M_mojca
|
Heeejjjj mamice!! Me že tolk časa ni blo gor da ne sledim več. Na hitro sem preletela in videla da se sestavlja seznamček naših RD in pregledov naših . No, moj rojstni dan je 21.1.(1984), za pregled pa še nimam datuma,bo pa to naš drugi pregled! Pri nas ni nič kaj veliko novega. Še vedno jemo na 3 ure in je cel halo, če mu ne dam za jest! Skrbi me, ker je težek že 6,5kg! Koliko je velik točno, ne vem, je pa tam nekje 63cm. Točne mere zvem, ko bova imela pregled. Ja, to me skrbi, saj zelo veliko poje, jaz pa ne vem kako bi mu "raztegnila" ure med hranjenji! Ponoči pa je čisto različno; spat gre okoli osmih zvečer (poje od 120-150) in včasih spi do polnoči, enih ali pa tudi (a redko kdaj) do dveh. Potem poje 120ml in zaspi samo za 3 ure, se pravi da potem spet je in poje spet 120ml! Kakšen nasvet kako naj mu podaljšam čas med hranjenjem???? Sicer je naš Nik priden, čez dan kar veliko spi (trkam!!!), ko pa je pokonci, se zabava v ležalniku, se pogovarjava in smejeva, zelo rad pa tudi brca prez pleničke. Punce, dejte mi povedat, če se vaši otročički že kaj dvigujejo ko ležijo na hrbtu??? Moj pikec se dvigne za kakšna dva centimetra od površine in me je strah da bi si hrbtenico ukrivil ali kaj podobnega! In če mu dam prste, da se prime in če ga hočem dvignit, to sploh ni problem, se drži tako, da se lepo usede!! In on bi kar sedel!!! Meni se zdi to fuul hitro. Seveda ga ne dajem sedet! Tole da se mi tako hitro dviguje, mislim da ni uredu!?? Kako pa kaj vaši s tem??? Vidim pa tudi da se dogovarjate za srečanje! Ker nisem vsega brala za nazaj, bi lepo lepo prosila, če mi napišete kaj ste se zmenile, kje bo in kdaj pa ostale podrobnosti! Najlepša hvala!!!