Ursi2
|
Punce, dober večer! Luka , pa upam, da bo danes kaj boljši noč. Je revček tako zaspan bil cel dan, da je komaj gledal pa čist vijolčast je okrog učk. Spat pa ni mogel, ker ful kašlja . Sem mu fajn obkladke gor devala cel dan pa mu mazala na prsih, pa inhalacije. Tk da upam, da bo malo boljši. Je pa še zvečer 2x bruhnil ven, pa bolj tisti šlajm alil karkoli že, ko se mu nabira od kašljanja. Sem bla prav vesela. Pa danes je celo malo večerje pojedel Drgač se je zdej samo dojil, edino par žlic za kosilo. Je pa bil čez dan brez vročine, zdejle zvečer je je imel pa 38. Se mi zdi, da gre na boljši. strah me je samo, kako je z ušesekom. Ker ne vem, a se čoha, ker ga boli ali zato ker je zaspan (ponavadi vem, da je zaspan, ko se začne po ušesu čohat) IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 Ursi2 ti pa vedno tako lepo napišeš. Hvala. Ta objemček od Lukca je pa res zdravilen. Upam, da se čimprej pozdravi. Ja kg...vedno več jih je... Za službo pa upam, da čimprej najdeš kaj primernega, al pa celo uresničiš kaj svojega. Kaj pa če bi slaščičarna odprla??? Ne se smejat, ti si tako pridna za pečt. Špela, hvala ti za vzpodbudne besede in za idejo glede slaščičarne. No, morem rečt, da se v tem res ne vidim. Res je, da kr veliko pečem, vendar to ne počnem rada, ampak zato, ker pač znam in ko me prosijo pač nimam srca, da bi rekla, da ne bom. Da bi pa celo življenje pekla, pa ni to nikakor blizu mojim željam. Sem bolj tip za računalnike in avte in podobne stvari. Še vedno pa razmišljam o uni drugi zadevi, o kateri sva se pogovarjali, vendar potrebujem nekaj izkušenj prej, potem pa,če se bo le dalo. IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Dobro jutro! no, danes sem pa jaz prva . Najprej seveda eno kavico za vse vas, da se dan začne tako kot je treba. A ste videle kolk snega je zunaj? no, vsaj pri nas ga je zapadalo kar nekaj čez noč. Mi smo ponovno prespali celo noč, tko da sem danes kar vstala ko je šel moj na šiht. Za Julijo in Lukca pošiljam en kup , da bo vročina čim hitreje mimo! Prav tako za Tai-a, da je driskica že preteklost! oh, kako lep datum je tale 7.4. ja, tudi jaz imam še lanskoletni dopust, 11 dni in tega bom zagotovo koristila takoj po končani porodniški. Potem bom pa videla kako bo z vrtcem oz. varstvom. Če bo potrebno ga bom koristila še nekaj letošnjega. Načeloma bi lahko tudi jaz zavlekla do aprila. Grem v ponedljek v službo k šefici, da se malce dogovoriva tudi okoli tega pa (pssssst, sem malce vraževerna in nočem prej govorit, ampak me čaka napredovanje in zato me je povabila, da rečeva kaj in kako). Dinki, hvala za kavico . Je pasala! A pri vas je ? Vav, super! Pri nas pa nič. Ma, niti ne vem, aje ali ne, ker sem skoz not!Ampak, najbrž je, ko pride moj čist leden domov! Čestitke za super noč! Da bi bile vse take!!!!!!!!! Hvala za , mislim, da so malo pomagale! Pa upam, da se bote v službi fajn dogovorili! Pa ful fajn zgledata na sankah. Kake lušte sta mi nardila!!!!!!!!!!!! No, je pa res pravi vampirček! Kaj je posrečen!Je res nekaj posebnega!!! Zofy, tudi naš še včasih poliva. Še bolj me pa skrbi, ko mi včasih kr med jedjo bruhne. Pa ga lepo počasi hranim, počakam, da ima prazna usta, ampak, ko ima on dost ni tako, da bi se vstran obrnil, ampak po novem kr nabere v ustih in vrže ven. Me je včasih prav strah, ko ne vem, kaj naj. Ker lačen ni vedno isto, da bi lahko rekla, tolko bo pojedel. Potem pa kr odpira usta, v naslednjem trenutku je pa že vse zunaj! NČK, ZA VAS ENO GORO , da se ne bi kaj hujšega razvilo iz kašljanja. Glede velikosti oblek ti čist iz prve roke ne morem povedat, ampak ima pa sestra tri otroke in je tastarejša stara 4 leta in morem velikokrat kr jz kupit kake obleke za njih, da ne hodi ona z vsemi tremi, pa mi vedno naroči, da naj rajši vzamem malo večje(ko se gre za jakne, bunde, kombinezone), da ima nekje za 2 sezoni. Pa ni nikoli tako ful preveliko, da bi bila panika. Tako da pomoje ni nič narobe če vzameš116, saj ima še spod obleke, pa pancerji poberejo. Za smučke pa nažalost ne bi vedla! Kaj pa če bi si jih sposodli, če grete na kako smučišče? IZVIRNO SPOROČILO: Dinki A rečemo potem za srečanje v torek 13.1. ob 11h v Tivoliju? Pa naredimo en sprehod, potem pa mogoče še kaka kavica? Katera bi še lahko prišla? NČK Lona76 Dinki Upam, da bomo mi zdravi, da boma lahko prišla. Obljubim nič ne. Imava še v pon pregled, pol pa boma vidla. Želim si ful, bo pa vse od zdravja in vremena odvisno! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Hojla! Na hitro ker se je žaba že zbudila. Fizioterapijo imava že v sredo, sem prej klicala in sva takoj datum dobili . Ja iz RA je rekla da bo v redu napisala. Da pa ima Taja tok bolezni da bi ji mogli podaljšati. No bomo vidli kako bo. Sem ji pa spet za čevlje težila in je rekla da zdaj naj ji jih ne kupujem, ker jih ne rabi, samo naj ji dam krznene copatke gor, potem pa naj ima doma copate take k ste ve kupovale. Une usnjene, pa čimbolj mehke čevlje brez unega loka. Joj da vam še povem da je naša tašča učeri prekipevala od veselja ker je dala zvečer lahko Tajo spat in potem sta se z našo mami hvalili kako njima otroc zaspijo. Ja sej pri meni kej zaspijo pa pol naša ja pri meni tut tko lepo zaspi. Za kozlat. Tekmovanje babic pri kateri otroci lepše zaspijo. Ja valda k so pa dolgočasne pol pa otroc zaspijo . Pri mamicah je pa akcija . Lona, super za datum za fizioterapijo!!!!!!!! Pa hvala, ker si povedala tole za čeveljčke. Sem vas hotla že cele praznike vprašat, pa sem vsakič pozabla, kaj ve mislite. Ker meni vsi okrog težijo, da bi mu mogla zdej, ko se vredu na noge postavlja in hodi ob opori kupit ene čeveljčke oz copatke, ki imajo bolj oporo za gležnje. Ne zdej enih skibuck ali gojzarjev, ampak bolj konkretne čeveljčke. Pa se ne dam, ker se mi zdi, da so tile copatki z e-baya bolj zdravi. Pa vidim, da je tudi tebi tako rekla. Hvala še enkrat! Tole s taščami in mamo si me pa nasmejala! Ja, so ko eni otroci, a ne!? Tina50, upam, da bo kmalu snežilo, da bote lahko malo preizkusili sanke. Pa super, da si malo boljši danes, da si malo svojemu dragemu potožila in da te je lepo potolažil ! Priden je!!!! Medica, lepo da si se spte malo oglasila. Če ti bo kaj čas dopuščal se pa le večkrat javi! Pa upam, da postopek za novo čimprej uspe! San za vas pa en cel vlak in še , da bi tele kozice čimprej minile in da bi jih Urban lažje prenašal!!!!! Mi gre kr na jok, ko pomisli, kako je bogi! Kaj ste pa kaj pri zdravniku zvedeli? Vilma, tudi za vas en kup , da ne bo vročine več in da driska mine. Sem se pa ful nasmejala temu, kak pakt sta sklenila tvoja dva sončka. Ja, kaj te še čaka, če sta že zdej taka kompanjona! Hm, še to. Naš miško ima danes fulllllllllllll rdečo ritko, da mu jo komi upam umivat, ker ga ful boli ali peče. Pa ne vem, aj eto od tega, ker je zdej kakih 3-4 na dan kakal ali je od antibiotika. Pa sploh ne vem, kaj naj. A naj mu s pudrom gor ali s hladilnim mazilom ali kr pustim. Poskušam mu jo čimveč luftat, amapk ni videt kaj boljši.
|