Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:43:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m očitno se druge niti ne upajo vklučit v debato kaj zdaj KOKICA32, Tulipan12,NoBady, kaj zaj čakate.. Tulipan a petelina iščeš?? Moj je prišel domov pa sem si dovolila malo vtihnit tu gor pol pa ti je opravičeno..naj ti bo no.. Moj pa je doma, pa mi je rekel, če lahko gre mal na računalnik pa sem mu dala jasno vedet da ne, ker se zdaj full dogaja ti gor.. ma čike pa TV dovolj, kaj hoče še več..
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:44:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita vsaka pohvala me malo dvigne pol boš danes spet spala kot angelček. Pol pa bomo tebe samo hvalili, da nam boš spala,..ampak to bo pomenlo, da neboš nikdar več tečna pa se bo verjetno tvojemu dragemu pa Lauri malo noro zdelo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:44:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m očitno se druge niti ne upajo vklučit v debato kaj zdaj KOKICA32, Tulipan12,NoBady, kaj zaj čakate.. Tulipan a petelina iščeš?? Moj je prišel domov pa sem si dovolila malo vtihnit tu gor pol pa ti je opravičeno..naj ti bo no.. Moj pa je doma, pa mi je rekel, če lahko gre mal na računalnik pa sem mu dala jasno vedet da ne, ker se zdaj full dogaja ti gor.. ma čike pa TV dovolj, kaj hoče še več.. pir še mu nesi(če že nisi vsega požrla),pa boš mela še mal dalj mir
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:45:14
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m očitno se druge niti ne upajo vklučit v debato kaj zdaj KOKICA32, Tulipan12,NoBady, kaj zaj čakate.. Tulipan a petelina iščeš?? Moj je prišel domov pa sem si dovolila malo vtihnit tu gor aaaaaaaaaaaaa,sej sem rekla da išče pTIČAAAAAAA mam od dveh G ukazano: NO FOR ME!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:45:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m očitno se druge niti ne upajo vklučit v debato kaj zdaj KOKICA32, Tulipan12,NoBady, kaj zaj čakate.. Tulipan a petelina iščeš?? mislm, da berejo vse za nazaj, da jim kaj ne uide, pa me sprot nardimo kako stran več še niso ugotovile,da nimajo kaj pametnega brat no js sm ugotovila zdej...in sm se odločla da ne berem več za nazaj, k tok čvekate da lahko sam berem pa berem pa berem.....čveke!!! ka ste zdej ugotovile s temi ptiči? al s kvačkanjem al s čim že...sej ne dohajam v glavnem nič pametnega,tak da se ne sekirat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:46:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps če bo tko šlo naprej,bomo do zadnjega časa čepele pred porodom na RR saj sama veš da kak hitro se pol porod odvija, ko do zaadnjega lapaš na RR. Je kr nekaj punc pol hitro opravlo,..tak da jaz sem za...samo da bo hitro in lahko..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:46:38
|
|
|
|
helimaša
|
pa kaj nimate nbenga bl pametnga dela......sm bla pod tušem pa že pet novih stvari.....ja kje mate pa dece.....matr vm je luštn
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:46:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m očitno se druge niti ne upajo vklučit v debato kaj zdaj KOKICA32, Tulipan12,NoBady, kaj zaj čakate.. Tulipan a petelina iščeš?? Moj je prišel domov pa sem si dovolila malo vtihnit tu gor aaaaaaaaaaaaa,sej sem rekla da išče pTIČAAAAAAA mam od dveh G ukazano: NO FOR ME!!!!! zdaj boš pa rekla,da si ne znaš ćist nič drugač pomagat no,vsaj ti tvojmu lahko
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:47:01
|
|
|
|
Pupa7
|
hahaha, mene je pa ravnokar klical tast, da naj dam krompir gor, ker so kranjske klobase že skoraj pri meni v CH ta pa ga pihne se pa bom vzdržala in jih jedla jutri za kosilo jeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii kranjske sm dočakala
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:47:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pir še mu nesi(če že nisi vsega požrla),pa boš mela še mal dalj mir ne,ne,ne,ne to pa ne!! Na srečo ne pije piva,..s špricarji pa že imam preveč dela. Moram pol pol nalivat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:47:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa kaj nimate nbenga bl pametnga dela......sm bla pod tušem pa že pet novih stvari.....ja kje mate pa dece.....matr vm je luštn moj je na mrzlem-drve žaga mala,si pa z Pupo prek msnja dopisuje mam virtualno varuško
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:47:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa kaj nimate nbenga bl pametnga dela......sm bla pod tušem pa že pet novih stvari.....ja kje mate pa dece.....matr vm je luštn to je zdaj dvoumno vprašanje. Na štajerskem je deca-otrok tak da.. 1)je v trenuščku na toplem al pa 2) pred TV
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 10.1.2009 16:49:00 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:48:06
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa kaj nimate nbenga bl pametnga dela......sm bla pod tušem pa že pet novih stvari.....ja kje mate pa dece.....matr vm je luštn V trebuščku, pa mu ni hudega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:48:18
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa kaj nimate nbenga bl pametnga dela......sm bla pod tušem pa že pet novih stvari.....ja kje mate pa dece.....matr vm je luštn moj je na mrzlem-drve žaga mala,si pa z Pupo prek msnja dopisuje mam virtualno varuško je pa priden....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:48:20
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita vsaka pohvala me malo dvigne pol boš danes spet spala kot angelček. Pol pa bomo tebe samo hvalili, da nam boš spala,..ampak to bo pomenlo, da neboš nikdar več tečna pa se bo verjetno tvojemu dragemu pa Lauri malo noro zdelo.. moja maa je glih izjavila da sem tečna ko morim da se more učit vse druga ampak učit pa ne...je pa rekla kaj pa čvekate tle gor pa sem rekla da smo tle nosečke in ona reče mami a še ima katera tako velikega otroka kot jaz pa sem rekla ja ima ena ampak malo mlajšo pa mi reče poslušte to...A SO VSE NOSEČE MAMICE TAKO TEČNE MAMI SORI SAMO VPRAŠAM
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:48:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m očitno se druge niti ne upajo vklučit v debato kaj zdaj KOKICA32, Tulipan12,NoBady, kaj zaj čakate.. Tulipan a petelina iščeš?? Moj je prišel domov pa sem si dovolila malo vtihnit tu gor aaaaaaaaaaaaa,sej sem rekla da išče pTIČAAAAAAA mam od dveh G ukazano: NO FOR ME!!!!! sva na istem, zato pa nam tok špila tuki
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:48:54
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m očitno se druge niti ne upajo vklučit v debato kaj zdaj KOKICA32, Tulipan12,NoBady, kaj zaj čakate.. Tulipan a petelina iščeš?? Moj je prišel domov pa sem si dovolila malo vtihnit tu gor aaaaaaaaaaaaa,sej sem rekla da išče pTIČAAAAAAA mam od dveh G ukazano: NO FOR ME!!!!! Pa ve ste čisto šle; komaj danes smo odprle 4.del in imamo že skoraj 15strani napisanih......se niti ne splača brat za nazaj, ker si politak skozi v zaostanku....no, jaz sem zdaj prebrala teh par strani ampak sem pozabla kaj sem hotla komentirat.....aja, zapomnila sem si da je treba jjasni poslat neke pingvine jaz sem bla tudi malo zunaj na sončku, prav paše ni kej....zdaj si pa grem iskat kakšno čokolado, mi je padu cuker spps, a boš pol ti limala seznam sproti gor; no jaz če se slučajno še kaj spomnem, bom pa dopisala.... aja, mi smo pa nov fotoaparat danes kupli, da bomo lahko našo bebiko slikali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:49:36
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita vsaka pohvala me malo dvigne pol boš danes spet spala kot angelček. Pol pa bomo tebe samo hvalili, da nam boš spala,..ampak to bo pomenlo, da neboš nikdar več tečna pa se bo verjetno tvojemu dragemu pa Lauri malo noro zdelo.. moja maa je glih izjavila da sem tečna ko morim da se more učit vse druga ampak učit pa ne...je pa rekla kaj pa čvekate tle gor pa sem rekla da smo tle nosečke in ona reče mami a še ima katera tako velikega otroka kot jaz pa sem rekla ja ima ena ampak malo mlajšo pa mi reče poslušte to...A SO VSE NOSEČE MAMICE TAKO TEČNE MAMI SORI SAMO VPRAŠAM huda fora....kok je pa stra
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:49:38
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa kaj nimate nbenga bl pametnga dela......sm bla pod tušem pa že pet novih stvari.....ja kje mate pa dece.....matr vm je luštn moj je na mrzlem-drve žaga mala,si pa z Pupo prek msnja dopisuje mam virtualno varuško
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:49:49
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m očitno se druge niti ne upajo vklučit v debato kaj zdaj KOKICA32, Tulipan12,NoBady, kaj zaj čakate.. Tulipan a petelina iščeš?? Moj je prišel domov pa sem si dovolila malo vtihnit tu gor aaaaaaaaaaaaa,sej sem rekla da išče pTIČAAAAAAA mam od dveh G ukazano: NO FOR ME!!!!! zdaj boš pa rekla,da si ne znaš ćist nič drugač pomagat no,vsaj ti tvojmu lahko sem ga samo uspavala je delal na Zlati lisici celi dan, pa ni blo težko - mraz naredi svoje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:49:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita vsaka pohvala me malo dvigne pol boš danes spet spala kot angelček. Pol pa bomo tebe samo hvalili, da nam boš spala,..ampak to bo pomenlo, da neboš nikdar več tečna pa se bo verjetno tvojemu dragemu pa Lauri malo noro zdelo.. moja maa je glih izjavila da sem tečna ko morim da se more učit vse druga ampak učit pa ne...je pa rekla kaj pa čvekate tle gor pa sem rekla da smo tle nosečke in ona reče mami a še ima katera tako velikega otroka kot jaz pa sem rekla ja ima ena ampak malo mlajšo pa mi reče poslušte to...A SO VSE NOSEČE MAMICE TAKO TEČNE MAMI SORI SAMO VPRAŠAM sej se v bistvu ni zmotla,ker moja si menda neki takega misli,reče nea,ampak oči obrne tak,da mi slabo rata
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:50:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita vsaka pohvala me malo dvigne pol boš danes spet spala kot angelček. Pol pa bomo tebe samo hvalili, da nam boš spala,..ampak to bo pomenlo, da neboš nikdar več tečna pa se bo verjetno tvojemu dragemu pa Lauri malo noro zdelo.. moja maa je glih izjavila da sem tečna ko morim da se more učit vse druga ampak učit pa ne...je pa rekla kaj pa čvekate tle gor pa sem rekla da smo tle nosečke in ona reče mami a še ima katera tako velikega otroka kot jaz pa sem rekla ja ima ena ampak malo mlajšo pa mi reče poslušte to...A SO VSE NOSEČE MAMICE TAKO TEČNE MAMI SORI SAMO VPRAŠAM huda fora....kok je pa stra heli... bi pa že lah vedla kok je stara
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:50:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pa kaj nimate nbenga bl pametnga dela......sm bla pod tušem pa že pet novih stvari.....ja kje mate pa dece.....matr vm je luštn moj je na mrzlem-drve žaga mala,si pa z Pupo prek msnja dopisuje mam virtualno varuško Pupa,vprašaj mojo malo,če sem fejst tečna?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:50:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ... aja, mi smo pa nov fotoaparat danes kupli, da bomo lahko našo bebiko slikali pa tvoj bušček tudi!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:51:26
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita vsaka pohvala me malo dvigne pol boš danes spet spala kot angelček. Pol pa bomo tebe samo hvalili, da nam boš spala,..ampak to bo pomenlo, da neboš nikdar več tečna pa se bo verjetno tvojemu dragemu pa Lauri malo noro zdelo.. moja maa je glih izjavila da sem tečna ko morim da se more učit vse druga ampak učit pa ne...je pa rekla kaj pa čvekate tle gor pa sem rekla da smo tle nosečke in ona reče mami a še ima katera tako velikega otroka kot jaz pa sem rekla ja ima ena ampak malo mlajšo pa mi reče poslušte to...A SO VSE NOSEČE MAMICE TAKO TEČNE MAMI SORI SAMO VPRAŠAM huda fora....kok je pa stra 9,5 jezik pa sigurno za 15
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?