upanje da bo bolje ampak me kar mineva .......
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 10:18:03
|
|
|
|
mbd0411
|
Talcy,nič ne delaš narobe.Saj je tudi pri nas podobno.Ne vsak dan.Pa saj sploh ni dan da bi bilo isto.Čez dan je priden.Imam pa vzglavnik tisti,če otrok poliva.Moj ne,a mu odgovarja.Sem dala stran pa je jokal.Drugače pa tudi stoka in z rokicam maha po vzglavniku,da me zbudi.Nič ne delaš narobe.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 10:40:30
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: corti Laknerš...a pa maš ti kaj vzglavje vzdignjeno v posteljici al pač leži čisto ravno in je? naša ful poliva tako da ima že od rojstva dvignjeno vzglavje za 30°.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 10:43:28
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Talcy,nič ne delaš narobe.Saj je tudi pri nas podobno.Ne vsak dan.Pa saj sploh ni dan da bi bilo isto.Čez dan je priden.Imam pa vzglavnik tisti,če otrok poliva.Moj ne,a mu odgovarja.Sem dala stran pa je jokal.Drugače pa tudi stoka in z rokicam maha po vzglavniku,da me zbudi.Nič ne delaš narobe. kakšen vzglavnik pa je to.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 10:49:03
|
|
|
|
laknerš
|
hej mamice, kaj kuhate
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 10:49:28
|
|
|
|
janja 27
|
ojla corti hvala za kavico naša metka je tud prespala celo noč pa se sedaj dvakrt ali enkrat zbudi za dojit včeraj mi je imela zadnji obrok ob 21 h ptem mi je zaspala ob pol desetih pa se je zbudila ob pol treh za jest potem spet ob 6 h sicer se sam zbudi pojej in spi naprej sem začela že študirat če se je mal razvadla sicer mi ni panike itak vse skupaj traja 5 minut.....bomo videli kolk časa bo to trajalo corti pri nas imaš pregled kolkov v porodnišnici no naša mi zaspi v naročju al tkoj po hranjenju k podre kupčaka al se mal stisne k meni in ji dam mal dudo mal podudla zaspi ji vzamem dudo ven in jo nesem spat v njen koš
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 10:51:16
|
|
|
|
janja 27
|
lakrneš jaz mam v nedeljo previlegije ...jemo vedno kosilo pri moji mami tist vzglavnik pa kupiš v baby centru mislim da je okoli 30 e sem ga gledala ker mi je manca polivala pa ga nisem kupla se mi je zdel predrag itak pri manci sem imela pod vzmetnico bisačko zavito sedaj pri tej pa imam kr naravnost in je ok
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 10:54:40
|
|
|
|
laknerš
|
pa pomaga?
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 10:59:19
|
|
|
|
janja 27
|
a če vzglavnbik pomaga? ne vem ker ga nimam - pri manci mi tud brisačka pod vzmetnico ni pomagala tko da jo tud pri metki nisem dala....pač pediatri svetujejo jaz sem takega mnenja da kar je preveč naj gre ven....a tebi tvoja poliva ....a ji daješ AM mislim da ma talcy uni AM za polivančke in pravi da je ok
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 11:00:43
|
|
|
|
timnala
|
Hej mamice! Uf..nas je pa tak tecko dans, da za znoret..nc mu ne pase, men se ga pa dans tud ne ljubi cel cas animirat in ga dejansko pustim, da mal cmevka..ker ponavadi mi vzame ves dan, da se igram z njim, pogovarjam, smejem, hranim, previjam, spi 4x po 20 minut do pol urce, ampak dans se mi pa ne da..sej vem, da sm grozna, sam... Pa se moj ima ta vikend delaven in komaj cakam, da pride, da ga mal on prevzame.. Namrec nas otrok rabi pozornost SKOZ! Malo se sicer zamoti recimo v lezalniku, potem pa hoce, da jst ukvarjam z njim pa mu govorim, pa zgeckam itd..cel ljubi dan dejansko. Kakorkoli..prosim za pomoc. Namrec kupila sem HOTSLING ze davno, ampak se nisva slingala, ker ga nisem znala nastimat notr..tak stlacen se mi je zdel pa kakorkoli sem gledala video kako ga nastimat pa tud hitro je zacel protestirat..dans sm ga pa hotla spet nastimat pa sm ga dala v polozaj, da gleda naprej pa je blo ok 5 minut, ampak on noce bit tak stlacen..ze ce ga stiskas v narocju, te zacne odrivat..hm..kaksna ideja, kako se naj slingama al naj sling prodam? Pa lepo nedeljo vam zelim, timnala
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 11:05:28
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 a če vzglavnbik pomaga? ne vem ker ga nimam - pri manci mi tud brisačka pod vzmetnico ni pomagala tko da jo tud pri metki nisem dala....pač pediatri svetujejo jaz sem takega mnenja da kar je preveč naj gre ven....a tebi tvoja poliva ....a ji daješ AM mislim da ma talcy uni AM za polivančke in pravi da je ok meni ful poliva in mam tudi AM AR (proti polivanju) pa še vedno če jo slučajno mal bolj na hitro dvigneš po hranjenju vse vn vrže . sm včasih ful jezna na ta mlek. včasih ne poliva nič drugič dobim škatlo po kateri poliva.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 11:09:17
|
|
|
|
janja 27
|
ja pri meni je mogoče drugač k mi moje mleko ven meče včasih tud eno uro po podoju, vse sesirjeno, okus..ogaben ne delam panike ker grejo kg gor oz. ENAKO je bilo pri MANCI včasih se prov počutim da podoživljam vse še enkrat tko da vem da bo tako do enega petega meseca pri amnci se mi je stanje umirilo k sem začela GH tko da mi štartamo čez cca en mesec verjetno kr z dopoldanskim oborkom frutka ( tekočega jabolko kamilica ) bolj me skrbi kako ji ga bom dala ker neče flaše....bom že takrat študirala in se obremenjevala
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 11:31:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2009 11:32:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 12:19:57
|
|
|
|
Mandek
|
Jutro! berem tole o polivanju in me je prav groza, kok naša Zala poliva. Kot si rekla, janja27, tudi čez eno uro vrže vse sesirjeno ven, sploh je ne smem dvignit . Posvetovalnico imam šele 27., a naj počakam do takrat in omenim al bi blo fajn kaj prej?
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 12:20:07
|
|
|
|
mbd0411
|
Tu najdeš vzglavnik. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173659
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 12:20:27
|
|
|
|
*talcy*
|
ohjoj valla .... pol smo pa mi še dobri če se tvoj tko zbuja ..... janja ne nimam AM mu dajam novalac proti zaprtju že skoraj od rojstva .... mi ni nikol bruhal al polival ..... sem pa študirala mogoče mu moram ležišče malček dvignit oz.glavico ker nimam nič zdaj pismo ej ta burja prav ubija ... nikamor ne moremo z vozičkom .... zdaj se odpravljamo na obalo ne vem pa kakšna je situacija tam dol .... če nam bo uspelo sploh sončka še kaj ujet ker vidim da je že krepko čez poldne eh šibam jaz LEP DAN
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 14:18:53
|
|
|
|
jolly123
|
Mi smo zdaj od tašče, ne vem zakaj mi je tako težko otroka dat njej v roke. Dam ga lahko komurkoli ko ga dam pa njej pa ratam čist živčna in nonstop gledam kaj dela. Pri njej na obisku sta bila tudi moja starša in sem mislila, da sem samo jaz čudna, da ga ne dam tašči, pa sem videla mojo mami kako živčno pogleduje proti Taju, ko je bil pri njej v naročju in ko se je že fajn jokal je kar vstala in rekla daj ga meni Hja spanje danes je bilo tudi pri nas kar neki, po moje je vpliv polne lune, pa še malo prehlajen je, zato mu dam še kako šanso. No sej ne rečem, šel je spat ob pol osmih in spal do enih, potem pojedel, pol je pa kar neki začel jokat, ni hotel zaspat, tega res že dolgo ni naredil, sem mu dala dudo, je zaspal, malo pred četrto pa spet jok in ni šans, da bi še v postelji zaspal sem ga mogla vzet v roke in je potem spal na mojem trebuhu še eno uro pa pol. Jaz seveda nisem, hja no spali bomo ko bomo stari tko da kako deluje kašica vam bom lahko povedala ko bo malo več dni okoli :)
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 11.1.2009 15:13:49
|
|
|
|
mbd0411
|
Jolly,tvoj pa veliko spi čez dan.Moj pol toliko ne.Je pa priden,le malo ga prestavljam iz ležalnika,na roke,pa v stajico,kjer ima "igralni center",pa spet malo crkljanja,pa na posteljo....Tako preživimo dan.No na rokah niti ni preveč rad.Se pa rad igra in kupila sem mu v Pikapolonici tako zapestnico ropotuljico in s tem ima toliko dela.Hoče zdaj že dol potegnat,pa v usta daje pa pogovarja se s tisto ropotajočo mišjo... Zanimivo. Danes sva kar noter,ker je tak mrzlo.Sonca je za vzorec.Pa,saj sva včeraj bila veliko zunaj,ker je bilo super toplo. Tiste,ki ste na primorskem,je pa menda ful toplo.Tako vsaj pravi moja sestra.Se martinčkajo...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?