|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
6.1.2009 23:09:50   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Krysia .da se ti je usralo..ok... ampak za toliko ..pa jaz sem zaužente točk za tabo Brihtna si, sprijazni se

A mi lahko tole prevedeš, prosim ...  user posted image user posted image user posted image K sm najprej mislna, da hočeš povedat, da si za ožent, pa ne vem, zakaj to men razlagaš .. svojmu povej user posted image user posted image user posted image user posted image Sam verjetn si kej druzga hotla povedat ... aha, že vidim, namest Z bi mogu bit T verjetno ... mam prav?

Prav maš...

BABE VE STE NOREEEEEEEE!! 6 strani od popoldneva naklofale... in to naj sedaj berem, ajooooooojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
6.1.2009 23:17:08   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Poskus z mlekom neuspešen. user posted image Sem potem mal riževe kašice dala notri in sva jedla na žlico. Pojedla celih 50g. user posted image Me je pa klicala sestra iz Jesenic in imamo 13.1. teste. Vsaj nekaj dobrega. to je danes teden. user posted image Očitno so se pomatrali in vendar našli prostor za nas. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejka in gajka - se strinjam z vamauser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
6.1.2009 23:32:02   
Erin

pa še Nejko pri naših
user posted image

Jaz mam tud take copateeeeeeeeeeeeeeeeee, samo rdečeuser posted image user posted image user posted image moj pa modreuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
6.1.2009 23:39:47   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
Ful slabo sem spala (ne zaradi Neže) Sred noči sem dobila panični napad user posted image  in potem sem težko zaspala nazaj user posted image

Sem jih tudi jaz nekajkrat imela sredi noči - dr so sklepal da sem imela kake moraste sanje in sem posledično njim dobila napad...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
7.1.2009 0:04:07   
Erin
Uspela prebrat..kolk časa je vmes...???

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
7.1.2009 0:04:42   
Erin
Aha 55 minut..ej ej eje..

Grem spat..

Nočkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
7.1.2009 7:43:15   
miškolinček
dobro jutro,najprej user posted image za vse naspane in nenaspane.....

tko zdaj pa šibam tamalga nafutrat,pol pa pridem še kej če mi bodo otroc pustl

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 7.1.2009 7:48:07 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
7.1.2009 7:47:52   
miškolinček

Grem spat..

a ti nič ne spiš ponoč,ker tok pozn tle gor čekirašuser posted image ,jaz si niti pod razno ne morem privoščit biti tok dolg budna,ker pol pa res ne bi nič spala

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
7.1.2009 7:49:47   
tatly
dobro jutro
tejka-vceraj ko sem ji prvic dala hiconcil je bla plenica v 5 min.polna vse skozi je priletelo pa sem se rekla mojemu da se nebo kake driske zdaj dobla-hvala za informacijo
se nekaj me zanima ce bi mi hotla katera pomagat-ko ji cistim noska ze vcasih vse krvavo ven potegnem-kaj je to dobro?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
7.1.2009 7:51:49   
naty13
Jutroooooooooooooo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kuhana.

Sem tolk dobre volje. Zvečer sem se res skulirala v vaši družbi. user posted image

Spali od 17.30-2.30(jedel,je govoril in se obračal, naredim flašo, pridem v sobo, mulo spi user posted image , pa sem mu vseeno dala in je pojedel 160ml ) user posted image . No smo spali potem do 6h, pojedli 170ml in spali do 7.10. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Najbolj mi je pa to všeč, da je normalno jedel brez dretja in zavračanja. user posted image user posted image user posted image user posted image In ni bilo treba noska pucat in niti enkrat ni zakašljal. user posted image user posted image user posted image user posted image Zvečer sem ga šla parkrat gledat, če je še živ, ker se baby fon ni nič oglašal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se za vsak šum oblasi.

Erin najprej me na klepet povabiš na RR, potem te pa ni od nikoder. user posted image user posted image user posted image user posted image Mal heca.

Vilika dobrodošla nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image Čimprej se pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja očitno so okusili naši lumpi kako je sadje dobro in nasploh žlica. user posted image Bo treba zmanjšat kakšen obrok mleka, da vsaj orng količino poje, pa da je mir za nekaj časa. Sam pri Joštu mi to ne rata. user posted image

Tejka bi prišli raje v petek na čokolado. Danes sva z Joštom brez avta, gresta user posted image in Nejc mamo v bolnico pogledat, jo Nejc tako pogreša. Bi pa jaz v vaš konc prišla, da mal okolje spremenim, da ne bom cel dan doma. Smo bili že med prazniki bolj ko ne zaradi bolezni. Če  se strinjaš.

Anita evo sem jaz skuhala kavo. user posted image Aja, sem šele videla videla, da Zoja Joštu pošilja lupčka. Kontra. user posted image

Krysia user posted image user posted image user posted image user posted image za Roka. Super na teži pridobiva. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
7.1.2009 7:53:01   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Grem spat..

a ti nič ne spiš ponoč,ker tok pozn tle gor čekirašuser posted image ,jaz si niti pod razno ne morem privoščit biti tok dolg budna,ker pol pa res ne bi nič spala

Enako.

si me prehitela s user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1111
7.1.2009 7:56:02   
naty13
Sem se odločila, da Joštu danes skuham brokoli, cvetačo, krompirček, korenček in mal z juhico zalijem, da bo vsaj mal okusa. Je bljak brez soli. user posted image Je katera  že probala z juhicouser posted image Mi smo 2 žlički že probali, pa je bil kar zadovoljen. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
7.1.2009 8:02:18   
miškolinček

Sem se odločila, da Joštu danes skuham brokoli, cvetačo, krompirček, korenček in mal z juhico zalijem, da bo vsaj mal okusa. Je bljak brez soli. user posted image Je katera  že probala z juhicouser posted image Mi smo 2 žlički že probali, pa je bil kar zadovoljen. user posted image

mi moramo najprej še brokoli,pa cvetačo,pa krompir.

no krompir sem že poskusila pa ga noče jesti,samo sadje mu gre,mi smo še kr na banani,korenju pa jabolku

a boš dala kurjo juhico? jaz sem pri Erazmu dala najprej to

sorry za male črke,sva oba za rr,pa mi tko brca v naročju da ga komaj krotim

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
7.1.2009 8:12:38   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

dobro jutro
tejka-vceraj ko sem ji prvic dala hiconcil je bla plenica v 5 min.polna vse skozi je priletelo pa sem se rekla mojemu da se nebo kake driske zdaj dobla-hvala za informacijo
se nekaj me zanima ce bi mi hotla katera pomagat-ko ji cistim noska ze vcasih vse krvavo ven potegnem-kaj je to dobro?

driska je pri AB pogosta,pazi samo da bo dosti pila in da ni driska prehuda,kdaj bo to boš vedela sama brez skrbi

kri v nosu je pa nekaj čisto normalnega,sploh če je prehlajena ,ker v nosu je sluznica zelo tanka
jaz ponavadi kadar je prehlajen nič preveč ne čistim,ampak samo vlivam ogromne količine fiziološke (primeš flaško in fajn špricneš v nos) tako zmehčaš sluz ko se pa zmehča jo pa s tem porineš dalje v grlo,kar dojenček potem kr poje ker se ne zna odkašljat, s tem tudi preprečiš da se sluz iz nosa sčisti v grlo in ne gre na ušesa,ki so vneta ravno zaradi tega

ti ji samo vlivaj fiziološko in ji z ničemer ne hodi v nos pa se ji bo pocelilo. Pa včeraj si napisala da imate operil,to je zlo močna stvar ki pri dolgi uporabi tudi tanjša sluznico,zato ima Stella zdaj tako občutljiv nos. Ne daj ji več kot so ti predpisali in samo nekaj dni,potem pa takoj prenehaj.

Upam da sem ti kaj pomagala,drugače ji pa bodo antibiotiki kmalu prijeli in boš vidla da bo stanje takoj boljše,pa dajat ji moraš AB točno toliko dni kot so ti rekli,tudi če bo že prej zdrava,kar verjetno veš že sama. če pa ne bo nič bolje pa pojdi k P.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
7.1.2009 8:16:06   
naty13

dobro jutro

driska je pri AB pogosta,pazi samo da bo dosti pila in da ni driska prehuda,kdaj bo to boš vedela sama brez skrbi

kri v nosu je pa nekaj čisto normalnega,sploh če je prehlajena ,ker v nosu je sluznica zelo tanka
jaz ponavadi kadar je prehlajen nič preveč ne čistim,ampak samo vlivam ogromne količine fiziološke (primeš flaško in fajn špricneš v nos) tako zmehčaš sluz ko se pa zmehča jo pa s tem porineš dalje v grlo,kar dojenček potem kr poje ker se ne zna odkašljat, s tem tudi preprečiš da se sluz iz nosa sčisti v grlo in ne gre na ušesa,ki so vneta ravno zaradi tega

ti ji samo vlivaj fiziološko in ji z ničemer ne hodi v nos pa se ji bo pocelilo. Pa včeraj si napisala da imate operil,to je zlo močna stvar ki pri dolgi uporabi tudi tanjša sluznico,zato ima Stella zdaj tako občutljiv nos. Ne daj ji več kot so ti predpisali in samo nekaj dni,potem pa takoj prenehaj.

Upam da sem ti kaj pomagala,drugače ji pa bodo antibiotiki kmalu prijeli in boš vidla da bo stanje takoj boljše,pa dajat ji moraš AB točno toliko dni kot so ti rekli,tudi če bo že prej zdrava,kar verjetno veš že sama. če pa ne bo nič bolje pa pojdi k P.

Miškolinček meni je pa P rekla, da s fiziološko vse naprej potiskaš, da je treba nujno še ven spravit. V bolnici pa samo s fiziološko nos pucajouser posted image user posted image user posted image user posted image Povsod je drugač. Jaz mu še ven potegnem,ker drugač mi ne poje čisto nič, če nima 100% čistega noska pred hranjenjem. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1115
7.1.2009 8:18:12   
Zoja Miša
Madonca sem v zaostanku, se bom komaj do konca prebila!
Spali super 22-6h zjutraj user posted image  čeprav smo včeraj imeli 1,5h joka. Po mojem zobki, ker ko sem poskusila že vse, tudi ponovno umiti, ker sem jo z Tea Tree kremo namazala pa sem mislila, da ji to ne paše, je na koncu menda Gengigel pomagal. Ja, očitno so zobki nekje, čeprav jaz nič ne vidim ali občutimuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

OK, sem se malo trudila, da se ne bi še malo vmešala v tole debato, pa mi ni uspelo... Kaj, če raje sprejmemo novo pravilo, da lahko vse brez skrbi komentiramo in dajemo pripombe na vse? Če kateri začne katera druga iti preveč v nos, ima itak en magični ukaz, ki se mu reče ''Blokiraj'' in se ji ne bo več potrebno matrati z branjem dotičnih komentarjev. Moti me pa predvsem to, pa brez zamere tejkaz, da se začnejo tu gor pisati komentarji v stilu, da je komu nekaj pritisk dvignilo, pa noče povedati, kaj. Nimam ravno namena preveč razmišljat, če sem slučajno jaz tule gor začela s kakšno ''dvomljivo'' temo in če se bo kakšno moje vprašanje komu zdelo preveč mimo. Na forumu, kjer moram paziti, kaj rečem, se mi pač res ne da sodelovat.
Ja, tudi meni se zdijo albert keksi pri 4 mesecih totalno mimo. Prav tako se mi zdi tudi uvajanje GH na vsak način že pri 4 mesecih malo hitro (mene pa peče vest, ker sem s tem začela pri 5 mesecih, pa še to zato, ker je dojenje tako zavračal). Pa tudi tega, da bi dala svojega 4-mesečnika v varstvo svoji mami za nekaj dni, sama bi pa bila doma, ne razumem najbolj, ker sama tega niti pod razno ne bi naredila...
Od zdaj naprej pač ne bom več samo tiho, če me bo kaj ''zbodlo''. Pa mislite si, kar si hočete. Itak že dolgo doma poslušam, da me bo moj jezik še tepel in da ne znam nobene stvari zavit v celofan. In kot sem že rekla, če katero moje mnenje moti, me blokirajte, pa bo stvar rešena!

user posted image user posted image user posted image  se podpišem pod tole! In sem opazila da za Anito ponavljamuser posted image .

Naty, en velik user posted image  zate in za Jošta!

Tejkaz, lepo te je brati in ti kar povej kaj te moti! Meni je všeč, če smo direktne, pa čeprav potem zato katera trpi, včasih tudi jaz (po tole ne leti nate direktno)

In vse tole z GH tudi meni gre na jetra, ker sami še nisva niti začeli pa se mi potem zdi, da nekaj zamujava.user posted image Pa ni res. In tudi sediva še ne, pa plaziva tudi ne, pa kaj vem kaj vse še ne...user posted image  Pa bo moja princeska vseeno fejst punca. Pa tudi 5,5 kg še nimava, pa se nič ne hvalivauser posted image user posted image
In nobena mi ne odgovarja na vprašanja, sedaj že ene parkrat, pa tudi to požrem.user posted image  Vseeno ne morem brez vasuser posted image

In glede avtov, jaz imam še vedno svojega Megana in ga ne dam kar tako. Audi ki se pridaja, se za bratranca od user posted image in imava od tega provizijo in ker user posted image  to rad dela, se pač splača. In imava res še enega audija, A4 karavan (zaradi službe in vsega rabiva vsak svoj avto), ta je od user posted image  in Bambi, za to nisva zapufana, ker nihče od naju za avto ni vzel kredit. Res pa nimava še svojega domeka, pa bo tudi to enkrat. Tako pa sem tudi jaz povedala, kar me je razuser posted image .
Glede na to, da ste se prej pobotale, upam da tole ne bo pobuda za novo rundo kreganjauser posted image

Tamy, kot vidiš imamo malo viška avtovuser posted image , ne kupujemo.
Miškolinček, super, da boš prišla in obljubim, ne bomo te slikale!user posted image  Si že na seznamčku!user posted image  Pa mislim, da te ki bomo na srečanje prišle nimamo, za enkrat še nekih hudih zamer, ali pačuser posted image  Upam, da ne.

Tejkaz, kdaj greš k Aniti, da se zmeniva, da ne bosta imeli gužve, če obe naenkrat uletivauser posted image

Ryssa, dobro si napisala, ja kaj čmo, tukaj nas je veliko in vsaka malo drugače razmišlja. A tudi jaz za enkrat vidim v tem več pozitivnega kot negativnega, zato sem še tu.

Nejka, zunaj sva vsak dan, dež ali sonce ali sneg... Spimo ponoči za enkrat super, čez dan pa kakor kdaj. V vozičku obvezno in tudi doma naprej pri odprtem oknu, tudi do 4 h. V 24h se nekako trudiva da naklepava vsaj 14-15h spanja. Toliko okvirno je tudi o.k. Vsaj po knjigah sodečuser posted image  Plenice, Pamperske Mullerjeve, za ponoči Dry, še niso premočileuser posted image

Vilika, user posted image  zate, za zdravje!

Naty, super da si dobre volje, da jo razprši še malo name, prosim.

Za vse pravopisne napake se že vnaprej opravičujem.

Pa to, včeraj na sestanku za plavanje videla Krysio in Buhtlček, pa mi je žal, da nismo imele časa za kofe. Pa saj bomo pa po plavanju nadoknadila. Vsaj 10 petkov si bomo najboljša družbauser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
7.1.2009 8:18:13   
anita goitan
jutro
juhu da men ni trebsa kafeta kuhatuser posted image

ja ja lupčka pošilja vsemuser posted image

Ful ste včer zvečer čvekale, jao babeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
7.1.2009 8:18:21   
naty13
Sem hotla posodo it v spodnji štuk iskat, da naredim testo za kruh, pa vidim, da me je user posted image zaklenil iz spodnje strani. Grrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ponavadi vzame ključ od vhodnih vrat. Se je pa že naredilo, da je šel ven, zaklenil vhodna vrata in pustil ključ v vratih, jaz pa oblečena otroka za ven, potem pa ne ven pridt. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
7.1.2009 8:19:47   
Lony27
Jutro!user posted image

Danes smo pa malo boljše spali. 3ure ponoči. Napredek!!!user posted image
Včeraj smo bili v Rogaški, na bioresonanci... In kaj so ugotovili... Naša tamala ima alergijo na Allernovo...In to naj bi bilo mleko za alergike....Halouser posted image  user posted image Pa tud še na mnogo drugih stvari ima alergijo, tko da naslednji teden začnemo s terapijami... Sam naša sončica je tak dobrovoljček, da vem da bo vse vredu...
Jutri imamo pa cepljenje.

Pozdravček vsemuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1119
7.1.2009 8:23:20   
miškolinček

dobro jutro

Miškolinček meni je pa P rekla, da s fiziološko vse naprej potiskaš, da je treba nujno še ven spravit. V bolnici pa samo s fiziološko nos pucajouser posted image user posted image user posted image user posted image Povsod je drugač. Jaz mu še ven potegnem,ker drugač mi ne poje čisto nič, če nima 100% čistega noska pred hranjenjem. user posted image

meni je pa rekla da naj ne vlečem ven,sej če vidim da je kje spredaj pol potegnem tok da lohk diha,drgač pa delam tok kot ti praviš da delajo v bolnici,

ma sej sami včasihb ne vejo kaj bi,pol pa bodi pameten, a ne

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
7.1.2009 8:25:59   
tatly
miškolinček-zlata si najlepsa hvala za odgovor,bom ji probala samo fiziolosko,ker jo skoraj vsake 15 minut mantram z noskom se budim jo ker revica tak tezko diha,da ji kar hropa v prsihuser posted image
zoja misa-pol pa hvalabogu stella ni edina ki se nima 5.5 kg

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Lony27)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
7.1.2009 8:32:47   
naty13
Zoja Miša dobro voljo sem ti poslala, si jo dobila user posted image Mal heca. Tudi tvoja Kaja Lina je zakladek. Naj jo mine čimprej vse skupaj. Naj ji prilezejo zobki čimprej ven. Nas tudi nekaj matra - sicer ni jok, ampak slina kar kaplja, roke ima pogrižene,... ampak ni duha ne sluha o zobkih. user posted image Se opravičujem, če sem spregledala vprašanje, sem čez praznike do zdaj vse bolj na hitro brala. user posted image Če imaš voljo, ga napiši še enkrat, pa ti bomo probale pomagat. Če seveda še rabiš.  Še to, če mamica naprimer pove, da otrok sedi, se plazi, je sprejel določeno hrano,.... zame ni hvaljenje, ampak je mamica samo vesela za svojega otroka, da je odkril, sprejel nekaj novega. In to velika večina deli z vami. user posted image Ne bit huda, moje mnenje in nič slabega ne mislim. 

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1122
7.1.2009 8:38:13   
miškolinček

miškolinček-zlata si najlepsa hvala za odgovor,bom ji probala samo fiziolosko,ker jo skoraj vsake 15 minut mantram z noskom se budim jo ker revica tak tezko diha,da ji kar hropa v prsihuser posted image

ja ene par dni bo pač tako,ti kr vztrajaj pa se bo rezultat hitro pokazal.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
7.1.2009 8:43:46   
tatly

ja ene par dni bo pač tako,ti kr vztrajaj pa se bo rezultat hitro pokazal.

ja upam da se bo hitro pozdravla.tak so bogi ti malčki tak so ze nemocni pol se jih pa nekaj takega dobi.vsem malckom avgustovk zelim cimvec zdravja-jaz zdaj komaj vidim kak je to hudo

Neposredna povezava do sporočila: 1124
7.1.2009 8:47:17   
Neža7
Dobro jutro mamice in user posted image

Kako sem se fino naspala user posted image  Nežika je spala od 18:00 do 6:15. Sedaj se lepo igra. Jaz pa papam grizolino user posted image

Erin.... res sem sanjala, da me je nekaj dol držalo in nisem se morala premikat, da sem se komaj zbudila. 3 teden nazaj sem tudi napad dobila med gledanje TV user posted image  Takrat me je user posted image  zunaj na balkon spremjal na sveži zrak, ker je res bilo hudo. JOJ jaz ne vem kaj se spet dogaja.

Nejka.... Jaz še vedno hodim ven vsak dan z Nežo, ker nič ne piha. Včeraj sem šla še z mamo in očeta okoli jereza. Prav fino je bilo, ker nič ni pihalo in še 3 mamice so bile okoli na sprehodu. Par dni smo bili notri, ker je Neža imela prehlad (2 dni) potem jaz sem zbolela (6 dni) Če bo kaj pihalo bom ji dala prevleko čez, da ne dobi direkt mraz.
Plenice do sedaj ima srečo. Zelo so težke zjutri ampak nič ne gre čez in isto plenico nosi do 13 ure (Imam plenice iz DM - babylove)
Spanje je pa tako. dopoldne (okoli 10:30)zaspi do 1,5 doma ali do 2 uri na terenu. Potem okoli 14:30 uri pa spet isto.
Hranjenje čez noč pa nisem delala od 18.09.2008 user posted image

Avto!!!! s kakšnem punce se jaz tipkam user posted image  Samo drage avto vidim tu gor user posted image  Jaz bom vesela, ko bomo kupili takega....

user posted image

Sedaj imava dva avta brez klime user posted image  

Jaz imam....

user posted image

Mož ima pa to za službo (VE - LJ) 

user posted image

Sedaj šibam, ker je moja mama klicala in bi šla na sprehod z menoj in Neža na Sv. Jabob user posted image

Adijo!

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?