|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
7.1.2009 11:20:01   
tejkaz
Matr, delavcev še vedno ni user posted image

Hja, še jaz glede nahrbtnika. Mi imamo tega http://www.promontana.si/cekarcek/Oprema/Nahrbtniki/Za_nosenje_otrok/index.php?action=detail&id=210&from=list za Evo. Sicer nisva šla nikoli čez kakšnega 2 tisočaka, najvčkrat kar na ratitovec, ampak zdaj nameravamo tudi hodit. Eva verjetno še ne bo zmogla peš, zato moram verjetno kupiti še enega, ne? Ali obstaja kaj drugega, da bi lahko Evo notri dala in imela tega za Jaša?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
7.1.2009 11:20:05   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Tejkaz...hvala za odgovor....user posted image ...Mi smo bili na Aptamilu do 1,5 meseca, pa sta bili ful zaprti po njem in smo prešli na Milumil....Dokler nismo uvedli Milumil2, je bilo vse ok....

Jaz ti lahko samo to povem, da je pri nekaterih user posted image preskok iz 1 na 2 velik problem. Mene je tudi strah čez mesec tega preskoka na Novalac2. Poznam kar nekaj mamic, ki so mele take težave. So pa potem mešale 1 in 2. Naprimer 3 merice enke in 3 merice dvojke.

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
7.1.2009 11:21:24   
Erin
U mater..sej so me že vse prehiteleuser posted image user posted image

naty- ti se kar naroč en dan, jaz sem te zmer vesela...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
7.1.2009 11:23:14   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

.user posted image Zmanjkal čokoladnega likerja. user posted image

Tega sem pa jaz znala dobrga nardit..le kje je že recept?user posted image

naty- si klicala k P?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
7.1.2009 11:24:57   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Hja, še jaz glede nahrbtnika. Mi imamo tega http://www.promontana.si/cekarcek/Oprema/Nahrbtniki/Za_nosenje_otrok/index.php?action=detail&id=210&from=list za Evo. Sicer nisva šla nikoli čez kakšnega 2 tisočaka, najvčkrat kar na ratitovec, ampak zdaj nameravamo tudi hodit. Eva verjetno še ne bo zmogla peš, zato moram verjetno kupiti še enega, ne? Ali obstaja kaj drugega, da bi lahko Evo notri dala in imela tega za Jaša?

Kakšne lažje tude, da jo bo lahko G nosil user posted image

Mi imamo tudi od Vaude. Samo čakamo pomlad in lepo vreme,pa šibnemo kam na svež luft in mir. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
7.1.2009 11:26:04   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

naty- si klicala k P?

P za kaj žeuser posted image

Edino, če slabo bereš. Imamo teste 13.1., so me včeraj klicali iz jesenic.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
7.1.2009 11:26:46   
tejkaz

Ne razumem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
7.1.2009 11:27:34   
tejkaz

naty- si klicala k P?

Erin je šele na 45 strani user posted image pa verjetno sproti komentrira.

Evo delavce, ala jim vera

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
7.1.2009 11:30:51   
naty13

Ne razumem.

Ups............. ture

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
7.1.2009 11:31:48   
naty13
Tejka glede telovadbe moram pa ml pogledat. user posted image Sem vidla samo urnik, pa ne vem za katero starost je. Se takoj zapodim v link. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
7.1.2009 11:33:53   
tejkaz
Ni treba, sem že jaz vse prebrala, pa nič ne piše. Sem jim poslala en mail, če je od 2 leta naprej, jo bom jaz vpisala, kaj pa ti Nejca?

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 7.1.2009 11:35:42 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
7.1.2009 11:35:32   
tejkaz

Ne razumem.

Ups............. ture

Bo malo hodila, malo na ramenih, malo Jaša v kengurujčku, pa ona v nahrbtniku, boljše ideje nimam.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
7.1.2009 11:36:45   
naty13

Ni treba, sem že jaz vse prebrala, pa nič ne piše. Sem jim poslala en mail, če je od 2 leta naprej, jo bom jaz vpisala, kaj pa ti Nejca?

Če bo frej, ga bom, sam se moram z user posted image zment, da bo on nafutral Jošta enkrat na teden za spat. Je ura ravno 17.30

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
7.1.2009 11:53:00   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

IZVIRNO SPOROČILO: nell

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Sej včasih je težko, sploh ker ena mačka zna vrata odpirat user posted image

Oooooo tole pa poznamo, mamo mi tud eno tako doma. Pa me zanima še tole...a so muce in kuža pokazali kej ljubosumja, ko ste dobili novega družinskega člana. Naša muca - ena ja, drugo pa še zdej blazno zanima kakšen čuden stvor je to zdej med nami, ga skos gleda...pa lih tam kjer je Tibor mora bit tud Nana. Prej se ni ne vem kolk dolg vlegla name, je bla druga muca moja carta, zdej se je pa kr naenkrat začela cartat - so se pri vas tud kakšne take spremembe pojavle??

Mi smo mogl zamenjat navadne kljuke za bunkice, ker drugač bi vsepovsod pršla. Tak so pa na hodniku in eno sobo imam posebi za njih. Če je kak obisk pa to jih zaprem notr.
Glede ljubosumnja, ona ki odpira vrata je ljubosumna - Lily. Perzijska se drži za sebe in jo boli user posted image , psička ga je pa vesela in če bi pustila bi ga polizala in poskakala. Drugače je pa Lily zanimiva, vsakič ko Lan joka ali pa cvili, se začne na vrata obešat in mijavkat, kot da bi mu hotla pomagat, pa to že od samega začetka. Je pa Lily taka scartlanka, preden je prišu Lan, je spala zravn mene pod kovtrom user posted image

sandra naš ima tud pikice okoli ust user posted image Pa sem mislila da od sline. Sam zdajle je že ene dva dni boljše, neki časa je bil pa prav grozen okol ust. P je rekla da je to od sline user posted image Imamo pa tudi Milumil2. Sam naš dobi samo 1x dnevno, pa tudi nima pretirano rad.

NAša user posted image se pa Tilna izogiba...vsake toliko ga pride malo povohat drugače se ga pa boji ko jo hoče pobožat. Zadnje čase ko ji spet malo več dovolim v dnevo sobo se uleže kak meter stran od njega na kavču in leži in ga merka- opazuje... ga je že sprejela...
Drugače pa še vedno vsak večer hoče na vsak način k meni v dnevno ampak ji ne dovolim zarad T. (se še nisem preselila nazaj v spalnico k mojemu). Potem pa mjavka - kar prej niuser posted image user posted image user posted image , se ji očitno ni zdelo pomembno ali pa je šele ob rojstvu T dobila dar govora, hehe...
Mi pa HB ne zna odpirat vrat čeprav je pospešeno delala na tem ampak ji ni uspelo...le vrata so terjala svoj davek in so vsa spraskanauser posted image

Aja pa naš ma tud pikice pa so mi isto reklida je zaradi sline oz polivanja ker mu gre kislina nazaj...user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
7.1.2009 11:59:55   
Erin

naty- si klicala k P?

aja točno... ma ste tolk napisale da sem že jaz vsa user posted image Sem si zapomnila še od včeraj da moraš dans poklicat za pod nujnouser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
7.1.2009 12:01:53   
Erin

naty- si klicala k P?

Erin je šele na 45 strani user posted image pa verjetno sproti komentrira.

Evo delavce, ala jim vera

tko jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa si le dočakala... kje pa se vam j e nabrala plesen? sej je plesen ane a sem s5 kaj zaj***user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
7.1.2009 12:03:51   
Erin

Zakaj pa tak zoprn ton?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
7.1.2009 12:05:27   
Erin
No pa mi je  uspelo vse prebrat,,, Uf...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
7.1.2009 12:21:35   
tejkaz
Erin, ja plesen. Takole izgleda

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=10729.31785

Pa novo stanovanje.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
7.1.2009 12:31:06   
ozziebo
sem samo posesala, pa štrudl naredila, pa ste načvekale 3 strani, kaj nobena ne vozička? jaz sem pa po Anitini zaslugi čist gospodinjska postala na tej porodniški, kruh pečem, štrudl sama delam.............. a nisem krasna, kr za ožentuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
7.1.2009 12:34:18   
ozziebo
zojkomišek user posted image user posted image user posted image , erin, kje si pa to našla, ful dobr

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
7.1.2009 12:44:47   
naty13

Zakaj pa tak zoprn ton?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ni bilo zoprnega tona. Lej jo no. Sem že takoj pomislila,zakaj moram že klicat. Tolk je enih stvari, da sem se že sama vprašala, če sem kaj pozabla. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
7.1.2009 12:46:34   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

sem samo posesala, pa štrudl naredila, pa ste načvekale 3 strani, kaj nobena ne vozička? jaz sem pa po Anitini zaslugi čist gospodinjska postala na tej porodniški, kruh pečem, štrudl sama delam.............. a nisem krasna, kr za ožentuser posted image
[/quote

Enako.

Sem da nes spekla dva hleba. Eden ima 920g, drgi pa 850g. Pa s tega razloga nisem bila že 8 dni v  trgovini. user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
7.1.2009 12:50:08   
anita goitan
čveke ste prou resuser posted image
me2 iz sprehoda, je mami šla pogledat za kašne tople nogavice, mene tako zebe..pa 1kg sem pridobilauser posted image me je moj user posted image čez praznike fino futral, jaz sem pa tud skoz neki pekla, sam zebe me pa še zmiri.
Zoja mi še spi v vozku, zdej pa neki skuhat, ma se mi ne ljubi in brez ideje semuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
7.1.2009 12:51:03   
tejkaz
Naty pol boš pa že mogla it kakšen večer v trgovino. Jaz tudi moram it. pa v Mullerja.

Zdaj greva pa v qulandio na razprodaje

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?