|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
9.1.2009 15:25:31   
san
O, SAN si nazaj!

back in the gameuser posted image

zdej pa dovolj za danesuser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
9.1.2009 16:30:22   
Vilma
U San, kr dobro jo je Urban odnesel. Evo bom dala še fotke našega pastirčka koz, sam tko kot si napisala, na fotki ni vseh videt, sploh tistih drobnih.
Danes je 18 dan, pa ima še polno hrastic povsod. Včeraj sem ga dala čez dan spat in veste kaj je naredil! Ker ni mogel spat, si je slekel spalno vrečo in hlače in si spraskal par hrast do krvi! Sem bla huda, sam nič ne pomaga.
Ne pravijo noricam zastojn norice, ker otrok nori od bolečin in srbenja.
Na tej prvi je videt, kako se mu je vnela tista norica pri desnem očesu. Je imel tisto oko ful zatečeno.
user posted image
Na tej fotki je videt mal, koliko jih je imel na ušesu in celo znotraj
user posted image
Na tej pa je videt trebušček
user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
9.1.2009 16:36:02   
Vilma
Pa še na kratko o kligoramih.
Od ponedeljka mal ločujem hrano,ker imam več kil kot po porodu. user posted image  Takrat sem rekla, da bom do januarja že shujšala in si kupila obleke za v službo na razprodaji. Zdaj pa sem taka bunka, da so mi samo še trenirke prav. Tko da čokolade in ostalega slatkega se sploh ne dotaknem. Ker en košček čokolade itak ne znam pojest, al gre cela al pa nič. user posted image  Moram dat pa minimum 10 kg dol. To je novoletna zaobljuba.
Evo sem povedala še vam, da ne bi slučajno goljufala. Vsake toliko časa me lahk vprašate, kako mi gre. user posted image  Tako za vsak slučaj. user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
9.1.2009 16:55:22   
Vilma
Ursi jaz tud šibam v ponedeljek po pižame v Hoferja. user posted image  Pa tiste pajkice so mi tud interesantne, sam jih moram videt. Bodijev imam pa ogromno še od DOminika, tudi Hoferejve, se ful kvalitetni, je tak debel bombaž, menda se mu reče egipčanski. Priporočam tud ostalim puncam. user posted image
Dinki Julija ima tudi kombinezon iz Hoferja. Je ful fajni. user posted image  Ga je dobila od mojega prijatelja. Ja dobro, ste prebrale, prijatelja. Moškega. Se mu vid, da je oče samohranilec, ker zna za otroke cunce kupovat. Ko sem vprašala svojga, če bi si upal za drugega otroka obleko kupit, je rekel, da še za svojega ne. user posted image  

< Sporočilo je popravil Vilma -- 9.1.2009 16:59:46 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
9.1.2009 16:58:54   
Vilma
Aja še to stanje na prstih, o katerih piše Dinki. To res ni fajn, je treba pazit, da otrok opre na tla s celim stopalom. Mi smo imeli probleme z Dominikom pri tem. On ne samo, da je stal na prstih, še prstke je krčil. Najuhje je bilo, ko sem mu šla kupovat čevlje. No way, da bi mu kaj probala, je imel vedno nogo not pokrčeno. 

Neposredna povezava do sporočila: 4055
9.1.2009 18:07:05   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Ursi jaz tud šibam v ponedeljek po pižame v Hoferja. user posted image  Pa tiste pajkice so mi tud interesantne, sam jih moram videt. Bodijev imam pa ogromno še od DOminika, tudi Hoferejve, se ful kvalitetni, je tak debel bombaž, menda se mu reče egipčanski. Priporočam tud ostalim puncam. user posted image
Dinki Julija ima tudi kombinezon iz Hoferja. Je ful fajni. user posted image  Ga je dobila od mojega prijatelja. Ja dobro, ste prebrale, prijatelja. Moškega. Se mu vid, da je oče samohranilec, ker zna za otroke cunce kupovat. Ko sem vprašala svojga, če bi si upal za drugega otroka obleko kupit, je rekel, da še za svojega ne. user posted image  

user posted image user posted image user posted image

moj se s tem tut ne ukvarjauser posted image

ja, egipčanski bombaž je pa res dobr, ker ima daljša vlakna in so bodiji iz tega bombaža res bolj kvaliteni

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
9.1.2009 18:14:06   
san

U San, kr dobro jo je Urban odnesel. Evo bom dala še fotke našega pastirčka koz, sam tko kot si napisala, na fotki ni vseh videt, sploh tistih drobnih.
Danes je 18 dan, pa ima še polno hrastic povsod. Včeraj sem ga dala čez dan spat in veste kaj je naredil! Ker ni mogel spat, si je slekel spalno vrečo in hlače in si spraskal par hrast do krvi! Sem bla huda, sam nič ne pomaga.
Ne pravijo noricam zastojn norice, ker otrok nori od bolečin in srbenja.
Na tej prvi je videt, kako se mu je vnela tista norica pri desnem očesu. Je imel tisto oko ful zatečeno.
user posted image
Na tej fotki je videt mal, koliko jih je imel na ušesu in celo znotraj
user posted image
Na tej pa je videt trebušček
user posted image

joj, vilma, revček maliuser posted image ... sej jst vem, da smo jo dobr odnesl, pa že izabela ni imela veliko pik, no veliko več kot urban, pa veliko manj kot večina v vrtcu. kdaj sta šla pa prvič ven po noricah, a ti je dr. kaj rekla? men je rekla, da 2 do 3 dni po zadnji vodeni kozi, no jaz sm ga prejle gledala in so zdej že vse suheuser posted image user posted image user posted image . sm bla prov srečna, upam, da ne bo kakšnih novih, ker smo pol tole dobr odnesl, na hitr.

aja, nčk, tista krema... vedno pozabm, se res dobi, sej pri izabeli sm jo clo na recept še dobila, so jo še predpisoali. sam je zdej ne priporočajo več že neki časa, ker so se baje še hitreje vnele norice, zarad vnosa bakterij in so ble potem komplikacije in potem je nujno potreben antibiotik

no, jst zdj upam, da mi izidor ne faše teh koz oz. da jih je res že prebolel, ker je rekla dr. da je pr enih možno, da majo sam eno al pa dve pikiuser posted image in sploh kakšni ne vejp, da so jih prebolel. blagor, a?

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
9.1.2009 18:15:05   
san

Od ponedeljka mal ločujem hrano,ker imam več kil kot po porodu. user posted image  Takrat sem rekla, da bom do januarja že shujšala in si kupila obleke za v službo na razprodaji. Zdaj pa sem taka bunka, da so mi samo še trenirke prav. Tko da čokolade in ostalega slatkega se sploh ne dotaknem. Ker en košček čokolade itak ne znam pojest, al gre cela al pa nič. user posted image  Moram dat pa minimum 10 kg dol. To je novoletna zaobljuba.
Evo sem povedala še vam, da ne bi slučajno goljufala. Vsake toliko časa me lahk vprašate, kako mi gre. user posted image  Tako za vsak slučaj. user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo, pridna, držim pestiuser posted image

pa še ZA VSE: KEGLuser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
9.1.2009 19:03:44   
Dinki
Joj Ursi2, kakšna noč user posted image ...res ti privoščim eno mirno noč, da bi se orng naspala, pa lukec tudi! user posted image

San, bani je pravi cukerček user posted image . Pa velik je, vsaj tam poleg Izabele deluje tako. Krasni so vsi trije tvoji otroci user posted image . Pa takooooo je luškan ko se smejčka. Mu povej to, da se mora mal večkrat smejčkat.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Dinki, hvala za opis, kako morajo pravilno vstajatiuser posted image user posted image . Naš se je tudi od začetka kr z rokicami gor potegoval. Je res ful močen v rokicah, pol pa sma mu parkrat pomagala z nogicami oz, da sma mu pokazala, pa je potem kr naenkrat začel tako vstajat. Pa upam, da Tit ne bo preskočil faze po vseh 4-ih. Ker so ful lubani, ko šibajo za tabo. Sej po moje, ko se bo naučil vstajat z nogicami in si jih bo tako okrepil,se bo tudi po kolenih začel  plazit, ker bo imel več moči. Tudi naš je zelo dolgo puzal, zdej pa gre po vseh 4-ih hitrej ko jz po dveh.
To, da ne sme na prstkih stat pa nisem vedela. Vem, da Luka od začetka je, sam se mi pa zdi, da zdej pa ne več. A veš, da morem prav bit pozorna pa pogledat. No, mislim, da ne stoji več na prstkih, ker vem, da ko hoče kaj dosečt, da takrat se pa čist na konice prstkov postavi, sam da bi dosegel. Ko en baletnik!user posted image user posted image user posted image

ja, sej je tudi dr. rekla, da je možno, da bo malce kasneje začel iti po vseh štirih...no, bomo videli, si tudi jaz želim, da bi šel. Pa sej se da v to pozo zlo velikokrat, ampak ko zagleda cilj kamor hoče priti, se takoj spusti dol in piči kot vietnamc, kot ranjen vojak user posted image .

Dinki, sem  se ful nasmejala, ko se m si predstavljala, kako stojiš v štartni hišici in čakaš, da se spustiš pšo strmini s Ferero roše čelado na glavi. user posted image user posted image user posted image user posted image Adijo! Moja domišljija res dela!!!user posted image user posted image

user posted image  potem ti dela tako kot meni in mojemu user posted image . Še danes se temu nasmejim preden pojem kuglico, dve, tri user posted image

Dinki, čuj vajin Tit je pa že vse, kar je mogoče - zmija, medvedek, vampirček, zdej še nemška doga!user posted image user posted image user posted image
Aja, še na ptiček sem pozabila!user posted image user posted image  Sej tudi moj Luka je vse, samo Luka ne. Mi moj pravi, da mamo celo kmetijo pa še živalski vrt doma!user posted image

točno, ptiček je tud, ja pred dojenjem user posted image
kmetija in živalski vrt user posted image

Lona76, super da sta bili s Tajo malce zunaj, tudi midva sva bila. Ma dokler je sonce je luštno, pol je pa že too much mrzlo. In krasno, da si že dobila pošto iz RA.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
9.1.2009 19:06:41   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

tudi naša dr. v RA pravi, da so te sopatki super za prve podvige na nogah, naj nič ne kupujemo še čevljcev.
No, včeraj sva bila tam in je videla, da Tit že vstaja, torej bo zgleda preskočil fazo hoje po vseh 4-ih (po kolenčkih), ker on se še zmeraj puza ko želi nekam priti, mu je očitno tako najlažje. Znači on ostaje i dalje zmija user posted image . No, Tit dela narobe to, da ko se dviguje ob opori, si pomaga z rokami, bi pa mogel vstati s pomočjo nog, torej da eno nogico pokrči in nato vstane. On se pa kar potegne z rokicami, nogice pa tudi kar povleče. Zdej morava to vaditi, da mu nogico najprej pokrčim, potem pa hop na noge. Pa ne smem mu dovoliti, da stoji na prstkih. vem, da ste ene že govorile o tem če je to kaj narobe. Baje ni fajn. Oni si zdej zapisujejo vse te vzorce in jih je fajn popravljati že takoj na začetku, ker je potem zmeraj težje.

user posted image

user posted image  a tako vstane, ti, ti, ti titek - goljufa, svojo moč izkorišča user posted image  
Ej, kot berem je ta RA res super za Titka! user posted image
Pa še nam kaj poveš ... user posted image

Anja tudi rada stoji na prstkih. Najprej stoji tako kot je ok, potem pa se dvigne na prstke in tako stoji. In se pri tem drži za oporo.
Ko pa je na postelji pa se poskuša obdržat na nogice, frajla dobro ve, da bo na mehko padla user posted image .

sej jaz tudi nisem mogla verjet user posted image ....ja tudi v zobkih je Titek ena izjema user posted image
no, za 9 mesecev je dobil še spodnjo enko, tako da imao zdej že 3 zobke. Je pa tale moj sinko krasen. Nič vročine, nič mehkega blata,nič neprespanih noči, zobki pa kar ven lezejo user posted image .

user posted image user posted image user posted image  zdj ima pa že naštimane točke za trikotnik user posted image user posted image user posted image , tako pridobivanje zob je pa res sreča velika, tako za titka kot tudi zate! Pa če še druge tako na izi ven pokukajo, potem je pa res za user posted image !
glede fotkanja, pa te čisto razumem ... kolikokrat sem tudi jaz skakala okrog s fotičem, da bi ujela "the moment" user posted image  ... tako imam kar veliko slikic "after the moment", le par pa tapravih ...
glede zob pa smo pri nas še vedno na nuli.

O, SAN si nazaj!

aha, zdj se je pa kraljična predramla, greva po matija potem pa v ZD na inhalacije, če bo treba!

user posted image  ja, prav goljufa, ker je res močan v rokicah, dobr si ga pogruntala user posted image
se strinjam, da je RA super zadeva. Mislim jaz grem zlo rada, sploh sem pa zelo zadovoljna s to terapevtko user posted image .

Za zobke - trikotnik user posted image user posted image user posted image  res je, ko pride še druga enka ven, bo pa romb user posted image

Upam, da ni bilo potrebe iti na inhalacije user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Dinki -- 9.1.2009 19:14:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 4060
9.1.2009 19:09:07   
Dinki
Joj Vilma, revček Dominik user posted image . HB, da je mimo...kako je moglo bit pa to hudo user posted image . In krasen fantiček je tvoj sinko user posted image .
Glede kil pa bravo. Držim pesti, da zdržiš!

IZVIRNO SPOROČILO: san

[pa še ZA VSE: KEGLuser posted image

user posted image  hvala user posted image

no, zdej pa šibam k mojima user posted image user posted image
sem rekla, da zginem sam za minutko user posted image

mirno nočko vsem skupaj

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
9.1.2009 20:19:48   
mumu
Dober večer!

Tia sladko pančka, očka pa je ravnokar odšel zapit hčerkico od moje prijateljice, ki je včeraj rodila user posted image . Za popotnico semmu dala še eno veliko škatlo roza cunjc od Tije, ker niso vedeli da bodo imeli punčko ostalo pa sem ji dala že preje.

Naša Tičica je še vedno mala izsiljevalka user posted image , sicer že manj kot je bila, tako da upam, da se bo počasi umirila. Ponoči pa imamo še vedno zabave user posted image . Iz srede na četrtek je tako počela, da nisem več vedla kaj naj nardim potem pa je nekaj čez pet zaspala nazaj in spala skoraj do devetih (sem jo šla gledat če sploh še diha user posted image ).  Imamo pa sedaj štiri zobke in ne boste verjele, da zna zdej že škrtat z zobmi user posted image . V ponedeljek pa se gremo cepit proti gripi. Ja pa končno se je naša mala madam začela iz sedečega položaja postavljat na kolenčka user posted image user posted image user posted image , puzamo pa ne - očitno res ne bomo, pa nič zato.

Vsem hvala za čestike za njeno obmesečnico.

Midve pa želiva vsem ki ste in ki še boste v teh dneh praznovali svoje obmesečnice vse naj naj, pa veliko zdravja in novih podvigov.

user posted image

Vsem bolančkom pa želiva, da se kmalu pozdravijo
user posted image

Tako jst se grem pa tut kar v mižule odpravt, ker me očitno grabi gripa, me vse tako boli kot da bi me vlak povozu.

Mirno noč vsem skupaj.

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
9.1.2009 21:07:01   
Lona76
Evo škrati spijo, mož gleda TV, jst se pa bašem pa na RR user posted image . In potem mi je čudno da so mi hlače premajhne. user posted image

Mumu super da Tia malo manj izsiljuje, želim pa ti, da čimprej neha čisto izsiljevat, pa user posted image da noči postanejo znosnejše in da ti res kakšne gripe ne fašeš.

San hvala za KEGLA user posted image

Vilma Dominik je bil pa tut revček. Je pa tak cukr tut on. Jst ne vem, ampak men so vsi naši otroc taki cukri. Ne sam marčevčki tut njihovi bratci oz. sestrice. Ne vem punce očitno smo tuki same take k lepe otroke gor spravljamo.user posted image

Glede noric in kreme mi je svakinja rekla da je zdej dobila kremo za ta malo in da je na tržišču od novega leta user posted image . In sicer neki da naj se te kozaste koze nebi zagnojile. Mislim da mi je to rekla.

Glede kupovanja oblek. Če more moj kaj pa kr gre in kupi. Sicer me 6 krat kliče kakšno velikost ampak kupi pa dobro. No ravno danes sta šla s Tilnom kupit zanga smučarske rokavičke (od lani so mu premajhne) in sta kupila super rokavice. Jst jih verjetno nebi ker so mi predrage user posted image . Njemu se pa ne da okrog skakat pa pol tut kej dražjega kupi. No sej je prou ma otrok vsaj ornk rokavice.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
9.1.2009 21:07:54   
Lona76

Aja še to stanje na prstih, o katerih piše Dinki. To res ni fajn, je treba pazit, da otrok opre na tla s celim stopalom. Mi smo imeli probleme z Dominikom pri tem. On ne samo, da je stal na prstih, še prstke je krčil. Najuhje je bilo, ko sem mu šla kupovat čevlje. No way, da bi mu kaj probala, je imel vedno nogo not pokrčeno. 

Isto je delal Tilen, Taja pa tut skrči prstke če ji hočem kakšne bl take copatke na nogice dat. Jih komi gor spravim lumpa malauser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
9.1.2009 21:11:50   
Lona76

Pridna jst bi tut mogla pa še nimam volje. Se bom mogla pa po smučanju sigurno spravit. Vem da se bomo na smučanju še mastili. Pol pa dieta. Tut jst upam, da bom šla suha v službo user posted image . Pri nas v službi so pa itak sami psihoti in čim maš kakšno kilo več te opozorijo da kako si se poredil in kaj bi mogel jest . In mi to sploh ni všeč, sploh zato ker cenijo ljudi po izgledu in ne po tem kakšen je.user posted image  In mnogo preveč časa zapravijo za svojo zunanjost.

Tko zdej grem pa tut jst pod tuš in malček knjigo prebrat, potem pa spat.

Mirno noč vsem! Naj pa vas opozorim, da se nam v nedeljo pridruži naša prijateljica luna, tako da ne bo čudnega če bo naše otročičke kaj ponoči metalo.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
9.1.2009 21:32:49   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Dinki, čuj vajin Tit je pa že vse, kar je mogoče - zmija, medvedek, vampirček, zdej še nemška doga!user posted image user posted image user posted image
Aja, še na ptiček sem pozabila!user posted image user posted image  Sej tudi moj Luka je vse, samo Luka ne. Mi moj pravi, da mamo celo kmetijo pa še živalski vrt doma!user posted image

točno, ptiček je tud, ja pred dojenjem user posted image
kmetija in živalski vrt user posted image

iiiiii, zdj sta me pa spomnili na to, kako sem js matijata klicala, ko je bil dojenček user posted image , hvala!

Aja, klicala sem ga pa ... ptič user posted image , prav nič izvirno user posted image , a meni je vseeno user posted image

Anja je pa žaba, žabica, maček, renčačo ... te se zdj spomnim, jih je pa en kup. Hmmmm, bi bilo to bistro zapisati kam, anede? user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
9.1.2009 21:33:40   
Vilma
Pri nas v službi so pa itak sami psihoti in čim maš kakšno kilo več te opozorijo da kako si se poredil in kaj bi mogel jest . In mi to sploh ni všeč, sploh zato ker cenijo ljudi po izgledu in ne po tem kakšen je.user posted image  In mnogo preveč časa zapravijo za svojo zunanjost.

Lona pri nas je enako. user posted image  Zdaj bo še slabše, ker bom prišla v nov oddelek, kjer so skoraj same ženske, suhice, pa še ženska mi je šefica, ki pa je vodilna v suhosti, prava twigi. Ma mene to sploh ne zanima. Obleke še manj, za kile pa vem samo to, da moram shujšat, ker se ne počutim dobro.
Tko punce, jest vam želim mirno noč. Grem spat, ker moja dva sončka sta oba na polno luno rojena. Kar pomeni, da zna bit tale noč prov huda. Moj dragi dežura, tko da bom mogla za oba vstajat.

Aja pa še to! Julija danes nima več vročine! user posted image   Pikic pa tudi nima. Še ene štiri dni pa bom lahko rekla, da so jo preskočile. Držte pesti!

< Sporočilo je popravil Vilma -- 9.1.2009 21:36:46 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
9.1.2009 21:34:33   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

O, SAN si nazaj!

back in the gameuser posted image

zdej pa dovolj za danesuser posted image

evo, js not, ti vn! user posted image  kaj pa špilamo? Hokej, nogomet, med dvema ognjema? user posted image  

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
9.1.2009 21:38:38   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Pridna jst bi tut mogla pa še nimam volje. Se bom mogla pa po smučanju sigurno spravit. Vem da se bomo na smučanju še mastili. Pol pa dieta. Tut jst upam, da bom šla suha v službo user posted image . Pri nas v službi so pa itak sami psihoti in čim maš kakšno kilo več te opozorijo da kako si se poredil in kaj bi mogel jest . In mi to sploh ni všeč, sploh zato ker cenijo ljudi po izgledu in ne po tem kakšen je.user posted image  In mnogo preveč časa zapravijo za svojo zunanjost.

Tko zdej grem pa tut jst pod tuš in malček knjigo prebrat, potem pa spat.

Mirno noč vsem! Naj pa vas opozorim, da se nam v nedeljo pridruži naša prijateljica luna, tako da ne bo čudnega če bo naše otročičke kaj ponoči metalo.

Jaz tudi razmišljam o ločevalni dieti, ker ne bi rada prišla v službo s takim trebuhom, da bojo mislili, da sem spetuser posted image al pa da sem se zapustila. Se mi je kar nabralo okoli trebuha, pa zadj (sem včeraj zvedla, da se temu reče **** ročkeuser posted image ). Bo treba ene 4kg dol spravit, če bo pa več, bom pa sploh vesela. Idealno bi bilo 8... Sem bila ravno včeraj na predavanju o tem Herbalife, pa se nisem za to varianto odločila, ker pride 150€ na mesec. To je pa že čisto preveč!!! Bom raje manj jedla, pa še manj kot zdaj za hrano zapravila, ne pa več

Glede kupovanja oblek - moj nima pojma še zase kupit, kaj šele za koga drugega... Punce, katero številko oblačil naj kupim v Hoferju za Julijo? Sem ji kupila trenerko iz flisa 74/80, pa ji je kar prevelika, ampak se jo da nosit. Drugače nosi bodije še kar 62/68 od Hoferja. So kar veliki, sploh široki. Rokavi pa malo kratki ratujejo. A če vzamem 86/90, bo to lahko nosila poleti al bo tu mač preveliko?? Sedaj je velika 73cm...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
9.1.2009 21:44:15   
Naša črtica koraka
Ojej, Dominik, bogec mali user posted image user posted image user posted image user posted image . Js se še spomnim svojih noric in je res, noro srbi in ves si zdražen od tega srbenjaaaaaa! Se spomnim, da me je mami mazala z eno hladilno kremo, kot pepermint je bila ... kje jo je dobila- se ne spomni več, nekaj domneva, da so ji zdravniki napisali??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za DOMINIKA IN BANIJA (tud videla slike, tudi izgleda hudo)
Pa še za Julijo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ja ne bo ŽE zdaj in NE v TAKO hudi obliki!!

Matija jih je tudi prebolel, z natančno 15imi pikami velikankami in nekaj drobiža. Maksimum takih koz pa privoščim vsem (ker prebolet jih je pa treba ...)

Pa še malo čvake-čvake o teh kozah: sem srečala eno, ki je rekla, da so njeni otroci lansko leto za novo leto pasli koze, letos pa pri njenem sodelavcu ... a je tale zimski čas, čas koz? Js se ne spomnim, kdaj sem jih jaz pasla ...

a so koze virusno obolenje, katera ve? 

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
9.1.2009 21:45:16   
Zofy
Pa še glede dvigovanja: Julija se je na začetku tudi z rokicami gor potegnila, pol pa je pogruntala, daje lažje, če se z nogami dvigneuser posted image .
Aja, včeraj me je 2. poklicala mamauser posted image . Ni rekla ma-ma-ma med čebljanjem, ker z m-ji nikoli ne čeblja, me je prav zares poklicala. Neki je trmarila, da jo vzamem iz stolčka in ker je nisem upoštevala, saj sem bila na telefonu, je rekla mamam.
1. pa je rekla prejšnji petek, ko jo je ati kopal in jo po glavi polival, kar ji ni pasalo. Se je začela bunit, in ker sem prišla mimo, me je prav poklicala mam user posted image .
Čeprav je 1. rekla "a" premalo in 2. "m" preveč, bom to zapisala kar kot 1. besedo, saj je bilo očitno, da je mene poklicalauser posted image user posted image

No, zdaj pa grem pogledat zadnje 3 dele nadaljevanke, pol pa sem odrešena za nekaj časa. Se bo treba začet učit, saj sem se prijavila 20.3. na izpit!!
Lahko nočko!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
9.1.2009 21:48:30   
Vilma
Zofy za poletje raje vzemi bodyje iz Hoferja št. 80/86. 
Sicer pa so tako poceni, da lahko kupiš tudi tiste 86/92. Ti ti bodo prav prišli  pozimi kot spodnje majčke. Preverjeno!

Zdaj grem pa RES spat. Sem si šla zobe umit in sem rekla sam še enkrat pokukam na RR. user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
9.1.2009 21:49:12   
Zofy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem revčkom, ki koze pasejo.

NČK, odgovor na tvoje vprašanje: Norice ali vodene koze so zelo nalezljiva bolezen, ki prizadene zlasti otroke. Povzroča jo virus noric (humani herpesvirus 3). Po ozdravitvi virus ostane prisoten v telesu in lahko kasneje pri hujši oslabitvi odpornosti izbruhne v obliki pasovca. (vir: wikipediauser posted image )

P.S. dokler ni prvi od naših otročkov dobil norice sem mislila, da so vodene koze in norice 2 različni bolezni. Jah, sem blond, ni kajuser posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 9.1.2009 21:50:18 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
9.1.2009 21:51:41   
Vilma
NČK še tebi odgovorim. user posted image
Norice so virusno obolenje. Blažja oblika. user posted image  Tko vsaj piše v knjigah.
Čeprav na MONu pa sem prebrala, se jih skor ne more primerjat s hudo obliko rota virusa. Ker otrokom tako pade odpornost. Je tista dohtarca tam napisala, da bi vsakemu po prebolenih kozah priporočala 2-3 tedne dopusta. Če bi šlo seveda. Sam je pozabila, da bi tak dopust tud starši nucali. user posted image  

PS: in ja, pozimi najbolj razsajajo.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 9.1.2009 21:52:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 4074
9.1.2009 21:53:39   
Naša črtica koraka

evo, to me pa najbolj pojezi!!!! Taka izjava tvojega moža, ki je taka, kot bi mojega poslušala. Ampak tvoj prijatelj je pa dokaz, da pa če pa nas ne bi bilo, potem bi znali pa vse popedenat!!! Najlažje je biti mamin, ženin bučman grrrr

Štejem od 10 dol ....

... Vilma, da ne boš mislila, da se na tvojega prijatelja jezim ... nasprotno, user posted image atek ... in  - mislim, da marsikatera mamica ne bi upala/spomnila kaj takega kupit. Me ženske vse preveč kompliciramo.  

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?