Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 9.1.2009 21:08:19
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta YES KATEEEEE!!!!!!!!!!!!! Vidiš saj gre . Vsaj Žan Luko vidimo v vsej njegovi lepoti, a ne? Saj nisi huda? Ja ful ti zamerim!!! Hec, sej meni je tudi že presedla tista, ampak se mi nikoli ni ljubilo menjati slikice. IZVIRNO SPOROČILO: mml Čer, jaz sem pa s spinninga...je fuuuul super pasalo...ja vem ,da se čudno sliši, da uživam v tem, ko sopiham in piham...ampak sem res pogrešala tole miganje. Te čisto razumem, da se paše malo zgonit in prešvicat. Uf, jaz bi tudi vsak dan sopihala.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 9.1.2009 21:34:40
|
|
|
|
majra
|
Čer! Mi imamo norišnico. V pon.smo dobili AB za vneto uho, v noči na torek nam je temperatura padla na 34,1-sem mislila, da se mi bo zmešalo. Naša pediatrinja pa flegma, da se to hitro pri tako malih zgodi. Nam je vzela kri in je bila super, tako da nismo rabili jemat več antibiotik. Od takrat naprej mi pa noče skoraj nič jest. Včeraj je bila že kar katastrofa, danes je malenkost boljše. Ampak smo še vedno na minimalcu in smo kot dahovec Imamo pa 10 zobek, in je to vse verjetno posledica tega, ker nam rastejo vse štiri štirice. In so res trdovratni Sem paa ful žalostna zaradi problemov s hranjenjem, ker mi Katja vidno hujša Upam, da bo jutri boljše. Kar je najhujše, sem v sredo začela s službo in si ne morem privoščit bolniške, tako, da vse to prestajata z atkom. Mene bi pa radi imeli 12 ur v službi. Skratka, norišnica. Tako, sem se izjadala, je takoj malo boljše . Zdaj grem pa spat, ker se po polnoči začne veselica... Vsi slavljenčki, vse najboljše
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 9.1.2009 21:41:49
|
|
|
|
Katrin
|
Vsem slavljenčkom najboljše Vsem bolančkanim In čestitke za prve korake Mi jutri praznujemo Anžetov rojstni dan in kar ne morem verjet, da je minilo že eno leto Lep vikend
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 9.1.2009 21:47:53
|
|
|
|
sani1
|
alfabeta- evo še mene v večerni izdaji... Ne vem kaj naj napišem...To da imam doma. Pa da se malo pohvalim sem dobila nekaj zelo fajnega za to, ker uvajam hčerkico v vrtec oz. za lepše dni... Da sva izkoristili popoldan in bili na sončku... Skratka, da sem srečna. Zdej pa se grem stisnit k mojmu dragemu... Lep vikend vsem...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 9.1.2009 21:49:39
|
|
|
|
vaney
|
Katja in majra upam, da kmalu začne lepše jest Tako, plan je napisan, zdaj grem pa počasi spat, če bo uspelo, seveda...Anžeta moti zabasan nos in se kar nekaj zbuja, ampak danes je Grega popoldne in se bo menda tudi on kaj vstal ponoči (sva se kar zmenila, da ko on dela dopoldne in ponoči, imam jaz čez vstajanje ponoči, ko pa dela popoldne in ko je fraj, pa on, upam, da se bo to tako izšlo). No, spet sem zabluzila, grem spat. Nočka
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 9.1.2009 22:13:03
|
|
|
|
katee
|
majra in Katja Mi imamo pa razgrajača doma. Je popoldne spal od 17-18.30, sedaj pa spati noče . Mu moj pripoveduje pravljice, da bi se malo umiril, pa slišim samo jok. Sani: uživaj z dragim!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 9.1.2009 22:16:11
|
|
|
|
TRIŠ
|
Koala zelo lep avatar ljubljana lepe pesmice Drugače pa je fešta uspela in je trajala kar 5 ur.Imali smo se super sedaj pa sta ostale še dve deklici na počitnicah .Nam je prav luštno,čeprav so sedaj že zaspale utrujene od zabave Majra upam da težave s Katjo čimprej minejo,vem kako je če te skrbi ,drugače pa je v vrtcu z Žanom tvoja soseda z Vidom in so prav luštna družinica .Sem ji poslala pozdrave zate Sedaj pa grem tudi jaz spat ker sem kot cunja,jutri pa gremo smučat
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 9.1.2009 23:16:37
|
|
|
|
muzika
|
Nana, imaš zs. Kako to, da meni sporoči, da imam zs, nimam pojma. Očitno sem si tako na začetku nastavila. Poglej pod nastavitve, mogoče lahko kaj spremeniš. Kuponov za spinning pa jaz ne najdem. Ne vem, katera je napisala, da so za sprintat. Daša in Lana, vse najbolše za rojstni dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 9.1.2009 23:51:58
|
|
|
|
muzika
|
Aha, ugotovila. Da ti pošlje obvestilo o prispetem zs na mail, nastaviš pri mojih nastavitvah. Pa končno mi je uspelo narediti avatar, ampak je zelo slaba slikica.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.1.2009 3:00:14
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ ,drugače pa je v vrtcu z Žanom tvoja soseda z Vidom in so prav luštna družinica .Sem ji poslala pozdrave zate So mi povedali, ja. Hvala In, kako se ti dopade moj zet? Pa vse najboljše tvoji Lani za rojstni dan
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.1.2009 7:58:18
|
|
|
|
Lunca1
|
Dobro jutro. Ena za vas. Sonček balonček Luka je bil prvi dan eno uro skupaj z očkom, naslednji dan sem jaz počakala do konca zajtrka, potem šla in ga prišla iskat čez eno uro. Tretji dan je ostal sam do kosila, četrti dan pa je bil že tam cel dan. Vsem bolančkom želim, da se čim prej pozdravijo. Matija vse naj naj za prvo svečko. Anže tudi tebi vse naj naj.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.1.2009 9:40:49
|
|
|
|
martinca
|
katee, zalo lep avatar. majra, zate in za Katjo. Matija vse najboljše za prvi rojstni dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.1.2009 9:47:49
|
|
|
|
Intruder24
|
Dobro jutro, dober dan na takšen mrzli zimski dan! Bolj malo se javljam, ker proprosto nimam časa. Vid je naspidiran sto na uro in ni nič kaj mira, spi bolj malo čez dan, tako da takrat kaj porihtam. Imamo že 6 zobkov...zgoraj 4 in spodaj 2... spimo slabo, jemo dobro Vsem malim slavljenčkom vse najlepše za rojstni dan In že morem it...se še javim kaj!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.1.2009 9:49:42
|
|
|
|
mala pikica
|
Jutro! Po dolgem času lahko sedem za računalnik, ne da bi se mi kam mudilo ali da bi bila utrujena. Je naporen teden za mano. Trikrat sem bila skoraj do večera v Ljubljani, tako da sem hodila domov Gašperja spat spravljat, se naspat, potem pa spet v Ljubljano Naprej pa mislim, da ne bo tako hudo, vsaj nekaj časa. Sem pa v prav velikem zaostanku, tako da ne bom za nazaj vsega brala. Vsem slavljenčkom za nazaj želim vse najlepše!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.1.2009 9:52:38
|
|
|
|
*monchy*
|
hei babike. da se še tu malo vključim v pogovor, ker vidim da mamo enako stare sončke
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.1.2009 10:12:28
|
|
|
|
katee
|
Dobrodošla monchy! Napiši kaj več o sebi in svojem sončku! Matija in Anže vse naj naj Žan Luka je danes spal do 9.45. Podrl vse rekorde. Je pa res, da je včeraj zaspal šele ob 22.30 Vsem želim lep sončen dan!!!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.1.2009 10:47:11
|
|
|
|
Sunny Morning
|
MATIJA za 1. rojstni dan
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.1.2009 10:49:45
|
|
|
|
Intruder24
|
katte Žan Luka pa je res lepo spal. Res da je pozno zaspal je pa vsaj bolj dolgo...Vid se bo vstal do 7 pa če gre ob polnoči spat...Tako, da imaš res srečo, da ti otrok spi ponoči... Alfabeta lepo da si me pogrešala . Fajn, da je Ajda pridna v vrtcu . Kaj bi ti meni vašo firmo poslala na ZS, ker če ti daješ te hrenovke za papat svojim otrokom, potem bom jaz še mojemu . klepetka prazniki z taščo so bili znosni, je samo en dan imela izpade, pa sem jo potem hitro umirila. Še zdaj pa ne morem verjet, da ni vedela kdaj ima Vid rojstni dan, je mislila, da ima 24.1. Mah kaj čemo, tak pač mamo Zdaj sem dala pečt nutelino torto, da vidim če mi rata in če je bom pekla Vidu za rojstni dan!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.1.2009 11:02:38
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Zdaj sem dala pečt nutelino torto, da vidim če mi rata in če je bom pekla Vidu za rojstni dan! Naj ti uspe!!! Pa da te potolažim; tudi moja tašča ni točno vedela za datum rojstnega dne od vnuka. Je sfalila za par dni. No ja, kaj čmo
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.1.2009 11:28:20
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Dan. Mi imamo samo eno novico...smo bolni, vsi trije jaz sem pa najbolj boga. Neja ima samo pol nosek in lepo sesava nosek, pa še sesalc nam je crknu, tako da smo si ga sposodili pri babi. Danes naj bi imeli praznovanje RD za prijatelje pa smo ga prestavili na naslednji teden, zaradi našega bolehanja...pa sem se zastonj matrala s torto. Kar se pa spanja oz. nespanja tiče sem se sprijaznila z dejstvom, glede na to, da bova mogoče čez leto ali dve imela še enega , da se bom naspala enkrat leta 2013...mogoče. katee Žan Luka je pravi frajer. majra . Upam, da Katja čimprej začne normalno jest, da se ne boš tako sekirala. za zobek. Nas vse to še čaka, ker smo zdaj že lepi čas na 6 komadih. TRIŠ vam se pa res ful dogaja. *monchy* dobrodošla k januarčicam.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 12:04:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 12:05:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.1.2009 12:11:51
|
|
|
|
lutiropan
|
Mi imamo samo eno novico...smo bolni, vsi trije jaz sem pa najbolj boga. Neja ima samo pol nosek in lepo sesava nosek, pa še sesalc nam je crknu, tako da smo si ga sposodili pri babi. Danes naj bi imeli praznovanje RD za prijatelje pa smo ga prestavili na naslednji teden, zaradi našega bolehanja...pa sem se zastonj matrala s torto. Podobno je pri nas.... Najbolj boga sva midva z možem,otroc se še nekak držijo, ampak tudi že pokašljujejo in z noska curi, spolih pri Kaji... Jaz imam za jutri vabljene in bomo tudi prestavili. Brez veze da se matramo, bomo pa sami jedli torto, ko jo dobim danes... No malo jo bomo kar potalali okoli sosedov... monchy pozdravljena Matija vse najboljše
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.1.2009 12:22:16
|
|
|
|
mml
|
Matija vse najboljše in lepo pihaj svečko sunny in lutiropan upam, da prehlad ne bo predolgo trajal in bodo otroci ostali čim bolj zdravi nalina bravo za vse Jonasove podvige in tvoje podaljšanje porodniške majra če se ti zdi, da ti Kaja hujša, po tem bi jaz na tvojem mestu hudo zatežila P in zahtevala dodatne preiskave... Mi smo OK in gremo počasi ven, zdaj ko je malo manj mraz. Bo Manca po ravnem malo testirala smuči...me prav zanima kako ji bo všeč
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 10.1.2009 12:22:42
|
|
|
|
limma
|
Pri nas je krasen sonček, ampak mrzlo za znoret.. zjutraj je bilo -19 Neža se že eno uro matra, da bi zaspala, tako da bova očitno zamudili sonček Sicer pa tudi Neža slabo je, ker jo mučijo zobki, pa obilno še kaka 3-4 krat dnevno.... majra, probaj ji dati hladen jogurt, če nič drugega, Neža poje vsaj to. Ima pa že 7 zobkov, druga spodnja dvojka bo vsak hip zunaj, zgornji štirki pa nas mučita že nekaj časa. Matija in Anže, vse najboljše za rojstni dan Vse slikice (mml, sonček balonček, katee, Triš in sigurno sem še katero pozabila) so krasne mml, tvoja škratka sta si pa res podobna, res sta lepa Triš, super torta sonček balonček, Lara ima prekrasne lase.. meni ni lepšega kot naravna rdeča barva.katee, Žan Luka je z zavihano srajčko res pravi frajer Avatarji (koala, katee, intruder, Alfabeta, muzika) so prav tako super Vsem bolančkom pošiljam , pri uvajanju v vrtec pa želim čim manj solzic.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?