|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
8.1.2009 11:44:39   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Tašča reče zetu: letos mi pa niste nič za rojstni dan podarili.
ZET: saj sem vam lani grob zakupu, pa ga še niste porabili.

(ste opazile, da se vikata user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Matr me je Taja kr čukas pogledala k sem se prav na glas začela režat user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale naša Taja. Sem ji naredila za malico banano in borovnice za prste polizat, ona pa ni hotla jest. Je pa suh kruh pa sirov burek. To pa tko usta odpira user posted image .

Pa NČK hvala za idejo za špagetke. Mogoče jih Taja danes prvič dobi. Greva pa zdejle mal ven.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
8.1.2009 12:13:27   
Lona76
Šment nč nau zdejle s sprehodom, ker kr preveč piha. Ma pa še enkrat je sonček, pol pa spet oblačno user posted image . No je pa razbojnica dobre volje to je pa tudi važno user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
8.1.2009 12:16:11   
Lona76

LONA, Tega bumbota ne uporabljamo od 3. meseca dalje. Takrat za fotkanje pa še parkrat. Nazadnje se je v njem tako zvila in z nogicami odrinila, da je skoraj vznak padla. Potem smo ga pospravili oz. vrnili, ker je bil sposojen.

A pol to ni tok varna zadeva? Jst sem mislila da je full varno. No vsaj moj brat je delal tako reklamo user posted image . Ali je bil to samo slučaj da se je Anja skoraj prekucnila, al je to čisto možno. No meni je sicer reku da po 10 mesecu da zna otroček ven zgasnt. Sam da bo naši to ratalo v enem popoldnevu si pa nisem mislila user posted image

< Sporočilo je popravil Lona76 -- 8.1.2009 12:18:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 4003
8.1.2009 12:37:58   
*medica*
pozdravljene..
hohoho..kdo je tu..sej ne morem verjet da sem se usedla za comp..
kako ste punce ..ne vem sploh kaj se dogaja..upam da so malčki zdravi in veliki že..predvsem upam da so zdravi..no moj anis je bil novembra pa decembra mal bolančkan..ampak nič hujšega mal viroze..smo že prebolel..važn da je zj mimo..
drgač anis je že pravi mali vragec..zej mu je še kako vse pri rok..plazi se puza korakce dela ob vsem kar se lahko prime..že marsi kaj mi je obrnil na glavo razbil..no na srečo ni fasal nič ampak sem pa ostala brez talepe vaze pa kake posodice..ampak sej drgač bo

ne morem verjet da je že skoraj 10m že mimo..kmal  bo treba delat..sem že počas začela rihtat papirje za skrajšan delovni čas..

aja sem se pa tud začela zanima za ponovni postopek tak da bomo upam da kmal mel še kako bebico..

če mi rata kej prebrat bom mal pokremljala ampak anis mi zelo teško dopusti da sem sploh za compomuser posted image ..
dodam še mal slikic..

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
8.1.2009 12:40:58   
Lona76
Pa vse naj naj za obmesečnici Tii in Timoteju. Bodita zdrava, zvedava in malček tudi nagajiva user posted image user posted image .

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
8.1.2009 14:01:20   
Ursi2
TIA IN TIMOTEJ VSE NAJBOLJŠE ZA MINI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
8.1.2009 15:13:32   
san
punceeeee, men se kravžlauser posted image urban nč ne spi, koze kozaste sicer ne nastajajo več nove, no vsaj zdi se mi tko, ampak skoz joka, sitnari, ne more spat.. ajajajaj jokauser posted image

greva dans k zdravnici k pelem izabelo zrad bule, pa bom še njega pokazala, vročine pa hvalabogu nima

čestitke slavljenčkom za obmesečnice, bom ko bo čas bolj podrobno prebrala...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
8.1.2009 15:39:50   
Vilma
Dober dan punce user posted image

Lona za bumbota je prepozno. Jaz ga imam doma, Dominik ga je imel noro rad, smo ga sigurno ene 4 mesece uprabljali (dokler se ni začel plazit!), pri Juliji pa sploh ne, ker ga ni marala in se je dajala v položaj strune (je hotla ven zlezt). Je pa to fina zadevca, sploh če ga ima otrok rad. Za mamo pa tudi prav pride, sploh če ima več otrok.
Dinki ne morem verjet! user posted image  Zgornji dvojkici, pa je res en mali vampirček! user posted image  Fotka na snegu pa je tudi svetovna, luštna sta oba. Zelo! MOja dva fanta sta šla glih na sneg. Sem dragemu ful zabičala, da ne sme bit več pot pol ure zunaj z Dominikom, ker ful piha. Sam pol ure je že mimo. user posted image

San zdrži! Ta hujše ne traja več kot tri dni in noči! In čez polovico si že, tako da bo kmalu bolje, boš vidla!

Julija ima danes vročino "samo" 37.7, tako da je brez svečke. Je pa dobila drisko. No čisto nepredelano kaka, vmes pa je sama voda. Tako da je očitno viroza, ker pikic ni pa nobenih?!

Vam moram povedat, kakšen pakt sta sklenila otroka proti meni. user posted image  
Dominik ful rad sesa z malim sesalcem-pingvinčkom.
Julija pa ful rada prčka po zemlji od rože v eni sobi. Ki je sicer zaprta ane!
Samo Dominik jo odpre zanalašč, da se madam tja splazi, z roko zagrebe po zemlji, da je vse po tleh umazano!
In potem mi pride Dominik povedat (v bistvu pride Julijo zatožit user posted image ), kaj je naredila in mi reče, da mora sesat. user posted image  A si predstavljate? Kaj šele bo, ko bosta večja! user posted image  Dominiku pa ta sesalec dovolim samo, ko je kaj za posesat, ker drugače bi non stop z njim po stanovanju letal.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
8.1.2009 17:10:31   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: san

punceeeee, men se kravžlauser posted image urban nč ne spi, koze kozaste sicer ne nastajajo več nove, no vsaj zdi se mi tko, ampak skoz joka, sitnari, ne more spat.. ajajajaj jokauser posted image

greva dans k zdravnici k pelem izabelo zrad bule, pa bom še njega pokazala, vročine pa hvalabogu nima

user posted image user posted image user posted image  da se te kozaste koze čimprej umirijo. Zdej je pa mene prav strah da jih mi dobimo ker vsi teli revčki tko trpijo pri teh kozah.

Tajo sem dala zdej spat (neuspešno, ampak počiva v svoji posteljici user posted image ), možek dela, s Tilnom pa delava domače branje. Zdej riše pravljico Moj dežnik je lahko balon. Joj kakšno domišljijo imajo otroci user posted image . Pa še tortico sva pojedla ki nama je od včeraj ostala. Njami.

Vilma hvala za info glede Bumbota. So mi ga pa posodili predvsem zato, da če kam gremo da mala notri sedi in je. Oni so ga baje full dolgo uporabljali. Vidim pa da neke varnosti za nas ne bo, bo pa uporaben namesto stola.

Grem zdej pogleda kakšno umetnijo je Tilen narisal če mi bo pustil user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
8.1.2009 22:01:20   
tina50
TIA in Timi vse naj, naj za obmesečnici!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
8.1.2009 22:03:25   
tina50

o joj, bogi Bani, upam, da bo danes že bolje spal! ti koze ti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
8.1.2009 22:37:02   
Ursi2
Punce, dober večer!
Luka user posted image , pa upam, da bo danes kaj boljši noč. Je revček tako zaspan bil cel dan, da je komaj gledal pa čist vijolčast je okrog učk. Spat pa ni mogel, ker ful kašljauser posted image . Sem mu fajn obkladke gor devala cel dan pa mu mazala na prsih, pa inhalacije. Tk da upam, da bo malo boljši. Je pa še zvečer 2x bruhnil ven, pa bolj tisti šlajm alil karkoli že, ko se mu nabira od kašljanja. Sem bla prav vesela. Pa danes je celo malo večerje pojedel Drgač se je zdej samo dojil, edino par žlic za kosilo. Je pa bil čez dan brez vročine, zdejle zvečer je je imel pa 38. Se mi zdi, da gre na boljši. strah me je samo, kako je z ušesekom. Ker ne vem, a se čoha, ker ga boli ali zato ker je zaspan (ponavadi vem, da je zaspan, ko se začne po ušesu čohat)

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Ursi2 ti pa vedno tako lepo napišeš. Hvala. Ta objemček od Lukca je pa res zdravilen. Upam, da se čimprej pozdravi.
Ja kg...vedno več jih je...user posted image
Za službo pa upam, da čimprej najdeš kaj primernega, al pa celo uresničiš kaj svojega. Kaj pa če bi slaščičarna odprla??? Ne se smejat, ti si tako pridna za pečt.

Špela, hvala ti za vzpodbudne besede in za idejo glede slaščičarne.user posted image user posted image No, morem rečt, da se v tem res ne vidim. Res je, da kr veliko pečem, vendar to ne počnem rada, ampak zato, ker pač znam in ko me prosijo pač nimam srca, da bi rekla, da ne bom. Da bi pa celo življenje pekla, pa ni to nikakor blizu mojim željam.
Sem bolj tip za računalnike in avte in podobne stvari.
Še vedno pa razmišljam o uni drugi zadevi, o kateri sva se pogovarjali, vendar potrebujem nekaj izkušenj prej, potem pa,če se bo le dalo.

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Dobro jutro!
no, danes sem pa jaz prva user posted image . Najprej seveda eno kavico user posted image  za vse vas, da se dan začne tako kot je treba. A ste videle kolk snega je zunaj? user posted image  no, vsaj pri nas ga je zapadalo kar nekaj čez noč. Mi smo ponovno prespali celo noč, tko da sem danes kar vstala ko je šel moj na šiht.

Za Julijo in Lukca pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image , da bo vročina čim hitreje mimo! Prav tako user posted image user posted image  za Tai-a, da je driskica že preteklost!

oh, kako lep datum je tale 7.4. user posted image user posted image
ja, tudi jaz imam še lanskoletni dopust, 11 dni in tega bom zagotovo koristila takoj po končani porodniški. Potem bom pa videla kako bo z vrtcem oz. varstvom. Če bo potrebno ga bom koristila še nekaj letošnjega. Načeloma bi lahko tudi jaz zavlekla do aprila. Grem v ponedljek v službo k šefici, da se malce dogovoriva tudi okoli tega pa (pssssst, sem malce vraževerna in nočem prej govorit, ampak me čaka napredovanje user posted image  in zato me je povabila, da rečeva kaj in kako).

Dinki, hvala za kavicouser posted image . Je pasala! A pri vas jeuser posted image ? Vav, super! Pri nas pa nič. Ma, niti ne vem, aje user posted image ali ne, ker sem skoz not!Ampak, najbrž je, ko pride moj čist leden domov!user posted image
Čestitke za super noč!user posted image user posted image user posted image user posted image Da bi bile vse take!!!!!!!!!user posted image user posted image

Hvala za user posted image , mislim, da so malo pomagale!user posted image
Pa upam, da se bote v službi fajn dogovorili! user posted image user posted image user posted image

Pa ful fajn zgledata na sankah.user posted image user posted image user posted image Kake lušte sta mi nardila!!!!!!!!!!!!user posted image
No, je pa res pravi vampirček! user posted image user posted image user posted image Kaj je posrečen!Je res nekaj posebnega!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zofy, tudi naš še včasih poliva. user posted image Še bolj me pa skrbi, ko mi včasih kr med jedjo bruhne. Pa ga lepo počasi hranim, počakam, da ima prazna usta, ampak, ko ima on dost ni tako, da bi se vstran obrnil, ampak po novem kr nabere v ustih in vrže ven. Me je včasih prav strah, ko ne vem, kaj naj. Ker lačen ni vedno isto, da bi lahko rekla, tolko bo pojedel. Potem pa kr odpira usta, v naslednjem trenutku je pa že vse zunaj!user posted image user posted image user posted image

NČK, ZA VAS ENO GORO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se ne bi kaj hujšega razvilo iz kašljanja. Glede velikosti oblek ti čist iz prve roke ne morem povedat, ampak ima pa sestra tri otroke in je tastarejša stara 4 leta in morem velikokrat kr jz kupit kake obleke za njih, da ne hodi ona z vsemi tremi, pa mi vedno naroči, da naj rajši vzamem malo večje(ko se gre za jakne, bunde, kombinezone), da ima nekje za 2 sezoni. Pa ni nikoli tako ful preveliko, da bi bila panika. Tako da pomoje ni nič narobe če vzameš116, saj ima še spod obleke, pa pancerji poberejo.
Za smučke pa nažalost ne bi vedla! Kaj pa če bi si jih sposodli, če grete na kako smučišče?

A rečemo potem za srečanje v torek 13.1. ob 11h v Tivoliju? Pa naredimo en sprehod, potem pa mogoče še kaka kavica?
Katera bi še lahko prišla?

NČK
Lona76
Dinki

Upam, da bomo mi zdravi, da boma lahko prišla. Obljubim nič ne. Imava še v pon pregled, pol pa boma vidla. Želim si ful, bo pa vse od zdravja in vremena odvisno!

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Hojla!

Na hitro ker se je žaba že zbudila.

Fizioterapijo imava že v sredo, sem prej klicala in sva takoj datum dobili user posted image .
Ja iz RA je rekla da bo v redu napisala. Da pa ima Taja tok bolezni da bi ji mogli podaljšati. No bomo vidli kako bo. Sem ji pa spet za čevlje težila in je rekla da zdaj naj ji jih ne kupujem, ker jih ne rabi, samo naj ji dam krznene copatke gor, potem pa naj ima doma copate take k ste ve kupovale. Une usnjene, pa čimbolj mehke čevlje brez unega loka.

Joj da vam še povem da je naša tašča učeri prekipevala od veselja ker je dala zvečer lahko Tajo spat in potem sta se z našo mami hvalili kako njima otroc zaspijo. Ja sej pri meni kej zaspijo pa pol naša ja pri meni tut tko lepo zaspi. Za kozlat. Tekmovanje babic pri kateri otroci lepše zaspijo. Ja valda k so pa dolgočasne pol pa otroc zaspijo user posted image . Pri mamicah je pa akcija user posted image .

Lona, super za datum za fizioterapijo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Pa hvala, ker si povedala tole za čeveljčke.user posted image Sem vas hotla že cele praznike vprašat, pa sem vsakič pozabla, kaj ve mislite. Ker meni vsi okrog težijo, da bi mu mogla zdej, ko se vredu na noge postavlja in hodi ob opori kupit ene čeveljčke oz copatke, ki imajo bolj oporo za gležnje. Ne zdej enih skibuck ali gojzarjev, ampak bolj konkretne čeveljčke. Pa se ne dam, ker se mi zdi, da so tile copatki z e-baya bolj zdravi. Pa vidim, da je tudi tebi tako rekla. Hvala še enkrat!user posted image
Tole s taščami in mamo si me pa nasmejala! Ja, so ko eni otroci, a ne!?user posted image user posted image user posted image

Tina50, upam, da bo kmalu snežilo, da bote lahko malo preizkusili sanke. Pa super, da si malo boljši danes, da si malo svojemu dragemu potožila in da te je lepo potolažiluser posted image user posted image ! Priden je!!!!user posted image user posted image user posted image

Medica, lepo da si se spte malo oglasila. user posted image user posted image Če ti bo kaj čas dopuščal se pa le večkrat javi! Pa upam, da postopek za novo user posted image čimprej uspe!user posted image user posted image user posted image user posted image

San za vas pa en cel vlak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in še user posted image user posted image user posted image , da bi tele kozice čimprej minile in da bi  jih Urban lažje prenašal!!!!! Mi gre kr na jok, ko pomisli, kako je bogi!
Kaj ste pa kaj pri zdravniku zvedeli?

Vilma, tudi za vas en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne bo vročine več in da driska mine. Sem se pa ful nasmejala temu, kak pakt sta sklenila tvoja dva sončka. Ja, kaj te še čaka, če sta že zdej taka kompanjona!user posted image user posted image user posted image

Hm, še to. Naš miško ima danes fulllllllllllll rdečo ritko, da mu jo komi upam umivat, ker ga ful boli ali peče. Pa ne vem, aj eto od tega, ker je zdej kakih 3-4 na dan kakal ali je od antibiotika. Pa sploh ne vem, kaj naj. A naj mu s pudrom gor ali s hladilnim mazilom ali kr pustim. Poskušam mu jo čimveč luftat, amapk ni videt kaj boljši.

Neposredna povezava do sporočila: 4012
8.1.2009 22:59:21   
Ursi2
Punce, sem zdejle gledala malo poročila in je bilo vreme za ponedeljek še lepo oz oblačno, dopoldan nekje -8, popoldan -2, za torek pa je slabo napovedano - dež!user posted image user posted image
Tako da, mislim da bomo mogle srečanje ali prestavit na drug datum ali pa lokacijo spremenit!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4013
9.1.2009 8:23:13   
Ursi2
Dobro jutro!
Samo na hitro eno
user posted image  od
Lukija!
Zdej grema pa zajtrkovat! Me že za hlače vleče!!!!!!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4014
9.1.2009 8:26:19   
Ursi2
LAN, VSE NAJ NAJ  NAJ ZAMINI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

Še od Lukija:
z3tghtjiluukkj. iiii,h k8888888888888886g iv hvmnv hbn user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
9.1.2009 9:02:46   
Lona76
Dobro jutro!

Taja spi prvo rundo. Se je zjutraj zbudila že ob pol sedmih in zato je bila že ob osmih tečka na kvadrat. Drugače pa je bila noč ok. Sicer se je zbudila že ob pol treh za mleko ampak mi ni panike, ker popije in nazaj zaspi. Bo pa treba počasi to ukiniti. Ji počasi zmanjšujme količino mleka. Ampak res počasi.

Ursi2 bomo videli še kako bojo kaj napovedali čez vikend, ker napovedi skos neki spreminjajo. Zuni je tok lep sonček, ampak mraz pa k pes. Glede ritke pa lahko da je kakal zaradi antibiotika in seveda ima zato rdečo ritko. Maži ga z bepantenom ali pa s praško pasto. Pa ko ga umiješ z vodo mu rito še s fenom posuši, pa dokler je rdeča se probaj izogibati robčkom če jih uporabljaš. Pa upam, da ste noč prespali in da LUki ni tok kašljal.

Za jutri sva Tilna prijavila na smučanje pa ne vem, v kaj naj ga oblečem, da mi ne bo zmrznu revež. Je full mrzlo napovedano. No sicer pa otroci skos norijo, pa jih potem manj zebe, pa še zabavajo se. Mož bo pa jutri šel spet delat, tako da bova s Tajko spet cel dan same. No pa saj sva navajeni, tko da nama bo čisto ok. Ne vem pa kdaj si bom šla jaz smučarske hlače kupit ker so mi stare fejst premejhneuser posted image . Upam, da ko bom imela čas da bojo še kaj imeli in mi ne bojo vse prodali, ker pol bom mogla pa v gatah smučat. Ja te so mi pa kakšne še pravuser posted image .

Dost filozofiranja, se grem mal zraven fračke ulešt, da bo mogoče malo dlje spala.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
9.1.2009 9:03:46   
Lona76
Pa Lanu vse naj naj za obmesečnico! Bodi zdrav, vesel in razigran.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
9.1.2009 10:34:39   
Dinki
Dobro jutro, dober dan user posted image
Titek je šel zdejle oddremat svojo 1. rudno. Se je pa danes tudi on zbudil že malo po 7. uri in čist spočit, živahen. se je takoj spravil name, da bi ja čim prej vstala.

Sem ji pa spet za čevlje težila in je rekla da zdaj naj ji jih ne kupujem, ker jih ne rabi, samo naj ji dam krznene copatke gor, potem pa naj ima doma copate take k ste ve kupovale. Une usnjene, pa čimbolj mehke čevlje brez unega loka.

tudi naša dr. v RA pravi, da so te sopatki super za prve podvige na nogah, naj nič ne kupujemo še čevljcev.
No, včeraj sva bila tam in je videla, da Tit že vstaja, torej bo zgleda preskočil fazo hoje po vseh 4-ih (po kolenčkih), ker on se še zmeraj puza ko želi nekam priti, mu je očitno tako najlažje. Znači on ostaje i dalje zmija user posted image . No, Tit dela narobe to, da ko se dviguje ob opori, si pomaga z rokami, bi pa mogel vstati s pomočjo nog, torej da eno nogico pokrči in nato vstane. On se pa kar potegne z rokicami, nogice pa tudi kar povleče. Zdej morava to vaditi, da mu nogico najprej pokrčim, potem pa hop na noge. Pa ne smem mu dovoliti, da stoji na prstkih. vem, da ste ene že govorile o tem če je to kaj narobe. Baje ni fajn. Oni si zdej zapisujejo vse te vzorce in jih je fajn popravljati že takoj na začetku, ker je potem zmeraj težje.

Jagoga je čist prav da se pohvališ. Tudi jaz se bom pohvalia ko se bo Taja prvič usedla pa kaj novega naredila. Ker mame smo toooook ponosne na dosežke naših otročičkov. In ni važno kdaj kaj naredi, treba se je hvalit in prekipevati od veselja. Tako da user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse nove podvige.

zelo lepo napisano, se podpišem pod tole user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
kako lepo se mu vidijo zobki, ne morem verjet, da so mu najprej zrastle dvojkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej jaz tudi nisem mogla verjet user posted image ....ja tudi v zobkih je Titek ena izjema user posted image
no, za 9 mesecev je dobil še spodnjo enko, tako da imao zdej že 3 zobke. Je pa tale moj sinko krasen. Nič vročine, nič mehkega blata,nič neprespanih noči, zobki pa kar ven lezejo user posted image .

DINKI,TITEK je tako luštkan!!! Dj še kakšno slikico gor, da vidimo vampirčkauser posted image

hvala user posted image
joj, ko bi ti vedela, kolk smo se namučili za to eno slikico user posted image . Tolk sem si želela imeti dokumentirana ta dva zobka. In nama je KONČNO uspelo. Tale je nastala po kopanju ko se je glasno smejal očiju, ki ga je "jedel", jaz pa hitro izkoristila priliko user posted image .

tole glede pssssst.....jaz sem tam že 8 let in bo to 1., če bo seveda res....tko da vem kako je glede tega user posted image user posted image user posted image  sem prav začudena kako zdaj, bo zgleda treba it še kaj na porodniško user posted image  

Joj, sem včeraj pozabila user posted image

Tia in Timotej
obema čestitke za mini RD
še naprej bodita zdrava, nasmejana in živahna user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in pa danes brez zamude

Lan
vse naj, naj za mini RD
bodi zdrav, nasmejan, pridno papaj
in osrečuj svojo mamico in očija še naprej
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 9.1.2009 10:37:40 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
9.1.2009 10:38:55   
san
punce, hvala vsem za vzpodbudne besede in pikapoloniceuser posted image user posted image user posted image , so pomagale, je danes naš mali že mnogo bolje (sicer sva pokonci že od 6-tih, pa spat noče, ampak vsaj joka neuser posted image . zdravnica ni rekla nič takega, razen, da bomo dal izidorja stestirat, da vidmo če je norice že prebolel in napotnico za izabelo sm dobila, to je pa to. je rekla, da bo minilo, da zgleda čist ok, da mogoče ga srbi al pa da mu je dolgčas.

vilma, si me prov potolažlauser posted image

je pa urrban danes naredil samostojno karakuser posted image user posted image . se je držal za posteljco, potem se je pa k izidorju obrnil in kar stopil k njemu, pa sploh ni padel, ampak se je potem lepo usedel in ga objeluser posted image . smo vsi ploskal, izidor je bil pa ful ponosen, da je k njemu šel, ko je prvič sam korak narediluser posted image

nčk, jaz bi kupila kar večji pajac oz kombinezon. mi imamo pa sedaj med 116 in 122, pa sm smotka kupila 116 kavbojke pred enim mesecom in mu bojo mogoče ravno še en mesec pravuser posted image , tko da svetujem večjo št. jaz mam na srečo še od izabele zimske stvari in še barva je ok za fantauser posted image

aleži...klopi, komarji... aaaa groza, a zdej še pozim ne bo mir pred njimi, jaz se kar naježim. upam, da klop ni bil kužen!!!

bolančkomuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

špelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj mine depresija hitro hitro

tina, upam, da si ti tut bolje razpoloženauser posted image user posted image

urban se zraven pritožuje ama, ajaj, uaaa, aaaauser posted image ... prevod: mami nehi

čestitke vsem slavljenčkom: LANU, TITU, TILNU ZA ČISTO PRAVI 5. RD, TIMOTEJU, TII IN TOMAŽUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skoraj sami Tjiuser posted image

zofy in terida bravo juliji in eriki za nove pogruntavščineuser posted image user posted image user posted image

zdej pa res morm končat

< Sporočilo je popravil san -- 9.1.2009 10:43:58 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
9.1.2009 10:42:31   
san
aja, dinki, ma je titko pravi medvedji cukruser posted image user posted image user posted image , pa luštna sta oba in dobrga pajaca ma! kje sta ga kupila?

služba, sm vesela, da bom doma do sept in da bani še ne gre v vrtec, ma menetut skrbi, k že mal delam, pa je naporno, k tamal čez dan nč ne spi, sam zunaj in pol zvečer do dveh kle visim, zdej pa itak tut ponoč ni spal... upam, da se stanje s sppanjem umiri

no, zdele mi je prvič za računalnikom na jošči zaspaluser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
9.1.2009 10:46:52   
san
Znači on ostaje i dalje zmija . No, Tit dela narobe to, da ko se dviguje ob opori, si pomaga z rokami, bi pa mogel vstati s pomočjo nog, torej da eno nogico pokrči in nato vstane. On se pa kar potegne z rokicami, nogice pa tudi kar povleče. Zdej morava to vaditi, da mu nogico najprej pokrčim, potem pa hop na noge. Pa ne smem mu dovoliti, da stoji na prstkih. vem, da ste ene že govorile o tem če je to kaj narobe. Baje ni fajn. Oni si zdej zapisujejo vse te vzorce in jih je fajn popravljati že takoj na začetku, ker je potem zmeraj težje.

user posted image user posted image user posted image

zmija in vampirčekuser posted image pa še medvedekuser posted image

no, naš urban to vse prav počne, super da si napisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
9.1.2009 10:53:34   
Dinki

ojej, to mora biti pa res hudo user posted image
Upam, da je danes že bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Banija in user posted image user posted image user posted image  zate, da bo tole mučno obdobje hitro mimo!

Vilma, tudi tvoji Juliji pošiljam user posted image user posted image user posted image , da vročina zgine, prav tako driska in HB, da koz ni od nikoder user posted image user posted image . Tale pakt med Julijo in Dominikom se mi pa ful dopade user posted image user posted image . Luštkano! Se lepo vidi naveza bratec - sestrica user posted image .

Joj in Lukec, revček mali user posted image . Tudi zanjuser posted image user posted image user posted image , da kašelj in vneta ritka zgineta! Pa da bo lahko spet lepo pančkal user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Dinki, hvala za kavicouser posted image . Je pasala! A pri vas jeuser posted image ? Vav, super! Pri nas pa nič. Ma, niti ne vem, aje user posted image ali ne, ker sem skoz not!Ampak, najbrž je, ko pride moj čist leden domov!user posted image

ja, pri nas je ful snega! Sem bila pa presenečena, ker ko sem bila včeraj v Lj. ga je ful manj kot pri nas pa smo le malce stran od Lj. user posted image . Pri nas je prava zimska idila pa še na vasi smo in ulice med hišami niso lepo splužene in se da fino sprehajat s sankami user posted image .
Ursi2, tudi jaz držim pesti, da najdeš eno fajn službo zase user posted image .

Ne vem pa kdaj si bom šla jaz smučarske hlače kupit ker so mi stare fejst premejhneuser posted image . Upam, da ko bom imela čas da bojo še kaj imeli in mi ne bojo vse prodali, ker pol bom mogla pa v gatah smučat. Ja te so mi pa kakšne še prav user posted image .

pa kako so ti premajhne? pa sej si ja suhica. A prej si bila še bolj al kako? No, vsaj jaz ko sem te nazadnje videla si bila čist fit.
kaj pa če bi prosila mamo, da ti malce pomirka Tajo? se ti splača it zdaj ko so razprodaje. Lahko ti jih pa jaz posodim, sam se mi zdi, da si kar dosti večja od mene.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
9.1.2009 10:55:17   
Dinki
je pa urrban danes naredil samostojno karakuser posted image user posted image . se je držal za posteljco, potem se je pa k izidorju obrnil in kar stopil k njemu, pa sploh ni padel, ampak se je potem lepo usedel in ga objeluser posted image . smo vsi ploskal, izidor je bil pa ful ponosen, da je k njemu šel, ko je prvič sam korak narediluser posted image

oooo, kako lepo user posted image
bravo Urbanček user posted image user posted image user posted image  in super, da ste že bolje user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
9.1.2009 10:59:44   
Lona76

Ne vem pa kdaj si bom šla jaz smučarske hlače kupit ker so mi stare fejst premejhneuser posted image . Upam, da ko bom imela čas da bojo še kaj imeli in mi ne bojo vse prodali, ker pol bom mogla pa v gatah smučat. Ja te so mi pa kakšne še prav user posted image .

pa kako so ti premajhne? pa sej si ja suhica. A prej si bila še bolj al kako? No, vsaj jaz ko sem te nazadnje videla si bila čist fit.
kaj pa če bi prosila mamo, da ti malce pomirka Tajo? se ti splača it zdaj ko so razprodaje. Lahko ti jih pa jaz posodim, sam se mi zdi, da si kar dosti večja od mene.

Ja ko sem hlače kupila (4 leta nazaj) sem imela 10 kg manj kot sedaj user posted image . Zredila sem se pa predvsem v vamp.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
9.1.2009 11:00:14   
Dinki

aja, dinki, ma je titko pravi medvedji cukruser posted image user posted image user posted image , pa luštna sta oba in dobrga pajaca ma! kje sta ga kupila?

služba, sm vesela, da bom doma do sept in da bani še ne gre v vrtec, ma menetut skrbi, k že mal delam, pa je naporno, k tamal čez dan nč ne spi, sam zunaj in pol zvečer do dveh kle visim, zdej pa itak tut ponoč ni spal... upam, da se stanje s sppanjem umiri

no, zdele mi je prvič za računalnikom na jošči zaspaluser posted image

hvala San. je en medvedek, ne? user posted image  čeprav se mi zdi, da je zdej ful shujšal oz. ne shujšal, ful se je potegnil, kile pa stojijo, ker je tolk aktiven. tako kot si zadnjič ti napisala, ful se je spremenil, se spreminja. Zdej je ta preobrazba ko se poslavlja od biti dojenček in ratuje tak mali možakarček user posted image .

pridna, da že delaš user posted image
in priden Bani, da je malce zadremal pri tebi in da maš končno malo časa za čvek user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?