Krysia
|
POzdravljene, čvekice. Vas komaj dohajam, pa se trudim redno brat. IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Ja, pr nas imamo zdaj že lep čas en drugačen problem glede dojenja. Preveč je firbčen, da bi se lepo podojil. 100 krat se odstavi, pogleda naokoli in se nazaj priklopi. Tisti čas imam pa mokro posteljo zraven. Sede se sploh ne dojiva več. Pokrijem ga s kovtrčkom, na glavo mu dam blazino, tako da ven gleda samo nosek in usteka. Vem, psiho mami, samo tako mi normalno je. Me je kar sram na obiske hodit. Welcome to the club! Jst Roka že kličem Firbec, ker ga pri dojenju zmoti vsaka malenkost - če kdo odpre vrata, če se oglasi, če zvoni telefon, če gre avto mimo bajte, če lučke na smrekci utripajo ... mislim, cela katastrofa ... V glavnem, najlažje jeva, ko sva sama doma ... Je pa tale naš dečko res en tak "skrajnež" - najprej mi je med dojenjem skoz spal, zdej pa nima časa jest, ker skoz okrog gleda ... ne vem, jedli bomo pa na stara leta, očitno ... Midva se dojiva v sede, ker je men v leže čist čudno - se že v porodnišnici nisva znala prov naštimat, pa še pol mi je skoz spal in sem bla rajš v sede, sem ga lažje rukala ... Danes ponoči me je zbudil rafal .. v Rokovi plenički ob 4h zjutri ... no, pa smo šli pogledat previjalno od blizu . Pa dobro, no ... kaj moremo. Je pa vsaj potem lepo jedel, ker ponoči ni tolk drugih dražljajev ... Vilika, pozdravi se, tole z ušesi ni noben hec, pa boli kot . En zate. Tatly, a je stella že kaj boljše? S to fiziološko in pucanjem noska pa tud vsak drugač pove ... midva zdej pač zjutri zlijeva fiziološko pa spucava nos, če je pa še čez dan kaj, pa sam nalivava noter v nos, pa je OK. So pa men tud že rekli, da moram vse ven potegnit, drugač gre na ušesa Eh, Tejkaz, sploh ne bi o tem, kakšne nasvete sem že vse dobila ... tašča mi je zadnjič rekla, da nej revežu že dam kej druzga za jest ... pa zadnjič sem čist ven padla, ko ga je za roke pokonc potegnila. Pa kr naprej ga sprašuje, kdaj bo začel hodit ... (ne vem, a misli, da ji bo povedal en datum, al kaj?) GRRRRRR! Prov un kavč ji bom kupla, ko ga je anita (men se zdi) gor prpopala ... Gajka, žal ti ne znam s sirupom pomagat .. pa hvala včeraj za info o predavalnici, mi je tud pol stran odprlo, ne vem, kaj mi je prej štekalo. Lony27, no tega pa res nisem vedela, da si lahko na alernovo alergičen Upam, da bo vse OK ... Sandra, tud jst ti ne znam pomagat. En zate, pa da bi se vse čimprej porihtal - hrana in prehlad ... Uuuuu, dans pa ni nobenih obmesečnic a je to možno? Mi je mal čudno, ampak .. bo že držalo ... Ok, kup cunj vabi, pa moram zlikat, ker pol pride in gremo na uz kolkov - če nam ne bodo spet datuma prestavli ...
|