|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
10.1.2009 9:49:39   
anita goitan
jutro
men se že kruh peče, pa cote sušijo, en stroj se še pere, Zoja spi, moj ji v vozek daje armafleks da ji bo po hrbtu še bolj toplo.

tinka lepe fotke, pa lepa frizura, skratka lepi steuser posted image

zoja miša šlo bo, ker si caricauser posted image

matejchi čuj, kaj ti tu še delašuser posted image

bella sam Dugi otok je res rajski, tam na koncu čist pr rtu ko je un svetilnik, mislm huda romantikauser posted image

Vaditeljica rekla da bo Zoja utrujena, več spala in več jedla..plavanje, ma ja, ta watrok moj je tolk naspidiran, spala enako=nič, jedla pa res še malj bolj, 2x celo na urouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
10.1.2009 9:58:42   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Pa je zakuhala še Eva - zanimiva noč nas čaka, ker se je Jaša prvič zbudil že po petnajstih minutah.
Grem vodoravno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
10.1.2009 9:59:38   
Vilika
Še malo komenterjev:

Maja T - sem zelo vesela za vas, da se je nehalo s tole dolgotrajno drisko user posted image . Pa ne nas več za tako dolgo zapuščat.

IZVIRNO SPOROČILO: erta

Ahmm, kaj naj še rečem user posted image sem imela v mislih še veliko tega pa mi je ušlo, še vedno imam sklerozo, še vedno imam za številko večjo nogo user posted image a se bo to normaliziralo in kdaj user posted image user posted image ali je to tudi normalno po porodu kot je vse bilo "normalno" med nosečnostjouser posted image user posted image

Mene tudi še vedno skleroza matra, pa stopalo tudi še ni tapravo user posted image . Če se normalizira nimam pojma. Najprej moram kilograme dol spravit pa bom videla kako bo potem stopalo... Skleroza pa se postopoma zmanjšuje - od menstruacije do menstruacije je bolje (in tudi hormoni so se dokaj normalizirali).

IZVIRNO SPOROČILO: erta

Sem hotla še par slikic postavit, pa na shrani.si hoče da nekaj na FireFoxu nadgradim,  A je katera že imela probleme s tem in kako se to reši

Nimam pojma, tudi mene zanima user posted image

anita - user posted image za uspešno plavanje.
A pri tem ko se dojenčka namoči v vodo, je otročkom fajn čudno? Mislim, ker je tolko hladnejša kot doma.
A ke bil kakšen jok pri katerem? Mene je kar mal strah kako bo to šlo.

tejka - pozdravite se user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša - user posted image za novo osvojeno znanje. Jaz moram tudi enkrat probat takole skriti link.

Spanje na trebuščku
- jaz našega še nisem gala - nimam jajc. Ga je pa moja mami zadnjič, ko se je pri njej čuval in je rekla kako je lepo in mirno ajčkal user posted image . In baje so naju z bratom večinoma dajali takole spat.
Pogoj da damo Vida na trebuh ležat je ta, da mora že prej na rokah (na flaši) zaspat... drugače ni šans, ne položi glavice dol niti za trenutek...

tinka - jaz sem te malo pogrešala, samo so tukaj gor debate tako hitro laufale te dneve, da sem sproti pozabljala kaj sem imela namen napisat user posted image . Kje si se pa potepala?
Bravo za akrobata Nejca pa ful je bil luštkan na krstu, ti imaš pa sploh super frizurco user posted image

keksi - baje daš najprej baby kekse, kasneje pa lahko albert.

ANA P. - user posted image lepo napisano.

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Pa kaj veste, da je bil naš forum (Avgustovčki 08 - 1. del) med top forumi, ker so bile teme polne nasvetov in lepih misli, koliko sem pa zdaj brala 3 del je v njem precej provokacije.

Nisem vedela. Je pa res, da sem lahko ogromno nasvetov tukaj dobila. Bravo za nas

IZVIRNO SPOROČILO: karmar
Kaj ko bi danes pa vse na smeh obrnili???? A??? jaz sem za.

Jaz tudi.

Še vprašanje - a vaši malčki že preprijemajo predmete iz roke v roko, al se samo meni zdi to nekaj WAU. Naš tole zdaj že 2 dni na polno izvaja user posted image . Cortek je ko takole gleda v rokico, pa predmet, pa drugo rokico pa kako jo mora obrnit, da bo lahko preprijel...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
10.1.2009 10:03:37   
Ryssa
Dobro jutro.

nell neki podobnega se dogaja tudi v naši spalnici. Če zvečer ne zaspim prva, rabim vsaj 1 uro da zaspim user posted image Pa se ukvarjam z rukanjem med rebra, brcanjem, ko to več ne pomaga mu še nos zamašim.... Če imam pa srečo pa oba smrčita, vsak na eni strani user posted image

erta luštne slikice user posted image

Lina, Lana in Zala čestitke user posted image user posted image user posted image

karmar tvoji dialogi z user posted image so pa user posted image user posted image user posted image

Piersing.... jaz sem si ga dala kr kmal po porodu nazaj noter. Je preveč bolel ko so ga delal, da bi pustila da se slučajn zaraste. Od začetka je še mal čudn zgledal, zdej je pa tak ko prej.

Mi imamo pa problem z mlekom. Milumil noče več jest user posted image Ga moram skor prosit da poje. Pa tak ga je mel rad. Zdej pa bo treba neki druga kupit pa mi ni jasno kaj user posted image
Trenutno je vprašanje med Aptamilom in Bebo... Beba je baje dobra in radi jejo to otročki, sam firma nestle to dela proti kateri imam predsodke user posted image
Ma ne vem...
Najboljš da začne vse adaptirane zavračat user posted image Pa še včeraj sem tuki pisala da nam gre fajn hranjenje z mlekom, evo zvečer že ni hotel jest. Hvalabogu da imam še tolk svojega da dobi dodatek sam 1x dnevno.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
10.1.2009 10:04:01   
Erin

Matejchi in Erin, pa začnimo trenirat...
sto ljudi smo vprašali........
ko začnemo z GH, kaj je prvo na spisku?
1.
2.
3. albert
4.
5.

katera bo začela?

erin, zdej si ti na vrsti
X

kravji mlek

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
10.1.2009 10:05:46   
Ryssa
Pozabla...

tinka luštne fotke, pa Nejc je tudi dobil lička se mi zdi user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
10.1.2009 10:11:39   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

iz krsta:
user posted image

Oooooooooooooooooo kok je bil lep. Kje si dobila ta oblačila? Midva z mojm bi tudi Tilna tako napravila za krst ki bo marca-aprila  pa po ebayu iščeva tele cunce, no zaenkrat še gledava....user posted image user posted image user posted image
Pa lepa frizurca! Sexy!!user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
10.1.2009 10:13:42   
sayuri
Eeeeeevoooo meeee!!!!!!!!

VStala od mrtvih!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
10.1.2009 10:17:01   
Erin

jaz sem mojmu danes preden je šel v službo rekla da mu bom dala eno tako s copatom po buči, da se mu bo še cel dan svetilo. On pa meni da mi bo dal tako, da mi nobena kapa ne bo več prav...user posted image
pa vse je blo v hecu...

SAmo da ni rekel da bo dal tako da bo treba osebno menjatuser posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
10.1.2009 10:17:34   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Eeeeeevoooo meeee!!!!!!!!

VStala od mrtvih!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
10.1.2009 10:17:35   
Vilika
Misija nemogoče - Sayuri is back!

user posted image user posted image user posted image

WELLCOME!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
10.1.2009 10:18:24   
tinka14

don`t worry, naš forum bo sigurno še naprej med top, sam jutri je luna. Zgleda da kar močna.

men se zdi, da se pri mojem user posted image že tri dni luna pozna... ne vem, je to mogoče...

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
10.1.2009 10:19:36   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
user posted image
Ko se luna približuje,
je na forumu najhuje,
da ne bo preveč hudo
in da ognja ne bo v hiši,

če ti vse ne gre v glavo,
kakšno stvar si pač zapiši..

user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
10.1.2009 10:20:35   
tinka14
hvala ti (in anita, zoja miša, vilika, ryssa)
cotke so iz hm.

tut men se zdi, da ma končno mal kračice in lička, da se je le mal poredil.
mi2 se nisva nč potepala, sam pač smo bli vsi 3 doma in pol rr odpade, ker je tolk dogodkov... zdej bo boljeuser posted image

fajn ste, punce!

< Sporočilo je popravil tinka14 -- 10.1.2009 10:22:50 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
10.1.2009 10:22:07   
sayuri
Ajej. Nazadnje sem ostala na 26 strani. user posted image user posted image user posted image  Je blo kaj zlo nujnega, da moram prebrat? user posted image user posted image user posted image
Se mi tamle Zara že oglaša....tko da ne bo nč z mojim čvekanjem user posted image

Erin, kratko obnovo prosm user posted image  za teh 14 dni mojega mrtvila user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
10.1.2009 10:23:41   
tinka14

Ajej. Nazadnje sem ostala na 26 strani. user posted image user posted image user posted image  Je blo kaj zlo nujnega, da moram prebrat? user posted image user posted image user posted image
Se mi tamle Zara že oglaša....tko da ne bo nč z mojim čvekanjem user posted image

Erin, kratko obnovo prosm user posted image  za teh 14 dni mojega mrtvila user posted image

tut js sem bla v zaostanku, pa sem neki prebirala, pa se ne splača, ker so ble kr ene kregarijeuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
10.1.2009 10:24:29   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

jutro!ne morem več spat ker me zob boli, in moram k zobozdravnikuuser posted image
zdaj pa me nekaj zanima, pa prosimda tiste kikaj veste o tem da mi pomagate(vem da je ena tu, ki je vzgojiteljica,)MISLIM DA ERINuser posted image
TUDI JAZ HODIM ZA VZGOJITELJICO, PA IMAM MAJA MATURO,PA ME ZANIMA ALI  TA SPREMNI ITPIT, KO SE PIŠE V LJ, LAHKOGREM DELAT PREDEN SE ZAPOSLI, ALI MORAM ČAKATI NA ZAPOSLITEV, PA KO SEM 6V ZAPOSLENA POTEM GREM?
AJAPA SETO, KAJ STE ŽE DALE VLOGE ZA VRTCE?

Matura, sprejemni, strokovni??? To so različni izpiti, kateri???user posted image

Vloge v vrtec - za malega, ne? To bo pri nas marca/aprila. Vsak vrtec ima drugače . PRveri pri tistem v katerega misliš Žano dat kdaj majo ali pa jih pokliči.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
10.1.2009 10:24:36   
Erin

Dojenč - predvidevam, da si mislila strokovni izpit. V tem primeru lahko s srednješolsko izobrazbo najprej pristopiš k opravljanju po 4 mesecih dela v vzgojno - izobraževalnem zavodu.

Jaz sem imela 6 mesecev. a so spremenili...user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
10.1.2009 10:25:06   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Današnje obmesečnice:
user posted image

majči22 - LINA
nyna84 - LANA
Češnjica - ZALA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Še jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
10.1.2009 10:32:04   
Erin

PA ne jaz noooooooooooooooo...neda se mi... ma nimam pojma, sem tuki k riba..3 sekunde spomina... ne vem...

KAtera ima dober spomin da vse opiše??user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
10.1.2009 10:43:46   
Vilika
Sayuri priporočam vsak dan malo.... pa boš ne tekočem..

Za nazaj sploh nevem kaj je blo, spet neke GH pa malo o avtomobilih, pa kam bomo šli na počitnice, pa bubani otročki user posted image ... kaj zelo izrednega po moje niti nismo imele... včeraj pa prepir - cel dan...
Jaz sem punce komaj lovila in sem bila konstantno vsaj 3 dni v zaostanku, tko da sem bolj površno prebirala...

Aja - kako pa kaj dieta pri tebi? Gre? Jaz sem že grešila ene 2x user posted image . tehtanje pa v ponedeljek - upam da bo vsaj 1 kg manj.

A na plavanje boste vi hodili?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
10.1.2009 10:52:57   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Punce user posted image user posted image user posted image ...

Kako vljudne in prijazne smo bile druga z drugo skozi user posted image . Le kaj se je zgodilo user posted image user posted image user posted image

Pa kaj veste, da je bil naš forum (Avgustovčki 08 - 1. del) med top forumi, ker so bile teme polne nasvetov in lepih misli, koliko sem pa zdaj brala 3 del je v njem precej provokacije.

Pa saj smo postale mamice, ki naj bi bile vzor in vodilo našim  user posted image .

Bodite dobre, bodite prijazne, kajti lepa beseda ti polepša dan.
Ali ni lepo, da nekomu polepšaš dan, če si prijazen? Kako malo je potrebno za srečo, začne se lahko pri preprosti lepi besedi...

Lep vikend drage avgustovke user posted image user posted image user posted image ...

Bolj se ne bi mogla strinjat s tabo.user posted image
Ko berem se prav le kaj počnem tuki gor. Mislim, da si nobena od nas ne zasluži take zaj... in še nevem česa.
Zelo sem žalostna kaj se je zgodilo z vami. Ko sem vas brala pri temi nosečnost ste bile tako simpatične in polne dobrih idej. Sedaj pa berem 3 ure in opazim, da nisem skoraj nič zamudila. V zadnjih 50 straneh je res bolj malo koristnih zadev. Vse je bolj ena zajebancija.user posted image user posted image

No edino slikice user posted image mi pa vedno polepšajo dan.user posted image

Hvala za čestitke v Lininem imenu!

< Sporočilo je popravil majči22 -- 10.1.2009 10:58:13 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
10.1.2009 10:59:57   
majči22
Drugače ste mi pa vse fajn. Sam zgleda, da je res kriva luna.user posted image
Sm vidla, da ste se en majčken pobotale. Super!user posted image user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
10.1.2009 12:20:50   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Matejchi in Erin, pa začnimo trenirat...
sto ljudi smo vprašali........
ko začnemo z GH, kaj je prvo na spisku?
1.
2.
3. albert
4. kravji mlek
5.

X

kravji mlek

a zdej sm jaz?
čevapčiči
no, pa ti erin oceni kam spadajo zdej.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
10.1.2009 12:24:03   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Dojenč - predvidevam, da si mislila strokovni izpit. V tem primeru lahko s srednješolsko izobrazbo najprej pristopiš k opravljanju po 4 mesecih dela v vzgojno - izobraževalnem zavodu.

Jaz sem imela 6 mesecev. a so spremenili...user posted image user posted image

N eniso spremenili, ampak najprej lahko že pri 4 mesecih, sicer pri 6, z visoko pa sicer po 10 mesecih, ampak najprej po šestih.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?