Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:04:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grem jaz mal poštimat stvari po bajti. No še to, sem šla v štacuno in sem res komaj, komaj zvozila klance, s tem, da me je 2x obrnilo proklet sneg in zima, pa še tisti, ki ne puži!!!! Ti bi bila vesela, če bi bila tako na ravnem doma kot jaz. Še LJ ni tako ravna. Estrella: v takem jaz ne grem od bajte, ni do trgovine, sem rajši cel teden lačna kot da bi s5 kje pešakala z Manco pa tem snegu in vetru , enkrat je bilo dovolj Barbaw: mal ravnine bi pa jz tud mela . Sicer ko se pride do nas je ful ravnina, sam je pa prej breg Mene ful jezi, da se ne spluži v bregih takoj, potem pa en pelje pa se sneg toliko stali, da kasneje zmrzne in je cesta ledena. Drugače sploh ne bi bilo panike.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:05:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce, na našem koncu zgleda da so s5 lopovi na pohodu Že pred božičem so na našem koncu vlomili v 2 hiši, malo po božiču pa mo opazili, da se en zelen megan vozi naokoli vsak večer ko se je začel delat mrak, in opazuje hiše NO prejle sem pa opazila, da je nekdo pustil malo od soseda navzgor avto in prišel peš do nas, do vhoda, nato da garaže, hodil po dvorišču, šel do kozolca, proti gmajni in nazaj do avta (vse se lepo vidi, ker je sneg namedlo prav do vrat) in to mi ni prav nič všeč. Sem šla zdele mal dvorišče kidat (en del) da bo zgledalo, da je kdo doma. Mi ni prav nič prijeten občutek biti sama doma v tem vremenu, ko vem, da se nekdo potika naokoli UPS....to pa res ni prijetno. A imate kakega kuzata pri bajti??? ne, kužija nimamo, smo ga imeli, pa smo ga dali stran ker je bil star in bolan, pol se pa kar nekak ne moremo odločit za novega
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:06:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally uuu nič kej prijetno ni tole pri vas, mene bi iblo tudi strah. Kdaj pa kdo od tvojih pride domov? okrog 3h prideta moja mami in oče
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:06:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj pa policija? Jaz vedno pokličem, če je kaj sumljivega. še vedno so prišli. napiši si tablice, če jih boš videla. Daljnogled v roke. Ma problem je v tem, ker so romuni na pohudu (tako je bilo pred božičem) in imajo ukradene tablice na avtih, tako da registrska nič ne pomaga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:06:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pa spala od 21-8.30h, s tem, da sem jo šla zbudit In zakaj si jo šla budit? Ker ima potem dnevno spanje zmežlano, sitna je, noče jest....Sploh je pa 11,5h dovolj na noč, se ti ne zdi? O ja, zelooooo dovolj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:07:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mene ful jezi, da se ne spluži v bregih takoj, potem pa en pelje pa se sneg toliko stali, da kasneje zmrzne in je cesta ledena. Drugače sploh ne bi bilo panike. No evo, vidiš tako je pri nas In mamo glih 1km do glavne ceste, pa je zmerej štala za domov pridet po temu bregu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:07:58
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce, na našem koncu zgleda da so s5 lopovi na pohodu Že pred božičem so na našem koncu vlomili v 2 hiši, malo po božiču pa mo opazili, da se en zelen megan vozi naokoli vsak večer ko se je začel delat mrak, in opazuje hiše NO prejle sem pa opazila, da je nekdo pustil malo od soseda navzgor avto in prišel peš do nas, do vhoda, nato da garaže, hodil po dvorišču, šel do kozolca, proti gmajni in nazaj do avta (vse se lepo vidi, ker je sneg namedlo prav do vrat) in to mi ni prav nič všeč. Sem šla zdele mal dvorišče kidat (en del) da bo zgledalo, da je kdo doma. Mi ni prav nič prijeten občutek biti sama doma v tem vremenu, ko vem, da se nekdo potika naokoli uuu nič kej prijetno ni tole pri vas, mene bi iblo tudi strah. Kdaj pa kdo od tvojih pride domov? Tega sem se jaz bala, ko sem vidla, kje je imel moj zakupljeno parcelo in že zazidano klet, na eni strani je bila samo njiva, potem pa gozd. Ker pa nam gre naša gradnja bolj počasi, so sedaj tisto njivo kupili eni žlahtniki in že gradijo hišo. Tako, da so sedaj oni ob gozdu, mi pa lepo na sredini.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:08:43
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Midva s Tilnom sva že z obiska,sva bila pri mojih starših. Mi je ati posodil za kurilno olje ,ker je sedaj še toliko poceni, da se ga splača naročiti,jaz imam še dva obroka za plačat,tako da ga na kartico ne morem vzet. Sedaj bomo pa še tašči rekli,da naj da malo zraven.Res,da kuri v kamin,a je drva dobila zastonj od naju in takrat ko ne kuri,ima ravno tako radiatorje odprte,voda v kopalnici se ogreva na centralno,tako da bi bila lahko tako poštena, pa kaj zraven dala.Jaz ne vem,kako so lahko eni tako izkoriščevalski do svojih lastnih otrok.Koliko časa je naprej metala,kako mu je za avto posodila,..Pa drugače ima takega sina,ki si ga lahko želi vsaka mati. Vid.. vse naj naj za 8.mesec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:08:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma pa sedaj jedla prvič hrenovko. Je Videk jedel kot veliki, edino imela sma neke puranje hrenovke, so se mi zdele preveč slane. Kakšne kupujete ve za , boma drugič druge probala. Videk. Midva sva pa po sadnem obroku še kruh in pašteto papcala in je tudi lepo jedel. Hrenovke - piščančje ali puranje, oboje včasih tudi s sirom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:09:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men se bo zmešal, Nejc se dviguje na vse možno, zdej se hoče dvignat na igralna loka pri igralnem centru, pa se mu vse maje, prej se je dvignu na zvočnik, sej še na RR ne morem sledit oooo, dobro to poznam...a igralni center imaš še vedno postavljen....jaz sem ga pospravila že pred ene 4 meseci dobrodošla v klubu jana pri nas smo pa igralni center tud že pospravili 3 mesece nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:09:47
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mene ful jezi, da se ne spluži v bregih takoj, potem pa en pelje pa se sneg toliko stali, da kasneje zmrzne in je cesta ledena. Drugače sploh ne bi bilo panike. No evo, vidiš tako je pri nas In mamo glih 1km do glavne ceste, pa je zmerej štala za domov pridet po temu bregu v našem koncu ni veliko snega,le ves je zvožen in sem danes že plavala po cesti,pa imam nove gume gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:10:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Spali kar dobro z enim hranjenjem in pred sedmo se jaz nisem hotela vstat in je Maja dobila dudo in povlekla še za eno uro. Danes gremo na Ptuj zato me vmes ne bo. Maja je že zdaj začela s sitnobo in me je prav strah kaj še bo. Vedno nekaj grize tako, da si obetam v 14 dneh nov zob. Za predzajtrk sem spila sok iz grenivk, ki pa je bil sladek. Sploh ni bilo čutit grenkobe. Upam, da bom prišla še do zajtrka pri moji sitnobici. Jaka pa je itak priden in danes zaradi "izleta" šprica vrtec. za spanje in uživajte na Ptuju. In kdaj boš šla po orhideje? Mogoče pa te Maja preseneti in be bo preveč sitna Ne bom šla po orhideje, ker smo zategnili pas. Pridemo pa v začetku februarja v Moravce. Maja pa je že imela arije. Sem popiz.... Super za Moravce, se že veselim . Sicer pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:10:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mene ful jezi, da se ne spluži v bregih takoj, potem pa en pelje pa se sneg toliko stali, da kasneje zmrzne in je cesta ledena. Drugače sploh ne bi bilo panike. No evo, vidiš tako je pri nas In mamo glih 1km do glavne ceste, pa je zmerej štala za domov pridet po temu bregu Konjička pa sani. Hecam se. Vem kako je, ker je pri moji teti isto. Skoraj ne moreš od hiše. S traktorjem gre, pa še to se je stric prevrnil z njim 1x, ker je bilo tako ledeno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:11:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso dobro jutro pri nas piha burja...brrr...za zmrznit Evo za ta lačne, malo obujajte spomine Joj kake lušte si mi naredilaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:11:48
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men se bo zmešal, Nejc se dviguje na vse možno, zdej se hoče dvignat na igralna loka pri igralnem centru, pa se mu vse maje, prej se je dvignu na zvočnik, sej še na RR ne morem sledit oooo, dobro to poznam...a igralni center imaš še vedno postavljen....jaz sem ga pospravila že pred ene 4 meseci dobrodošla v klubu jana pri nas smo pa igralni center tud že pospravili 3 mesece nazaj Jaz sem pa ravno danes dobila denar za igralni center,ker sem ga prodala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:13:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka ko si glih tle... dej mi povej kokrat pa kaka? Ker moj je non stop pokakan... ma vsakic ko je ga nadeva... samo ponoci je mir. Danes je bil pokakan trikrat. mmm...potem je moj pravi seronja A vedno na veliko kaka ali le trenutno? In kako si kaj ti? Pa tvoje zdravje? Vedno kaka, vsakic ko ga hranim... Jaz uredu hvala gre. Pa ti? To pa zanimivo, da toliko kaka . Me pa veseli, da si dobro. Tudi jaz sem sedaj v redu, ker končno bolje spimo . Samo še kile mi morajo it gor pa bom super. Pa hvala še enkrat za vse informacije glede temperatur, vode pri vas. Ups jaz sem ti napisala vcerajsnje temperature zraka..vode pa ne A grem se za vodo pogledat Prosim ja . Jaz trola pa še napišem hvala za temp. vode - ni bilo namerno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:14:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso dobro jutro pri nas piha burja...brrr...za zmrznit Evo za ta lačne, malo obujajte spomine Joj kake lušte si mi naredilaaa Nič nisem lačna, ker mi je slabo od hrenovke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:14:54
|
|
|
|
Anitka
|
Sandra IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce, na našem koncu zgleda da so s5 lopovi na pohodu Že pred božičem so na našem koncu vlomili v 2 hiši, malo po božiču pa mo opazili, da se en zelen megan vozi naokoli vsak večer ko se je začel delat mrak, in opazuje hiše NO prejle sem pa opazila, da je nekdo pustil malo od soseda navzgor avto in prišel peš do nas, do vhoda, nato da garaže, hodil po dvorišču, šel do kozolca, proti gmajni in nazaj do avta (vse se lepo vidi, ker je sneg namedlo prav do vrat) in to mi ni prav nič všeč. Sem šla zdele mal dvorišče kidat (en del) da bo zgledalo, da je kdo doma. Mi ni prav nič prijeten občutek biti sama doma v tem vremenu, ko vem, da se nekdo potika naokoli UPS....to pa res ni prijetno. A imate kakega kuzata pri bajti??? ne, kužija nimamo, smo ga imeli, pa smo ga dali stran ker je bil star in bolan, pol se pa kar nekak ne moremo odločit za novega Čuvajte se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:16:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nič, bom šla zdaj počas... da ne bom spet tuki kot stekel pes s peno estrella, si padla v nezavest, odkar veš, da sem ribi? lepo pančajte, pa vaši hroščki tudi nam ostane upanje na "boljši jutri", kakor so govorili v ranjki Jugoslaviji Ne, samo sem se šla stiskat k . No če ti je v tolažbo jaz sem po horoskopu rak tako, da se v vodi kar zastopiva ja, ti bi mene uščipnila!!! sicer pa DOBRO JUTRO VSEM mi gremo pa zdaj kmalu neoprenske hlačke pomerit, naslednji teden štartamo s plavanjem, smo že dali čez uvodno predavanje upam, da bo uživala!!! Dobro jutro! Upam da bo Brina uživala Mi gremo pa ta vikend v terme Snovik plavat, komaj čakam. prav termalna voda? nam so na predavanjih za plavanje rekli, da za dojenčke ni primerna termalna voda, ker je pretežka za njihov organizem, preveč vsebnosti enih mineralov (sem pozabila katerih) in trpi organizem ne vem če je termalna voda??? Tilčiiiiii, vi ste že bili tam....kako je s tem? Mi smo uživali v Snoviku in se nisem obremenjevala s tem,da termalna voda ni primerna za dojenčke,ker to prvič slišim.Sploh pa smo vzeli karte za 2 uri,Tilen je šel 2x notri po 15 minut,Nejc je bil dalj časa notri,ker ga težko spraviš ven.Vglavnem oba sta se načofotala in od utrujenosti med vožnjo zasmrčala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:16:33
|
|
|
|
hijenca
|
Barbaw a Maja je že zdrava? Sprašujem, če bomo kdaj zopet na kavico šli?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:16:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tega sem se jaz bala, ko sem vidla, kje je imel moj zakupljeno parcelo in že zazidano klet, na eni strani je bila samo njiva, potem pa gozd. Ker pa nam gre naša gradnja bolj počasi, so sedaj tisto njivo kupili eni žlahtniki in že gradijo hišo. Tako, da so sedaj oni ob gozdu, mi pa lepo na sredini. Lepo, da boste imeli sosede . SEj mi jih tudi imamo, ampak bi rajši skozi okno opazovali kako k nam nekdo leze čez balkon, kot pa da bi kaj ukrenili. Žalostno, ampak resnično
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:17:30
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz sem pa maso za palačinke naredila, pa zraven bom na brzino eno juhco skuhala, Gala dala spat, likala... Popoldne pa spet inhalacije . Zdaj grem pa še kakano rito sanirat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:17:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KLIK evo tiana, to je ta članek Hvala! A drži? Jaz še nisem 34 pa že zdaj uživam v sexu... (pa tudi pri 25 sem že, pa še prej).... kaj me še čaka.... bodo na tvoj račun napisali članek: "pohotna 90 letnica na vrhuncu spolne aktivnosti"
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 8.1.2009 11:18:11 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:20:16
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tega sem se jaz bala, ko sem vidla, kje je imel moj zakupljeno parcelo in že zazidano klet, na eni strani je bila samo njiva, potem pa gozd. Ker pa nam gre naša gradnja bolj počasi, so sedaj tisto njivo kupili eni žlahtniki in že gradijo hišo. Tako, da so sedaj oni ob gozdu, mi pa lepo na sredini. Lepo, da boste imeli sosede . SEj mi jih tudi imamo, ampak bi rajši skozi okno opazovali kako k nam nekdo leze čez balkon, kot pa da bi kaj ukrenili. Žalostno, ampak resnično Če imaš take sosede, potem ne rabiš sovražnikov, to je grozno. No naši sosedi so pa po tastovi strani žlahtniki, tako, da so vredu. Ta drugi sosed je pa tudi žleht, ampak je samo čez poletje tam, drugače je v mestu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 11:20:32
|
|
|
|
tilči
|
[ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ne, kužija nimamo, smo ga imeli, pa smo ga dali stran ker je bil star in bolan, pol se pa kar nekak ne moremo odločit za novega Naša predraga tašča bi pa našo psico najraje dala pod injekcijo Samo zato,ker jo matrajo bolhe.Saj sem zadnjič pisala,da je prišel veterinar in je rekel, da je vse ok s psico. Včeraj pa je izjavila,da je krvava, pa da se trese.. Moj jo je pogledal in je vse vredu z njo,pride jo pa še enkrat veterinar pogledat.Tašči je tako težko ji zajesti nesti,da bi se je najraje znebila. Odkar ima tega prijatelja,ki jo skoz nekaj šunta,je ratala živ
|
|
|
Ime za deklicolenikaKatero ime vam je najbolj všeč?Ajda (
20%)
Žana (
8%)
Zoja (
24%)
Lana (
34%)
Tjaša (
14%)
Število vseh glasov: 531Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!