Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:49:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo zdaj kaj akcije, če ne se grem umit? ne vem zgleda da sem sam jaz v pogonu jaz sem tudi tle je moj odpeketal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:49:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz lahko sprejmem, da je situacija taka kot je glede otrok, glede deca pa ne bom nikoli. Jaz poznam idealno resitev.Ti v sluzbo pa ko pridwes domov noge v luft on pa naj ima vse ostalo cez.... ga bo hitro minilo Žal ne gre, ker vedno kontra delava, razen če bom dobila drugo službo. Ne, ne ...sem imela v mislih da on ostane na porodniski do konca... Ga v roku 2 dni odpelejo na psihiatrijo pa spet ne bo nič iz tega. to si pa lahko čist predtavlam , se mi že film vrti v glavi kako bi to blo, pomoje bi malo kateri moški hotel ostat na porodniški redke so izjeme
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:49:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Meni pa hujšanje ne gre . Mogoče enkrat, .... Ko se boš res slabo počutila v svoji koži boš začela hujšat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:50:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo zdaj kaj akcije, če ne se grem umit? ne vem zgleda da sem sam jaz v pogonu jaz sem tudi tle je moj odpeketal a sem zdej grda, jaz včasih komi čakam da se moj spoka, da mam mir (pa še en otrok manj)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:51:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo zdaj kaj akcije, če ne se grem umit? ne vem zgleda da sem sam jaz v pogonu seveda, ko si pa grešila Imaš bencina za 1000km
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:51:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz lahko sprejmem, da je situacija taka kot je glede otrok, glede deca pa ne bom nikoli. Jaz poznam idealno resitev.Ti v sluzbo pa ko pridwes domov noge v luft on pa naj ima vse ostalo cez.... ga bo hitro minilo Žal ne gre, ker vedno kontra delava, razen če bom dobila drugo službo. Ne, ne ...sem imela v mislih da on ostane na porodniski do konca... Ga v roku 2 dni odpelejo na psihiatrijo pa spet ne bo nič iz tega. to si pa lahko čist predtavlam , se mi že film vrti v glavi kako bi to blo, pomoje bi malo kateri moški hotel ostat na porodniški redke so izjeme se podpišem sam jaz za takega še nisem slišala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:51:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo zdaj kaj akcije, če ne se grem umit? ne vem zgleda da sem sam jaz v pogonu jaz sem tudi tle je moj odpeketal a sem zdej grda, jaz včasih komi čakam da se moj spoka, da mam mir (pa še en otrok manj) saj jaz tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:51:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo zdaj kaj akcije, če ne se grem umit? ne vem zgleda da sem sam jaz v pogonu seveda, ko si pa grešila Imaš bencina za 1000km se vid da sem dobila mal sladkorja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:53:05
|
|
|
|
mafi
|
barbaw: a si ti neki danes plabe volje???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:53:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: a si ti neki danes plabe volje??? me že popušča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:53:50
|
|
|
|
Estrella*
|
Moj se je privlekel izpod tuša, jaz sem pa Aljo previla in oblekla v pižamo. Sem ga vprašala, kaj se je tolk mudil pod tuš, ker bi lahko Aljo zrihtal in dal spat, pa prav ja film je pol Matr jim je luštn. Od 18.30 do sedaj je imel Aljo, pa ni mogle še 15min počakat grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:53:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo zdaj kaj akcije, če ne se grem umit? ne vem zgleda da sem sam jaz v pogonu jaz sem tudi tle je moj odpeketal a sem zdej grda, jaz včasih komi čakam da se moj spoka, da mam mir (pa še en otrok manj) sej ga skor ni blo nič doma, ko je vstal smo jedli se je mal z Emilijo igral, in šel na fuzbal prišel jedu in spet odpeketal , ja včasih prav paše da gre, pa sej verjetno tudi njim paše da mi kam gremo in so sami doma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:54:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo zdaj kaj akcije, če ne se grem umit? ne vem zgleda da sem sam jaz v pogonu seveda, ko si pa grešila Imaš bencina za 1000km se vid da sem dobila mal sladkorja men deluje, da kar več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:54:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: a si ti neki danes plabe volje??? me že popušča kaj pa je če ni skrivnost (no dobila sem takšen občutek)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:56:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moj se je privlekel izpod tuša, jaz sem pa Aljo previla in oblekla v pižamo. Sem ga vprašala, kaj se je tolk mudil pod tuš, ker bi lahko Aljo zrihtal in dal spat, pa prav ja film je pol Matr jim je luštn. Od 18.30 do sedaj je imel Aljo, pa ni mogle še 15min počakat grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne bit huda, sej veš da te naši klinci gledajo samo na svojo rit in si organizirajo vse kot njim paše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:57:16
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brina pa noče zaspat 2x sem šla že v sobo k njej, pa jo dobila, kako stoji in se drži za posteljico in jo malo ruka... zdaj me je pa strah, da se kaj zapleza, da ji zdrsne, da se spusti (neha držat)... šit, še padla bo Meni Jaka ni nikoli padel iz posteljice, če pa je notri pa si ni nikoli nič naredil. Niti buške. notri v posteljici me skrbi, ja a ve imate kaj okoli? al samo jogi in rešetke? mi imamo tisto oblogo, ki se naveže na rešetke, samo čez del posteljice pri glavi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:58:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo zdaj kaj akcije, če ne se grem umit? ne vem zgleda da sem sam jaz v pogonu jaz sem tudi tle je moj odpeketal a sem zdej grda, jaz včasih komi čakam da se moj spoka, da mam mir (pa še en otrok manj) sej ga skor ni blo nič doma, ko je vstal smo jedli se je mal z Emilijo igral, in šel na fuzbal prišel jedu in spet odpeketal , ja včasih prav paše da gre, pa sej verjetno tudi njim paše da mi kam gremo in so sami doma to si mislila sami sami samcati , ali mogoče sami z . pomoje je prej uno prvo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:58:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moj se je privlekel izpod tuša, jaz sem pa Aljo previla in oblekla v pižamo. Sem ga vprašala, kaj se je tolk mudil pod tuš, ker bi lahko Aljo zrihtal in dal spat, pa prav ja film je pol Matr jim je luštn. Od 18.30 do sedaj je imel Aljo, pa ni mogle še 15min počakat grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kaj je to film???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:58:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo zdaj kaj akcije, če ne se grem umit? ne vem zgleda da sem sam jaz v pogonu seveda, ko si pa grešila Imaš bencina za 1000km se vid da sem dobila mal sladkorja men deluje, da kar več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:59:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: a si ti neki danes plabe volje??? me že popušča kaj pa je če ni skrivnost (no dobila sem takšen občutek) moj dec ne ve kaj je ura ipd
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:59:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moj se je privlekel izpod tuša, jaz sem pa Aljo previla in oblekla v pižamo. Sem ga vprašala, kaj se je tolk mudil pod tuš, ker bi lahko Aljo zrihtal in dal spat, pa prav ja film je pol Matr jim je luštn. Od 18.30 do sedaj je imel Aljo, pa ni mogle še 15min počakat grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne bit huda, sej veš da te naši klinci gledajo samo na svojo rit in si organizirajo vse kot njim paše se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:00:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brina pa noče zaspat 2x sem šla že v sobo k njej, pa jo dobila, kako stoji in se drži za posteljico in jo malo ruka... zdaj me je pa strah, da se kaj zapleza, da ji zdrsne, da se spusti (neha držat)... šit, še padla bo Meni Jaka ni nikoli padel iz posteljice, če pa je notri pa si ni nikoli nič naredil. Niti buške. notri v posteljici me skrbi, ja a ve imate kaj okoli? al samo jogi in rešetke? mi imamo tisto oblogo, ki se naveže na rešetke, samo čez del posteljice pri glavi jaz imam isto, pri Jaku pa še obloge nisem imela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:00:47
|
|
|
|
tana7
|
moj se pa zdej strela za računalnikom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:01:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo zdaj kaj akcije, če ne se grem umit? ne vem zgleda da sem sam jaz v pogonu jaz sem tudi tle je moj odpeketal a sem zdej grda, jaz včasih komi čakam da se moj spoka, da mam mir (pa še en otrok manj) sej ga skor ni blo nič doma, ko je vstal smo jedli se je mal z Emilijo igral, in šel na fuzbal prišel jedu in spet odpeketal , ja včasih prav paše da gre, pa sej verjetno tudi njim paše da mi kam gremo in so sami doma to si mislila sami sami samcati , ali mogoče sami z . pomoje je prej uno prvo ne moj pa je rad sam z Emilijo, mu prav paše, mogoče ker to ne prakticiram pogosto , bom jutr probala, grem malo v Lj onadva bosta pa doma kraljevala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:01:29
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 moj se pa zdej strela za računalnikom jst se pa nažiram spet za laptopom - mam pol hladilnika na mizi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?