Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:24:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kako je zdaj s špinačo?? se spomnim, da ste jo nekoč omenjale, ali jo dajat ali ne... kaj ste na koncu ugotovile? ali sem že par mesecov za cajtom? je bilo to vprašanje aktualno pri starosti 4-6 mesecev?? ali je še vedno? Pri nas jo vsaj 1x tedensko ali najmanj 1x na 14 dni jemo vsi, seveda tudi Gregi Delam pa "špinačo" iz blitve, je najbolj okusna mi imamo tudi 1x na teden na sporedu špinačo, jaz uporabljam kar zmrznjeno z kislo smetano mjamiiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:25:22
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽIVA in LIN VSE NAJBOLJŠE ZA VAJINIH 8 MESECEV!!!!!! Še od naju z Galom vse naj naj Hvala! Pozdrav Galu od naše Živke! lpsv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:26:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella ne nam luštov delat. a še kje sneži ?? Ne, imamo sonček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:27:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella ne nam luštov delat. a še kje sneži ?? Ne, imao sonček mi tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:27:45
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽIVA in LIN VSE NAJBOLJŠE ZA VAJINIH 8 MESECEV!!!!!! Še hitro od naju z Vidkom čestitke. Še Vidku zahvala za lepe želje! lpsv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:28:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tana7 malo raziskujem prehrano dojenskov na netu - predvsem brezmesno kako je zdaj s špinačo?? se spomnim, da ste jo nekoč omenjale, ali jo dajat ali ne... kaj ste na koncu ugotovile? ali sem že par mesecov za cajtom? je bilo to vprašanje aktualno pri starosti 4-6 mesecev?? ali je še vedno? Mi smo v ponedeljek jedli komaj drugič špinačo. Prvič je ni hotel jest, v ponedeljek pa jo je lepo jedel. Pa ji daj blitvo. Špinača mora biti sveža, ne sme se pogrevat.To je vse. Naša jo je in je vse OK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:29:48
|
|
|
|
hijenca
|
Evo,Videk spi svojo prvo rundo. Jaz pa po kuharski knjigi iščem idejo za kuhat. Nekaj za na žlico, pa da še počaka atija, ko pride zvečer. Ričeta ne bi kuhala, ker ga nimam rada. Ideje prosim??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:30:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava trenutno sta obe ok, tavelika je v vrtcu, s tamalo vsak dan zjutraj zmrzujeva, ko jo peljeva tja ampak rajši imam malo mraza zjutraj, kot pa da ji je cel dan dolgčas doma.... v vrtcu se jim itak tolk dogaja, da je super! Itak Tudi moja mala pika uživa v vrtcu a je zdajle kakšna luna, ker ima Živa grozne probleme ponoči... se dojimo po 6x Ja, polna luna se bliža... taveliko je pa tud nekaj nosilo včeraj in je kar vstala, šla v kuhinjo, je mislila, da je že jutro (ura je bla pa polnoči )... Ta je pa dobra lepe pozdrave z gorenjske v zasavje! lpsvojeglava Pozdravčki nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:30:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja jih bom mogla, čez kake 2 leti menjat. Vse so mastne in zmečkane O kriza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:31:57
|
|
|
|
Svojeglava
|
No zdej sem se vsaki posebej zahvalila, da bomo hitrjš na 11 delu Meni je zmrznila voda za šipe v avtu... ker seveda nisem dala notri tiste tekočine, ki je do -40 ampak sem imela še "navadno", poletno... zdej sem ga pa pripeljala fotru v garažo, pa odmrzujemo... če bo kej ratalo... mi namreč nimamo garaže in je skoz na mrazu in seveda ne odmrzne... razmišljam, da bi Živo dala v stolček (namesto lupinice)...ima že več kot 9 kg, tko da mislim, da bomo kar zamenjali... ampak to pomeni, da je že velika punčka... nič več za v lupinico... pa me kr mal pri srcu stiska... ker gre čas prehitro... sem mal depresivna dons, ker je že 8.mesecev odkar je prišla na svet, pa ne vem, kam so šli!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:32:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo,Videk spi svojo prvo rundo. Jaz pa po kuharski knjigi iščem idejo za kuhat. Nekaj za na žlico, pa da še počaka atija, ko pride zvečer. Ričeta ne bi kuhala, ker ga nimam rada. Ideje prosim?? barbaw in še katera točno vedo, kaj bi jaz predlagala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:32:55
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo,Videk spi svojo prvo rundo. Jaz pa po kuharski knjigi iščem idejo za kuhat. Nekaj za na žlico, pa da še počaka atija, ko pride zvečer. Ričeta ne bi kuhala, ker ga nimam rada. Ideje prosim?? barbaw in še katera točno vedo, kaj bi jaz predlagala segedin??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:35:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo,Videk spi svojo prvo rundo. Jaz pa po kuharski knjigi iščem idejo za kuhat. Nekaj za na žlico, pa da še počaka atija, ko pride zvečer. Ričeta ne bi kuhala, ker ga nimam rada. Ideje prosim?? barbaw in še katera točno vedo, kaj bi jaz predlagala ok, še drugi predlogi: jota, kakšna obara, golaž, bograč, enolončnica z "vaseršpaceljni", porova juha + palačinke,...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:35:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo,Videk spi svojo prvo rundo. Jaz pa po kuharski knjigi iščem idejo za kuhat. Nekaj za na žlico, pa da še počaka atija, ko pride zvečer. Ričeta ne bi kuhala, ker ga nimam rada. Ideje prosim?? barbaw in še katera točno vedo, kaj bi jaz predlagala segedin?? BINGOOOOOO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:37:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo,Videk spi svojo prvo rundo. Jaz pa po kuharski knjigi iščem idejo za kuhat. Nekaj za na žlico, pa da še počaka atija, ko pride zvečer. Ričeta ne bi kuhala, ker ga nimam rada. Ideje prosim?? barbaw in še katera točno vedo, kaj bi jaz predlagala segedin?? BINGOOOOOO A kislo zelje lahko jejo naši ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:43:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo,Videk spi svojo prvo rundo. Jaz pa po kuharski knjigi iščem idejo za kuhat. Nekaj za na žlico, pa da še počaka atija, ko pride zvečer. Ričeta ne bi kuhala, ker ga nimam rada. Ideje prosim?? barbaw in še katera točno vedo, kaj bi jaz predlagala segedin?? BINGOOOOOO A kislo zelje lahko jejo naši ? Jaz mu ga še ne dajem. Ker pa mi jemo segedin s polento, Gregec dobi polento z zmiksano breskvijo iz kompota, zelo okusna kombinacija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:43:47
|
|
|
|
natasa34
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽIVA in LIN VSE NAJBOLJŠE ZA VAJINIH 8 MESECEV!!!!!! Čestitke tudi od nas!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:45:05
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Sva bile že na kontroli zato še nisem utegnila jest zajtrka. Me je pa št. na tehtnici danes zelo razveselila. Ker sem začela v torek, bom ob torkih spreminjala ticker. V bistvu je Maja zdaj zdrava, le nekaj sluzi je še v pljučih, ki pa jo mora izkašljat. Še zdaj nisem našla njene zdr. kartice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:46:34
|
|
|
|
natasa34
|
Midve z Evo se spet pridužujeva klubu nespečih! Se je zbudila ob 3.50, spet z vpitjem ... Spila čaj in ne zaspat nazaj. Končno nam je uspelo da je nekaj do šestih zaspala pri meni Potem je pa spala do 9ih, zdaj se pa veselo kobaca naokrog.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:49:05
|
|
|
|
natasa34
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kako je zdaj s špinačo?? se spomnim, da ste jo nekoč omenjale, ali jo dajat ali ne... kaj ste na koncu ugotovile? ali sem že par mesecov za cajtom? je bilo to vprašanje aktualno pri starosti 4-6 mesecev?? ali je še vedno? Pri nas jo vsaj 1x tedensko ali najmanj 1x na 14 dni jemo vsi, seveda tudi Gregi Delam pa "špinačo" iz blitve, je najbolj okusna mi imamo tudi 1x na teden na sporedu špinačo, jaz uporabljam kar zmrznjeno z kislo smetano mjamiiiii Jaz se že 2 meseca pripravljam, da bi skuhala špinačo. Ker je noben od nas ne mara se težko spravim k temu. Pa še spomnim se sina, ko sem mu prvič skuhala špinačo je vse v loku letelo iz ust - to je bil moj prvi in zadnji poizkus.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:50:23
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Sva bile že na kontroli zato še nisem utegnila jest zajtrka. Me je pa št. na tehtnici danes zelo razveselila. Ker sem začela v torek, bom ob torkih spreminjala ticker. V bistvu je Maja zdaj zdrava, le nekaj sluzi je še v pljučih, ki pa jo mora izkašljat. Še zdaj nisem našla njene zdr. kartice. Poglej v žep od hlač, ali pa jakne. Jaz vedno tja vtaknem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:51:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo,Videk spi svojo prvo rundo. Jaz pa po kuharski knjigi iščem idejo za kuhat. Nekaj za na žlico, pa da še počaka atija, ko pride zvečer. Ričeta ne bi kuhala, ker ga nimam rada. Ideje prosim?? barbaw in še katera točno vedo, kaj bi jaz predlagala segedin?? BINGOOOOOO A kislo zelje lahko jejo naši ? Kislo zelje je baje po enem letu.Imam še slabe izkušnje z njim,ko sem prišla iz porodnišnice in se ga nažrla,potem smo imeli pa veselico ponoč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:52:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kako je zdaj s špinačo?? se spomnim, da ste jo nekoč omenjale, ali jo dajat ali ne... kaj ste na koncu ugotovile? ali sem že par mesecov za cajtom? je bilo to vprašanje aktualno pri starosti 4-6 mesecev?? ali je še vedno? Pri nas jo vsaj 1x tedensko ali najmanj 1x na 14 dni jemo vsi, seveda tudi Gregi Delam pa "špinačo" iz blitve, je najbolj okusna mi imamo tudi 1x na teden na sporedu špinačo, jaz uporabljam kar zmrznjeno z kislo smetano mjamiiiii Naš obožuje špinačo in je tudi 1x tedensko na sporedu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:53:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Sva bile že na kontroli zato še nisem utegnila jest zajtrka. Me je pa št. na tehtnici danes zelo razveselila. Ker sem začela v torek, bom ob torkih spreminjala ticker. V bistvu je Maja zdaj zdrava, le nekaj sluzi je še v pljučih, ki pa jo mora izkašljat. Še zdaj nisem našla njene zdr. kartice. za št. na tehtnici in Majino zdravje. Men je tehtnica pokazala 800g manj aja pa decembra sem šla gor samo 500g
< Sporočilo je popravil tally -- 9.1.2009 10:54:47 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:55:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Sva bile že na kontroli zato še nisem utegnila jest zajtrka. Me je pa št. na tehtnici danes zelo razveselila. Ker sem začela v torek, bom ob torkih spreminjala ticker. V bistvu je Maja zdaj zdrava, le nekaj sluzi je še v pljučih, ki pa jo mora izkašljat. Še zdaj nisem našla njene zdr. kartice. za št. na tehtnici in Majino zdravje. Men je tehtnica pokazala 800g manj Jaz se pa še nisem uspela stehtat,se mi je pa trebuh zmanjšal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?