|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
9.1.2009 11:37:31   
urskaf
Hojla punce!
Vam je že fajn, ko boste kmalu. Jst imam še kaka 2 meseca pa pol, pa se mi že ful vleče. Bi že tudi kr šla, pa še verjetno bom rodila kak dober teden kasneje - glede na ultrazvok.
V bistvu mi nič ne manjka, pa imam že vsega poln kufer. user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
9.1.2009 12:06:43   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

No, mene je tudi včeraj in predvčerajšnji zbadalo spodaj ...ampak sem se že tko navadla na to, da sploh si več am ne vzamem.user posted image Mamice, a je obvezno, da se ti trebuh povesi (spusti)???

Men se ni.

tudi meni ne.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
9.1.2009 13:50:02   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

No, mene je tudi včeraj in predvčerajšnji zbadalo spodaj ...ampak sem se že tko navadla na to, da sploh si več am ne vzamem.user posted image Mamice, a je obvezno, da se ti trebuh povesi (spusti)???

Men se ni.

tudi meni ne.

aha. Katja_p in Bethany, sta me malo potolažili. Ker mi vsi pravijo:"Joj, ti boš pa še čakala! Se ti trebuh še ni dovolj spustil." In me kr u slabo voljo spravijo. Joj, jst bi pa rada, da se čimprej začne!!user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
9.1.2009 15:30:06   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Men se ni.

tudi meni ne.

aha. Katja_p in Bethany, sta me malo potolažili. Ker mi vsi pravijo:"Joj, ti boš pa še čakala! Se ti trebuh še ni dovolj spustil." In me kr u slabo voljo spravijo. Joj, jst bi pa rada, da se čimprej začne!!user posted image

kathy,saj bo kmal user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
9.1.2009 15:35:27   
_kathy_
spps, ja upam, čeprav mam občutek, da nikoli ne bom šla rodit.
Nič punce, grem jst malo peš do mesta. Se morm malo sprehodit. Pridne bit, pa veliko se zmenite, da bom imela potem kaj brat, drugače jih boste slišale!!user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
9.1.2009 16:21:32   
spps

Nič punce, grem jst malo peš do mesta. Se morm malo sprehodit. Pridne bit, pa veliko se zmenite, da bom imela potem kaj brat, drugače jih boste slišale!!user posted image user posted image

tak sem se jaz počutla v prvi nosečnostiuser posted image user posted image user posted image se mi je zdelo,da naša beba ne bo šla ven iz trebuha...sam  se še lahko malo zavleče čez rok...tist je pol najbolj zoprno.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
9.1.2009 17:03:23   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: spps

tak sem se jaz počutla v prvi nosečnostiuser posted image user posted image user posted image se mi je zdelo,da naša beba ne bo šla ven iz trebuha...sam  se še lahko malo zavleče čez rok...tist je pol najbolj zoprno.

joj men se že zdej vleče, pa mam še cela dva mesecauser posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
9.1.2009 17:08:12   
Lorian
Oj punce. dajte mi povedat, kakšni so ti ingverjevi bonboni, pa čaj. Mi je danes sestra pri ginekologinji rekla naj probam. Sam ko pomislim na ingver mi gre na user posted image .
A je kateri pomagal, ker mene bo kap od slabosti, pa me je še veliko čaka. 

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
9.1.2009 17:16:33   
mbd0411
Meni se tudi trebuh ni spustil.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
9.1.2009 17:42:22   
Dali*
Ejla punce... no nisem še čisto zdrava, ker še malo pokašljujem, amapk včeraj sem mogla na en sprehod, ker sem mislila, da se mi bo kr zmešalo v postelji.

Danes pa že cel dan ustvarjam od jutri naprej pa spet akcija...ker je moj lubi 14 dni fraj in bova probala maksimalno porinat naprej, kar se stanovanja tiče. Upam, da bomo vsaj do konc februarja fertik, ker me že kr mal panika grabi, ker nimam še čist nč prištimano za našega malčka. Upam, da nas ne bo prehitel. Sva se že pogovorila z njim, naj kar ostane v toplem trebuščku vsaj do 2. polovice marca, heh.

Vaše malčice in malčki vidim, da so pridni...no malo joka in krčkov more bit...sicer pa vas je full fajn brat, ko vidim, kako se vživljate v materinstvo, sploh tiste, ki ste prvič postale mamice.

Sicer pa bomo kmalu dobile prve januarčke...ma kok leti čas. Men se nosečnost čist nč ne vleče in bi jo potegnila še za kake 4 mesece, ker je res super...pa tok stvari še mam za naredit do marca.

Ma nič...grem naprej ustvarjat in vas še kaj preberem.

Bodite super fajn in cartajte vaše malčke in trebuščke...

Ena nežna brcika od našega mičkenca...

Na hitro sem preletela zadnje 3 strani in vidim, da se nam je pridružilo kar nekaj novih. Dobrodošle nove Celjanke z okolico!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
9.1.2009 18:02:18   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Lorian

Oj punce. dajte mi povedat, kakšni so ti ingverjevi bonboni, pa čaj. Mi je danes sestra pri ginekologinji rekla naj probam. Sam ko pomislim na ingver mi gre na user posted image .
A je kateri pomagal, ker mene bo kap od slabosti, pa me je še veliko čaka. 

Meni pomaga, samo pomislim na ingverjev čaj, pa ugotovim, da slabost ni več tako huda, da bi ga mogla pit user posted image .

Meni se zdi, da ne pomaga kaj dosti. Ampak zadnja dva dni mi ni tako slabo. Moram počakat, da me spet začne fejst mučit, pa ga takrat spit.

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
9.1.2009 21:55:56   
m a j c i k a
barika: tudi za nas mislijo da smo mal čez les, da mamo ta starejšo doma, pa se sploh ne obremenjujem, anm je čist kepo, šole se bo tak še preobjedla, tale prva tri leta pa tak hitro minejo in jih ni nikol več nazaj, tak da če sem že doma bom pač uživala z otroci, sej zato smo jih pa nardil a ne da preživljamo prosti čas z njimi???user posted image  Kar s epa tiče vozičkanja je pa naša večja fuuul pridna in zelo rada hodi peš, tak da smo opustili misel na buggy-ja in je prav super ko gremo same tri babe ven, čeprav smo do zdaj šle sam parkrat zarad vremena, lepo hodi zram, se drži za voziček al pa da rokico in ni nobenih problemov, tamalo mam pa v košari, sicer gremo bolj počasi, ampak se da!

dali: čimprejšnje okrevanje in da vama vse steče po planu!!!

betty80: si še v kosu, je vse ok?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
10.1.2009 0:08:10   
barika
Majcika, tisoč-milijon procentov se strinjam, da tale otroški čas še prehitro mine (ne vem katerega smeška nej damuser posted image ). Ja nam bo verjetno prav prišel, ker delam res dolge ture z vozom, po 5 km, tak daleč pa dvoletnik glih ne more, ali pačuser posted image , amapak z dvoletnikom otrokom glih ne bi šla vsak dan tak daleč (pač treba se je prilagajat).

bo pa treba kupit nov voziček, ampak to je že druga zgodba (in preuredit sobo, dokupit posteljo ...potem se pa že končauser posted image user posted image )

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
10.1.2009 10:40:14   
_kathy_
Jutro, kako ste? Včeraj nisem mogla zaspat in sem šla hladilnik čistit. Sedaj pa ravno čakama mizarja, ker nama pride zmontirat vgradno omaro za pralni in sušilni stroj. Naštimala sem že en stroj cot, se nazajtrkovala, potem grem sčistit pečico, popoldan pa malo ven, da se sprehodim. Pa ve? Še vse ajate?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
10.1.2009 10:54:56   
martka
katja, sem ti odgovorila na zs

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
10.1.2009 12:25:24   
Bethany
Hojla, Celjanke!

Vidim kar nekaj novih nosečk - lepo, lepo! user posted image In pa seveda dobrodošle, zdaj pa kar veselo klepetajte!! Je že bilo kar malo zatišja tle gor, ko je ostalo samo še nekaj "čvekavih" nosečk, ostale so se pa kr nekam porazgubile.

Jooj, kak men hitro čas mineva, dan kar zbrzi mimo... Danes mineva že šest tednov, kar imamo Elino doma, v ponedeljek bo pa že 7 tednov stara. Madonca! Se že nekaj tednov spravljam, da bi naredila odtiske rokic in nogic, ko so tak luškane micene. Pa se bojim, da me bo čas prehitel... user posted image Kak bi ga rada mal zabremzala... user posted image

Pravite, da se vam nosečnost vleče. Men se je vleklo samo prvo trimesečje, potem pa puuuf, pa smo že bili v porodniški. Zadnji mesec je pa tak kr zdrvel mimo. Edino tistih 11 dni čez rok se je vleklo, pa še to se ne bi, če bi bila tak mobilna, kot si ti, Kathy. Ful fajn, da še imaš toliko energije, pa zgleda te gnezditveni sindrom tudi drži, hehe. Fajn to, kar naužij se gospodinjskih del, potem tak ne bo več časa. user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
10.1.2009 13:16:28   
martka
ha ha, meni tudi dnevi brzijo mimo... smo bili včeraj 4 tedne stari!!! joj!
a veste kaj, meni je pa kar cela nosečnost minila noro hitro! res! kr komaj verjamem, da je tisti čas tako hitro šel, skoraj mimo mene- no, saj se niti nisem pustila veliko motituser posted image
kathy, ti se kar fino gnezdi in tudi naokoli se zdaj nahodi, potem boš malo omejena v tekanju po mestu in vseh centrih, pa čistila tud ne boš več tolikouser posted image , najbolje, da moža vpišeš na tečaj gospodinjstvauser posted image  in kuharskega... mal se hecam.

kako ste bethany? še polivate? gaja kakor kdaj... se mi zdi, da čist neodvisno od podrtega kupčka, prenašanja naokoli... ko se ji zgodi, se zgodi, ne glede na kakroli
pa kupček tudi- včasih takoj, včasih pa sploh ne. joj, pa glave nikakor noče položit na mojo ramo, kr gor jo drži, tudi če jo na trebušček dam "kupčkat" glavo skoz gor tišči in se zraven strašno buni... 

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
10.1.2009 13:24:28   
mbd0411
Bethany!!

Ti si pa mene zdaj spomnila,da moram naredit odtis nogice.Joj,joj,pooozabila.
Saj ne vem kako se naj lotim.Tavečjemu sem namazala s temparo,pa potem ni šlo dol z nogeuser posted image ,naslednji dan sva imela pa posvetovalnico,on pa modro nogouser posted image .
Kako boš ti to naredila,ali boš v mavec odtisnila??

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
10.1.2009 13:27:13   
martka
ja, odtisi... nogico sem pošiljala za NL na vizitkah... (luka je odtisnil roko z zeleno, gaja pa preko rdečo nogo- kakor, da bi  roka držala drobceno nogico)... pa v knjigico o dojenčku sem jo natisnila, zdaj bom pa še roko in nogo v das maso odtisnila.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
10.1.2009 13:29:01   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Bethany!!

Ti si pa mene zdaj spomnila,da moram naredit odtis nogice.Joj,joj,pooozabila.
Saj ne vem kako se naj lotim.Tavečjemu sem namazala s temparo,pa potem ni šlo dol z nogeuser posted image ,naslednji dan sva imela pa posvetovalnico,on pa modro nogouser posted image .

jaz sem namazala s tempera in je s čistilnim robčkom šlo super dol. obakrat, pri luku in pri gaji. pa namaži po posvetovalniciuser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
10.1.2009 14:00:06   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

odtisni v das maso!
je bolje in predvsem manj packanja!!
pa starejši lahko z ostankom ustvarja.  oblikuje se kot plastelin, ko se posuši ima otip kot les in tudi nekaj obdelovalnih lastnosti lesa. pa na zraku se posuši - na radiatorju rado spoka, bolje kar tako, blizu radiatorja, nr direkt gor.
meni je zelo fajn, pa okoli nogice in rokice lahko še kakšne snežinke z zobotrebcem narišeš ali pa steklene kamenčke daš noter, bleščeče zvezdice od novega leta... miljon možnosti... za na steno v njeni sobi... pa mnogo lažje je, kot mavec, ko se posuši. imaš dve barvi- belo in rjavo-tera cota. ker je to naravni material (tera cota) ima lahko malo umazano nogico, kot bi po kraški zemlji hodilauser posted image .
pa na luknjo za obesit ne pozabi preden se posuši, ali pa na kaveljček zadaj.
no, saj pa verjetno to poznaš, sploh če starejši hodi v vrtec.
lahko pa daš tudi v glino, sam pol nesi v ustvarjalni pristan, da ti dajo žgat. (da se ti ne zlomi, ko se posuši).

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
10.1.2009 15:41:40   
Bethany
Odtisi nogic in rokic: ja, js sem tud najprej mislila kr s temperami, to bo za v spominsko knjigo. Zdaj sem pa še dobla zagon za tole z das maso, kot je Martka opisala. Ful fajn ideja. user posted image user posted image

Jo grem drug teden kr iskat in izvest, da nam puža prej prehitro ne odraste. Pol bom pa vsake nekaj mesecev to naredla, da se bo lepo vidlo, kako raste. user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
10.1.2009 16:06:27   
spps

CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., CE user posted image +9 kg, 106 cm 
21.01
betty80 (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1. , CE user posted image +14,5 kg, 91 cm

22.01
lunica12 (21)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., CE user posted image  +11 kg, 102 cm 

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 5.1., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )20.1., CE user posted image +10 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.1., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.2.,CE, user posted image +9 kg,105cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)   14.1, CE user posted image +10 kg

NoBady (18)                   (št. 1user posted image  , št. user posted image  0)  13.1. ,CE user posted image  +10kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)?, CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., CE, user posted image +10kg, 103 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE, user posted image +10 kg, 95 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., CE, user posted image +11 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +5,5 kg  

23.03.
majabh (29)                  (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, CE user posted image +4,5 kg, 89 cm

27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.12., CE,  user posted image   +6 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   23.1, CE,  user posted image   4 kg

26.06   
ulsi25
(26)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE,  user posted image

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) 29.12., CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image
24.08
Lorian(37)                  ( št.3user posted image  , št. user posted image  2)27.1.,CEuser posted image
30.08.
tulpek (26)            (št. ? user posted image  ,št.  user posted image  ? )12. in23.1., CE user posted image  -3kg               

01.09.
poopsie (28)                    (št.2 user posted image , št. user posted image 1) 20.in 26.1,CE,user posted image

05.09
barika (24)                     (št. 2user posted image ,št. user posted image  1) ? CE,user posted image

10.09.
oktavija(28)                   (št. 2 user posted image ,št. user posted image  0 ) 30.1.,CE, user posted image

user posted image  - 8 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 12 presenečenj

Skupaj nas je 27nosečk!

user posted image  

user posted image

user posted image  Celjske in okoliške mamiceuser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA
12.12.2008   martka            GAJA
14.12.2008   mami_1979    MATEVŽ

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil spps -- 10.1.2009 16:07:55 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
10.1.2009 16:22:09   
tulpek
za seznam: nuhalno imam 12.2  in to je prva user posted imageuser posted image seveda še nič. 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
10.1.2009 17:08:01   
mbd0411
Martka,super ideje.Se vidi,da je to tvoje področje.Kolikor vem no.Bom vse probala.Tole s temparo še morem ustvarit,pa upam,da gre dol.Ne vem kaj sem imela za ene tempare,da ni šlo dol.Pri tavečjem.
Bomo ustvarjali.Kar še kakšen predlog.Jaz sem včasih čisto brez idej,ko pa me prime,potem ne znam nehatuser posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?