Mandek
|
Ojla,sem glih pri kavi in mal pišem. Pupka je zapala, madona, včasih se kr namatram, da zaspi sama od sebe, včasih pa iz prve . Noč je bila obupna. Včeraj sem jedla golaž, ki je bil mal pikanten, raje ne govorim, kok je bla zala boga:( Drugače sem jo dala včeraj prvič v igralni center in se je mela prav fino, full se je dotikala igrač in ag-jala zraven . Naša zali ima tako premeteno mamo, da, ko joče, da hoče ven iz ležalnika, jo mami vzame k sebi, stisne, jo polupčka, nato odloži v center. Ko se tam po nekem času zgodi isto, jo prestavim na kavč in potem naprej. Dejansko je zelo, zelo malo na rokah, zato tudi ne grem domov v teh dneh (k mojim). A ve ste se menle za pjačko? In jaz nisem vidla? Sicer sem bolj za toplejšo varianto in kak mesec zraven, da ne joče tok, ko jo oblačim inn slačim, ampak bi že nekako.. Punce, jaz sem skoraj brez las! Se to kdaj neha al...? prosim, če mi lahk še druge mal poveste ali so vaši otročki đe v košarah al v športnem delu? Jaz jo še mam v košari, ker je fejst zabubana, ampak ji bo vsak čas premala... No, grem se zdej zmejkapirat, da šibamo pol mal ven, na mraz:) Pozdravček