|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
7.1.2009 10:46:42   
tejkaz
Še vedno ni presnetih delavcev. še Jaša si ne upam uspavat, ker se grem stavit, da bosta ravno tist hip prišla, ko bova midva zgoraj brez v postelji pokrita čez glavo. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
7.1.2009 10:48:48   
anita goitan
Ja, če se pa tako tepete za obiske, bova pa še midva z Rokom kdaj proti ljubljansko-gorenjskemu koncu zavila, če naju kdo povabi.

anita - kako pa vam kaj uspeva Zojo v svojo posteljico spravit?

gajka in Rok lepo vabljena v Kamnik!

Postelca..mah ne bi o temuser posted image , do poroke se bo vse uredilo, Zojine mislm a neuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
7.1.2009 10:50:22   
naty13
Erin super za nakup. user posted image Si pa fajn previjalno ponucala. user posted image Kaj pa, kar po domače. user posted image Jaz moram tudi novo kapo Joštu kupit, mu je premajhna, pa vse žabice prerasel. Grrrrrrr user posted image Že tko sem jih težko dobila, ker za fantke ni izbire. user posted image Pol se moram pa hitr naročit, če si še frej. matr maš tako kot pri zobarju. user posted image

Lony user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjet, da je lahko na to mleko alergičen. Ali ga že dolgo daješ. Sori, če si pisala. Ne vem, ali ga ti že od 12.6. ali sem zamešala. user posted image Naj vam uspe izničit alergije s terapijami. Mi gremo za vami, če ugotovijo kakšne alergije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
7.1.2009 10:50:54   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Ja, če se pa tako tepete za obiske, bova pa še midva z Rokom kdaj proti ljubljansko-gorenjskemu koncu zavila, če naju kdo povabi. user posted image

Jaz, jaz.

Vse vas lepo povabim na obisk.

Gajka sem na internetu pogledala in vidim da je trpotčev sirup tudi za suh in dražeč kašelj. Prospan Evi pomaga, rok ga pa še ne sme.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
7.1.2009 10:55:07   
naty13
Anita jaz se bom tudi najavila na obisk, ko bom v Fructal zavila.user posted image Zmanjkal čokoladnega likerja. user posted image Mal heca. user posted image

Tejka zdej se Nejc s tabo in Jaškotam pogovarja po telefonu.user posted image Ima ene tri zanič mobitele od mojga. Ne vem, kaj je to, da omenja samo tebe in Jaškota, Evo pa bolj malokrat. user posted image

Evo, naš lump spančka. Mal mlekca mu je ratal v 5minutah spit brez stokanja in upiranja. user posted image Zdej pa čakam, kdaj bo user posted image prišel po Nejca, da gresta v bolnico k mami na obisk. Je slaba, ne more nič požirat, ji je Nejc že rizbico narisal.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
7.1.2009 10:55:49   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Ja, če se pa tako tepete za obiske, bova pa še midva z Rokom kdaj proti ljubljansko-gorenjskemu koncu zavila, če naju kdo povabi. user posted image

Jaz, jaz.

Gajka sem na internetu pogledala in vidim da je trpotčev sirup tudi za suh in dražeč kašelj. Prospan Evi pomaga, rok ga pa še ne sme.

Tejka še par dni, pa bo dovoljen Prospan.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
7.1.2009 10:56:41   
naty13

Jaz, jaz.

za vse nimaš prostora. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hecam se mal

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
7.1.2009 10:57:05   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Erin.... res sem sanjala, da me je nekaj dol držalo in nisem se morala premikat, da sem se komaj zbudila. 3 teden nazaj sem tudi napad dobila med gledanje TV user posted image  Takrat me je user posted image  zunaj na balkon spremjal na sveži zrak, ker je res bilo hudo. JOJ jaz ne vem kaj se spet dogaja.

Kaj pa si gledala po TV da si dobila napad?user posted image KAj takega kar te je asociiralo na prejšnje napade, kakšen neprijeten spomin?
Ti se samo sprosti in ne podleži strahovom, napadom, naj te ne pripravijo do neprenehnega strahu, ki se lahko spremeni v fobijo in te priklene na dom. Imej normalni dan kot prej, ne izogibaj se stvarem pri katerih napade doživljaš. Strahu se je treba upreti in ne smeš mu dovoliti da začne kontrolirati tvoje življenje. Vem, najhujši je boj samega s seboj ampak moraš biti vztrajna in naj te ob neprijetnih situacijah ali napadih tvoj spremlja preko telefona ali naj stoji ob tebi in ti pomaga... lažje bo ko boš vedela da nisi sama.
Odmisli napade preteklih dni, ker te bo potem vsako sekundo strah da se spet ponovijo...poskusi živeti čimbolj normalno kot si do sedaj... Če bo karkoli.. me pa kontaktiraj..velja. Vem kaj daješ skozi, zato te razumem in vem da ni lahko.user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
7.1.2009 10:59:28   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Moja pikica je spet prehlajenauser posted image , smrka, kašlja...........

Pozdravite se..
aja anita - čestitke za 3 zobekuser posted image user posted image user posted image ...,,še mal pa bo tvoja že šnicl lahko jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
7.1.2009 11:00:19   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tejka zdej se Nejc s tabo in Jaškotam pogovarja po telefonu.user posted image Ima ene tri zanič mobitele od mojga. Ne vem, kaj je to, da omenja samo tebe in Jaškota, Evo pa bolj malokrat. user posted image

Evo verjetno omeni, ko je treba sirupa spit.

Poleti se bomo vse na gibigibu dobile. Eni bodo že hodili, eni plazili, igrali se bomo, me pa klepetale.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
7.1.2009 11:02:01   
sandra123
Drage moje, zdaj pa jaz rabim malo pomoči od vasuser posted image ...Pred kakšnimi 3-mi tedni smo prešaltali na Milumil2, pa je bilo vse ok....zdaj pa že 3 dni opažam, da Teja dobi okrog ust rdeče pikice, ko popije to mleko, Taja je pa začela kričati v flašo in ji sploh ne uspem tega mleka dat, da bi jedlauser posted image ...Kaj naj naredimuser posted image ...naj zamenjam mleko??? Prej ni bilo nobenih težav, ko sta pili Milumil1....Upam, da mi lahko katera pomaga z odgovorom...Patronažna mi je rekla, da se s tem, ko zavračajo stekleničko kaže, da želijo še drugo hrano....jaz jima sicer uvajam GH, ampak zaenkrat smo samo pri korenčku in cvetači, pa riževa kašica je na jedilniku vsak večer 1 uro pred spanjem....drugega si pa zaenkrat še ne upam uvajat, da ne bi prišlo do kakšnih alergij.....Tajo imam kar naprej pri prsih....ponoči tudi, ampak, tako, kot si rekla ti, Tejkaz, nekajkrat potegne, potem pa zaspi nazaj....

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
7.1.2009 11:02:18   
tejkaz
Naty, saj res. sem malo brskala po internetu in sem našla, da lahko Evo in Nejca vpiševa na telovadbo in sicer tukaj: http://megacenter.si/MEGA1,,urniki,oranzna.htm

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
7.1.2009 11:02:37   
anita goitan
Anita jaz se bom tudi najavila na obisk, ko bom v Fructal zavila. Zmanjkal čokoladnega likerja. Mal heca.

vela, pa PP maš tud zravn (pišančki, Poli,..)

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
7.1.2009 11:04:16   
tejkaz
Sandra, na žalost ti ne znam pomagati, z Milumilom res nimam nobenih izkušenj. Eva je imela Aptamil in ga je dobro prenašala. Ne vem če lahko menjaš hrane.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
7.1.2009 11:06:11   
anita goitan
matejchi sem pogrnila rdečo preprogo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
7.1.2009 11:08:43   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: nell

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Sej včasih je težko, sploh ker ena mačka zna vrata odpirat user posted image

Oooooo tole pa poznamo, mamo mi tud eno tako doma. Pa me zanima še tole...a so muce in kuža pokazali kej ljubosumja, ko ste dobili novega družinskega člana. Naša muca - ena ja, drugo pa še zdej blazno zanima kakšen čuden stvor je to zdej med nami, ga skos gleda...pa lih tam kjer je Tibor mora bit tud Nana. Prej se ni ne vem kolk dolg vlegla name, je bla druga muca moja carta, zdej se je pa kr naenkrat začela cartat - so se pri vas tud kakšne take spremembe pojavle??

Mi smo mogl zamenjat navadne kljuke za bunkice, ker drugač bi vsepovsod pršla. Tak so pa na hodniku in eno sobo imam posebi za njih. Če je kak obisk pa to jih zaprem notr.
Glede ljubosumnja, ona ki odpira vrata je ljubosumna - Lily. Perzijska se drži za sebe in jo boli user posted image , psička ga je pa vesela in če bi pustila bi ga polizala in poskakala. Drugače je pa Lily zanimiva, vsakič ko Lan joka ali pa cvili, se začne na vrata obešat in mijavkat, kot da bi mu hotla pomagat, pa to že od samega začetka. Je pa Lily taka scartlanka, preden je prišu Lan, je spala zravn mene pod kovtrom user posted image

bambi menjajte kljuke za bunkice. Sicer se redkokje dobijo posamezne bunkice ampak se. Mi mamo tak, da na eni strani je navadna kjuka, na drugi strani pa bunkica, pa ni blo treba menjavat cele kjučavnice.

Nejka23 nama plenice ne premočijo pa konkretno lula. Imamo št.4 Muller, aktiv fit pa sploh ne bi smele. Verjetno imaš res premale, mi smo šli že pri manj kot 8kg na 9-18kg plenice. Pa odvisn kok je lulček obrnjen, naš ga ima vedno dol.

Vilika user posted image user posted image Jaz sem te tud pogrešala.

Jah punce, tole sem še hotla povedat. To je pač forum - javen in če neki napišeš morš znat sprejet kritiko, tako slabo kot dobro. Če je ne znaš sprejet pol pač ne napišeš.

Včeri zvečer sem bla pa že 100% da ne bomo spali. Tak ga je zvijalo, še ob 23h je jokal, pol pa le zaspal. Bošček, cepivo proti rotavirusu je blo verjetno krivo.

anita glede nahrbtnika.... men je un tip reku da lahk da ruzak na reverz. Se pravi da ga ti prej sprobaš in če ti ne ustreza ga lahk vrneš. Je reku da v trgovini ne moreš ugotovit al je ok al ni. To je reku že kr en čas nazaj ko sva kontaktirala.
Ka pa Intersport jih tud nima?

sandra naš ima tud pikice okoli ust user posted image Pa sem mislila da od sline. Sam zdajle je že ene dva dni boljše, neki časa je bil pa prav grozen okol ust. P je rekla da je to od sline user posted image Imamo pa tudi Milumil2. Sam naš dobi samo 1x dnevno, pa tudi nima pretirano rad.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
7.1.2009 11:09:29   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
GH - mi uvajamo počasi, smo s kašicami začeli okol 4 meseca... Zdaj popije 600ml mleka in 2 oroka kašice dnevno. Ena je mlečna kašica, druga pa sadno-zelenjavna.  Zdaj uvajamo cvetačko... Dejte mi povedat tiste ki ste že dajale riž - a je to mišljen taprav riž, a mora biti pol ful prekuhan , a se ga spasira... kr jst mislm da naš to ne more pogoltnit.

Jaz sem že poskusila z rižem zraven korenčka. Skuham pa čisto navaden riž (ta bela pakunga od Zlatega polja), ga v bistvu že malo razkuham in potem s paličnim spasiram (ostanejo še vedno zraven tudi čisto mali koščki zrn).
Pa ena user posted image , da se hitro pozdraviš. Mene tudi skrbi, da bi se mi ušesa vnela, ker me zadnje dni vsake toliko malo pikne v ta levem... user posted image

To je tudi mene zanimalo pa sem ravno nekaj dni nazaj ravno tega kupila ker se mi je zdel najbolj primeren...hvala Gajka. PA pozdravi se..

Pa sandra vi tudi..user posted image user posted image user posted image za vse bolne..

In še vedno sem na 46 strani...user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
7.1.2009 11:10:00   
anita goitan
anita glede nahrbtnika.... men je un tip reku da lahk da ruzak na reverz. Se pravi da ga ti prej sprobaš in če ti ne ustreza ga lahk vrneš. Je reku da v trgovini ne moreš ugotovit al je ok al ni. To je reku že kr en čas nazaj ko sva kontaktirala.
Ka pa Intersport jih tud nima?

ne, ima samo 1 in 2, trojke nima

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
7.1.2009 11:11:34   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Drage moje, zdaj pa jaz rabim malo pomoči od vasuser posted image ...Pred kakšnimi 3-mi tedni smo prešaltali na Milumil2, pa je bilo vse ok....zdaj pa že 3 dni opažam, da Teja dobi okrog ust rdeče pikice, ko popije to mleko, Taja je pa začela kričati v flašo in ji sploh ne uspem tega mleka dat, da bi jedlauser posted image ...Kaj naj naredimuser posted image ...naj zamenjam mleko??? Prej ni bilo nobenih težav, ko sta pili Milumil1....Upam, da mi lahko katera pomaga z odgovorom...Patronažna mi je rekla, da se s tem, ko zavračajo stekleničko kaže, da želijo še drugo hrano....jaz jima sicer uvajam GH, ampak zaenkrat smo samo pri korenčku in cvetači, pa riževa kašica je na jedilniku vsak večer 1 uro pred spanjem....drugega si pa zaenkrat še ne upam uvajat, da ne bi prišlo do kakšnih alergij.....Tajo imam kar naprej pri prsih....ponoči tudi, ampak, tako, kot si rekla ti, Tejkaz, nekajkrat potegne, potem pa zaspi nazaj....

Kaj pa, če še malo ostaneš na Milumil 1 ali pa, če jima začneš dajati Aptamil ali pa katero drugo AM? user posted image GH imate po mojem mnenju zaenkrat dovolj na jedilniku. user posted image Nekje sem prebrala, da user posted image začnejo zavračati mleko, če začnemo prehitro z uvajanjem GH, če jim rastejo zobki, če imajo soor, če je preveč motečih dejavnikov okrog med hranjenjem (druge osebe, zvoki, preveč zanimivega za gledat...), če imajo vneto grlo, ušesa...

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
7.1.2009 11:14:34   
Krysia
POzdravljene, čvekice.

Vas komaj dohajam, pa se trudim redno brat.

Ja, pr nas imamo zdaj že lep čas en drugačen problem glede dojenja. Preveč je firbčen, da bi se lepo podojil. 100 krat se odstavi, pogleda naokoli in se nazaj priklopi. Tisti čas imam pa mokro posteljo zraven. Sede se sploh ne dojiva več. Pokrijem ga s kovtrčkom, na glavo mu dam blazino, tako da ven gleda samo nosek in usteka. Vem, psiho mami, samo tako mi normalno je. Me je kar sram na obiske hodit.

Welcome to the club! Jst Roka že kličem Firbec, ker ga pri dojenju zmoti vsaka malenkost - če kdo odpre vrata, če se user posted image oglasi, če zvoni telefon, če gre avto mimo bajte, če lučke na smrekci utripajo ... mislim, cela katastrofa ... V glavnem, najlažje jeva, ko sva sama doma ... Je pa tale naš dečko res en tak "skrajnež" - najprej mi je med dojenjem skoz spal, zdej pa nima časa jest, ker skoz okrog gleda ... ne vem, jedli bomo pa na stara leta, očitno ... Midva se dojiva v sede, ker je men v leže čist čudno - se že v porodnišnici nisva znala prov naštimat, pa še pol mi je skoz spal in sem bla rajš v sede, sem ga lažje rukala ...

Danes ponoči me je zbudil rafal .. v Rokovi plenički user posted image ob 4h zjutri ... no, pa smo šli pogledat previjalno od blizu user posted image . Pa dobro, no ... kaj moremo. Je pa vsaj potem lepo jedel, ker ponoči ni tolk drugih dražljajev ...

Vilika, pozdravi se, tole z ušesi ni noben hec, pa boli kot user posted image . En user posted image zate.

Tatly, a je stella že kaj boljše? S to fiziološko in pucanjem noska pa tud vsak drugač pove ... midva zdej pač zjutri zlijeva fiziološko pa spucava nos, če je pa še čez dan kaj, pa sam nalivava noter v nos, pa je OK. So pa men tud že rekli, da moram vse ven potegnit, drugač gre na ušesa user posted image

Eh, Tejkaz, sploh ne bi o tem, kakšne nasvete sem že vse dobila ... tašča mi je zadnjič rekla, da nej revežu že dam kej druzga za jest ... pa zadnjič sem čist ven padla, ko ga je za roke pokonc potegnila. Pa kr naprej ga sprašuje, kdaj bo začel hodit ... (ne vem, a misli, da ji bo povedal en datum, al kaj?) GRRRRRR! Prov un kavč ji bom kupla, ko ga je anita (men se zdi) gor prpopala ...

Gajka, žal ti ne znam s sirupom pomagat .. pa hvala včeraj za info o predavalnici, mi je tud pol stran odprlo, ne vem, kaj mi je prej štekalo.

Lony27, no tega pa res nisem vedela, da si lahko na alernovo alergičen user posted image Upam, da bo vse OK ...

Sandra
, tud jst ti ne znam pomagat. En user posted image zate, pa da bi se vse čimprej porihtal - hrana in prehlad ...

Uuuuu, dans pa ni nobenih obmesečnic user posted image a je to možno? Mi je mal čudno, ampak .. bo že držalo ...

Ok, kup cunj vabi, pa moram zlikat, ker pol pride user posted image in gremo na uz kolkov - če nam ne bodo spet datuma prestavli ...

Neposredna povezava do sporočila: 1195
7.1.2009 11:15:02   
sandra123
Punce, hvala za odgovor user posted image ...hvala za odgovor....user posted image ...Mi smo bili na Aptamilu do 1,5 meseca, pa sta bili ful zaprti po njem in smo prešli na Milumil....Dokler nismo uvedli Milumil2, je bilo vse ok....Verjetno bom kar še malo vztrajala s tem mlekom, pa bomo videli, kaj bouser posted image ...ali bom pa nazaj na 1-ko šla....user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 7.1.2009 11:18:55 >

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
7.1.2009 11:16:36   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, kdaj greš k Aniti, da se zmeniva, da ne bosta imeli gužve, če obe naenkrat uletivauser posted image

Hej hej...vse samo k Aniti "rinete"...kaj pa k meniiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image Zojkomišek (ej kok mi je fletn ta vzdevek, a te lahko tko kličem pritipliiiiiiiiisuser posted image user posted image user posted image ) ti si rekla da boš k meni prišla...kr hit se naroč, zej sem še frejuser posted image

in tud
oooo čak mal ti erinčekuser posted image user posted image jaz jih lepo vabim že neki cajtauser posted image

Jaz pa še dlje + eno več user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1197
7.1.2009 11:18:09   
naty13

Anita jaz se bom tudi najavila na obisk, ko bom v Fructal zavila. Zmanjkal čokoladnega likerja. Mal heca.

Pa Eta tudi a neuser posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1198
7.1.2009 11:19:20   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Pa Eta tudi a neuser posted image

ja pa Svilanit, ja kamnik je bil včasih močno industrijsko mesto

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
7.1.2009 11:19:24   
Erin

Jaz, jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?