Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 9:44:43
|
|
|
|
spps
|
BUŠIJI MARČEVK 2009 trezika -24.teden =jasna= Pupa7 -28.teden spps -32.teden Piruri -27.teden lejca Dali* Lolita23 -30. teden čebeica maja -29.teden felix7 yania - 29. tednov mojčika Najaa tasa_m - 30. tednov Mala Čebelica mama_milchy trinity22 Kokica32 -30.tednov drevozivljenja PERSIDA -RODILA novo jjasna85 -33.teden pocka Lorencia Nobady cita -31.teden SEZNAM MAME_m Seznam za v porodnišnico - mame - potrjeno zdravstveno izkaznico, - materinsko knjižico, - napotnico od ginekologa, - fotokopijo poročnega lista, - potrdilo za očete iz MŠ in potrdilo o plačilu prisotnosti pri porodu - toaletne potrebščine (pasto in ščetko za zobe, glavnik, kremo za roke in obraz, gel za tuširanje, ščipalko za lase....) - copate (z gumo spodaj, da ti ne zdrsne v koplanici) - bombažne nogavice (včasih zna zebst v noge), - brisačo (za rezervo; v izoli so ti jih zjutraj prinesli 3kom), - vložke VIR 80 (pri nas jih sicer dobiš v porodnišnici ampak za razervo) - spodnje perilo (lih da imaš sicer dobiš v P spodnjice za enkratno uporabo) - modrček za dojenje (za odhod domov) - lanolin mazilo za prsa, - piškote (če rodiš zvečer, ponoči se zna zgodit da si lačna) - vodo, sokec - telefon in polnilec - oblačila za odhod iz bolnišnice (tista v katerih si prišla oziroma ti partner prinese druga) Seznam za dojenčKa (ko gre iz porodnišnice) - 4-5tetra pleni, - 1povijalno plenico, - nogavičke + copatke - kapico za na glavo (bombažno, volneno) - 2xbenkico (oz. 2x body na preklop) - 1x majčko - bombažni kompletek (majčka + hlače = trenirkica) - bundica, - dekica, - lupinica, - duda (mi smo jo pri Žigcu potrebovali, ker je kričal kot sraka ko smo odhajali domov)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 9:46:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo sej ko si na bolniški in potem na porodniški si pa zaščitena oz. te ne moremo dol dati!? kje že delaš? (če ti ni ne rabiš povedat) sga.proizvodnja. ja vem,da sem zaščitena.edin nisem ziher kako je s tem,če mi prekinejo bolniško?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 9:47:06
|
|
|
|
novo
|
vzami dopust!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 9:47:16
|
|
|
|
spps
|
mamaM,sem seznam prilepla kar pod bušije-tam na onem seznamu bi bilo že preveč vsega.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 9:47:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo vzami dopust! ga ne dajo-ne morem it iz bolniške direkt na dopust to je pa naša firma...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 9:50:04
|
|
|
|
novo
|
Koliko dni pa maš vmes še, da potem začneš koristit porodniško, v primeru, da ti ne podaljšajo bolniške? MOja radovednost
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 9:51:10
|
|
|
|
novo
|
Pa kaj se sploh menima, sej ti bodo podaljšali. Držim pesti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 9:52:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Koliko dni pa maš vmes še, da potem začneš koristit porodniško, v primeru, da ti ne podaljšajo bolniške? MOja radovednost s porodniško začnem 7.2. -bolniška mi je pa potekla včeraj,računaj si pa sama
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 9:53:12
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Pa kaj se sploh meniva, sej ti bodo podaljšali. Držim pesti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 9:53:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Pa kaj se sploh menima, sej ti bodo podaljšali. Držim pesti bomo vidli... bomo že nekak zgurali sej imam vredu osebno zdravnico.koga imaš ti?osebno in G?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 9:55:02
|
|
|
|
spps
|
novo, a ti greš v MŠ?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 9:58:01
|
|
|
|
mama_milchy
|
novo, vedno kaj prav pride; meni je prišel prav ko sem bla v prvo , vsaj okvirno veš kaj vzet, kaj ti ni treba; no tudi sedaj mi bo prav prišel spps, po želji ga daj kamor želiš, sej če ne ga lhako tudi jaz limam sproti gor; bom pa poiskala še iz zapiskov iz prve MŠ + osebnih izkupenj kaj rabiš za dojenčka od kozmetike pa cunjic in ostalih potrebščin pa dopisala gor.... glede službe, ne morejo te kot odpustit; tudi če ti vmes bolniška poteče; edino te lahko dajo na kakšno drugo delovno mesto oziroma po preteku porodniške ti pa lhko dajo odpoved vendar če si za nedoločen čas bolj težko, ker imajo pol težave z izplačili odškodnin; IZVIRNO SPOROČILO: spps
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 9:58:23
|
|
|
|
novo
|
moja g. je gašperlin- dovnik v zd celje, osebna Klančnikova. Ja, grem, ker je prvič, tak da si greva z razširit obzorja. Je pa 9., 10. in 11. februarja od 17. - 19. ure, če boš šla. (na vrhu ZD v sejni sobi).
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 9:59:12
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Pa kaj se sploh menima, sej ti bodo podaljšali. Držim pesti seveda da ji bojo podaljšali; spps, ne skrbi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:05:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy novo, vedno kaj prav pride; meni je prišel prav ko sem bla v prvo , vsaj okvirno veš kaj vzet, kaj ti ni treba; no tudi sedaj mi bo prav prišel spps, po želji ga daj kamor želiš, sej če ne ga lhako tudi jaz limam sproti gor; bom pa poiskala še iz zapiskov iz prve MŠ + osebnih izkupenj kaj rabiš za dojenčka od kozmetike pa cunjic in ostalih potrebščin pa dopisala gor.... glede službe, ne morejo te kot odpustit; tudi če ti vmes bolniška poteče; edino te lahko dajo na kakšno drugo delovno mesto oziroma po preteku porodniške ti pa lhko dajo odpoved vendar če si za nedoločen čas bolj težko, ker imajo pol težave z izplačili odškodnin; IZVIRNO SPOROČILO: spps glavno,da zguram s porodniško,potem se ne bojim za službo,ker vem,dok je volja do dela še vedno šiht dobiš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:06:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo moja g. je gašperlin- dovnik v zd celje, osebna Klančnikova. Ja, grem, ker je prvič, tak da si greva z razširit obzorja. Je pa 9., 10. in 11. februarja od 17. - 19. ure, če boš šla. (na vrhu ZD v sejni sobi). jaz mam pa Cvitana verjetn ne bom šla,ker se mi zdi,da bom sam bolj zmedena a tvoj bo zraven med porodom?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:07:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: novo Pa kaj se sploh menima, sej ti bodo podaljšali. Držim pesti seveda da ji bojo podaljšali; spps, ne skrbi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:09:27
|
|
|
|
novo
|
a tvoj bo zraven med porodom? Že zdaj ga je strah, bomo vidli, kako bo pol. Pustimo se presenetit! Sam mi bi zelo veliko pomenilo, da bi bil.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:10:52
|
|
|
|
novo
|
mama_milchy, kako je kaj vreme na primorskem. Kaj piha burja?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:10:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo a tvoj bo zraven med porodom? Že zdaj ga je strah, bomo vidli, kako bo pol. Pustimo se presenetit! Sam mi bi zelo veliko pomenilo, da bi bil. za mojga še bomo tud vidli si je pa včeraj nafilal baterije za fotoaparat moj bo tam nekje blizu porodne,če mu ne bo ratalo prit do porodne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:13:03
|
|
|
|
spps
|
tasa-m,a tebe je pa kdo v hladilnik zaprl??? kje ste pa danes ostale? jaz še zbiram energijo za pospravljenje no,saj en pralni stroj sem že dala prat-tud to je boljše kot nič
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:13:23
|
|
|
|
novo
|
si je pa včeraj nafilal baterije za fotoaparat IZVIRNO SPOROČILO: spps baterije so pa zelo pomembne!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:14:14
|
|
|
|
spps
|
< Sporočilo je popravil spps -- 10.1.2009 10:17:28 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:14:22
|
|
|
|
novo
|
js sm že tud dala prat, zdaj pa čakam, da se še bo obesilo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:17:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo si je pa včeraj nafilal baterije za fotoaparat IZVIRNO SPOROČILO: spps baterije so pa zelo pomembne! aha,sam da to vzame zraven,drugo ni pomembno-upam,da mene ne bo te doma pozabil,ko se bo akcija začela
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?