|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 20:12:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
9.1.2009 20:13:35   
Blacky30
Rebeca, Nejc je tud imel postavljeno diagnozo atopičnega dermatitisa pri 4m. Je bilo kar hudo. Saj sem enkrat že slikice lepila gor. Katere kremice sta dobili?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
9.1.2009 20:16:17   
Inigo
hruška zihr gleda rokomet. pa Inigo tut gre zdaj!

DAJMO SLOVENIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
9.1.2009 20:19:19   
Blacky30
Opa, zdaj vidim, da ti je že Metuljcek povedala za Nejca. user posted image

Ja, naš je dobil kar grdo kožo, srbelo je, praskal se je, grozno. Potem pa smo dobili napotnico za dermatologa in smo šli in dobili to diagnozo. Dobili smo kremico Advantan, Elidel in kapljice Fenistil za dajat v AM. Pa se ni kar takoj izboljšalo. Sicer je krema Advantan zelo močna in se jo mora nanesti zelo na tanko, ker tanjša kožo, ampak pa zelo pomaga. Ne smeš je niti mazat več kot 5 dni zaporedoma, potem pa en teden nič. No, potem se je koža vedno poslabšala ob napačni hrani, npr. kupljeni kremni špinači, fruchtzwerge, samih takih "kemičnih" stvareh z veliko E-ji. Pa seveda pozimi, ko se je začelo kurit. Ampak do 2l se je nehalo kazati po obrazu. Od takrat zdaj dobi vedno samo lišaje po nogah, ko se začne sezona kurjenja in ga moramo mazati z Eucerin kremo. Bo boljše, samo pazit boš malo morala.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
9.1.2009 20:27:20   
ilatic
Staš v ležalniku, Ana pa na njem.

user posted image user posted image user posted image kaj naj še rečem

metuljček jaz iamam full rada ang, samo k jo ne uporabljam, pa nimam več veliko pojma. Ko poslušam kar zastopim, ko pa je teba kaj povedat pa zablokiram. Naša Iris ima tud full talenta, pa ne dela bralne značke zato ker je full problem s knjigami. Njena sošolka je zadnjič bila pri nas na obisku in je morala delat bralno značko, Naša iris ji je celo knjigo skoraj prevedla. Kako sem bila besna, ko sem ugotovila koliko zna pa ne dela bralne značkeuser posted image

Ej katera je pa tista punca k si z njo govorila na facebooku in je bila v Murglah pri Permetovi?

dzanika jaz tdid že uporabljam babylove2. Mu kar sede samo je malo bolj gost pa full počasi teče čez aventove 4 luknjice. A obstajajo še kater večje?

Pigama tudi moj se ne obrača pa je že 6 mesecev. Me kar malo skrbi.

HD niso antipsihotiki ampak antidepresivi. Jaz jih jemljem že od septembra in sem vesela da obstajajo. Pa zaradi njih nisem nič bolj neumna ali nesposobna ali zaradi tega kaj manjvredna kot tisti ki ga ne jemljejo. Ko bi ti le vedela koliko ljudi ga jemlje, samo ne upajo povedati. Vem da marsikdo o tem ne govori ker mislijo da je to kaj sramotenga. Pa ni! Ima katera od vas kakšne zadržke do mene ker sem na antidepresivih. Včasih se mi zdi da ja. Pa me zanima kaj se vam zdim drugačna od ostalih?

ilatic - sej vem, da res nazaj berem, ampak daj sliko tegale tvojga sexy dečkota!!!!!!!!!!!!!

Sem že!

Rebeca user posted image žal mi je za Irayo! Upam da se ji bo hitro izboljšalo! Kako pa je Tarik? Še bruha? A si videla post o dvojčkih, ko se je rodil eden 30.12 eden pa 01.01? Eden je prav tako Tariq?

a se še od katere otrok poti v glavo, ko spi???? moja ma namreč čist mokro pleničko, na kateri leži, ko spi.

To je imela moja Larisa. Poti se ker ji je vroče. To pomeni da ji bolj ugaja hladno. Npr. Iris se tušira s full vročo vodo kot jaz, Larisa pa skoraj z mrzlo tko kot oči!

Populis
Men še kr temperatura vztraja na 37,4°, a bi morala lekadole na 4 ure začet jest, mislim to je pa že mal mimo, že 5 dni??????????????? any idea?????????

Jaz ti predlagam da greš k zdravniku, ke to je nevarnost za pljučnico baje. Malo povišana tempetarura je slabše kot  zelo visoka. Tako sem vsaj jaz slišala.

No sevidi da danes nimam dragega doma a ne?

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
9.1.2009 20:41:27   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

zimska, na Peci delajo tiste magicne gradove iz leda, medtem ko na Rogli postavijo igluje oz. ti zimsko vas (ej, zimska, morda pa zaradi nicka na RR-ju dobis kaj popustauser posted image  user posted image )& lahko notri prezivis npr. romanticno noc s partnerjem ... vec si preberi na temle linku:
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/foto-postanite-eskimi-za-en-dan.html#gallery

to zimsko vas imajo tudi na krvavcu. Zadnjič ko smo smučali sem jo šla pogledat. Ne morte verjet kolk je to hudo za vidit. Pa savno majo tut notri... Kako jim je to uspelo mi ni jasno. Pa nekaj čez 40 prenočišč, restavracija, gostilna... Ni da ni. user posted image

ilatic babylove 2 mu jaz dam z aventovem cucljem onim k ma sam eno luknjo pa gre lepo skozi. To je tisti z različnim pretokom al kaj že... Jaz mu ga zaenkrat dajem samo zvečer ampak ga že drugi dan noče jest pa mu pol nekako poturim kar novalac 1. Predvidevam da zato k je bolan in ma rajši onega k ga je navajen. Ker če mu nebi pasal potem ga tut prej verjetno nebi hotel jesti...

ilatic jaz sem povsem za antidepresive. In ne vem zakaj bi imela zato zadržke do tebe... Moja mami jih je že 15 let odkar ji je umru mož pa ni nič manj vredna zato... Sem pa včasih tut jaz vzela kakšen persen (ki je sicer zeliščen) ampak vseeno...  Tko kot si rekla, hvala bogu da obstajajo!

Tko drage moje jaz vas bom zapustila. Sedaj sem dala Jana spat, jaz bom pa skočila pod tuš pa za njim... Nikoli se ne ve kakšna bo noč glede na to da je tko bogi... Aja, vročino je imel 38,9. user posted image    Pred spanjem sem ga skopala v mlačni vodi, mu dala svečko in upam da bo jutri bolje...

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
9.1.2009 20:43:34   
ilatic
Aja, vročino je imel 38,9. Pred spanjem sem ga skopala v mlačni vodi, mu dala svečko in upam da bo jutri bolje...

Dobro si to naredila. Upam, da bosta imela mirno nočko!!user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 20:44:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4133
9.1.2009 20:45:23   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Evo mene s banje. Sem se namakala ker sem bila popoldne pri sosedi na kavi. Potem je pa šla v štalo jaz pa z njo. Sem poskusila molzt krave in mi je kar šlo. Ima pet teličkov in vse sem prebožala in se stiskala z njimi. Joj kok so cjutkani. Sploh ne smem pomislit kaj jem! O vonju pa ne bi govorila.
Naša Larisa je v štali z njo vsak dan jo to full veseli, vendar se mora v kurilnici preoblečt če hoče v hišo. Škoda da smrdi ke če ne bi šla večkrat molzt ker je full hudo! Če ima katera željo da svojemu otroku prestavi kmetijo je dobrodošla. Imam full dobro sosedo. Imajo krave, bike, kozličke, konje, kure in tudi sama vali piščance

Si prepričana? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 9.1.2009 20:49:21 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
9.1.2009 20:49:17   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

pa kaj ste šle vse spat?! user posted image

To se jaz sprašujem zadnje čase. Je tako zatišje zvečer tule.. se vidi, da je pobegnila naša velika čveka lunica24 user posted image user posted image user posted image

ne govori ker mislijo da je to kaj sramotenga. Pa ni! Ima katera od vas kakšne zadržke do mene ker sem na antidepresivih. Včasih se mi zdi da ja. Pa me zanima kaj se vam zdim drugačna od ostalih?

Kakšne neumnosti pa ti to zdaj kvasiš? Evo, pol ure me ni, pa že bedarije pišeš.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
9.1.2009 20:51:15   
ilatic

Evo mene s banje. Sem se namakala ker sem bila popoldne pri sosedi na kavi. Potem je pa šla v štalo jaz pa z njo. Sem poskusila molzt krave in mi je kar šlo. Ima pet teličkov in vse sem prebožala in se stiskala z njimi. Joj kok so cjutkani. Sploh ne smem pomislit kaj jem! O vonju pa ne bi govorila.
Naša Larisa je v štali z njo vsak dan jo to full veseli, vendar se mora v kurilnici preoblečt če hoče v hišo. Škoda da smrdi ke če ne bi šla večkrat molzt ker je full hudo! Če ima katera željo da svojemu otroku prestavi kmetijo je dobrodošla. Imam full dobro sosedo. Imajo krave, bike, kozličke, konje, kure in tudi sama vali piščance

Si prepričana?

Seveda sem. Ima prav valilnico in že sem zmenjena z njo to spomlad da prisustujem temu dogotku čeprav je treba biti full pazljiv! Komaj čakamo da vidimo to čudo! Je poskusila valiti tudi račke in gosi pa ji ni uspelo! Ima kure ki jih je samam zvalila. In mi njena jajca. So tako dobra. In nič umetnega ne jejo!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
9.1.2009 20:53:05   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

ne govori ker mislijo da je to kaj sramotenga. Pa ni! Ima katera od vas kakšne zadržke do mene ker sem na antidepresivih. Včasih se mi zdi da ja. Pa me zanima kaj se vam zdim drugačna od ostalih?

Kakšne neumnosti pa ti to zdaj kvasiš? Evo, pol ure me ni, pa že bedarije pišeš.

sam res.....zakaj bi bla drugačna....sam mene poglej, skoz neki jamram, bom že počas tud kakšno pomoč rabla, ampak me punce tuki vedno gor spravjo....nehi no take pisat...prav vesele smo da si z nami user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4137
9.1.2009 20:53:33   
ilatic

Si prepričana?

Šele zdej sem dojela. Mam kratko lajtngo. Smeške nisem opazila. Ne ne vali jih sama kot sem že napisla ima valilnico.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4138
9.1.2009 20:53:57   
neboglasnica
ilatic: zezam te, ker si napisala, da sama vali piščance. Ja, menda ne vali ona, ampak kokoši. Ko sem brala, je bil prvi vtis tak, kot da ona vali pod sabo.  

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 20:56:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4140
9.1.2009 20:59:36   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Ilatic, pa kaj si ti tam nekaj pisala, pa spraševala, če ima katera kakšne zadržke do tebe zarad antidepresivov??!! Halo! Smo ja v letu 2009, to je danes postalo menda že skoraj del vsakdana. Meni se to ne zdi nič neobičajnega. Tako, kot nekdo jemlje tablete za pritisk, drugi za kri, tretji za bolečine, tako jemlje nekdo antidepresive. Je pa res, da imajo nekateri do tega drugačen odnos in to še vedno jemljejo kot nekaj neobičajnega, nenavadnega, da ne rečem čudnega. Takšne sicer spoštujem, ne bom jih pa nikoli razumela in me ful presenečajo.
Jaz mislim, da si ful pogumna, ker si o tem spregovorila, prvič na glas v svoji okolici, poiskala pomoč, potem pa še povedala tukaj. Zaslužiš si vso pohvalo!

Se podpišem.

Neposredna povezava do sporočila: 4141
9.1.2009 21:04:00   
ilatic
Ilatic, pa kaj si ti tam nekaj pisala, pa spraševala, če ima katera kakšne zadržke do tebe zarad antidepresivov??!! Halo! Smo ja v letu 2009, to je danes postalo menda že skoraj del vsakdana. Meni se to ne zdi nič neobičajnega. Tako, kot nekdo jemlje tablete za pritisk, drugi za kri, tretji za bolečine, tako jemlje nekdo antidepresive. Je pa res, da imajo nekateri do tega drugačen odnos in to še vedno jemljejo kot nekaj neobičajnega, nenavadnega, da ne rečem čudnega. Takšne sicer spoštujem, ne bom jih pa nikoli razumela in me ful presenečajo.
Jaz mislim, da si ful pogumna, ker si o tem spregovorila, prvič na glas v svoji okolici, poiskala pomoč, potem pa še povedala tukaj. Zaslužiš si vso pohvalo!

user posted image hvala. In se podpišem pod tem.
Res ko jaz tako odkrito govorim o tem vidim koliko ljudi mi potem zaupa da jih tudi jemljejo in to take osebe ki si ne bi nikoli mislila. In žal res še veliko ljudi jemlje to kot da si pa.. no ne vem kako naj napišem. Tudi sama, ko sem šla na polikliniko na psihoterapijo sem se počutila obupno. Postalo mi je še huje. Kot le kaj je z mano da moram hodit k Psihoterapevtu in v bistvu se mi je takra samozavest še zmanjšala. HB imam super terapevtko ki je takoj vedela kje me čevelj žuli in mi raložila, da to da hodim k njej ne pomeni da sem neumna, da sem kaj slabša, ampak samo neseznajnena s stvarmi in da me bo pač naučila kako naj se rešim preteklosti! Pač vsakega nekaj muči, nekateri znajo sami se rešit teh bremen, nekateri pa rabimo da nam nekdo pokaže pot, kako ven iz tega.

Neposredna povezava do sporočila: 4142
9.1.2009 21:05:45   
ilatic
A sem vam že povedala da je Podobnik dobil 5.otročka sina Lenarta 30.12.2008?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 21:08:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4144
9.1.2009 21:09:48   
neboglasnica
Ok, bejbe, očitno s evam ne da čvekat iz dveh očitnih razlogov:
1. ali obirate jagode
2. ali se bašete kje v kakšnem kotu user posted image (sklepam po sebi, da ne bo pomote).

Torej, nočka,

user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 21:11:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4146
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 21:11:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4147
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 21:13:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4148
9.1.2009 21:14:03   
ilatic
latic sploh nisem vedela, da jemlješ antidepresive.Za mene to ni sramota.. to se lahko zgodi vsakemu od nas.. nikoli ne vemo kaj se nam v življenju lahko zgodi, da te potisne čez rob.. kako dolgo je pa treba to jemat?

Ja jemlejm jih od septembra, zato sem žal morala prekinit z dojenjem in je bil še večji šok. Jaz imam panično motnjo. Strah se mi razvije do onemoglosti, pride tako daleč da sama ne upam biti niti pet minut.
Seveda sem zdaj že ok 90%.  Strah me je bilo poroda, tako se je zaćelo...potem sem se bala depresije in te panične motnje ker sem jo že enkrat prebolelea in vem kako je hudo s tem pa sem si škodila in jo seveda spet fasala. Sploh si nisem več zupala, bala sem se da se mi bo zmešalo, da si bom kaj naredila, da ne bom kaj malemu naredila...itd ZELO HUDO. Pač to pride od tega ker je samozavest na dnu..Zdaj delam full na sebi in HB mi gre na bolje!

Neposredna povezava do sporočila: 4149
9.1.2009 21:15:28   
ilatic
Ok, bejbe, očitno s evam ne da čvekat iz dveh očitnih razlogov:
1. ali obirate jagode
2. ali se bašete kje v kakšnem kotu (sklepam po sebi, da ne bo pomote).

Torej, nočka,

Kaj sem pa jaz? Zrak? Jaz sem za računalnikom!

Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

katero ime bi dali še zraven imena Tina
TEJA 30

Kristina (15%)

Mina (7%)

Teja (19%)

Ana (33%)

Tia (18%)

Marina (9%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!