Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:37:17
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella kaj si jedla za večerjo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:37:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj nobene kandidatke ni ? A še prezgodaj? Pridem kasneje pokukat, če bo kaj akcije čakam da gre moj v nočno Opa, a boš mela danes kakega na nočnem obisku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:38:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kaj si jedla za večerjo? Jogurt light 1.3%mm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:38:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kaj si jedla za večerjo? Jogurt light 1.3%mm Jaz pa 2 dcl vode.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:39:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kaj si jedla za večerjo? Jogurt light 1.3%mm Jaz pa 2 dcl vode. to pa ni za ampak za
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:39:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kaj si jedla za večerjo? Jogurt light 1.3%mm To maš pa ful masten jogurt. Moji so kao 0,1%.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:39:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi in kako reagira folk ko se pelješ z vozičkom (no ko nima kape), pomoje so tud čist navdušeni , po kom jih pa ma tolk ja poleti so komentirali, zdej pa ko gremo v trgovino pa ji dam kapo dol. po atiju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:40:05
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, a se še spomniš kako to da smo začele z večernimi maratoni??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:40:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kaj si jedla za večerjo? Jogurt light 1.3%mm Jaz pa 2 dcl vode. to pa ni za ampak za Me sploh lakota ne matra. Bomo videli kako bo spet ponoči. Mi pa kaže že 1kg vode manj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:41:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kaj si jedla za večerjo? Jogurt light 1.3%mm To maš pa ful masten jogurt. Moji so kao 0,1%. To je MU tekoči jogurt. Ja jem tudi activijo z 0,1% ampak po pravici povedano, ne verjamem, da je res 0,1%, pa še bolj je okusan od une ta mastne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:41:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a se še spomniš kako to da smo začele z večernimi maratoni?? Ne ne spomnim se. Ker je mir?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:42:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kaj si jedla za večerjo? Jogurt light 1.3%mm To maš pa ful masten jogurt. Moji so kao 0,1%. To je MU tekoči jogurt. Ja jem tudi activijo z 0,1% ampak po pravici povedano, ne verjamem, da je res 0,1%, pa še bolj je okusan od une ta mastne Jaz imam od Hoferja probiotičnega pa mi je ful dober. Maščobi pa tudi jaz ne verjamem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:42:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 - Kdaj in kaj ponudite otroku za zadnji obrok oz. večerjo? večerja:18.30-19h-kakšen lino, polenta, skutica, jogurt, s piškotom,....., pred spanjem pa še mleko - Koliko tekočine popijejo vaši otroci, vprašanje za tiste, ki še dojite? - Na koliko ur jedo vaši otroci gh? na cca 3h
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:43:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj nobene kandidatke ni ? A še prezgodaj? Pridem kasneje pokukat, če bo kaj akcije čakam da gre moj v nočno Opa, a boš mela danes kakega na nočnem obisku kaj pa misliš , joke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:44:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a se še spomniš kako to da smo začele z večernimi maratoni?? Ne ne spomnim se. Ker je mir?! Julijke in junijke so se nam pribljižale na 20 postov zaostanka!! Takrat smo se borile, da ne izgubimo trdnjave in potem nam je prešlo v navado No najprej smo januarke lovile, pol pa še februarke/tvoja ideja/.Sedaj julijke šišamo za 4 dele.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:45:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a se še spomniš kako to da smo začele z večernimi maratoni?? Ne ne spomnim se. Ker je mir?! Julijke in junijke so se nam pribljižale na 20 postov zaostanka!! Takrat smo se borile, da ne izgubimo trdnjave in potem nam je prešlo v navado No najprej smo januarke lovile, pol pa še februarke/tvoja ideja/.Sedaj julijke šišamo za 4 dele. Te "borbe" se spomnim ja, samo mi je zvečer tako fajn čvekat, zdaj pa smo itak navajene, da se zvečer sprostimo, odvijemo ventile in ....... potem pa gremo mirno spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:46:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kaj si jedla za večerjo? Jogurt light 1.3%mm To maš pa ful masten jogurt. Moji so kao 0,1%. To je MU tekoči jogurt. Ja jem tudi activijo z 0,1% ampak po pravici povedano, ne verjamem, da je res 0,1%, pa še bolj je okusan od une ta mastne Jaz imam od Hoferja probiotičnega pa mi je ful dober. Maščobi pa tudi jaz ne verjamem. Jaz imam pa iz Lidla probiotične alla actimel pomaranča, te so mi ful dobri.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:46:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a se še spomniš kako to da smo začele z večernimi maratoni?? Ne ne spomnim se. Ker je mir?! Julijke in junijke so se nam pribljižale na 20 postov zaostanka!! Takrat smo se borile, da ne izgubimo trdnjave in potem nam je prešlo v navado No najprej smo januarke lovile, pol pa še februarke/tvoja ideja/.Sedaj julijke šišamo za 4 dele. a zdej pa ni nobenih več da bi jih lovile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:47:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a se še spomniš kako to da smo začele z večernimi maratoni?? Ne ne spomnim se. Ker je mir?! Julijke in junijke so se nam pribljižale na 20 postov zaostanka!! Takrat smo se borile, da ne izgubimo trdnjave in potem nam je prešlo v navado No najprej smo januarke lovile, pol pa še februarke/tvoja ideja/.Sedaj julijke šišamo za 4 dele. a zdej pa ni nobenih več da bi jih lovile še je motivacije , nismo še končale dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom malo po spominu komentirala: Najprej špelin@ jojj ta mali lumpek tako malo pančka, ko bo vsaj ponoči dal mir, jahh nimaš kej stara furat moraš, jaz na tvojem mestu bi probala čim več stvari z njih vred postoriti, pa naj bo to pospravljanje, kuhanje, ali počivanje. Ker če noče spat, mislim da nima smisla da zgubiš vse živce z uspavljanjem potem ti spi pa 3 min. Estrella: dragec spet razpičkal Jana: kako gre brez gospoda M ? ****: se strinjam s stabo, da je katastrofa kar se dogaja, pa vseeno ne vem koliko bi pomagali z nekupovanje naštetih izdelkov, jaz ti po pravici povem, da kupujem predvsem tam kjer je ceneje. P.S. Mene pa firbec matra koga si imela na obisku Tally: super slikce Barbaw: pustnimi kostumi, a že???? Aurora: če ti Gal lepo redno kaka, dobi že dovolj tekočine Zihr sem še kaj spustila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:49:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw: pustnimi kostumi, a že???? Ja. Lani smo skoraj brez ostali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:49:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a se še spomniš kako to da smo začele z večernimi maratoni?? Ne ne spomnim se. Ker je mir?! Julijke in junijke so se nam pribljižale na 20 postov zaostanka!! Takrat smo se borile, da ne izgubimo trdnjave in potem nam je prešlo v navado No najprej smo januarke lovile, pol pa še februarke/tvoja ideja/.Sedaj julijke šišamo za 4 dele. Te "borbe" se spomnim ja, samo mi je zvečer tako fajn čvekat, zdaj pa smo itak navajene, da se zvečer sprostimo, odvijemo ventile in ....... potem pa gremo mirno spat. Borba je prinesla nekaj pozitivnega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:51:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a se še spomniš kako to da smo začele z večernimi maratoni?? Ne ne spomnim se. Ker je mir?! Julijke in junijke so se nam pribljižale na 20 postov zaostanka!! Takrat smo se borile, da ne izgubimo trdnjave in potem nam je prešlo v navado No najprej smo januarke lovile, pol pa še februarke/tvoja ideja/.Sedaj julijke šišamo za 4 dele. a zdej pa ni nobenih več da bi jih lovile še je motivacije , nismo še končale dela Do cilja je še 242 strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:52:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a se še spomniš kako to da smo začele z večernimi maratoni?? Ne ne spomnim se. Ker je mir?! Julijke in junijke so se nam pribljižale na 20 postov zaostanka!! Takrat smo se borile, da ne izgubimo trdnjave in potem nam je prešlo v navado No najprej smo januarke lovile, pol pa še februarke/tvoja ideja/.Sedaj julijke šišamo za 4 dele. a zdej pa ni nobenih več da bi jih lovile še je motivacije , nismo še končale dela Do cilja je še 242 strani DO aprila bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 20:52:30
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tana, daj še teh 8 postov spacaj barbaw: ja jaz imam "vsaj to", samo ne veš kako sem se borila kot lev, da sem dobila to"ugodnost", ki bi sicer vsaki po zakonu pripadala!! kaj pa bo potem? a zvezdica, al kaj?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?