Dinki
|
Joj Ursi2, kakšna noč ...res ti privoščim eno mirno noč, da bi se orng naspala, pa lukec tudi! San, bani je pravi cukerček . Pa velik je, vsaj tam poleg Izabele deluje tako. Krasni so vsi trije tvoji otroci . Pa takooooo je luškan ko se smejčka. Mu povej to, da se mora mal večkrat smejčkat. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Dinki, hvala za opis, kako morajo pravilno vstajati . Naš se je tudi od začetka kr z rokicami gor potegoval. Je res ful močen v rokicah, pol pa sma mu parkrat pomagala z nogicami oz, da sma mu pokazala, pa je potem kr naenkrat začel tako vstajat. Pa upam, da Tit ne bo preskočil faze po vseh 4-ih. Ker so ful lubani, ko šibajo za tabo. Sej po moje, ko se bo naučil vstajat z nogicami in si jih bo tako okrepil,se bo tudi po kolenih začel plazit, ker bo imel več moči. Tudi naš je zelo dolgo puzal, zdej pa gre po vseh 4-ih hitrej ko jz po dveh. To, da ne sme na prstkih stat pa nisem vedela. Vem, da Luka od začetka je, sam se mi pa zdi, da zdej pa ne več. A veš, da morem prav bit pozorna pa pogledat. No, mislim, da ne stoji več na prstkih, ker vem, da ko hoče kaj dosečt, da takrat se pa čist na konice prstkov postavi, sam da bi dosegel. Ko en baletnik! ja, sej je tudi dr. rekla, da je možno, da bo malce kasneje začel iti po vseh štirih...no, bomo videli, si tudi jaz želim, da bi šel. Pa sej se da v to pozo zlo velikokrat, ampak ko zagleda cilj kamor hoče priti, se takoj spusti dol in piči kot vietnamc, kot ranjen vojak . IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Dinki, sem se ful nasmejala, ko se m si predstavljala, kako stojiš v štartni hišici in čakaš, da se spustiš pšo strmini s Ferero roše čelado na glavi. Adijo! Moja domišljija res dela!!! potem ti dela tako kot meni in mojemu . Še danes se temu nasmejim preden pojem kuglico, dve, tri IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Dinki, čuj vajin Tit je pa že vse, kar je mogoče - zmija, medvedek, vampirček, zdej še nemška doga! Aja, še na ptiček sem pozabila! Sej tudi moj Luka je vse, samo Luka ne. Mi moj pravi, da mamo celo kmetijo pa še živalski vrt doma! točno, ptiček je tud, ja pred dojenjem kmetija in živalski vrt Lona76, super da sta bili s Tajo malce zunaj, tudi midva sva bila. Ma dokler je sonce je luštno, pol je pa že too much mrzlo. In krasno, da si že dobila pošto iz RA.