|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.1.2009 14:09:21   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

ANIta, a ribe si prej tudi jedla al striktno samo zelenjavo pa te stvari,...vprašam kr tko firbec. Dobr zgleda,a si to zdajle slikala?

Me mika da se povabim na kosilo, a boš tudi kaj peklauser posted image user posted image user posted image user posted image

ribe od forever, pekla dns ne bom, sem mal downuser posted image sej veš zakej..pekla bom drug teden ker dobim vele obisk tejka in zoja miša

A boste kaj zunaj krosale?

mejbiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
8.1.2009 14:09:33   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

In še tole, problem - ČAJ. Kako in kaj naj princesko prepričam, da mora piti tudi kaj druga kot mleko?!user posted image  Čaja mi noče, vode tudi ne. Če je lačna velja le mleko, vmes pa se mi zmrduje in cecelj grize in ven špuka, če ji kaj za pit tišimuser posted image . Kaj lahko naredim?

Jaša tudi ne mara čaja. Sploh ne zna po flaši piti, ko sem mu dajala sladke kamilice, se je tako pačil in jih ven pljuval. Tako da mu čaja že lep čas sploh ne dajem več. No, saj se mu ga samo dvakrat do zdaj dala. Sem se pa že tudi spraševala kako bom vanj spravila kaj tekočine. Potem ko bo GH in se bo najedel, ga ne bom potem še podojila zato da se bo še odžejal. Ne vem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
8.1.2009 14:09:47   
Neža7
gajka - saj bi bilo lepo. Mislim, da bi bilo sedaj malo težko hodit, ker nikoli ne veš kdaj bo user posted image  hotil spat in potem ne greš na plavanje. Od kateri uri imajo plavanje za user posted image ?

tejkaz in gajka - čimprej naj se Jaša in Rok pozdravita user posted image  HB moja je sedaj zdrava in tako mora biti, ker imajo cepljenje v ponedeljek in moj je tudi dopšust za to.

Sedaj pa res moram iti user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
8.1.2009 14:10:19   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Daja28 user posted image user posted image saj še malo pa bomo 6.mesecev stari. Midva tudi še vztrajava, pa tudi ne spimo in se tudi kar naprej hrani, sam vidim da se prav prenajeda, ker karnaprej bruhca in poliva. Na kilaži pa tudi tako pridobiva, da bo za vse nazaj nadoknadil.

Mi tudi vztrajamo, ampak spimo pa še kar dobro!
Tako da tale GH bo za nas vztrajne tudi še projekt, ne?!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
8.1.2009 14:12:29   
Zoja Miša

miša A si neoprenk na difu ne da sposodtuser posted image , v Kamniku se jih da, pa obroč tudi

Nič več. So enkrat menda neke glivice staknali otroci, pa od takrat samo obroče posojajo.
Pa itak bova še rabile te hlačke, ker bova hitro na morju. jaz mislim da nekje od srede maja pa do konca avgusta z presledki, seveda. Le to mi še ni jasno kako internet do prikole na Lošinju speljati in vas ne pogrešati!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
8.1.2009 14:12:45   
Erin

Jaša je pa prehlajen user posted image
zdaj je že cel teden kašljal, prej se je pa zbudil ves smrkav.

Kje si ti srečo izgubila?? Skoz maš nekaj..boga...user posted image user posted image user posted image za zdravjeuser posted image

andrejaboris - no pa si se le javilauser posted image user posted image user posted image Me je zanimalo kako si in kaj je s tvojim hrbtom... user posted image user posted image user posted image še za tebe in malega...

gajka - maš slezov sirup? Tilnu je res pomagaluser posted image

Zojkomišek, pri nas smo pogruntal da pije čaj samo če leži, v drugih položajih neuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
8.1.2009 14:13:29   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

matejchi - a si ročko vrgla v prestave? IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ja R-rally...

In kdo šofira?

Erin bom dala en filmček gor... user posted image

Nč LOL..dej da vidmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
8.1.2009 14:13:30   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

In še tole, problem - ČAJ. Kako in kaj naj princesko prepričam, da mora piti tudi kaj druga kot mleko?!user posted image  Čaja mi noče, vode tudi ne. Če je lačna velja le mleko, vmes pa se mi zmrduje in cecelj grize in ven špuka, če ji kaj za pit tišimuser posted image . Kaj lahko naredim?

Moja tudi ne mara čaja piti user posted image  Danes sem ji kupila sadni čaj (po 6mes starost). Jaz ji pred hranjanje dam, ko je najbolj lačna (ampak čez par sekund vidi, da ni mleko) in vmes kar tako, da mi mogoče, če imam srečo mi 50ml popije čez dan.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1433
8.1.2009 14:13:39   
andrejaboris

Dežurna zobozdravstvena ambulanta?! Hmmm.... Kje pa je? V Lj? Ali je tudi v Domžalah???

In še tole, problem - ČAJ. Kako in kaj naj princesko prepričam, da mora piti tudi kaj druga kot mleko?! Čaja mi noče, vode tudi ne. Če je lačna velja le mleko, vmes pa se mi zmrduje in cecelj grize in ven špuka, če ji kaj za pit tišim . Kaj lahko naredim?

Baje je dežurna zb samo v LJ niti v Mb je ni.

Enej tut ne pije nič razen mleka iz zize. S flaše ne zna in ga zdaj več niti ne silim. Lepo pa pije čaj z žličke in prav tako je lepo jedo kašico.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 1434
8.1.2009 14:15:20   
Zoja Miša
Evo Matejchi, ti je že Anita povedala. Mogoče bomo, lahko pa tudi da ne bomo.user posted image

No vidim, da s čajem, ali tekočino nimam samo jaz problemov. user posted image  Pa za enkrat je o.k. ko ima še moj mlek, kaj pa potemuser posted image ... no, nekaj bomo že poštudirali, ne?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
8.1.2009 14:16:41   
andrejaboris
Erin boli me in so me dali na neko telovadbo in neke terapije. Pa roka tut pune boli in še 8,5 kg težkega otročka nosit ni šala mala. user posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
8.1.2009 14:18:08   
matejchi

Ja R-rally...

In kdo šofira?

A boš nardila seznam pa od vseh avgustovk dirke gor dala..?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
8.1.2009 14:18:55   
gajka
Neža7 - v mejlu, ki sem ga dobila, je pisalo, da bodo tečaji ob ponedeljkih ob 9h zjutraj, 2× bo pa v soboto, da lahko tudi user posted image pridejo pogledat in pofotkat. Po mojem je to čisto pravi čas, ker od 9h do 10h še večinoma najbrž ne spijo. user posted image Rok zaspi šele tam okrog 11:30.

Erin - imam slezov sirup. O izrazu na obrazu, ko mu ga poskušam dat, raje ne bi. user posted image Pa še potem je vse lepljivo od tega sirupa, Rok okrog ust, slinček, rokavi... user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
8.1.2009 14:19:00   
matejchi
Anita kdaj bo pa kres? Mislim kdaj sekate al podirate?

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
8.1.2009 14:19:26   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Dežurna zobozdravstvena ambulanta?! Hmmm.... Kje pa je? V Lj? Ali je tudi v Domžalah???

In še tole, problem - ČAJ. Kako in kaj naj princesko prepričam, da mora piti tudi kaj druga kot mleko?! Čaja mi noče, vode tudi ne. Če je lačna velja le mleko, vmes pa se mi zmrduje in cecelj grize in ven špuka, če ji kaj za pit tišim . Kaj lahko naredim?

Baje je dežurna zb samo v LJ niti v Mb je ni.

Enej tut ne pije nič razen mleka iz zize. S flaše ne zna in ga zdaj več niti ne silim. Lepo pa pije čaj z žličke in prav tako je lepo jedo kašico.

Ma mi pijemo iz flaške, ker...no saj veste zakaj, ampak lumpa mala točno ve kdaj ji kaj dam. Sedaj že flaško prepozna in tisto s čajem v osnovi zavrača. user posted image  Ko bova z GH začeli jo bom že nekako okoli prenesla, do takrat pa po pravici se tudi jaz ne trudim kaj prevečuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
8.1.2009 14:19:57   
anita goitan

miša A si neoprenk na difu ne da sposodtuser posted image , v Kamniku se jih da, pa obroč tudi

Nič več. So enkrat menda neke glivice staknali otroci, pa od takrat samo obroče posojajo.
Pa itak bova še rabile te hlačke, ker bova hitro na morju. jaz mislim da nekje od srede maja pa do konca avgusta z presledki, seveda. Le to mi še ni jasno kako internet do prikole na Lošinju speljati in vas ne pogrešati!user posted image

ja že, sam jih bo prerastla, mi2 ji bova potem  za na morje kupila, sej gredo po konf.št.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1441
8.1.2009 14:20:17   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Lony27

Jutro mamiceuser posted image

K_A_T_J_A

Samoplačniško- 65 eur, vsaka nadaljna terapija pa 42 eur-ov.
Če imaš pa napotnico pa čakaš cc. 6 mesecev.

Hvala! user posted image
tatly super, da je s sStello boljše!

Nič, grem Jan bo lačen.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Lony27)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
8.1.2009 14:20:41   
anita goitan

Anita kdaj bo pa kres? Mislim kdaj sekate al podirate?

mi podiramo če je le možnost vsak večer, a vi neuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
8.1.2009 14:20:46   
Erin

Ja R-rally...

In kdo šofira?

A boš nardila seznam pa od vseh avgustovk dirke gor dala..?

Ma neeeeeeeee... samo preverjala bom če pravilno opravljate svoje "dolžnosti" , kaj naštudirala in se kaj novega naučila...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
8.1.2009 14:21:14   
matejchi
MARIBOR
Zobozdravstvena dežurna služba dela ob nedeljah in dela prostih dni od 8:00 do 13:00 ure v zobnih ambulantah Svetozarevska 21 (pritličje nove zgradbe). Zaradi spremembe delovnega časa paciente obveščamo, da so ob petkih popoldan zobozdravstvene ambulante v Svetozarevski ul. 21 zaprte. Ob sobotah dela urgentna ambulanta (amb. za prvo pomoč) od 7:00 do 12:00 ure (sprejem je do 11:30) v zobni ambulanti Svetozarevska 21 v pritličju nove zgradbe.

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
8.1.2009 14:22:03   
naty13
Čaj - pri nas ga največ 30ml spije. Edino 1X je 125ml potrobiluser posted image Ampak do pred enega tedna nazaj ga je pil po flaši, zdej mu ga parkrat na dan dam po žlički, pa mu je dober. Zgleda, da ima naš mulo med drugim tudi alergijo na flaše. user posted image

Tejka user posted image user posted image user posted image user posted image za Jaškota. Tvoj je pa res humorist. A ni mogoče pomislil, da je hladilnik prazen user posted image user posted image user posted image user posted image A bo za Jaškota in Evo v redu ali bo treba kaj menjatuser posted image In Nejc pravi, da drugič mora it Eva zraven, jaz pa njemu, da greva naslednjič same user posted image

Erin Tilenček je pa res cuker. user posted image user posted image user posted image user posted image

Anita tole dobr zgleda. Slikaj še ko bo pečeno. user posted image

Naš mladenič spančka drugo rundo. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1446
8.1.2009 14:22:08   
anita goitan

Jaša tudi ne mara čaja. Sploh ne zna po flaši piti, ko sem mu dajala sladke kamilice, se je tako pačil in jih ven pljuval. Tako da mu čaja že lep čas sploh ne dajem več. No, saj se mu ga samo dvakrat do zdaj dala. Sem se pa že tudi spraševala kako bom vanj spravila kaj tekočine. Potem ko bo GH in se bo najedel, ga ne bom potem še podojila zato da se bo še odžejal. Ne vem.

uf, huda bo tole, mi2 še flaše nimava doma, čak a jo bom sploh rablauser posted image sej čaj bo pila ven iz una kozarčka auser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
8.1.2009 14:22:56   
Zoja Miša
Klinc, sem se kar v samoplačniško naročila, danes ob 19.30h.
Če me že vse drugo zajeuser posted image , lahko vsaj glede zoba kaj ukrenem. In takoj bom na vrsti. Sovražim te dežurne ambulante, ko čakaš ko pr norcih!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1448
8.1.2009 14:22:57   
matejchi
LJUBLJANA
Ob nedeljah in praznikih poiščite prvo pomoč v Ljubljani na Metelkovi 9, med 08.00 in 16.00 uro. Nočna zobozdravstvena ambulanta sprejema paciente vsako noč med 21.00 in 04.00 uro v prostorih Zdravstvenega doma Ljubljana Center, Metelkova 9. Pacienti z Gorenjske so samoplačniki.

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
8.1.2009 14:24:05   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

user posted image

Maja T. - ZARA
Čestitke za polovičko! user posted image

sandra123 - TAJA & TEJA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image
Madona čas beži!!!!

user posted image

Čestitke tudi od mene user posted image

user posted image

Še jazzzzzzzzzz.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?