jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: T*i*A*r*A Ooo čao, a ti si tut tle gor?? Ja, sem taprava ;-). Čuj sej sem ti ravno hotla mail poslat, če se temu tvojmu sedežu da prevleka slečt, da jo lahko opereš - ker na spletni strani je označeno kot da se ne da.... Bi pa meni tut ustrezal - glede na to da imava 1 avto z isofixom, enega pa brez... No da vam podam nekaj podatkov od mojga princa: Lukas se je rodil 8.5.2008 ob 16:50, težak 4,170 kg ter dolg 55 cm. Prva posvetovalnica (1 mesec) - teža 5,700 kg, dolžina 57 cm. Druga posvetovalnica (3 meseci) - teža 7,500 kg, dolžina 62 cm. Tretja posvetovalnica (6,5 mesecev) - teža 9,300 kg, dolžina 70 cm. Imam še eno vprašanje - sicer ne vem če ste ga že obdelale :-): ali boste dale vaše sončke v vrtec ali privat varstvo? Jaz namreč zelo tehtam obe opciji, pa me zanimajo vaša mnenja. Hvala. Pa hvala za topel sprejem in obljubiva da bova pridno sodelovala. sploh nisem pogledala če gre dol, sam po moje gre, bom pol preverila,ko grem do avta. Sej drgač lahk ta sedež daš tud v avto brez isofixa, ga pač pripneš s pasovi, res pa je bolj na easy kr isofix zahaklat. Glede vrtca: midva ga bova dala v vrtec, sicer ne vem če ga bova dobila sred leta, nimava niti opcije da ga babice pazijo, ker še obe delajo, tak da če ne bo druge , ga bova dala v privat varstvo..se pa bolj nagibam k vrtcu kot privat varstvo. Tiste ki pa imajo možnost, za Auroro vem, da ga bo do 2 let pazila babica.